joshsoos כתב:
לגבי יוסיפוביץ', לכתוב שוב שהיה בא ליד איפה שהיינו עומדים ב7? אז אלא אם עבר טיפולי המרה מאז שנהפך לפיגורה תקשורתית הוא הפועל ( לא שזה אומר משהו כי כמו שמכירים אוהדי הפועל רבים בתשקורת יש להם לרוב הצורך לקטול ולא לתמוך כמו אצל המחלה ). הוא לא בחור רע ואפילו די נחמד, אבל כמו שהטור הזה מוכיח הרבה מושג בכדורגל אין ואף פעם לא היה לו, הוא טוב במה שמסביב למגרש.
כי להשוות בין רפואה לאביטן זה לא רק עלבון אלא מראה על חוסר הבנה טוטאלי. לאחד יש שיטת משחק ודרך, לשני יש מנדבושקעס, מאמן של תעלו תשחקו. רוני, אני לא חושב שרפואה יש חלק גדול בשחקנים שהגיעו בפגרה שעברה, בטח לא זיקרי ודמארי שהוחתמו מוקדם מאוד ע"י הנוכלים ולא בטוח שגם עאבד, הוא כן אחראי לפגרה החורף של הלאומית שהצילה אותנו כמו פגרת החורף של הבולגרים וקנדה. בכל מקרה גם אם הוא אחראי על שחקן זה או אחר, מי שלא רואה שהוא הוציא מים מהסלע ואחרי כמה חודשים והחזרה שלו ודברים יותר התחברו גם יותר מכך, הוא עיוור. משחק הגנה טוב והקרדיט על רובי בשער, הנעת כדור והגעה למצבים עם קישור והתקפה די עלובים ובמשחקים בודדים בלבד נפלנו מהיריבה. בניגוד למה שכתב יוסיפוביץ', אלה העובדות. ונכון גם שהוא אדם לא קל ותובעני, אבל לתפקד כפי שתפקד במערכת המטורללת שלנו עם בעלים כאלה שגם שותלים לו עוזר מאמן שיפקח, זה לזכותו.
ולא שאני חושב שהוא יחזור ויש בי התלבטות אם הוא צריך להציל את העור שלהם שוב, או שנדשדש עם הבובה או בובה מחליפה כמו מימר . אבל כן הייתי שמח שיחזור ולו רק בשביל הסיכוי שיתגבש מהלך בחודשים הקרובים להעיף את הנוכלים, ונרוויח אותו עם שאנסה לבנות סגל נורמלי, מי ישמע כמה מאמנים טובים יש בישראל.
ראשית אם אתה רוצה להשוות בין ניסו לרפואה אז תן לניסו לסיים עונה ואז תשווה,
בינתיים הרזומה של שניהם כ״מאמנים״ די דומה
(ולא אני לא חושב שניסו מינוי ראוי...).
לגבי לא אחראי על הרכש עונה שעברה אם הוא לא אחראי אזי שהוא בובה.
עד כאן