לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
שאלה אמיתית וכנה:
רק לי מריח ריח מוזר מאד של עסקאות כאלו גדולות של לוזון וטביבי?
בן חיים ודמארי בהפועל? מרעי שם?
מריח לי שהפועל קיבלו שני שחקנים הכי טובים בליגה ביי פאר. מה עם התלונה של מוני? יש חדש בתיק המאה?
שתכתוב לגופו של עניין אני אענה לך.
לגופו של עניין? הבנתי את העמדה של לגבי טביב, הכל מסריח, יכול להיות. אני הייתי שמח לקבל אישור לסרחון ממקורות אמינים כמו המשטרה והפרקליטות, זיכרון קצר יכול להיות שיש לרבים מאיתנו, אבל זכורה לי פרשה שהסעירה את כולם, החוזה המזויף שמוני הראל חשף, הוא הגיש תלונה במשטרה, חשבתי לשאול ולברר האם התלונה הבשילה למעצרים ולכתב אישום? כי זה יתן לך חותמת לריח הסירחון שאתה מעלה פעם אחר פעם בהקשר של אלי טביב.
עכשיו ענית לעניין, אני לא נציג של מוני ולא מכיר את מוני או מי מפועלו.
הרבה פה יודעים מי אני ויודעים שאין לי קשר לשום בן אדם בהנהלת הפועל.
מה לעשות ש2 עסקאות ענק קורות בין לוזון לטביבי ולי זה מריח מוזר מאד.
אולי יש לי בעיה של ריחות.
יש לך בעיה של חשדנות על סף הפארנויה, ואני מבין לליבך, אני שם לחלוטין, רק שאין לי שום ספק שנעשו קומבינות, כמו כל הכדורגל הישראלי, תעיף מבט על הנעשה אצל המנהל המושלם שחר.
ולא טענתי שאתה איש של מוני, אני פשוט רוצה שפעם אחת יביאו תימוכין לכל תאוריות הקונספירציה. גם אני שמעתי אותם מאותם עתונאי פח אשפה.
כל מה שאני יודע שאם טביב היה רוצה לעשות עסקה מסריחה כדי לשאוב כסף כאשר על הזין שלו הקבוצה, הוא לא היה מנחית את טל בן חיים, או את דמארי, יש מספיק דרכים אחרות להוציא כספים מהקבוצה. אני מאושר ששני שחקנים בקליבר הזה הגיעו להפועל, ועל כך אני מברך ולא מחפש איפה שאין.