Eros Ramazzotti כתב:
אם ניצמד למה שקורה בפועל - אין רוכש להפועל . זו עובדה מספר 1.
מה שאתה ועוד רבים וטובים כאן טוענים הוא שאין מי שימכור והכל עבודה בעיניים (נכון?). זו כמובן אחת הסיבות האפשריות לעובדה מספר 1. יש עוד כמה סיבות כאלה.
עכשיו בא נרקוטיקה ושואל שאלות, מבקש הסבר לאותה סיבה - אין לאף אחד הסבר כזה, אין לאף אחד חצי הוכחה או אפילו הצדקה הגיונית.
להפך, בימים האחרונים נוכחנו לדעת שהסכם למכירת המועדון היה חתום ע"י הבעלים הנוכחיים . זה עובדה מספר 2.
איך אתה מצליח לקחת את העובדה שגלבוט ירד מהפועל ולהשתמש בה ככלי בדיון הזה, אני לא מבין.
זה שאין לו ולי הסבר לא הופך את ההסבר שלכם לטוב יותר או הגיוני יותר. אתם עדיין טוענים משהו ללא שום ביסוס. יודע מה, עזוב ביסוס - "למה שהם יעשו את זה". זו שאלה קלה יותר. גם עליה אין תשובה. אתה כנראה לא שם לב, אבל גם הניואנסים שלכם משתנים, אבל התוצאה היא אותה תוצאה - אף אחד לא יודע. לא אתה, לא הוא ולא אני.
מה הטענה שלך הפעם? איך אתה מסביר את מה שקרה בשבוע האחרון? ספין? סיפור כיסוי לבוררות?
אני מאוד אעריך אם תגיד לי "שמע, אין לי מושג. אני מתבאס מזה בדיוק כמוך" מאשר שתזרוק לי איזו אגדה על מפעלות ואדום עולה. ברגע שזה יהיה יותר מאגדה אני אהיה הראשון לקפוץ איתך.
[/quote]
הבעיה היא שהעובדות שאתה מציג (העובדה השנייה אם לדייק) היא לא ממש עובדה.
אתה צודק שלאף אחד מאיתנו אין באמת מושג מה קורה.
אבל כשלאף אחד אין מושג אז מסתכלים על השורה התחתונה, לא על הסכם שנחתם ולא יצא ממנו כלום.
השורה התחתונה מכל השבוע האחרון- אנשי העסקים התפרסמו, החונטה נשארת+ מליון שקל בכיס.
העובדה השנייה- גם במשחק הבא בבלומפילד יישבו להם ביציע הכבוד חיים רמון, משה תאומים,קובי סידי, מני ויצמן,עידו חג'ג', מוני הראל, משה הראל, סיימון כץ, בכור צבאן, שרון יוסינוב וכמובן היו"ר המוערך אמיר לובין ויצפו להם בשלל שחקני הנוער שמרכיבים העונה את הקבוצה כי לא מתאים לאף אחד מהם להזרים כסף.
אלה העובדות ומפה הטענות.
העובדה שיכולה לסתור את הטענות נגד ההנהלה היא רק אחת- שהמועדון יימכר וכל מי שציינתי ייעלם מהפרונט לתמידכל דבר אחר- החל ממו"מ שהתפוצץ בגלל שהרוכש לא ידע שמ1930 משחקים פה בימי שבת ועד אשתו של מוני הראל שיכולה להטיל וטו פשוט לא מעניין.
הם לקחו את זה על עצמם, חלקם נמצאים פה כבר שנים על גבי שנים, או שישקיעו כסף ויתנהלו במקצועיות (מה שלא קרה, לא קורה וכנראה שגם לא יקרה) או שיעופו מפה. אין באמצע.