סימרוטיץ כתב:
Oleg Neduda כתב:
סימרוטיץ כתב:
יובל כתב:
הסגל הנוכחי, בלי עזיבות (של שחקני מפתח) ובלי רכש נוסף, בהחלט עדיף על הסגל של שנה שעברה.
שוער - קשה להגיד שיש הבדל. הגנה לקישור אחורי - כרגע בלי שינוי. קישור התקפי - אני לוקח בכל יום משולש בוזגלו, אינברום ונגיד ברשצקי, על פני משולש של ספורי ושניים מבין עאבד/זיקרי/קאיו/גנדה. חלוץ - מעדיף הימור על הכשירות של דמארי מאשר שחקנים חלשים כמו ולאסקיס או מוליץ'.
רק על הנייר הוא יותר טוב
אני גם מעדיף את כל השלושה האלו על מי שהיה לנו
אבל לך תדע
בוא נראה שבוזגלו ישחק
ברשצקי - נקבל פחות הוא יותר את מה שמכירים
ואינברום - שפה לדעתי זה שדרוג גדול - בהנחה והנושא האישי שלו לא יחזור
על דמארי אני לא בונה עם כל הצער שבדבר
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
מזה רק על הנייר? איך עוד אפשר לשפוט סגל בתחילת חודש יולי? כשאתה חוזר ואומר כל הזמן שהסגל נחלש זה לא על הנייר?
מה גם שלפי כל הפרסומים והראיונות עם ניסנוב, יגיע עוד שחקן משמעותי בקישור הקידמי. אם מצליחים להנחית פה את קניוק, ובהנחה שדגני יישאר (אני לא רואה כל כך מהר מישהו משלם עליו את המשכורת הגבוהה שהוא מבקש + 400 אלף יורו) אז תהיה פה קבוצה הרבה יותר טובה ומאוזנת משנה שעברה -על הנייר כמובן.
אסביר - אם היו מביאים שחקן מוכח שלא עבר סוג של "טראומה" כמו בוזגלו ואינברום הייתי גם אומר שהתחזקנו.
שלא תבין אותי לא נכון אני מעדיף כמעט כל אחד על זיקרי וגם מקבל שמבחינת מימוש הפוטנציאל אינברום ובוזגלו הרבה יותר טובים מגנדה ועאבד, אם היו מביאים שחקן שלא בא לשקם את הקריירה שלו או זר עם רזומה סביר
לא הייתי רושם על הנייר.
לגבי ג'רפי מול לבקוביץ, אני ממש לא בטוח שהתחזקנו, לדעתי לבקוביץ היה השוער הטוב בליגה שנה שעברה והוא הביא במו ידיו נקודות, זו בטח לא עמדה שהיינו צריכים להחליף.
שני השינויים (בינתיים) המשמעותים ביותר זה רפואה וספורי, לשניהם לדעתי לא הגיע/יגיע מחליף ראוי (אלא אם ממן יגיע) וכאן לדעתי נחלשנו.
כמו כן אני מהמר על סמך ניסיון העבר, שיש יותר סיכוי שדגני או גוטליב או שניהם יעזבו מאשר יגיע חיזוק נוסף.
ולשורה התחתונה - דווקא מה שתיפקד עשו בו שינויים/ יעשו בו שינויים משמעותיים - במקומות שבאמת נדרשה רוויזיה היא לא נעשתה , לבנות על כשירותם של דמארי ובוזגלו להביא חלוץ מתאילנד (שלא בטוח יגיע) זה לא רציני
ולראייה כל החלונות האחרונים בראשות הניסונובים, אומרים על שגעון - "אי־שפיות זה לעשות אותו דבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות."
אני ממש לא מסכים. העמדות שבהן נדרשה רוויזיה הן בראש ובראשונה עמדות הקישור ההתקפי, שם שיחקו שחקנים שתרמו כלום ושום דבר כמו עאבד, זיקרי, גנדה וקאיו. שם דווקא כן בוצעה רוויזיה בדמות שחקנים הרבה יותר טובים כמו בוזגלו ואינברום (לטעמי גם ברשצקי יתרום יותר מכל אחד מארבעתם).
לגבי ג'ראפי - אפשר להתווכח אם זה חיזוק או לא. לבקוביץ היה אחלה. אבל בוודאי שאי אפשר להגיד שנחלשנו בעמדת השוער. ג'ראפי שוער מצויין, יציב מאוד, עם כמה עונות רצופות שבהן הצטיין. לבקוביץ אם כבר הוא הימור גדול יותר - משום שהוא בכל הקריירה עשה עונה יציבה אחת בלבד, והוא מבוגר יותר מג'ראפי.
ולגבי ספורי - נחיה ונראה. אני מעריך שיגיע אחד מבין ממן או קניוק, ולדעתי לפחות קניוק שחקן טוב יותר מספורי.
אני גם לא רואה מצב שבו גם דגני וגם גוטליב עוזבים. מסכים שאם זה יקרה, גם אם נביא מחליף זר עם רזומה טוב, זאת תהיה מכה קשה מאוד.
בכל מקרה- יש עוד זמן עד תחילת הליגה ואני בוחר להיות אופטימי