Oleg Neduda כתב:
זה שבסופו של דבר זה שמות של שחקנים שצריכים לשחק בקבוצה - זה אפשר להגיד בכל עונה, לא משנה את מי יביאו. בחודש יולי אפשר לדבר על סגל על הנייר. מה ייצא מזה אי אפשר לדעת.
אין לך מושג איך הגעתי ל-3 רמות יותר טוב משנה שעברה? כי האמצע אותו אמצע, החוד במקרה הרע אותו חוד (ואני מוכן להמר שהחלוץ הבכיר שלנו יגמור השנה עם יותר מארבעה שערים שכבש שחר הירש), כשהקישור ההתקפי זה קניוק שהוא שחקן טוב יותר מספורי (ואני מאוד מחזיק מספורי), אינברום שעם רגל אחת טוב יותר מעאבד, ובוזגלו שאם הוא בריא הוא ממש לא הימור ביחס לזיקרי/גנדה/קאיו. איך שלא תסובב את זה, קישור התקפי של בוזגלו, קניוק ואינברום זה שמים וארץ לעומת הקישור ההתקפי משנה שעברה.
אני אישית גם מעדיף את ברשצקי על קאיו מהספסל, וממש לא אופתע אם עלי כנענה יתרום יותר מזיקרי או עאבד (לא קשה במיוחד).
הכל הכל הכל יקום ויפול על מחליף לספורי. גם כי זו העמדה הכי שחובה במגרש וגם כי ספורי היחיד בחלק הקדמי שבאמת תרם בשנה שעברה. קניוק חתיכת שחקן ואם הוא יגיע אז לטעמי לא רק שלא נחלשנו בעמדה הזו, אלא גם השתדרגנו.
קניוק שחקן טוב, לא חושב שהוא יותר טוב מספורי (אני גם לא חושב שהם בדיוק אותו שחקן, אבל לא משנה) או לפחות מה שספורי היה יכול להיות השנה אם היה ממשיך בקו העלייה שלו (קניוק הוא בגדול שחקן בירידה).
אינברום שחקן עם פוטנציאל, מאוד בעייתי מבחינת משמעת ויכול אחרי שלושה משחקים שהוא לא פותח להתחיל לעשות סצנות.
ברשצקי, מה שאני ראיתי ממנו, זה לא שחקן ליגת על בכלל ואת כנענה אני לא מכיר והוא מעולם לא שיחק ברמות האלה.
ולגבי המשפט הראשון שכתבת, מה שאני התכוונתי זה שאני לא מכיר את ניסו ולא יודע אי זה כדורגל הוא משחק. רפואה שיחק כדוררגל עם קו מאוד ברור. הפועל צריכים קבוצה שעושה לחץ ותנועה בלי כדור, אני מקווה שניסו יודע להטמיע את זה