תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 984 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי כהן סיכם תנאיו בהפועל ויצטרף מיידית[עכשיו כבר סגור]
הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 08:37 
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
ומה תעשה כשלאלה יחזור? ושכטר?

עזוב. יש לך שני חלוצים ברמה גבוהה מאד ועוד מחליף סביר+לאלה שאוטוטו חוזר. זו לא העמדה שזקוקה לחיזוק.

ובאמת יופי שמישהו נתן פה דוגמא את ריאל מדריד ומכבי של גולדהאר, ששפכה מאה מליון ש"ח, וגם זה לא מספיק לה.

אף אחד לא יודע אם לאלה יחזור לכושר משחק העונה ולגבי שכטר הספק גדול בהרבה. לכן, השניים האלו פשוט אינם רלוונטים לעונה הזאת.
יש לך שני חלוצים ברמה סבירה לקבוצת צמרת בליגת העל. לא מכיר מישהו שחובב כדורגל שמכנה את ויקטור מרעי "מחליף סביר". סיכוי מסויים אגב שהוא פותח ביום שני.

ואגב, תרגיל בחשבון: לפני שהביאו את אלרואי היו 4 קשרים קדמיים סבירים, מי יותר ומי פחות, ו2 חלוצים סבירים, מי יותר ומי פחות. הקבוצה משחקת עם שני חלוצים ושני קשרים תוקפים. בנתונים האלו, אם צריך להשקיע סכום גדול בהבאת חיזוק האם יותר סביר להביא חלוץ או קשר?

"שני חלוצים סבירים"..בחיאת גיא. יש לך שניים מחמשת החלוצים הטובים בארץ בהרכב.

מרעי מחליף סביר בכל קנה מידה, ובחלק מקבוצות ליגת העל היה יכול להיות שחקן הרכב.

ושוב, אני לא אומר שלא היה עוזר עוד חלוץ בסגל, אבל גם במצב הנוכחי לא צריכה להיות בעיה. אפשר יהיה להשתמש בחלק מהמשחקים במערך 4-5-1, אפשר להשתמש לפעמים גם בזהבי כחלוץ. לא צריכה להיות שום בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 08:54 
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

עזוב. יש לך שני חלוצים ברמה גבוהה מאד ועוד מחליף סביר+לאלה שאוטוטו חוזר. זו לא העמדה שזקוקה לחיזוק.

ובאמת יופי שמישהו נתן פה דוגמא את ריאל מדריד ומכבי של גולדהאר, ששפכה מאה מליון ש"ח, וגם זה לא מספיק לה.

אף אחד לא יודע אם לאלה יחזור לכושר משחק העונה ולגבי שכטר הספק גדול בהרבה. לכן, השניים האלו פשוט אינם רלוונטים לעונה הזאת.
יש לך שני חלוצים ברמה סבירה לקבוצת צמרת בליגת העל. לא מכיר מישהו שחובב כדורגל שמכנה את ויקטור מרעי "מחליף סביר". סיכוי מסויים אגב שהוא פותח ביום שני.

ואגב, תרגיל בחשבון: לפני שהביאו את אלרואי היו 4 קשרים קדמיים סבירים, מי יותר ומי פחות, ו2 חלוצים סבירים, מי יותר ומי פחות. הקבוצה משחקת עם שני חלוצים ושני קשרים תוקפים. בנתונים האלו, אם צריך להשקיע סכום גדול בהבאת חיזוק האם יותר סביר להביא חלוץ או קשר?

ושוב, אני לא אומר שלא היה עוזר עוד חלוץ בסגל, אבל גם במצב הנוכחי לא צריכה להיות בעיה. אפשר יהיה להשתמש בחלק מהמשחקים במערך 4-5-1, אפשר להשתמש לפעמים גם בזהבי כחלוץ. לא צריכה להיות שום בעיה.

זהבי לא חלוץ ואם תשתמש בו כחלוץ, זה אומר שידין ואבוטבול משחקים יחד וראינו לאן זה כבר הוביל אותנו. בקבוצה שמתמודדת לאליפות צריכים להיות 4 חלוצים בכירים בסגל. 3 ברמת הרכב ועוד מחליף סביר. אז גם אם מרעי מחליף סביר, הפועל היו חייבים להביא עוד חלוץ. במשחקים שטוטו או בן לא ישחקו, אתה פותח עם מרעי בהרכב וואין לך אף חלוץ מחליף על הספסל. זה לא מצב נורמלי. 4-5-1 זה מערך שהפועל לא משחקים איתו בשנתיים האחרונות. למה להתחיל עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 09:03 
33 עמודי אשכול על אלרואי כהן,
אז נשאלת השאלה -חתם או לא חתם ?
או שיש בעייה בגלל שהמכנסיים מס' 20 והחולצה מס' 30 ,
יש לי הרגשה שהמכנסיים זה להתקפה והחולצה זה להגנה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 09:57 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

זהבי לא חלוץ ואם תשתמש בו כחלוץ, זה אומר שידין ואבוטבול משחקים יחד וראינו לאן זה כבר הוביל אותנו. בקבוצה שמתמודדת לאליפות צריכים להיות 4 חלוצים בכירים בסגל. 3 ברמת הרכב ועוד מחליף סביר. אז גם אם מרעי מחליף סביר, הפועל היו חייבים להביא עוד חלוץ. במשחקים שטוטו או בן לא ישחקו, אתה פותח עם מרעי בהרכב וואין לך אף חלוץ מחליף על הספסל. זה לא מצב נורמלי. 4-5-1 זה מערך שהפועל לא משחקים איתו בשנתיים האחרונות. למה להתחיל עכשיו?

לדעתי שיחקנו לא מעט משחקים עם חלוץ אחד, בעיקר בעונה שעברה. וכשיש לך בסגל את ורמוט, טועמה, ערן גילי ואלרועי כהן, אין לך שום בעיה בלשחק במערך הזה. להיפך.

ויש לך בסגל שלושה חלוצים מהטובים בארץ + 2 מחליפים ראויים. קורה שיש פציעות. אי אפשר להחזיק בסגל 7 חלוצים בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 15:11 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

לדעתי שיחקנו לא מעט משחקים עם חלוץ אחד, בעיקר בעונה שעברה. וכשיש לך בסגל את ורמוט, טועמה, ערן גילי ואלרועי כהן, אין לך שום בעיה בלשחק במערך הזה. להיפך.

ויש לך בסגל שלושה חלוצים מהטובים בארץ + 2 מחליפים ראויים. קורה שיש פציעות. אי אפשר להחזיק בסגל 7 חלוצים בגלל זה.

איפה שיחקנו עם חלוץ אחד?
שכטר ולאלא פתחו קבוע בכל המשחקים (ורוצ'ינה פתח בכמה משחקים שלאלא היה פצוע). ואיזה 3 חלוצים מהטובים בארץ יש לך?
אולי עוד לא הפנמת, אבל שכטר לא ישחק יותר בהפועל וגם אם כן זה יהיה ל-2-3 שלושה משחקים בסוף העונה אחרי שהוא לא שיחק 4 חודשים. גם לאלא, שבינתיים עוד לא חוזר ואין לי מושג מתי יחזור, לא שיחק 6-7 חודשים כדורגל.
אני לא רוצה 7 חלוצים, אני רוצה 4. אז אם באמת נפצע חלוץ ואתה לא יכול להביא, זה מצב לא טוב, אבל אין מה לעשות. פה היה לך חודש להביא חלוץ ולא עשית את זה. תתפלל שלא תהיה עוד פציעה לא נעימה של אחד החלוצים עד סוף העונה ושלא יהיו הרחקות במשחקים קריטיים.
אתה גם צריך לחשוב למה הפועל פתחו את העונה עם 3 חלוצים ברמה גבוהה ומרעי? אני מניח שזה מה שגוטמן חשב שקבוצה שמתמודדת על האליפות צריכה. עכשיו אתה פחות חלוץ, ועוד החלוץ הכי טוב שלך. יכול להיות שזה יספיק, אבל תצטרך מזל (שלא יהיו פציעות וכל מה שציינתי למעלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
ברוב המשחקים, בטוח הגדולים, שיחקת עם שכטר באגף.
אם תסתכל רגע על המשחקים תראה שעיקר הכח של שכטר ומה שעשה אותו כל-כך חשוב זה ה 1:1 באגף.
גם אם מבחינת מערכתית הוא היה חלוץ או מעשית שיחק באגף רוב הזמן. זה אפשר לזהבי / ורמוט להיכנס
לאמצע, ובעקבות כך אופציות מסירה רבות יותר והנאת כדור שאפינה אותנו.
מה גם שלא נכון להחתים עכשיו חלוץ בכיר להרבה זמן, ניסו להביא זר צעיר בהשאלה,
כי נכון לכרגע שנה הבאה יש לך את שכטר, טוטו, לאלא ומרעי כחלוצים, להביא עות אחד מזיז את לאלא
לחלוץ רביעי ואת זה אתה לא יכול לעשושת לו.
מנגד בקישור ההתקפי יש לך את שיבחון, זהבי, ורמוט שכטר וטועמה, כאשר שכטר משחק גם כחלוץ וזהבי
גם כקשר אחורי, ככה שהבאתו של שחקן נוסף לעמדה היא ממש לא סתמית כי במציאות של היום,
יש לך ל 2 העמדו לשנה הבאה רק 3 שחקנים (כי שכטר משחק כחלוץ ב 4:4:2 וזהבי כאחורי).
בנוסף הבעיה הרכזית שלנו השנה היא לא הבקעת השערים אלא הנעת הכדור, בזה אלרואי כהן יכול
להוסיף הרבה יותר מאשר עוד חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אלרואי כהן על תקן הווצ'יצ'ביץ שכל כך היה חסר לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
m0sad כתב:
אלרואי כהן על תקן הווצ'יצ'ביץ שכל כך היה חסר לנו?

כנראה שלא.
פשוט עוד שחקן קו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שגילי ורמוט יהיה על חשבון על תקן נמה.
----ערן----שי/ידין---
טועמה---גילי--אלרואי
--------טוטו/בן------

זה אומר שיש מהספסל
גיבוי לשוער (איתמר ניצן)
גיבוי למגן שמאל (שיש)
גיבוי למגן ימין (קנדה/בונדר)
גיבוי לבלם (באדיר)
גיבוי לקישור האחורי (ידין/שי)
גיבוי לקישור ההתקפי (שיבחון)
גיבוי לחוד (טוטו/בן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני מקווה שגילי ורמוט יהיה על חשבון על תקן נמה.
----ערן----שי/ידין---
טועמה---גילי--אלרואי
--------טוטו/בן------

זה אומר שיש מהספסל
גיבוי לשוער (איתמר ניצן)
גיבוי למגן שמאל (שיש)
גיבוי למגן ימין (קנדה/בונדר)
גיבוי לבלם (באדיר)
גיבוי לקישור האחורי (ידין/שי)
גיבוי לקישור ההתקפי (שיבחון)
גיבוי לחוד (טוטו/בן)

אתה יודע בדיוק כמוני שהוא לא כזה.

לא היה ולא יהיה כמו וצ'צ'ביץ' בהפועל, השחקן היחיד שקצת מזכיר לי אותו זה מדוניאנין אבל גם הוא לא מתקרב לקרסוליים של הענק הזה.
וצ'יצ'ביץ' פשוט עושה משחק מדהים, קשר התקפי שבונה את ההתקפה בחוכמה ולא מפחד לקחת עליו.
אמרתי ושוב אני אגיד ערן זהבי מדהים במה שהוא עשה ברגע שוצ'יצ'ביץ' גמר את העונה, הוא לקח על עצמו הרבה מעבר למה שציפיתי ובזכות זה זכינו באליפות, אבל הוא לא קרוב להיות כמוהו ובטח שלא טוב כמוהו, למי שיש ספק ההצלחה שנה שעברה באירופה זה הבניית משחק המשותפת שלו ושל נאתכו, מי שצריך הוכחות שיראה רק את התקצירים של ראפיד וינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
נמה בין השחקנים הטובים ששיחקו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 17:43 
el dudernio כתב:
ברוב המשחקים, בטוח הגדולים, שיחקת עם שכטר באגף.
אם תסתכל רגע על המשחקים תראה שעיקר הכח של שכטר ומה שעשה אותו כל-כך חשוב זה ה 1:1 באגף.
גם אם מבחינת מערכתית הוא היה חלוץ או מעשית שיחק באגף רוב הזמן. זה אפשר לזהבי / ורמוט להיכנס
לאמצע, ובעקבות כך אופציות מסירה רבות יותר והנאת כדור שאפינה אותנו.
מה גם שלא נכון להחתים עכשיו חלוץ בכיר להרבה זמן, ניסו להביא זר צעיר בהשאלה,
כי נכון לכרגע שנה הבאה יש לך את שכטר, טוטו, לאלא ומרעי כחלוצים, להביא עות אחד מזיז את לאלא
לחלוץ רביעי ואת זה אתה לא יכול לעשושת לו.
מנגד בקישור ההתקפי יש לך את שיבחון, זהבי, ורמוט שכטר וטועמה, כאשר שכטר משחק גם כחלוץ וזהבי
גם כקשר אחורי, ככה שהבאתו של שחקן נוסף לעמדה היא ממש לא סתמית כי במציאות של היום,
יש לך ל 2 העמדו לשנה הבאה רק 3 שחקנים (כי שכטר משחק כחלוץ ב 4:4:2 וזהבי כאחורי).
בנוסף הבעיה הרכזית שלנו השנה היא לא הבקעת השערים אלא הנעת הכדור, בזה אלרואי כהן יכול
להוסיף הרבה יותר מאשר עוד חלוץ.

אני לא אמרתי שההבאה שלו היא סתמית. אני מאוד מרוצה מההחתמה של אלרואי כהן מכל הבחינות. גם בהסתכלות קדימה, גם ממה שהוא יכול לתרום העונה ובעיקר, כי זה לשעתי יכריח את גוטמן ואבוקסיס לשחק עם זהבי כקשר אחורי עד סוף העונה ושנמנע מהשילוב בין אבוטבול לידין.
כל זה לא סותר את העובדה שהיו צריכים להביא עוד חלוץ.
לגבי שכטר, הוא שיחק איתו בתור חלוץ. נכון שלא תמיד כחלוץ מטרה באמצע, אבל שכטר עדיין היה המון בתוך ה-16. חוץ מזה, אם היית מביא לי שחקן עם אחד על אחד ויכולת הבקעה כמו של שכטר, הייתי יותר רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
להפועל לא צפויות בעיות בחלק ההתקפי .
העיות הן בחלק האחורי.
נקווה שיתגברו עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
להפועל לא צפויות בעיות בחלק ההתקפי .
העיות הן בחלק האחורי.
נקווה שיתגברו עליהן.

גם שם לא, בכל זאת גוטמן ביקש את הבחור הזה וקיבל אני באמת מקווה שהוא הבלם שחיפשנו, ניסיון יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 18:07 
אני מחזיק מאוד מנמה אבל הרומנטיקה הרגה לכם את כושר השיפוט.

לנמה, אחרי התחלה מצויינת היו כמה משחקים חלשים שהוא כמעט ולא הורגש.
כן, מאוד הייתי רוצה אותו, אבל הוא לא איזה כוכב על שעוד לא ראינו פה. שחקן טוב. גילי בכושר הרבה יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 20:30 
היום באימון אלרואי וידין קיבלו את חולצות ההרכב משום מה, פצ'אלקה לא.
אלרואי נראה חייכן וחברותי ובאדיר לקח לחסותו את פצ'אלקה והסתובב לידו רוב האימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 21:06 
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

אני בכלל לא בטוח שהם שניים מחמשת החלוצים הטובים בארץ אבל אני לא מתווכח שהם שחקנים טובים. אני משווה אותם לחלוצים הפותחים אצל חיפה ומכבי (ורק זה מעניין אותי) והם בסדר (ספק אם הם יותר טובים ממה שיש שם אבל הם ברי השוואה). מצד שני לא טוטו ולא בן כוכבים שמשדרגים את הקבוצה בצורה משמעותית. הם אפילו לא שכטר או יצחקי. מעבר לזה, כאמור, הבעיה לא איתם אלא עם העובדה שאין להם מחליפים. ויקטור מרעי היה אולי יכול לפתוח בהרכב בקבוצת תחתית, וגם זה בספק. זה לא שחקן שמתאים לתפקיד של מחליף ראשון. מחליף ראשון לחלוצים זה לא מחליף ראשון לשוער אלא שחקן שמשחק כמעט כל משחק. כבר כיום מרעי משחק יותר מאשר אידיאלי ובשארית העונה זה עשוי להיות יותר רע. לשחק עם זהבי כחלוץ זה באמת אילתור. אפשר לשחק גם עם גילי וקשטן בזמנו שיחק כמה משחקים עם סלים באמצע מתחת לחלוץ. זה אפשרי אבל זה פתרון רע. כל השלושה האלו לא באמת חלוצים.

אחרי בלם חלוץ הייתה העמדה הכי קריטית. אם היה מגיע חלוץ ברמה הוא היה מתחרה על חולצת ההרכב עם בן וטוטו (ולהזכיר שטוטו הגיע אלינו כמחליף ראשון לחלוצים ולכן אני לא חושב שיהיה לו יותר מידי מה להתלונן על זה). בעונה הבאה שכטר, אם יישאר, יחליף את בן, והאיזון יישמר. אפילו התקפה שכוללת את שכטר, זר ברמה, תמוז ולאלה נראית לי מאוד סבירה, מה גם שיהיו שם פציעות.

בקישור מצד שני כבר היום יש בעייה למצוא לסלים דקות משחק גם כאשר הוא בכושר טוב. מתוך הנחה שגילי הוא באנקר בהרכב (וככה זה עובד אצלנו) אז על המקום השני בהרכב מתחרים כבר ככה זהבי (אם הוא לא משחק מאחורה, עמדה בעייתית בשבילו במשחקים מול הגדולות), סלים, ושבחון, ועכשיו גם אלרואי. יותר מידי שחקנים על משבצת אחת.

אפשר לשנות את שיטת המשחק ל4-5-1, ואז תהיה תחרות סבירה על ההרכב גם בהתקפה וגם בקישור אבל חבל שהסגל יכפה עלינו לשנות שיטת משחק שכל כך מצליחה ושכולם אצלנו מכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 22:03 
הסגל לא כופה, הפציעות כופות. ובכל מקרה, זה בדיוק מה שיפתור את הבעיה שלא מוצאים כרגע מקום לטועמה. השחקן בכושר הכי טוב בקבוצה ואין לו מקום בהרכב. אפשר לשחק יופי של 4-5-1 התקפי.

אגב, החלוצים של חיפה השנה אלו דבאלשווילי, חמד ואזולאי. אצלנו טוטו, סהר, שכטר, לאלה ומרעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 23:19 
הפיתרון האידיאלי מבחינתנו בקשר ל20 אחוז של שכטר הוא לקבל הצעה כמו שקיבלנו מקייבו על 50 אחוז מהכרטיס תמורת 1.5 מיליון יורו וככה גם נתניה וגם ק"ש תקבל נתח קטן יותר אם היינו מוכרים את כולו וה50 אחוז העתידיים שקייבו תמכור יעברו אליינו ישירות(וייפלו כנראה ליידים טובות יותר מאשר הצמד טביב-הראל)
תקנו אותי אם יש פגם ברעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 23:23 
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

אני בכלל לא בטוח שהם שניים מחמשת החלוצים הטובים בארץ אבל אני לא מתווכח שהם שחקנים טובים. אני משווה אותם לחלוצים הפותחים אצל חיפה ומכבי (ורק זה מעניין אותי) והם בסדר (ספק אם הם יותר טובים ממה שיש שם אבל הם ברי השוואה). מצד שני לא טוטו ולא בן כוכבים שמשדרגים את הקבוצה בצורה משמעותית. הם אפילו לא שכטר או יצחקי. מעבר לזה, כאמור, הבעיה לא איתם אלא עם העובדה שאין להם מחליפים. ויקטור מרעי היה אולי יכול לפתוח בהרכב בקבוצת תחתית, וגם זה בספק. זה לא שחקן שמתאים לתפקיד של מחליף ראשון. מחליף ראשון לחלוצים זה לא מחליף ראשון לשוער אלא שחקן שמשחק כמעט כל משחק. כבר כיום מרעי משחק יותר מאשר אידיאלי ובשארית העונה זה עשוי להיות יותר רע. לשחק עם זהבי כחלוץ זה באמת אילתור. אפשר לשחק גם עם גילי וקשטן בזמנו שיחק כמה משחקים עם סלים באמצע מתחת לחלוץ. זה אפשרי אבל זה פתרון רע. כל השלושה האלו לא באמת חלוצים.

אחרי בלם חלוץ הייתה העמדה הכי קריטית. אם היה מגיע חלוץ ברמה הוא היה מתחרה על חולצת ההרכב עם בן וטוטו (ולהזכיר שטוטו הגיע אלינו כמחליף ראשון לחלוצים ולכן אני לא חושב שיהיה לו יותר מידי מה להתלונן על זה). בעונה הבאה שכטר, אם יישאר, יחליף את בן, והאיזון יישמר. אפילו התקפה שכוללת את שכטר, זר ברמה, תמוז ולאלה נראית לי מאוד סבירה, מה גם שיהיו שם פציעות.

בקישור מצד שני כבר היום יש בעייה למצוא לסלים דקות משחק גם כאשר הוא בכושר טוב. מתוך הנחה שגילי הוא באנקר בהרכב (וככה זה עובד אצלנו) אז על המקום השני בהרכב מתחרים כבר ככה זהבי (אם הוא לא משחק מאחורה, עמדה בעייתית בשבילו במשחקים מול הגדולות), סלים, ושבחון, ועכשיו גם אלרואי. יותר מידי שחקנים על משבצת אחת.

אפשר לשנות את שיטת המשחק ל4-5-1, ואז תהיה תחרות סבירה על ההרכב גם בהתקפה וגם בקישור אבל חבל שהסגל יכפה עלינו לשנות שיטת משחק שכל כך מצליחה ושכולם אצלנו מכירים.

דאבשבילי חמד אזולאי קולאוטי ואבידור הם לא יותר טובים מבן וטוטו עטר ורנגלוב כן ככה שלפי הרישמה שלך הם ניכנסים לחמישייה זה א'\

ב' התקפה של שכטר זר ברמה לאלא וטוטו זו התקפה קטלנית בצורה מטורפת לא סבירה ולא סבירה + מטורפפפפת .
רק להזכיר לך שהתקפה של עונה שעברה שהייתה הכי טובה בכל הזמנים מבחינת כיבוש שערים (ואם אני טועה אז זו השנייה הכי טובה ) זה היה שכטר לאלא מערי וורוצינה
ככה שחיזוק של טוטו וזר זו התקפה מטורפפפת !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
yadin 26 כתב:
הפיתרון האידיאלי מבחינתנו בקשר ל20 אחוז של שכטר הוא לקבל הצעה כמו שקיבלנו מקייבו על 50 אחוז מהכרטיס תמורת 1.5 מיליון יורו וככה גם נתניה וגם ק"ש תקבל נתח קטן יותר אם היינו מוכרים את כולו וה50 אחוז העתידיים שקייבו תמכור יעברו אליינו ישירות(וייפלו כנראה ליידים טובות יותר מאשר הצמד טביב-הראל)

אני לא בטוח אבל יכול להיות שבמצב כזה נתניה וק"ש יקבלו אחוזים גם מהמכירה הבאה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 03:37 
נועם שחם כתב:
הסגל לא כופה, הפציעות כופות. ובכל מקרה, זה בדיוק מה שיפתור את הבעיה שלא מוצאים כרגע מקום לטועמה. השחקן בכושר הכי טוב בקבוצה ואין לו מקום בהרכב. אפשר לשחק יופי של 4-5-1 התקפי.

אגב, החלוצים של חיפה השנה אלו דבאלשווילי, חמד ואזולאי. אצלנו טוטו, סהר, שכטר, לאלה ומרעי.

לספור את שכטר ולאלה בהתקפה שלנו השנה זה להלחם את המלחמה של אתמול. זה פשוט לא רלוונטי. אם כל אלו היו בריאים אז בטח שהייתה לנו התקפה אדירה. בשורה התחתונה לפחות מזה כמה שבועות ברור שהשניים האלו לא יהיו זמינים בשארית העונה, או לפחות ברובה. לכן, עמוק בתוך חלון ההעברות היה ברור שכרגע בסגל יש שני חלוצים לגיטמיים (ולטעמי, לא שניים שיותר טובים מהשניים הפותחים של חיפה או מכבי) ואין מחליף לגיטימי. היו שבועות לתקן את זה והעובדה שבחרו לתקן את זה עם עם קשר היא לכל הפחות מוזרה.
הפציעות יצרו צורך להביא חלוץ. ההחלטה ה"מוזרה" להביא קשר (במחיר מופרע) ולא חלוץ היא שיצרה מצב שבו צריך לשקול ברצינות לשנות שיטת משחק שעובדת מצויין באמצע עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 06:00 
Working Class Hero כתב:
yadin 26 כתב:

אני לא בטוח אבל יכול להיות שבמצב כזה נתניה וק"ש יקבלו אחוזים גם מהמכירה הבאה שלו.

אז אפשר אולי להגדיר את ה50% כמירה עתידית
חייבת להיות פה איזו שהיא קומבינציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 07:39 
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:

לספור את שכטר ולאלה בהתקפה שלנו השנה זה להלחם את המלחמה של אתמול. זה פשוט לא רלוונטי. אם כל אלו היו בריאים אז בטח שהייתה לנו התקפה אדירה. בשורה התחתונה לפחות מזה כמה שבועות ברור שהשניים האלו לא יהיו זמינים בשארית העונה, או לפחות ברובה. לכן, עמוק בתוך חלון ההעברות היה ברור שכרגע בסגל יש שני חלוצים לגיטמיים (ולטעמי, לא שניים שיותר טובים מהשניים הפותחים של חיפה או מכבי) ואין מחליף לגיטימי. היו שבועות לתקן את זה והעובדה שבחרו לתקן את זה עם עם קשר היא לכל הפחות מוזרה.
הפציעות יצרו צורך להביא חלוץ. ההחלטה ה"מוזרה" להביא קשר (במחיר מופרע) ולא חלוץ היא שיצרה מצב שבו צריך לשקול ברצינות לשנות שיטת משחק שעובדת מצויין באמצע עונה.

אני לא חושבשבחרו "לתקן" את זה עם קשר. פשוט קשר הצליחו להביא וחלוץ לא (גם בגלל המחיר המופרע שדרשו על דמארי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 984 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: