תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 15:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 22:10 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:
המועדון במצב מושלם לרכישה.
יש עודף בקופה, התביעות מסתכמות בכמה מיליונים (לצורך העניין, 3-4 מיליון דולר, סכום שמצחיק אנשים עם כסף).
עברנו לאצטדיון חדש והחלק המרכזי של הקהל הוכיח שהוא עומד מאחורי המועדון על אף חוסר ההצלחה המקצועי בעשור האחרון.
יש מחלקת נוער מתפקדת שמעבירה שחקנים לבוגרים ותשתית לעוד שנים רבות.

מה עוד צריך רוכש לבקש?
אולי תג מחיר? אולי מישהו שירצה למכור?

אני מאמין שלהיות קיים זה תנאי דיי חשוב.

שום דבר לא השתנה מאז שסגול יצא מהתמונה- כשיהיה מישהו שירצה למכור יהיה מישהו שירצה לקנות. זה לא קרה מאז בכל הגלגולים הקודמים עם שלל הנוכלים הקודמים ולא יקרה גם עם הנוכלים הנוכחיים. רק לחץ מאסיבי של אוהדים יביא אותם למכור והסיכוי לזה לא נראה באופק.

מה? לפני שנתיים וחצי בית משפט הוציא את הקבוצה למכרז בחינם בלי חובות ישראלים (ועם ספק על החובות לחו"ל). ואף אחד לא הגיע לקנות עד היום האחרון.

זהו שלא. החובות, ויותר נכון הפרסומים על החובות ( שהגיעו כמה מעניין בעיקר מעיתונאים שמקורבים לאחים הנוכלים ) פלוס הזמן הקצר הרחיקו כל קונה נורמלי וכשהיה איזה פרסום על מישהו יצאה עוד כתבה שניפחה חובות פוטנציאליים בעוד עשרות מיליונים ( מעניין למה ).
הפועל תל אביב מעולם לא עמדה על השולחן לרכישה נקיה לגמרי, לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:
יש עודף בקופה, התביעות מסתכמות בכמה מיליונים (לצורך העניין, 3-4 מיליון דולר, סכום שמצחיק אנשים עם כסף).
עברנו לאצטדיון חדש והחלק המרכזי של הקהל הוכיח שהוא עומד מאחורי המועדון על אף חוסר ההצלחה המקצועי בעשור האחרון.

מה עוד צריך רוכש לבקש?

שום דבר לא השתנה מאז שסגול יצא מהתמונה- כשיהיה מישהו שירצה למכור יהיה מישהו שירצה לקנות. זה לא קרה מאז בכל הגלגולים הקודמים עם שלל הנוכלים הקודמים ולא יקרה גם עם הנוכלים הנוכחיים. רק לחץ מאסיבי של אוהדים יביא אותם למכור והסיכוי לזה לא נראה באופק.

מה? לפני שנתיים וחצי בית משפט הוציא את הקבוצה למכרז בחינם בלי חובות ישראלים (ועם ספק על החובות לחו"ל). ואף אחד לא הגיע לקנות עד היום האחרון.

זהו שלא. החובות, ויותר נכון הפרסומים על החובות ( שהגיעו כמה מעניין בעיקר מעיתונאים שמקורבים לאחים הנוכלים ) פלוס הזמן הקצר הרחיקו כל קונה נורמלי וכשהיה איזה פרסום על מישהו יצאה עוד כתבה שניפחה חובות פוטנציאליים בעוד עשרות מיליונים ( מעניין למה ).

לא יודע לגבי הפרסומים על החובות,כל מי שהתעניין קיבל את כל הפרטים מהמפרק.

זמן קצר? היה חודש להגיש בקשה, גם אין פה צורך לאיזה בדיקה מטורפת בהתחשב בזה שאתה קונה את הקבוצה לפי חוזה מבית המשפט.

ומה זה נקייה לגמרי? כמה נקי צריך? במכירה האחרונה אפילו חוזים לשחקנים הרוכש לא היה צריך לקחת על עצמו.

אגב, אני אחדד את הטענה שלי - אני לא חושב שבגלל שהקבוצה עמדה למכירה דרך מפרק אז מעכשיו אין רוכשים שרוצים לקנות אותה. כל מה שאני אומר זה שמהרגע שזה קרה, כל הסיפורים על ערימות הרוכשים שעומדים בתור ומחכים שהניסנובים רק ישימו את הקבוצה על השולחן נשמעים לי הזויים.
אם יש קונה שמעוניין לקנות והניסנובים אומרים לו לא (כמובן בתנאי שמדובר באדם רציני ולא איזה טביב), אני לגמרי אסכים למחאה נגד הניסנובים. עד שזה יקרה לדעתי ההנחה הבסיסית צריכה להיות שהבעלים האלו זה מה שיש להפועל. אשמח אם יהיו מהלכים לחיפוש רוכש (כמו המאמצים של תושב), אבל למחות נגדם נשמע לי ילדותי

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 23:23 
יש המון קונים
כל מה שצריך הוא שהניסנובים יגידו שהמועדון למכירה וינקבו במחיר ובום יבואו עשרות מליארדרים שיתחרו על הזכות לקשור את שמם עם הכדורגל הישראלי הנהדר שרק הולך ומשתבח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
יש המון קונים
כל מה שצריך הוא שהניסנובים יגידו שהמועדון למכירה וינקבו במחיר ובום יבואו עשרות מליארדרים שיתחרו על הזכות לקשור את שמם עם הכדורגל הישראלי הנהדר שרק הולך ומשתבח

אם כי קצת מוזר שלמכמבי תמיד הגיע קונה, גם לביטר ורק לנו מספרים שאין איש בעולם שמעוניין.
מה, הכל בגלל שאנחנו לא ציונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לא יודע לגבי הפרסומים על החובות,כל מי שהתעניין קיבל את כל הפרטים מהמפרק.

זמן קצר? היה חודש להגיש בקשה, גם אין פה צורך לאיזה בדיקה מטורפת בהתחשב בזה שאתה קונה את הקבוצה לפי חוזה מבית המשפט.

ומה זה נקייה לגמרי? כמה נקי צריך? במכירה האחרונה אפילו חוזים לשחקנים הרוכש לא היה צריך לקחת על עצמו.

אגב, אני אחדד את הטענה שלי - אני לא חושב שבגלל שהקבוצה עמדה למכירה דרך מפרק אז מעכשיו אין רוכשים שרוצים לקנות אותה. כל מה שאני אומר זה שמהרגע שזה קרה, כל הסיפורים על ערימות הרוכשים שעומדים בתור ומחכים שהניסנובים רק ישימו את הקבוצה על השולחן נשמעים לי הזויים.
אם יש קונה שמעוניין לקנות והניסנובים אומרים לו לא (כמובן בתנאי שמדובר באדם רציני ולא איזה טביב), אני לגמרי אסכים למחאה נגד הניסנובים. עד שזה יקרה לדעתי ההנחה הבסיסית צריכה להיות שהבעלים האלו זה מה שיש להפועל. אשמח אם יהיו מהלכים לחיפוש רוכש (כמו המאמצים של תושב), אבל למחות נגדם נשמע לי ילדותי

היה חובות לא ברורים מחו״ל, ולא היה זמן לעשות בדיקה מקיפה.
גם זמן לבדוק בדיוק מה הנכסים שכן יש לקבוצה, לא היה.

זה לא היה זמן מושלם לרכוש את הקבוצה, אלא משך זמן לחוץ ובעייתי, שלא מאפשר בדיקה מעמיקה, ומרחיק כל בעלים פוטנציאלי רציני.
מה שמשאיר מקום רק ללא רציניים. וככה קיבלננו את הניסנובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
pogi כתב:
יש המון קונים

אם כי קצת מוזר שלמכמבי תמיד הגיע קונה, גם לביטר ורק לנו מספרים שאין איש בעולם שמעוניין.

לא, אין להם קונים, אלא מוצאים להם קונים.
גולדהאר לא מצא את מכבי, אלא שניידר פננה אליו ישירות והציע לו את המועדון. ואת שניידר הביאו אנשים שלוני הרציקוביץ׳ שכר כדי למצוא רוכש.

לא צריך שהם רק יגידו שהמועדון למכירה וינקבו מחיר.
צריך שיחפשו. אקטיבית. יזמו פגישות עם אנשים רלוונטיים בעולם, ויסבירו להם למה הפועל רלוונטית להם ספציפית.

אחרת זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 05:53 
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

אם פרסום של אשר גולדברג על חובות בחול מרחיקים רוכשים פוטנציאליים
אז עדיף שבאמת לא יבואו . בשעתיים של עבודה ניתן להעריך את החובות כיום
ואם אתה שואל אותי ויש לי קצת ניסיון אפשר למכור את הקבוצה אחרי יום.
המועדון מעולם לא היה אטרקטיבי למכירה כפי שהוא כיום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 07:22 
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:
מאוד מאוכזב מהם ומת שיעזבו, אבל התקציב שלנו השנה יהיה בסביבות 35 מיליון ש״ח.

על סמך מה בדיוק?

ציטוט:
הפועל בונה על בלומפילד, התקציב: כ-24 מיליון - One
https://www.one.co.il/Article/333905.html

נו? סימוכין משהו?
או שסתם באת לזרוק 35 וללכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 07:44 
dino כתב:
pogi כתב:
יש המון קונים

"למכבי תמיד הגיע קונה"
מכבי היו תקועים אצל לוני במשך שנים עד שהצליחו לאתר את שניידר שנשבר לו אחרי שנה, סחתיין עליהם שבמקרה הצליחו לאתר איזה יהודי שרצה להנציח את ההורים שלו.. זה ממש לא משהו שיכול לקרות כל יום.
גם בית"ר מצאו לאורך ההיסטוריה בעיקר שבורים שגם אם שפכו קצת כסף בדרך כלל זה נגמר בהתרסקות.
דרך אגב, גם לנו תמיד הגיע קונה. תאומים רמון טביב כבירי מוני הראל ניסנוב כל אלה קנו אותנו..
זו הסחורה, אצלנו ואצל 99% מהמועדונים בישראל.. תבינו שעסקינן במוצר פגום נחות ולא אטרקטיבי בעליל עבור אנשי עסקים שמכבדים את עצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 08:16 
פוגי הכל נכון אבל כמו שאלונה רכשה את ב"ש והובילה אותה להישגים ככה גם אנחנו רוצים...
הבעיה היא שיש לנו חרא מוניטין.
אולי עונה אחת בפוקס שתסתיים עם כרטיס לאירופה + בלומפילד החדש יגרום למוניטין ולערך לעלות ואז אולי יגיע רוכש

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 08:47 
NARKOTIKA כתב:
ואם נעבור לנתונים: לפי הפרסומים, התקציב השנה הוא 24 מיליון שקל.

וזה מה שהצהירו. שנה שעברה הצהירו על 34 אבל בסוף הוא היה הרבה פחות, לפי הדוחות שמסרו בסוף השנה.

דיברתי על מה שהיה שנה שעברה, לא מודע לדוחות של סוף השנה. אבל זה לא משנה את מה שאני אומר, להביא מישהו שיעמיד תקציב של 35 מיליון או אפילו 40 זה יופי, בתנאי שהוא מחזיק את הקבוצה עד שיבוא אדם שיכול להעמיד קבוצה תחרותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 08:52 
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

נו באמת, נראה שרוכשים פוטנציאלים ברחו בגלל פרסום כזה או אחר באתר ספורט כלשהו.
הקבוצה נרכשה ממפרק באישור ביהמ"ש, אין יותר שקוף מזה.
הדבר היחיד שהיה בעיה היא החשיפה לחובות של פיפא שלא ברור אם ההנהלה החדשה תצטרך לשאת בהם או לא.
נכון, הקבוצה היתה במצב לא טוב, אבל עדיין הינו במצב שאפשר היה להישאר בליגה.
ועדיין אף רוכש לא הגיע, היחיד שהיה קרוב זה יוחננוף.
מי שנבהל מפרסום, לא יכול להיות בעלים של מועדון כמו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 09:01 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

וזה מה שהצהירו. שנה שעברה הצהירו על 34 אבל בסוף הוא היה הרבה פחות, לפי הדוחות שמסרו בסוף השנה.

דיברתי על מה שהיה שנה שעברה, לא מודע לדוחות של סוף השנה. אבל זה לא משנה את מה שאני אומר, להביא מישהו שיעמיד תקציב של 35 מיליון או אפילו 40 זה יופי, בתנאי שהוא מחזיק את הקבוצה עד שיבוא אדם שיכול להעמיד קבוצה תחרותית

זה מה שאתה לא מבין, אין לך תנאים. יש לך קבוצה עם 9 מיליון שקל שכר שחקנים ועם שעון חול של להפוך ללא רלוונטית.
בחיי לא מצליח להבין מה אתה רוצה. מחר מגיע מישהו ששם 40 מיליון תקציב ואתה אומר לו לא בגלל שהוא לא יבטיח למכור?
בלשון עדינה זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בהתחשב במצב שלנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 15:36 
pogi כתב:
יש המון קונים

לא צריך עשרות וגם לא מיליארדרים (למרות שזה לא יזיק).
תן לי אחד כמו מוני הראל שהעמיד תקציבים יפים (ובכלל היה המנהל הכי נורמלי פה בעשור האחרון) ואנחנו בקלות חוזרים לאירופה ולוקחים גביעים.

red in blood כתב:
לא, אין להם קונים, אלא מוצאים להם קונים.
גולדהאר לא מצא את מכבי, אלא שניידר פננה אליו ישירות והציע לו את המועדון. ואת שניידר הביאו אנשים שלוני הרציקוביץ׳ שכר כדי למצוא רוכש.

לא צריך שהם רק יגידו שהמועדון למכירה וינקבו מחיר.
צריך שיחפשו. אקטיבית. יזמו פגישות עם אנשים רלוונטיים בעולם, ויסבירו להם למה הפועל רלוונטית להם ספציפית.

אחרת זה לא יקרה.

אתה מצפה מאנשים שלא הצליחו לשווק מנויים של "חזרה הביתה" לאוהדי הפועל, לשווק את הפועל לאנשים מהעולם שאין להם מושג מכדורגל?
את מכבי יותר קל לשווק. זה שם מוכר ליהודים בעולם. ביטר זה ירושלים, גם קל לשווק. מה אנחנו? איך תשווק אותנו?

pogi כתב:
"למכבי תמיד הגיע קונה"
מכבי היו תקועים אצל לוני במשך שנים עד שהצליחו לאתר את שניידר שנשבר לו אחרי שנה, סחתיין עליהם שבמקרה הצליחו לאתר איזה יהודי שרצה להנציח את ההורים שלו.. זה ממש לא משהו שיכול לקרות כל יום.
גם בית"ר מצאו לאורך ההיסטוריה בעיקר שבורים שגם אם שפכו קצת כסף בדרך כלל זה נגמר בהתרסקות.
דרך אגב, גם לנו תמיד הגיע קונה. תאומים רמון טביב כבירי מוני הראל ניסנוב כל אלה קנו אותנו..
זו הסחורה, אצלנו ואצל 99% מהמועדונים בישראל.. תבינו שעסקינן במוצר פגום נחות ולא אטרקטיבי בעליל עבור אנשי עסקים שמכבדים את עצמם

"תקועים אצל לוני". הם אולי סבלו מקצועית, אבל התקציבים שלהם היו גבוהים.
בכוונה לא התייחסת לשחר ואלונה? למה אחת כמו אלונה לא לקחה אותנו? כל כך היה דחוף לה לקחת קבוצה פח ולעשות ממנה אימפריה, במקום לחסוך כמה שנים של כשלונות ולהצליח מהר יותר?

לירון האדום כתב:
פוגי הכל נכון אבל כמו שאלונה רכשה את ב"ש והובילה אותה להישגים ככה גם אנחנו רוצים...
הבעיה היא שיש לנו חרא מוניטין.
אולי עונה אחת בפוקס שתסתיים עם כרטיס לאירופה + בלומפילד החדש יגרום למוניטין ולערך לעלות ואז אולי יגיע רוכש

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

אין לנו חרא של מוניטין. יש לנו חרא של מנהלים.
למה צריך לחכות לפוקס שיסתיים באירופה, אם יכולנו להשאיר את הדברים הטובים משנה שעברה, לחזק את הכנפיים והחלוצים ולהגיע לשם בקלות, בלי פוקסים?
הם עושים הכל הפוך. עאלק מנסים להיות "שפויים". הם זורקים כסף לפח במקום לשדרג את מה שעבד טוב ולהתקדם.

ציטוט:
הדבר היחיד שהיה בעיה היא החשיפה לחובות של פיפא שלא ברור אם ההנהלה החדשה תצטרך לשאת בהם או לא.

לא אמרת כלום. "הדבר היחיד" הזה שווה כמה עשרות מיליונים. הפועל לא היתה נקייה לגמרי אחרי הפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
אף בעלים לא שיווק ולא מצא רוכש. תמיד היו אנשים שעשו את זה בשבילם ולא בשמם אלא למען המועדון.

אם זה ברקת בירושלים.
אביב בושינסקי אצל ההם.

המפולת שלנו התחילה בהעברת הקבוצה לידיים של הראל מסגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 19:36 
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:

על סמך מה בדיוק?

ציטוט:

נו? סימוכין משהו?

תסתכל על המספרים שם.
אין שם נתון אחד הגיוני.
9 מליון ש"ח זה מליון ורבע דולר נטו.
נראה לך שזה היה שכר השחקנים ?
דגני+ספורי+עאבד+דמארי+ גוטליב+ ינקו זה כבר הסכום הזה.
כל השאר שחקו בחינם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 19:41 
עד המ!!ת הפועל כתב:
pogi כתב:
יש המון קונים

תן לי אחד כמו מוני הראל שהעמיד תקציבים יפים (ובכלל היה המנהל הכי נורמלי פה בעשור האחרון) ואנחנו בקלות חוזרים לאירופה ולוקחים גביעים.

מוני העמיד את אותם תקציבים שיש לנו היום (30-35 מליון בעונה רגילה ו-45 בעונות שעלינו לאירופית).
הוא גם לא השקיע יותר מהניסנובים (להיפך אפילו ערבויות לא היה לו לשים ולכן קבלנו את טביב)
הוא היה אמור לשלם לסגול 14 מליון ש"ח על הפועל ומכיוון שלא היה לו או לא רצה לשלם את זה הוא ארגן את ההפגנה במשרדים של סגול וקבל את הקבוצה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 19:59 
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
pogi כתב:
יש המון קונים

מוני העמיד את אותם תקציבים שיש לנו היום (30-35 מליון בעונה רגילה ו-45 בעונות שעלינו לאירופית).
הוא גם לא השקיע יותר מהניסנובים (להיפך אפילו ערבויות לא היה לו לשים ולכן קבלנו את טביב)
הוא היה אמור לשלם לסגול 14 מליון ש"ח על הפועל ומכיוון שלא היה לו או לא רצה לשלם את זה הוא ארגן את ההפגנה במשרדים של סגול וקבל את הקבוצה בחינם.

מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 20:47 
בני12 כתב:
NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:

על סמך מה בדיוק?

ציטוט:

נו? סימוכין משהו?

תסתכל על המספרים שם.
אין שם נתון אחד הגיוני.
9 מליון ש"ח זה מליון ורבע דולר נטו.
נראה לך שזה היה שכר השחקנים ?
דגני+ספורי+עאבד+דמארי+ גוטליב+ ינקו זה כבר הסכום הזה.
כל השאר שחקו בחינם ?

א. אתה לא יודע כמה זה נטו כי זה תלוי בשכר. שחקנים שמקבלים 60 אלף דולר לעונה לא משלמים 50 אחוז מס, יותר בסביבות 25 אחוז.
ב. מכל ה6 שציינת אין אחד שיושב על חוזה של 200 אלף דולר נטו (בטח אם ניקח בחשבון את הפרמיות), אז אתה לא הגעת למיליון ורבע דולר.
ג. ינקו למשל, יושב על חוזה של 100 אלף דולר. גוטליב 110. על עאבד לא פורסם אבל אפשר להניח שזה באיזור. בקיצור, החישוב שלך לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 21:42 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה מה שאתה לא מבין, אין לך תנאים. יש לך קבוצה עם 9 מיליון שקל שכר שחקנים ועם שעון חול של להפוך ללא רלוונטית.
בחיי לא מצליח להבין מה אתה רוצה. מחר מגיע מישהו ששם 40 מיליון תקציב ואתה אומר לו לא בגלל שהוא לא יבטיח למכור?

מה זה שם 40 מיליון שקל, אני לא מבין. הוא לא מביא 40 מיליון מהבית בשביל 40 מיליון תקציב. בשנה שעברה דיברו על 34 מיליון תקציב, אין לי מושג אם זה היה 34 או 32.
אז אתה תביא מישהו שיעמיד תקציב גבוה יותר ב4-5 מיליון שקל ואולי תתקע את הקבוצה על התקציב הזה לעוד 5 שנים וזה תקציב שמשאיר את הקבוצה לא תחרותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 21:58 
אני פשוט לא מאמין לבעלים האלה.

סיסמאות של ״לא נסכן את הפועל שוב״ ועוד כל מיני שיט מהסוג הזה.
כרגע לא רע להם,
הם מוציאים גרוש וחצי מהכיס
ומחכים..

אני לא מאמין לסיפורים האלה שאם יבוא רוכש רציני ״ניתן את החלק שלנו בחינם״

ככה חוזרים הביתה?
מחתימים זרים של 80 אלף דולר בעונה.
להעיף את הכלבים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 23:12 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה זה שם 40 מיליון שקל, אני לא מבין. הוא לא מביא 40 מיליון מהבית בשביל 40 מיליון תקציב. בשנה שעברה דיברו על 34 מיליון תקציב, אין לי מושג אם זה היה 34 או 32.
אז אתה תביא מישהו שיעמיד תקציב גבוה יותר ב4-5 מיליון שקל ואולי תתקע את הקבוצה על התקציב הזה לעוד 5 שנים וזה תקציב שמשאיר את הקבוצה לא תחרותית

אתה מעייף רוני. 40 מיליון תקציב זה 15 יותר ממה שיש לך היום. זה לא היה לא 34 ולא 32. נמאס לחזור על זה כמו תוכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 23:13 
אה, ו40 מיליון תקציב זה כן קבוצה תחרותית.
אפילו אם התקציב הוא 32 (ובפעם ה100, הוא לא)
8 מיליון שקל זה עוד 4 שחקנים בכירים בשכר של 250 אלף יורו, זרים או ישראלים. בנוסף למה שיש פה היום- דגני, בוזגלו, פירסמן, בואטנג וכו'. אחושרמוטה תחרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

לא אמרת כלום. "הדבר היחיד" הזה שווה כמה עשרות מיליונים. הפועל לא היתה נקייה לגמרי אחרי הפירוק.

אם הקבוצה לא הייתה נקייה אחרי פירוק היא גם לא נקייה עכשיו. איך פתאום צץ מהאוויר אותו רוכש שלא היה מוכן לקחת קבוצה שיש לה רק חובות פוטנציאליים לאירופה ואין לה למשל חוזה כבד לעוד שנתיים עם חלוץ שלצערי כנראה הולך להיות מחליף במקרה הטוב או תביעה של 400 א' שקל ממאמן לשעבר?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 09:33 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

אתה מעייף רוני. 40 מיליון תקציב זה 15 יותר ממה שיש לך היום. זה לא היה לא 34 ולא 32. נמאס לחזור על זה כמו תוכי

אני מעייף? אתה לא מקשיב. קודם תביא את הדוחות בבקשה שמראים על התקציב גם של השנה וגם של השנה שעברה. שנית, גם אם זה 15 יותר ממה שיש לך היום, זה לא תקציב תחרותי. ואז נשאלת השאלה ולא לגבי הבעלים האלה, אלא בכלל, האם אתה הולך למצוא את הבעלים שירים אותך לרמה שאתה צריך או שאתה שוב מתפשר על מישהו בינוני שרק ירחיק אותך מהמטרות שלך, אפילו אם הוא יותר טוב ממה שיש לך עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 09:34 
NARKOTIKA כתב:
אה, ו40 מיליון תקציב זה כן קבוצה תחרותית.
אפילו אם התקציב הוא 32 (ובפעם ה100, הוא לא)
8 מיליון שקל זה עוד 4 שחקנים בכירים בשכר של 250 אלף יורו, זרים או ישראלים. בנוסף למה שיש פה היום- דגני, בוזגלו, פירסמן, בואטנג וכו'. אחושרמוטה תחרותי.

תחרותי עבור מה? זה מאפשר לך להתמודד על האליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:

על סמך מה בדיוק?

ציטוט:

ציטוע מהכתבה:

לפי ההודעה הרשמית של האדומים מהיום שכר השחקנים הנוכחי, שבפועל עומד על כ-13 מיליון שקלים, יעלה בכ-15% ל-14-15 מיליון ולפי שאר ההוצאות של המועדון בשנים האחרונות התקציב עשוי להאמיר ולחצות רף ה-30 מיליון. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 10:48 
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 00&lang=HE
זה התקציב שהגישו בשנה שעברה עם עלות שחקנים של 16 מליון ש"ח.
אתה חושב שהשחקנים קצצו כמעט 50% משכרם במהלך השנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 11:05 
נראה לי ש"כולל צפי שינויים בינואר" זה הבלוף הגדול פה.
הייתה גם כתבה בהמשך השנה שאומרת ששכר השחקנים בפועל היה נמוך משמעותית מזה שהוצהר עליו בתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2019, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Up
שלא תשכחו מי באמת אשם באיך שהקבוצה נראית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: