תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ) - יום אחרון
הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 11:48 
red in blood כתב:
joshsoos כתב:
ומה זה שונפלד? בשביל מה לתת לארבייטמן חוזה ארוך יותר ואז להיתקע עם עוד שחקן שאין מה לעשות איתו בעונה הבאה, בהנחה והולכים על דמארי וגם בלי הנחה כזו, כי ארבייטמן לא שחקן להרכב בקבוצה נורמלית

אני יודע שהתרגלנו לאפס חלוצים, אבל נראה לי נורמלי שיהיה בקבוצה 2 חלוצים טובים, ועוד אחד לא רע.
אתה יכול להרגע, זה עדיין לא יהפוך אותנו לבאר שבע.

ארבייטמן ושונפלד הם נעלמים, לא חלוצים טובים, כשנראה אותם נדע יותר. יותר מזה, הם אותו שחקן על פניו.
שונפלד חתום כבר לעונה הבאה, מה הטעם להחתים את ארבייטמן גם? זה לא שבונים עליו או רוצים אותו. מדובר בשחקן יקר שיצטרכו בסוף לשלם לו, ויש מספיק שחקנים שיצטרכו להיפטר מהם לקראת העונה הבאה, בהנחה ונשחק אותה בליגת העלק. שישימו אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:03 
פרוספר כתב:
dino כתב:
לירון, סתם זורק שאלה, מקווה לא לפתח אותה פה באשכול הקדוש של ההחתמות ושזה יעבור לאשכול למידת הערכים של גילי וורמוט
אם וורמוט לא היה עוזב, היה מסרב לעבור למען הנאמנות שלו למועדון, היה עובר זמן מה והוא היה מתדרדר ביכולת שלו, נפצע לא מעט ורחוק מלספק את הסחורה, היית רוצה להמשיך להתחייב אליו חוזית או שהיית רוצה להעיף אותו לכל הרוחות והפורום שדים?

:ROSE:

ללא ספק קו הטמטום בפורום הוא בעקומה שעולה ללא קשר לזמן או הסברים.
שחקן כדורגל צריך לתרום על המגרש, שחקן שמתחבר עם הקהל זה אקסטרה גדולה. שחקן שבתקופת השפל שלך ורוצה להגיע לשיאים חדשים דרך קבוצה חדשה זה סופר לגיטימי ולכן זכותו של ורמוט הייתה לעבור ולמקסם את הרווח של הקריירה שלו. אבל כמו בכל קבוצת כדורגל שחקן שעובר בין יריבות שהוא במקרה הקפטן ומצב הקבוצה בקנטים (אבל גם אם היינו מקום שני באותה עונה) לא ראוי לחזור לשחק באותה קבוצה.
כל הניסיונות להשוות את ורמוטה לאבוטבול, אנטבי, שיש ועוד כל שחקן שדרך או גדל בהפועל והגיע למכבי הוא דיי עלוב ומראה רק על הטיפשות של נותני הדוגמאות. שחקנים אלו ברגע שהפסיקו לתרום (ואולי אף הזיקו) סיימו את דרכם בהפועל בצורה מכבודת (או לא) והיו רשאים לעבור לאן שרק רצו. שלא תטעה, כמו שאמרתי קודם גם ורמוט יכול היה לעבור לשחק גם בנבחרת האס.אס.
אם קבוצת כדורגל היא דבר שהוא רק רציונלי והמניע היחידי הוא הצלחה למה לך בכלל לאהוד הפועל ולא לאוהד מכבי הרי הם יותר טובים מקצועית והכל כשר למען להיות בצד המצליח.
לצורך המחשה, ניתן כמה דוגמאות באוויר: אתה חושב שטוטי היה עובר ללאציו ומתקבל חזרה ברומא?, שחקן משמעותי כלשהו בבוקה/ריבר היו יכולים לעשות מעבר כזה.
זה אפילו לא קשור לבהמיות של הכדורגל הישראלי הרי זה גם קיים ברמותה כי גבוהות ובמדינות ה"אירופאיות" שבהן חצי מהקהל הוא בכלל סינים (פיגו היה יכול לחזור לברצלונה?)
בקיצור דניו ופרוספר, הניסיונות להטריל הם נחמדים ותו לא.
כל מה שקהל מנע השנה ממנו לקרות (כביכול) זה הגעת ורמוט ואלישע לוי (לא בטוח שאני מסכים לגבי האחרון) אבל באותה מידה גם הקהל לא היה מקבל את הגעתו של איתן טייב (אפילו אם היה ריו פרדיננד בימים הטובים - אבל זה בטח לא ייראה לך לא הגיוני כמו למנוע את החזרה של ורמוט).
הבעיה הבאמת גדולה פה זה מלכתחילה המנויים האלה לא היו פסולים ואז היה לזה פתח לדיון מוגזם ומיותר על שני אנשים שיכלו לעזור להפועל אבל הפועל (רוב האוהדים) לא רצו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:09 
יש לי קרייבינג לוולקום, קדימה כבירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
red in blood כתב:
joshsoos כתב:
ומה זה שונפלד? בשביל מה לתת לארבייטמן חוזה ארוך יותר ואז להיתקע עם עוד שחקן שאין מה לעשות איתו בעונה הבאה, בהנחה והולכים על דמארי וגם בלי הנחה כזו, כי ארבייטמן לא שחקן להרכב בקבוצה נורמלית

אני יודע שהתרגלנו לאפס חלוצים, אבל נראה לי נורמלי שיהיה בקבוצה 2 חלוצים טובים, ועוד אחד לא רע.

ארבייטמן ושונפלד הם נעלמים, לא חלוצים טובים, כשנראה אותם נדע יותר. יותר מזה, הם אותו שחקן על פניו.
שונפלד חתום כבר לעונה הבאה, מה הטעם להחתים את ארבייטמן גם? זה לא שבונים עליו או רוצים אותו. מדובר בשחקן יקר שיצטרכו בסוף לשלם לו, ויש מספיק שחקנים שיצטרכו להיפטר מהם לקראת העונה הבאה, בהנחה ונשחק אותה בליגת העלק. שישימו אופציה.

ארבייטמן הוא חלוץ די טוב לליגה שלנו. זה לא שיש היצע גדול של חלוצים ברמה של דמארי, וזר זה הימור שבאחוזים גדולים לרוב נופל. ארבייטמן הוא ספציפית גם מספיק שם כדי שבמקרה הצורך נוכל למכור אותו, למרות שאני מקווה שלא נצטרך.
שונפלד הוא אכן נעלם, אבל אם גם גוטמן וגם מכבי רצו אותו, אני מניח שהוא לכל הפחות סביר. וכחלוץ שלישי, זה נראה לי בסדר גמור שיהיה לך כזה.

מה אתה מצפה שיהיה עונה הבאה?
אם קורה הנס ודמארי יחזור (ואני מקווה ממש, אבל קשה לי להאמין), ולא תחתים את ארבייטמן, אתה תשאר איתו ועם שונפלד, שכנראה יהיה רק סביר. אתה חייב עוד חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
רומן, לא קראתי לך בכינויים, למרות שכידוע לך יש לי יכולות בתחום, אז כדאי שננמיך ציפיות לענייני ליכלוכים. אתה יכול להביע את דעתך ללא חלוקת ציונים.
דבר שני, בדקת שרוב הקהל חושב כמוך? עשית סקר? לא לגבי חוסר אהבתו לוורמוט(אני גם נמצא באזור הזה), אלא ליכולת להחזיר אותו. דוגמאות על ההבדלים בין החיים באיטליה לחיים בארץ, הן תורמות כמו תשדירי הבחירות כמקבלים בשוק פידבקים מאזרחים לגבי המועמד הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:28 
תעבירו את הבילבולי ביצים על ורמוט לאשכול המפואר בבקשה, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
12:16: מכבי נתניה משהה את העברתו של חמזה בארי להפועל תל אביב ומחפשת קבוצה אחרת שתקלוט אותו. עדיין קיימת אפשרות שהקשר הגמבי יישאר בנתניה עד סוף העונה. (עמית גולדשטיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:35 
dino כתב:
לירון, סתם זורק שאלה, מקווה לא לפתח אותה פה באשכול הקדוש של ההחתמות ושזה יעבור לאשכול למידת הערכים של גילי וורמוט
אם וורמוט לא היה עוזב, היה מסרב לעבור למען הנאמנות שלו למועדון, היה עובר זמן מה והוא היה מתדרדר ביכולת שלו, נפצע לא מעט ורחוק מלספק את הסחורה, היית רוצה להמשיך להתחייב אליו חוזית או שהיית רוצה להעיף אותו לכל הרוחות והפורום שדים?

נענה לך בקצרה כדי לא לפתח פה שוב דיון על ורמוט.
ורמוט ילד גדול והחליט לעזוב למכבי (אחרי ששיחק כקפטן וכו') כאוהד כעסתי עליו, אבל מותר לו וזה לגיטימי היום, יותר כסף, תהילה, ליגה אלופות וכו'
הכל טוב וסבבה, העניין הוא שיידע שחקן שעוזב ככה שאין לו דרך חזרה לקבוצה.
שיעזוב וימשיך במסעו בחיפוש קבוצות אבל אין לו מקום בהפועל.
מקווה שהבנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
12:16: מכבי נתניה משהה את העברתו של חמזה בארי להפועל תל אביב ומחפשת קבוצה אחרת שתקלוט אותו. עדיין קיימת אפשרות שהקשר הגמבי יישאר בנתניה עד סוף העונה. (עמית גולדשטיין)

מקווה שזה ניסיון סחיטה של הרגע האחרון ולא באמת רצון של נתניה להעבירו לקבוצה אחרת, בארץ או בחו"ל.
אני לא קונה את הטענה של "לא רוצים לחזק יריבה לתחתית" כשדי ברור שנתניה הרימה ידיים סופית אחרי ההפסד לסכנין בשבת. קבוצה שחושבת שיש לה איזשהו סיכוי לא מוותרת ביומיים על 2 הכוכבים שלה (חמזה בארי ופירס) ועל עוד שחקן (שוינפלד - מעניין שבמקרה שלו לא חשבו בנתניה שהם "מחזקים יריבה לתחתית").
נתניה רוצה לחסוך כסף ולהכניס כסף ולהתחיל להתכונן לקרבות העליה מהלאומית בעונה הבאה. בשבת הם בבאר שבע ושם יפתחו להם את התחת. חבל להם על הזמן. שאוסידון יגיד כמה הוא רוצה ויסיים את ההצגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 12:56 
אני באמת באמת לא מבין מה אנחנו עושים.

למה 3 זרים על 2 עמדות?
אם חאמזי בא בנוסף לקאווה וניקוליץ׳, במידה ובונים עליהם להרכב, רייכרט פשוט יימחק לגמרי, ידין ירד לספסל, וגם לאלטמן כבר לא יהיה מקום בהרכב אלא אם הוא ישחק באחד האגפים.

איך שלא נסובב את זה יש 5 עמדות קישור על המגרש ולנו יש את- בומבה, יחזקאל, ידין, רייכרט, נסאר, אלטמן, אסולין, קאווה, ניקוליץ׳ ועכשיו גם חאמזי.
כולם שחקנים שאף אחד מהם לא ישלים עם ספסל באופן קבוע. זה בלי לספור את זינו, לקס, ספורי ונשבע שיש מצב ששכחתי מי עוד אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:00 
NARKOTIKA כתב:

למה 3 זרים על 2 עמדות?
אם חאמזי בא בנוסף לקאווה וניקוליץ׳, במידה ובונים עליהם להרכב, רייכרט פשוט יימחק לגמרי, ידין ירד לספסל, וגם לאלטמן כבר לא יהיה מקום בהרכב אלא אם הוא ישחק באחד האגפים.

איך שלא נסובב את זה יש 5 עמדות קישור על המגרש ולנו יש את- בומבה, יחזקאל, ידין, רייכרט, נסאר, אלטמן, אסולין, קאווה, ניקוליץ׳ ועכשיו גם חאמזי.
כולם שחקנים שאף אחד מהם לא ישלים עם ספסל באופן קבוע. זה בלי לספור את זינו, לקס, ספורי ונשבע שיש מצב ששכחתי מי עוד אצלנו.

לא מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:03 
red in blood כתב:
joshsoos כתב:
red in blood כתב:
joshsoos כתב:

ארבייטמן הוא חלוץ די טוב לליגה שלנו. זה לא שיש היצע גדול של חלוצים ברמה של דמארי, וזר זה הימור שבאחוזים גדולים לרוב נופל. ארבייטמן הוא ספציפית גם מספיק שם כדי שבמקרה הצורך נוכל למכור אותו, למרות שאני מקווה שלא נצטרך.
שונפלד הוא אכן נעלם, אבל אם גם גוטמן וגם מכבי רצו אותו, אני מניח שהוא לכל הפחות סביר. וכחלוץ שלישי, זה נראה לי בסדר גמור שיהיה לך כזה.

מה אתה מצפה שיהיה עונה הבאה?
אם קורה הנס ודמארי יחזור (ואני מקווה ממש, אבל קשה לי להאמין), ולא תחתים את ארבייטמן, אתה תשאר איתו ועם שונפלד, שכנראה יהיה רק סביר. אתה חייב עוד חלוץ.

ארבייטמן אוטוטו בן 31, לא תמכור אותו לאף אחד, תצטרך לשלם למישהו שייקח אותו ( או למישהו שישלם לשונפלד ).
אנחנו גם לא יודעים איך הוא יהיה והוא ממילא במצב לא פחות קשה משלנו כי הוא יישב ביציע עד סוף העונה אז לא במעמד של לבוא בדרישות.
אני גם מזקיר שתמוז שחקן חופשי ותמיד יהיה אפשר להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:08 
ידין, רייכרט, נאסר, בומבה, לקס, זינו- בכל קבוצה נורמלית מבלים את רוב הזמן או בספסל או ביציע.
אלטמן - כל שבועיים מושבת לחודש
ספורי לא צריך להוסיף יותר מדי.
חאמזי הוא בעמדה חסרה שלנו מאחורי החלוץ, שכרגע אני רק רואה את אסולין על העמדה שלו, וגם לא בטוח אם מסוגל לחזור לכושר. וההחתמה של הברזילאי נראית לגמרי מיותרת.
בלי קשר לקשרים (סטאגדיש) חייבים חלוצים מגן שמאלי ובלם ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
את תמוז הייתי מקבל בכיף אם הוא בחוזה עם תנאי יציאה ממנו. רק קצת מוזר שאפילו בליגה השניה בטורקיה לא מחתימים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
את תמוז הייתי מקבל בכיף אם הוא בחוזה עם תנאי יציאה ממנו. רק קצת מוזר שאפילו בליגה השניה בטורקיה לא מחתימים אותו.

לא חושב שהוא רצה לחתום בקבוצה מקום אחרון בליגה השנייה בטורקיה שמועמדת ודאית לירידה לשלישית.
יש גבול כמה אפשר להתפשר מקצועית בשביל כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:16 
13:14: הפועל חיפה פנתה לטוטו תמוז שמחפש קבוצה חדשה אחרי שהוא שוחרר מפטרולול פלוישט. (שלמה וייס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

למה 3 זרים על 2 עמדות?

בלי קשר לזה שאני מסכים עם השורה התחתונה שלך (שלא צריך את בארי),
הגיע הזמן שגם בישראל יפסיקו עם החלוקה המיושנת ל"קשרים" ו"חלוצים", ויצטרפו לשאר העולם עם "שחקני אמצע" ו"שחקני התקפה".
אין שום קשר בין העמדה של ידין, רייכרט, קאווה, ניקוליץ', זינו ולקס לעמדה של בומבה, יחזקאל, נסאר וספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, בלי קשר לחלוץ נוסף, סגרו עם תמוז על חוזה עם סעיפי יציאה. אני חושב שכעת הוא במעמד שונה ולא יזיק לבדוק את העניין.
להביא אותו ועוד חלוץ(מוכן ארבייטמן אם חמזה בארי הוא יהלום)
סך הכל יואב כץ לא יכול להציע לו חוזה יותר טוב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:33 
KID A כתב:
NARKOTIKA כתב:

למה 3 זרים על 2 עמדות?

בלי קשר לזה שאני מסכים עם השורה התחתונה שלך (שלא צריך את בארי),
הגיע הזמן שגם בישראל יפסיקו עם החלוקה המיושנת ל"קשרים" ו"חלוצים", ויצטרפו לשאר העולם עם "שחקני אמצע" ו"שחקני התקפה".
אין שום קשר בין העמדה של ידין, רייכרט, קאווה, ניקוליץ', זינו ולקס לעמדה של בומבה, יחזקאל, נסאר וספורי.

זה סתם סמנטיקה. כדי לדעת אם זה יותר מדי או פחות מדי אתה צריך להחליט אם העמדה השלישית בקישור מבחינת המאמן שייכת להתקפה או שייכת לקישור המרכזי, וזה רק המאמן יודע מה הוא מתכנן. בכל מקרה ב2 הסיטואציות יש אצלנו יותר מדי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

למה 3 זרים על 2 עמדות?

נמאס לי להיות עם מועדי ב' בגלל החלון העברות הכושל הזה כבר.
תאמין לי שגם אני לא יודע מה עושים בקבוצה, אין לי מושג איך גאדיר חמק לנו ככה מהידיים שהקבוצה זועקת, מתחננת, מדממת - לחלוץ.
הייתי בטוח שאחרי כל החצי עונה הזאת היינו מחתימים 18 חלוצים ו12 מגנים שמאליים בינואר. בסוף לא קיבלנו לא מזה ולא מזה.
מה קיבלנו? מתקן מזגנים מתחנה מרכזית לאמצע ועוד 220 קשרים אחוריים.
יאללה מתנתק מכל המדיה וחוזר ללמוד לשעתיים שנותרו עד למבחן. מה כבר יכול לקרות היום שירטיט אותנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE חמזה בארי בהפועל.
עדיין אין וולקאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
יופי של שחקן, החתמה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:03 
לא ככ הבנתי את ההחתמה הזאת
אלא אם יש פה חשיבה על מכירה עתידית או משהו.
יאללה עכשיו לסגור את שלומי
לאחר מכן לסגור את חודורוב לנכנסים ויוצאים
ולחבר את כל הדבר הלא נגמר הזה לקבוצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אז על 3 עמדות באמצע
ניקוליץ', קאווה, בארי, ידין, רייכרט, לקס, זינו, וזה בהנחה שלא סופרים את אלטמן, נסאר ובומבה לעמדה הקדמית באמצע.
לא ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:04 
bruno conti כתב:
לא ככ הבנתי את ההחתמה הזאת
אלא אם יש פה חשיבה על מכירה עתידית או משהו.
יאללה עכשיו לסגור את שלומי
לאחר מכן לסגור את חודורוב לנכנסים ויוצאים
ולחבר את כל הדבר הלא נגמר הזה לקבוצת כדורגל

לקנות אוטובוס קומותיים\ לשכור רכבת לנסיעות למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:07 
בוולקאם של ניקוליץ' יש כוכבית שכתוב בה שהחתימה מותנית בהגעה לסיכום עם באטה.
הם באים לעשות מאיתנו צחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:07 
אחד האדומים כתב:
אז על 3 עמדות באמצע
ניקוליץ', קאווה, בארי, ידין, רייכרט, לקס, זינו, וזה בהנחה שלא סופרים את אלטמן, נסאר ובומבה לעמדה הקדמית באמצע.
לא ברור

זה קאווה/ידין וניקוליץ'/רייכרט, זינו ולקס לא נספרים. בארי אמור להיות בעמדה של אלטמן שממילא פצוע כרגע.
לא לשכוח שסהכ מדובר ב12 משחקים ושלושה חודשים לסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:08 
כשגוטמן אמר שסגל אחר ישאיר אותנו הוא צדק בצורה מדהימה. ומפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אז על 3 עמדות באמצע
לא ברור

גוטמן לא סופר את זינו.
לפי הרזומה והסרטונים הלא מלהיבים של קאווה, אני מנחש שהוא יהיה שחקן ספסל (וולינגטון כזה). גם לקס.
זה משאיר את ניקוליץ', בארי, ידין ורייכרט על 3 עמדות, או שגוטמן בונה על בארי לאגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2016, 14:10 
רייכרט לדעתי איבד כמעט את כל הקרדיט שהיה לו. לא מועמד להרכב. אפילו לא מחליף ראשון בקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: