תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 00:01 
ססראבק ערס למה? אני עובד כל כך הרבה שאין זמן אפילו להתעדכן מה קורה.
תודה נעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
במושבה, במושבה.
למרבה הצער בוטל עניין סמי עופר.

אתה מבואס כי המשחק התרחק ממך,
רוב האוהדים מבואסים כי אליהם הוא התקרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 02:10 
הבינו שסמי עופר יהיה חצי ריק - זה למה.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 02:11 
רועי כתב:
Noam כתב:
במושבה, במושבה.
למרבה הצער בוטל עניין סמי עופר.

אתה מבואס כי המשחק התרחק ממך,
רוב האוהדים מבואסים כי אליהם הוא התקרב

:DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אתה חושב ששוינפלד לא יודע שהוא לא נשאר?
אפשר להאשים אותו בחוסר מחוייבות?
לא נראה לי שזה מה שיעשה את ההבדל.

בכלל גם תמיד אפשר להגיד שהם משחקים בשביל החוזה הבא שלהם. מאחר וכבר הסגמנו שכולם זונות תאבות בצע זה נראה לי המחויבות הגדולה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 08:40 
אם כבר דרבי - הפאנטיקס של מכבי מאיים להחרים את הדרבי בגלל
האמנה שעליה אוהדי מכבי צריכים לחתום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל תל אביב לא היתה ״קבוצה״ אמיתית אלא סתם חבורה מהשכונה, לא היו קובעים לשחק הערב כדורגל. עזבו, לא מסתדר, אין מספיק אנשים. הפכו את העולם, קראו לחבר של זה, לאח של ההוא, ועדיין לא הגיעו למכסה המינימאלית, כזו שמצדיקה את ההתכנסות. ״בואו נצא לשתות משהו במקום״, היו מציעים אפשרות חלופית לבילוי, אולי מציינים שם של סרט שיצא ממש לאחרונה. לא בכוח, יאמרו, אין אז אין. אבל יש, מה לעשות, יש.

94 שנים משחקת הפועל תל אביב כדורגל, ויש יסוד סביר להניח שהערב הציגה את ההרכב הגרוע ביותר ששיחק בשמה. ואולי ״גרוע״ זו לא המלה, כי לא האיכות היא השאלה (והם באמת עשו מעל ומעבר), לא היא המעליבה, כי אם ההתחככות בשפל, תחושת הריקנות דמוית האסון שנשבה בין השמות שבדף ההרכב, בינות חמשת המחליפים. מה שנותר ממנה הוא אסופה מקרית של שחקני נוער שנגזר עליהם להתבגר טרם זמנם בשל טעויות, שלא לומר פשעים, שביצעו אנשים שאפילו לא יודעים להגות את שמם. שבעה שחקני בוגרים שימשו כחונכים - שניים מהם מחליפים בימות שלום, אחד עבר בבקרה כמה שעות לפני המשחק, אחר לא שיחק חודשיים. מבט על ההריסות, כפי שנראו אמש בקרית שמונה, ילמד על עוצמת רעש האדמה. זה הביטוי הוויזואלי למה שעד עכשיו היה פשוט ״המצב״.

ניר צדוק
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... -1.3232639

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 09:59 
לירון האדום כתב:

כל הכבוד להנהלה שלהם שלא מפחדת לעמוד מול האוהדים. חבל שאצלנו לא היו מסוגלים לעשות את זה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:

כל הכבוד להנהלה שלהם שלא מפחדת לעמוד מול האוהדים. חבל שאצלנו לא היו מסוגלים לעשות את זה בשנים האחרונות.

ממש מהלך מדהים ובעל משמעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אם חיפה כל כך חמים על אלטמן הייתי מנסה להביא בהשאלה גם את רוקאביצה ביחד עם ריאן וחבשי ואז גם סוגר את אגף שמאל.
גורדנה מאוד מיותר,עדיף כבר להשאיר את זגורי שיכול לשחק גם באמצע וגם באחד האגפים.
גם לגבי גוטליב שווה לבדוק אופציות של טרייד תמורת שחקנים בהשאלה וכסף. אין טעם להחזיק שחקנים ממורמרים שלא משחקים ומשלמים להם משכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
פוש מONE:
שייע יקבל תפקיד מקצועי.

אוי ויי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 13:41 
אני רק אספר סיפור קטן על שייע מהשנים האחרונות.
אחת הקבוצות בליגה א' - לא חשוב מי - התעניינה בשירותיו כמאמן הקבוצה והציעה לו אפילו סכום כסף גדול במושגים של המועדון. לשייע לא היתה הצעה אחרת ובלאו הכי הוא לא מאמן בשנים האחרונות. הוא הסכים לתנאים, היה מרוצה מאוד, אבל נזכר לומר, כבדרך אגב, שהוא ייעדר מאימונים ומשחקים ארבעה שבועות לטובת צילומי 'גולסטאר', כיוון שהוא חתום על חוזה איתם.
שייע אפילו לא הבין מה לא בסדר עם זה שעדכן את מעסיקיו החדשים, עד שהתברר לו שהם לא יהיו מעסיקיו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 13:46 
נשבר הזין, שיתנו לנו להתפרק בשקט וזהו
למה אנחנו צריכים להתבזות על הדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 14:41 
אין בעיה שהבעלים החדשים יעמדו בתקציב החדש שהם קבעו מבלי להוציא שקל מעבר, גם במחיר של ירידת ליגה
אבל כל זה מתקבל רק לעונה הזו. אם במקביל לכל הפעולות שנעשות, לא יהיו מאמצים למכור את המועדון למישהו בעל אמצעים אז כל זה לא שווה כלום.
הפעולות האחרונות (גם החתימה עם קורצקי גם לשנה הבאה וגם השטות הזאת עם שייע) מטרידות מאד ומעלות מחשבה שאולי כן היה עדיף כבר להתפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 14:43 
הסגל
לשחרר----------------להשאיר---------------------נוער---------------------למכור------------------------להביא
חתוכה צליל----------הרוש אריאל---------------אלון דוד----------------אנאס מחמיד-------------אבו אל היג'א מוחמד (להחזיר מהשאלה)
ורטה עופר יום טוב---גוטליב אדי --------------שולמייסטר איציק-------שונפלד אהרן מקסוול---------עידן כהן (להחזיר מהשאלה)
זגורי ישראל----------דגני אוראל---------------הרשקוביץ עדן-----------סימיץ' מרקו-----------------ניר לקס (להחזיר מהשאלה)
שיש גל--------------ידין אביחי----------------בנימין אליאס------------עזרא חן/עומרי אלטמן-------שחר הירש
ניקוליץ' נמניה-------שיימן שמואל--------------טגניה דסליי-------------------------------------------ג'אבר עטאא
שובשיץ דמיר--------רייכרט בן-----------------ספורי אברהים---------------------------------------איסמעיל ריאן
דודו ביטון---------אלטמן עומרי/חן עזרא-------דיין רועי---------------------------------------------שבתאי יובל

מה שבפועל קורה:

שוחררו--------------נשארו------------מתנדנדים----------נוער-------------------נשארו כדי למכור-------צורפו--------------מעומדים
סימיץ' מרקו--------צליל חתוכה-------ישראל זגורי-------אלון דוד------------------עומרי אלטמן---------אור אוסטיינד------ג'אבר עטאא
שיימן שמואל------עופר ורטה---------אריאל הרוש------שולמייסטר איציק----------אהרן שונפלד --------------------------שחר הירש
דולי מנגה---------דגני אוראל---------אנס מחאמיד-----הרשקוביץ עדן-------------אדי גוטליב-------------------------------רועי גורדנה
חן עזרא-----------ידין אביחי----------------------------בנימין אליאס--------------------------------------------------------שובל גוזלן
ניקוליץ' נמניה------גל שיש------------------------------טגניה דסליי---------------------------------------------------------אייל משומר
שובשיץ דמיר-----רייכרט בן-----------------------------ספורי אברהים------------------------------------------------------איסמעיל ריאן
דודו ביטון------------------------------------------------דיין רועי------------------------------------------------------------שבתאי יובל
קלאודיו בומבה------------------------------------------רז שלמה
ניקולאס גורובסוב---------------------------------------אושר אלאמו
ויאם עמאשה-------------------------------------------שביט מזל
---------------------------------------------------------רוי רונן
---------------------------------------------------------רוי שלו

הרכב מחר בבוקר
חתוכה
שיש דגני טגניה ורטה
רייכרט ידין אוסטינד
הרשקו שוינפלד אליאס

לצערי נכון להיום ובהנחה שאלו אכן המועמדים להפועל, אני לא רואה שום קונסטלציה שנשארים בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אין בעיה שהבעלים החדשים יעמדו בתקציב החדש שהם קבעו מבלי להוציא שקל מעבר, גם במחיר של ירידת ליגה
אבל כל זה מתקבל רק לעונה הזו. אם במקביל לכל הפעולות שנעשות, לא יהיו מאמצים למכור את המועדון למישהו בעל אמצעים אז כל זה לא שווה כלום.
הפעולות האחרונות (גם החתימה עם קורצקי גם לשנה הבאה וגם השטות הזאת עם שייע) מטרידות מאד ומעלות מחשבה שאולי כן היה עדיף כבר להתפרק

זה מה שמדאיג אותי. כל הקונספירציה על האיצטדיון החדש ברקע גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 15:15 
Asafas כתב:
לירון האדום כתב:

חתמת בזמנו על האמנה של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 15:22 
זו לא אמנה לירון, זה חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 15:41 
Noam כתב:
זו לא אמנה לירון, זה חוזה.

על אחת כמה וכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 18:10 
dino כתב:
pogi כתב:

זה מה שמדאיג אותי. כל הקונספירציה על האיצטדיון החדש ברקע גם.

האצטדיון החדש זה הדבר האחרון שמטריד אותי מהסיבה הפשוטה שזה משהו שאין לו ולא היה לו אף פעם כל קשר למציאות
כל הסיפור ההזוי הזה סובב סביב אדם הזוי ותמהוני (כנראה שגם בלי יותר מידי כסף) שמצא איזו חברה סינית מוזרה והחליט שהוא בונה איתה אצטדיון.

מה שמפחיד אותי זה שכמו הבעלים הקודמים, יש סיכוי שגם החבר'ה האלה באו לכאן "כדי להישאר" ולמצוא מישהו שיקנה את הקבוצה זה לא הדבר הראשון שיעמוד לנגד עיניהם.
מקווה מאוד שאני טועה אבל אם כבר עכשיו התחלנו במינויים של כל מיני סחבקים אז המצב מטריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שכבירי איש הזוי, ואין ספק שניסה לתפור משהו הזוי.
השאלה היא האם הניסנובים יחפרו שם, ויבדקו אם בעסקה ההזויה הזאת יש אולי גם משהו שיכול להיות הגיוני.
אני דווקא לא מפחד מזה, אלא מקווה לזה. דווקא מהצד של רוכש אפשרי.
לא מעניין אותי איצטדיון חדש, אני לא בטוח שאנחנו בכלל צריכים אותו, וזה סתם כאב ראש, אבל העובדה היא שכרגע יש המון חסרונות על לרכוש אותנו (סכנה לירידת ליגה, אפשרות לתביעות עתידיות, הרחקה מאירופה בשנים הקרובות וכו׳), והיתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה העובדה שאנחנו הפועל תל אביב, שאולי זה מרשים את מי שמעורב בכדורגל הישראלי, אבל אני מניח שלא הרבה מעבר.
איצטדיון כזה, אם התוכנית לבנות אותו ביחד עם החברה הסינית יכול להיות הגיוני, יכול להיות יתרון מאוד גדול לרוכש אפשרי, ואני מקווה שאחרי שיסיימו לעבוד על הסגל יבדקו אם הדבר הזה בכלל עוד רלוונטי וכדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 19:20 
האיצטדיון זה בכלל לא הזוי, זה משהו ממשי שטמון בו הרבה כסף

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 20:26 
פתאום נזכרתי שלפני שנה גוטמן סילק את גיא לוי וירד לדשא.
היה לנו סגל ל 2 קבוצות, לפחות מבחינת כמות שחקנים בוגרים. הרגשנו ברי מזל שנשארנו בליגה, בעיקר בגלל שלא היה מאמן עד ינואר.
היום המצב הפוך. היה מאמן עד ינואר, אבל יש סגל לחצי קבוצה. קארמה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2017, 20:41 
tadmored כתב:
האיצטדיון זה בכלל לא הזוי, זה משהו ממשי שטמון בו הרבה כסף

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

כן ברור משהו ממשי ללא ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2017, 00:42 
שאלה למשפטנים:
הבעלים החדשים, שמן הסתם רשומים תחת חברה שאיננה "הראל אחזקות" (נקרא לה "ניסנוב אחזקות"), האם הם מחוייבים להסכמים של הראל אחזקות?

לדוגמה, הראל אחזקות חתמו עם נתניה על הסכם שאם שוינפלד נמכר, נתניה מקבלים X אחוזים. האם ניסנוב אחזקות מחוייבים להסכם הזה, או שהם מקבלים 100 אחוז ושנתניה תתדפק על דלתות המפרק?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2017, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
שאלה למשפטנים:
הבעלים החדשים, שמן הסתם רשומים תחת חברה שאיננה "הראל אחזקות" (נקרא לה "ניסנוב אחזקות"), האם הם מחוייבים להסכמים של הראל אחזקות?

לדוגמה, הראל אחזקות חתמו עם נתניה על הסכם שאם שוינפלד נמכר, נתניה מקבלים X אחוזים. האם ניסנוב אחזקות מחוייבים להסכם הזה, או שהם מקבלים 100 אחוז ושנתניה תתדפק על דלתות המפרק?

כלום הם הולכים למפרק. זה כל הקונץ בפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2017, 11:41 
red in blood כתב:
אין ספק שכבירי איש הזוי, ואין ספק שניסה לתפור משהו הזוי.
השאלה היא האם הניסנובים יחפרו שם, ויבדקו אם בעסקה ההזויה הזאת יש אולי גם משהו שיכול להיות הגיוני.
אני דווקא לא מפחד מזה, אלא מקווה לזה. דווקא מהצד של רוכש אפשרי.
לא מעניין אותי איצטדיון חדש, אני לא בטוח שאנחנו בכלל צריכים אותו, וזה סתם כאב ראש, אבל העובדה היא שכרגע יש המון חסרונות על לרכוש אותנו (סכנה לירידת ליגה, אפשרות לתביעות עתידיות, הרחקה מאירופה בשנים הקרובות וכו׳), והיתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה העובדה שאנחנו הפועל תל אביב, שאולי זה מרשים את מי שמעורב בכדורגל הישראלי, אבל אני מניח שלא הרבה מעבר.
איצטדיון כזה, אם התוכנית לבנות אותו ביחד עם החברה הסינית יכול להיות הגיוני, יכול להיות יתרון מאוד גדול לרוכש אפשרי, ואני מקווה שאחרי שיסיימו לעבוד על הסגל יבדקו אם הדבר הזה בכלל עוד רלוונטי וכדאי.

נו באמת
תשכח מהאצטדיון הזה
אנחנו הפועל ואנחנו נישאר בבלומפילד המשודרג.
רוכש יבוא בשלב מסויים כי אנחנו מועדון חזק ומוביל בעל רזומה עשיר גם בישראל וגם באירופה, מועדון איכותי ופופולרי המתקרב לשנתו המאה. יש לנו בסיס אוהדים רחב ונאמן ומי שאנחנו זה מספיק אטרקטיבי כל עוד אין לנו גיבנות של חובות בסך עשרות מליוני שח. ואין לנו יותר. לאחר תהליך שיקום אנחנו נהיה מוצר ראוי עבור כל רוכש שרכישת קבוצה בישראל יכולה לעניין אותו כתרומה לקהילה ולקידום ענייניו האישיים. אמנם כאלה אין למכביר, אבל לא צריך לשאוב בעלים שיראה בנו מיזם נדלני ולא מיזם עסקי-חברתי-ספורטיבי-קהילתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2017, 11:45 
כפיר אדום כתב:
שאלה למשפטנים:

המקרה הזה דומה למקרה של התשלומים שהפועל חייבת למכבי עבור רייכרט
השאלה היא מה הדין של החוזים וההסכמים שכפופים להתאחדות לכדורגל, האם הם מתנתקים מהמועדון הכדורגל ונשארים תחת הראל החזקות או שהם נשארים קשורים למועדון הכדורגל בדיוק כמו החוזים שכפופים לפיפ"א ואופ"א. אני לא אתפלא אם יש כאן סוגיה שאף אחד לא ממש עסק בה בעבר וזה יגיע לבית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2017, 11:58 
הלוואי שזה כזה חד משמעי, אני בכלל לא בטוח. בגלל שהראל אחזקות התפרקה אז מועדון הפועל תל אביב לא חייב לתת 40 אחוז ממכירה עתידית של שוינפלד לנתניה?
זה הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: