תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 20:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים כל אתרי הספורט מעדכנים שסימיץ' סיכם.
גולדשטיין כמובן בחר להוסיף "למרות הצרות הכלכליות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
כן
כמו כל מי ששיחק בחוליית ההגנה בשנה שעברה, וכמו עוד המון שחקנים בסגל.
מה, נתנו עונה כזו טובה ואני פשוט לא זוכר?

מהרגע שאבו עביד חזר לשחק בהרכב כבלם (בפלייאוף העליון) ההגנה התייצבה והיו מספר משחקים שלא ספגנו בהם בכלל. אבו עביד שחקן צעיר שעוד צריך להשתפר ולהתקדם, אבל יש עם מה לעבוד. מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו. העונה הזו הייתה עונה קשה לשחקן צעיר שרק הגיע למועדון, שחקנים גדולים ממנו התקשו במעברים כאלו. מתערב איתך שבעונה הבאה הוא יהיה אחד משחקי ההגנה הבולטים בליגה, לא אתפלא אם גם יזומן לנבחרת.

א. לא שיחקנו בפלייאוף העליון השנה, מניח שזו טעות במקרה.
ב. בהקשר של אותם משחקים - הפועל כולה שיחקה המון הגנה, סוף סוף גוטמן הבין שבשביל להישאר בליגה צריך קודם כל לא לספוג, מסכים שאבו עביד נתן שם כמה משחקים טובים, אבל עדיין היו לו המון פאשלות במשחקים, תחסוך ממני ללכת ליוטיובים ולחפש.
ג. מבחינת פיזית יש המון שחקנים שיכולים להתמודד איתו, בטח במהירות ובדריבל. זו סתם אמירה כללית שלך שאין לה כיסוי ובטח שאין לה קשר למציאות שראינו העונה (שזה המון פעמים שאבו עביד לא סגר, עשה חורים, לא הצליח לקחת כדורים ראשון) ושוב חשוב לומר- אני לא חושב שהוא היחידי שהיה גרוע, אבל הוא היה גרוע.
ד. מוכן להתערב על זה. בוא נדבר בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:13 
dino כתב:

ב-ONE זה חתם.
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp
אם כן, שאפו להנהלה.
ושאפו-בונוס שהצליחה להחתים בשקט תקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
dino כתב:

ב-ONE זה חתם.
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp
אם כן, שאפו להנהלה.
ושאפו-בונוס שהצליחה להחתים בשקט תקשורתי.

One העתיקו מאותה כתבה מחו"ל שפישונט העלה פה(הראשון)
מניח ששאר האתרים נדבקו אחד מהשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:37 
יש למישהו איזו תיאוריה שיכולה להסביר מה קורה פה?
אנשים לא מקבלים משכורת חודשיים שלושה ובינתיים מחתימים בלם זר שעל הנייר נשמע לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:55 
וינטרה הגיע להפועל עם רקורד גדול בהרבה: 75 משחקים בעונה וחצי בלבאנטה, שתי אליפויות וגביע ביוון, 23 משחקי צ'מפיונס, מקום בהרכב בנבחרת חזקה (עד מוקדמות היורו האחרון) ועוד. מצד שני הגיע אחרי שלא רצו שימשיך בלבאנטה ולא מצא קבוצה ביוון שבגיל 34 תיתן לו חוזה לשנתיים (בלי זה לא היה מגיע להפועל).
סימיץ' מגיע אחרי 3.5 עונות בטורקיה בהן הספיק לרדת ליגה, לעלות חזרה מהמקום הראשון ולהינצל מחזור לסיום מירידה נוספת. בעונה האחרונה ב-24 משחקים בהם שותף, כשהיה על המגרש הקבוצה ספגה רק 24 פעמים (מאזן טוב לקבוצת תחתית) ובתחילת פברואר קיבל את סרט הקפטן. הוא לא גבוה או חזק בצורה יוצאת דופן אבל מגיע צעיר, רעב ואולי גם בשיא הכושר. האופי היוגוסלבי (כמו גם הארגנטיני של גורובסוב) תפור על ליגה חמה כמו ישראל ויהיה לו את ניקוליץ' שיעזור להתאקלם. אני בטוח שנהנה ממנו ממצבים נייחים - הוא לא נוגח ברמה הכי גבוהה אבל יש לו יכולת מיקום נהדרת, במיוחד תוך כדי תנועה. כבש מספר דומה של שערים כמו וינטרה, בחצי מכמות המשחקים (אבל גם בליגות חלשות יותר).

בקייסריספור רצו שימשיך והאוהדים מתים עליו ועל המזג הסרבי-מונטנגרי שלו. זה מלפני שנה שקייסרי זכתה באליפות הליגה השנייה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
יש למישהו איזו תיאוריה שיכולה להסביר מה קורה פה?
אנשים לא מקבלים משכורת חודשיים שלושה ובינתיים מחתימים בלם זר שעל הנייר נשמע לא רע בכלל.

אני מניח (ומקווה) שהצרות היום הם בשל חריגה מהתקציב המתוכנן של 2015/16 שאמור היה להיות סביב ה35 מיליון שקל והגיע ל40 (לא כולל חובות של עוד כ20 מיליון). חריגה כזו מתקציב שוטף יכולה להביא למציאות העגומה הנוכחית של עיכוב במשכורות וכו'.
ההחתמות ואלה שיבואו "שייכים" לתקציב 2016/17 שאין לי מושג מה יהיה גודלו.
כך או כך, עד שאין הודעה רשמית לגבי הבלם או הארגנטינאי, אני לא מתלהב מפרסום באתר זר או בוואן. נחכה לוולקאם ולתשלום המשכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
עד שאין וואלקם הוא לא חתם מבחינתי, כמו שכבר כתבו פה מאוד הגיוני שכן החתימו גם אותו וגם גורבסוב אבל מפאת אי תשלום המשכורות לא רוצים לפרסם את זה באופן רשמי בשביל לצאת רע אבל עדיין מדובר בספקולציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:32 
dino כתב:
נועם שחם כתב:
אני מת על שחקנים שאין להם תפקיד מוגדר. זה בדיוק מסוג השחקנים שאף אחד לא יודע איך לאכול אותם.

לאבו עביד יש יכולות פיזיות ויש רצון לעבוד ולהתקדם, וזה מה שידחוף אותו קדימה. אני מאמין בו מאד, חבל שגוטמן כנראה קצת פחות :LOMASHOO:

מאוד יכול להיות שזה פחות גוטמן ויותר הצורך הקריטי בכסף, כשהוא השחקן היחיד שאפשר למכור כרגע ובאופן יחסי(לשוינפלד וניקוליץ נניח) הנזק לסגל לא יהיה מאוד גדול

איזה כסף. מכרו אותו בגרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:36 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
כן

מהרגע שאבו עביד חזר לשחק בהרכב כבלם (בפלייאוף העליון) ההגנה התייצבה והיו מספר משחקים שלא ספגנו בהם בכלל. אבו עביד שחקן צעיר שעוד צריך להשתפר ולהתקדם, אבל יש עם מה לעבוד. מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו. העונה הזו הייתה עונה קשה לשחקן צעיר שרק הגיע למועדון, שחקנים גדולים ממנו התקשו במעברים כאלו. מתערב איתך שבעונה הבאה הוא יהיה אחד משחקי ההגנה הבולטים בליגה, לא אתפלא אם גם יזומן לנבחרת.

א. לא שיחקנו בפלייאוף העליון השנה, מניח שזו טעות במקרה.
ב. בהקשר של אותם משחקים - הפועל כולה שיחקה המון הגנה, סוף סוף גוטמן הבין שבשביל להישאר בליגה צריך קודם כל לא לספוג, מסכים שאבו עביד נתן שם כמה משחקים טובים, אבל עדיין היו לו המון פאשלות במשחקים, תחסוך ממני ללכת ליוטיובים ולחפש.
ג. מבחינת פיזית יש המון שחקנים שיכולים להתמודד איתו, בטח במהירות ובדריבל. זו סתם אמירה כללית שלך שאין לה כיסוי ובטח שאין לה קשר למציאות שראינו העונה (שזה המון פעמים שאבו עביד לא סגר, עשה חורים, לא הצליח לקחת כדורים ראשון) ושוב חשוב לומר- אני לא חושב שהוא היחידי שהיה גרוע, אבל הוא היה גרוע.
ד. מוכן להתערב על זה. בוא נדבר בסוף העונה.

האמירה שלאבו עביד יכולות פיזיות נדירות חסרת כיסוי? זה מה שיגיד לך עליו כל איש מקצוע. וטעויות בוודאי שהוא עשה. הוא שחקן צעיר, הוא רוב העונה בכלל לא קיבל הזדמנויות לשחק כבלם (תקעו אותו כמגן שמאלי ואח,כ כמגן ימני עד שירד לספסל). כשקיבל הזדמנות סיפק את הסחורה. הענין הוא שהוא צעיר ויש לו לאן להתקדם. בטח שאני לא רואה כרגע מישהו בסגל שעדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:41 
אתם מתעסקים באתמול, זה אחלה אבל זה לא ישנה כעת דבר.
הסכום שהתקבל עבורו הוא סביר.
להגיד ש"מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו." זה מגוחך.
השאלה מה הלאה ומה הכיוון (או הכוונות) של ההנהלה לגבי העונה שבפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:46 
האדס כתב:
כן

אה, אבל לא ראיתי שזרקו את רוב השחקנים בסגל...
אבו עביד שחקן שלא זורקים. משחק בכמה תפקידים, אתלט, חזק עם משחק ראש טוב. שחקן נבחרות. שהקבוצה פח כולם פח. אני מניח שרייכרט הוא הבא בתור לתורתך...

צ'רלי, אם זו החלטה מקצועית, אנחנו בצרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:50 
קומוניסים כתב:
אתם מתעסקים באתמול, זה אחלה אבל זה לא ישנה כעת דבר.
הסכום שהתקבל עבורו הוא סביר.
להגיד ש"מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו." זה מגוחך.
השאלה מה הלאה ומה הכיוון (או הכוונות) של ההנהלה לגבי העונה שבפתח.

אולי קצת נסחפתי לגבי ה"להתמודד איתו", אבל עדין מבחינה פיזית מדובר בשחקן עם יכולות בלתי רגילות. הבנאדם חתיכת סוס ולדעתי אין כמעט שחקנים בליגה עם הכח הפיזי שלו. רק אולי טיבי וכמה מהשחקנים האפריקאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:53 
פישונט כתב:
וינטרה הגיע להפועל עם רקורד גדול בהרבה: 75 משחקים בעונה וחצי בלבאנטה, שתי אליפויות וגביע ביוון, 23 משחקי צ'מפיונס, מקום בהרכב בנבחרת חזקה (עד מוקדמות היורו האחרון) ועוד. מצד שני הגיע אחרי שלא רצו שימשיך בלבאנטה ולא מצא קבוצה ביוון שבגיל 34 תיתן לו חוזה לשנתיים (בלי זה לא היה מגיע להפועל).
סימיץ' מגיע אחרי 3.5 עונות בטורקיה בהן הספיק לרדת ליגה, לעלות חזרה מהמקום הראשון ולהינצל מחזור לסיום מירידה נוספת. בעונה האחרונה ב-24 משחקים בהם שותף, כשהיה על המגרש הקבוצה ספגה רק 24 פעמים (מאזן טוב לקבוצת תחתית) ובתחילת פברואר קיבל את סרט הקפטן. הוא לא גבוה או חזק בצורה יוצאת דופן אבל מגיע צעיר, רעב ואולי גם בשיא הכושר. האופי היוגוסלבי (כמו גם הארגנטיני של גורובסוב) תפור על ליגה חמה כמו ישראל ויהיה לו את ניקוליץ' שיעזור להתאקלם. אני בטוח שנהנה ממנו ממצבים נייחים - הוא לא נוגח ברמה הכי גבוהה אבל יש לו יכולת מיקום נהדרת, במיוחד תוך כדי תנועה. כבש מספר דומה של שערים כמו וינטרה, בחצי מכמות המשחקים (אבל גם בליגות חלשות יותר).

בקייסריספור רצו שימשיך והאוהדים מתים עליו ועל המזג הסרבי-מונטנגרי שלו. זה מלפני שנה שקייסרי זכתה באליפות הליגה השנייה:

צעיר? הוא בן 28. והוא 1.86, זה לא בדיוק נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:02 
נו אז הוא חזק מבחינה פיזית, ולצד זה הוא נגר מבחינה טכנית.
הוא כן נלחם ולקהל קל להתחבר אליו, בטח כי הוא אוהד, אבל לא צריך לעשות ממנו איזה יהלום שתוך עונה שתיים הופך לאיזה בלם על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:06 
טכנית לארז כתב:
הוא כן נלחם ולקהל קל להתחבר אליו, בטח כי הוא אוהד, אבל לא צריך לעשות ממנו איזה יהלום שתוך עונה שתיים הופך לאיזה בלם על.

לא יודע אם יהיה בלם על, אני יודע שיש לנו כרגע בלם צעיר ומבטיח, שחקן נבחרות, אישיות חיובית והמון מוטיבציה, ומכרנו אותו לקבוצה שאמורה להיות יריבה שלנו. על מה ולמה? יש לנו איזה כשרונות הגנתיים שהוא תופס להם את המשבצת?

מצטער, לא מצליח לראות שום הגיון או חשיבה קדימה בהחלטה הזו. שבענו כבר החלטות ניהוליות ומקצועיות כושלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:46 
נועם יותר מהכל המכירה של אבו עביד היא החלטה מקצועית.
זה המאמן לטוב ולרע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:58 
כפי שאמרתי זו החלטה רעה מקצועית וכלכלית כאחת
סיפור דני עמוס חוזר כאן
למדנו כבר מעונת רב"ש שגם הדמות המקצועית יכולה לטעות, ודעתי זו טעות גדולה, רק שלא נשלם עליה כמו עם עמוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:18 
אי אפשר להפריד בין החלטה מקצועית לכלכלית. זו החלטה מקצועית בתוך מסגרת תקציב וזה לא בלתי סביר. אפשר להתווכח והכל, אבל לקבל 400 אלף דולר על שחקן שכרגע הוא בינוני ולהביא שחקן זר חופשי יותר טוב עם עלות שכר של זר זה לגמרי הגיוני. זה לא שעושים מכירת חיסול של הצעירים (לפחות לא כרגע) ושוברים את הכלים.
אני חושב שהוא יכול להיות אחלה של בלם ומאוד מתבאס מזה, אבל יכול לגמרי להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
כפי שאמרתי זו החלטה רעה מקצועית וכלכלית כאחת
סיפור דני עמוס חוזר כאן
למדנו כבר מעונת רב"ש שגם הדמות המקצועית יכולה לטעות, ודעתי זו טעות גדולה, רק שלא נשלם עליה כמו עם עמוס

כמו בסיפור דני עמוס גם כאן נשוא השיחה לא שווה את העצבים. שום דבר מיוחד אין שם והזמן יוכיח שמדובר בישראל כהן v2015

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:23 
אם השם שלו היה שוינפלד הכל היה נראה אחרת.
בינתיים הוא בעיקר פרוספקט שמצטיין בעיקר בחוסן פיזי ובחוסן מנטלי. ואגב, לוקה ביותר מדי כרטיסים צהובים.
לשנה הבאה דגני עדיף ונסתפק בגוטליב כפרוספקט.

חוץ מזה השתפר במידת מה אצל גוטמן. SO WHAT ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
טכנית לארז כתב:

לא יודע אם יהיה בלם על, אני יודע שיש לנו כרגע בלם צעיר ומבטיח, שחקן נבחרות, אישיות חיובית והמון מוטיבציה, ומכרנו אותו לקבוצה שאמורה להיות יריבה שלנו. על מה ולמה? יש לנו איזה כשרונות הגנתיים שהוא תופס להם את המשבצת?

מצטער, לא מצליח לראות שום הגיון או חשיבה קדימה בהחלטה הזו. שבענו כבר החלטות ניהוליות ומקצועיות כושלות.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:32 
אוגוסטוס היל כתב:
אי אפשר להפריד בין החלטה מקצועית לכלכלית. זו החלטה מקצועית בתוך מסגרת תקציב וזה לא בלתי סביר. אפשר להתווכח והכל, אבל לקבל 400 אלף דולר על שחקן שכרגע הוא בינוני ולהביא שחקן זר חופשי יותר טוב עם עלות שכר של זר זה לגמרי הגיוני. זה לא שעושים מכירת חיסול של הצעירים (לפחות לא כרגע) ושוברים את הכלים.

המשפט הראשון שלך נורא נכון, עם כל השאר אני פחות מסכים. נכון שיש "כרגע", אבל יש גם עבר, עתיד ופוטנציאל. שחקן זר תופס מקום של זר, הישראלים הם קריטיים וצריך לחשוב שנתיים שלוש קדימה למקרה שהעניין הכספי כן יסתדר מתישהו. אבו עביד לא שחקן מאוד יקר ופוטנציאל יש לו. אני לא מסכים שהיתה לו עונה רעה באופן יוצא דופן שכל הקבוצה כל כך חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:42 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

המשפט הראשון שלך נורא נכון, עם כל השאר אני פחות מסכים. נכון שיש "כרגע", אבל יש גם עבר, עתיד ופוטנציאל. שחקן זר תופס מקום של זר, הישראלים הם קריטיים וצריך לחשוב שנתיים שלוש קדימה למקרה שהעניין הכספי כן יסתדר מתישהו. אבו עביד לא שחקן מאוד יקר ופוטנציאל יש לו. אני לא מסכים שהיתה לו עונה רעה באופן יוצא דופן שכל הקבוצה כל כך חלשה.

זה לא ממש משנה אם זה דגני או הוא,שניהם בינוניים ואמורים להיות תחליפים לדבר האמיתי. אני מקווה שדגני לא יבוא ושנביא בכסף שלו עוד בלם זר ליד סימיץ', ושגוטליב יהיה בספסל. עסקה טובה על אבו עביד במצבנו הכספי, ולא הפסד גדול מדי גם אם לא היינו במצב כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 17:06 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה לא ממש משנה אם זה דגני או הוא,שניהם בינוניים ואמורים להיות תחליפים לדבר האמיתי. אני מקווה שדגני לא יבוא ושנביא בכסף שלו עוד בלם זר ליד סימיץ', ושגוטליב יהיה בספסל. עסקה טובה על אבו עביד במצבנו הכספי, ולא הפסד גדול מדי גם אם לא היינו במצב כזה

אני מסכים חוץ מזה שלדעתי אבו עביד משמעותית הרבה יותר צעיר ואמור להיות אוהד הפועל. כרגע אין הבדלים גדולים בינהם, אני חושב שלאבו עביד יש פוטנציאל גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 17:48 
אוגוסטוס היל כתב:

לא, זה בכלל לא הגיוני. לא במחיר הזה.

אין שום קשר בין המכירה של אבו עביד להבאה של בלם זר. בלם זר היה אמור לבוא בכל מקרה. ולגדל כשרונות צעירים כמו אבו עביד זה גם מקור להכנסות עתידיות. זו לא איזו עסקה של בוננזה כלכלית שאסור לפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 18:02 
לא יודע מי מביאים במקום מי. זו ספקולציה.
אני גם לא יודע כמה הוא מרוויח ומה גוטמן חושב עליו מקצועית.
אפשר להתווכח על זה אבל זה ממש לא איזה עסקה נוראית חסרת שחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 18:12 
לאנשים שמתלהבים ממיליון וחצי שקלים, רק בשביל לשים דברים בפרופורציות- רייכרט עלה לנו כמעט 4 מיליון שקל יותר.
סכום לא גדול בכלל על שחקן שנחשב פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
וויליאם סוארס בדרך להיות משוחרר, אין להביא קל מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
אסור להביא את סוארז

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: