Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
תגיד, לא כדאי לחכות כמה ימים ולראות אם חיפה וב"ש באמת רוצות או לא רוצות לפני שמתחילים לעוף על זה שהן לא רוצות אותו?
למה לחכות? הכי חכם זה לכתוב דברים בדיעבד..
הימור שלי? לא חיפה ולא ב"ש רוצות אותו, הכל משחק של נמני כדי לפתוח לספורי את החוזה
למה לחכות? כי אם יחתום בב"ש או בחיפה או יקבל פתרום זימון לנבחרת (וכל אחת מהאופציות האלה ממש לא מופרכות) אתה תעשה מעצמך צחוק. הרי התגובה שלך לא נוסחה כ"הימור" שלך, אלא בהודעה חד משמעית שמזלזלת בספורי, בניגוד גמור ליכולת שהוא הציג בשנה האחרונה (אתה בין הבודדים פה בפורום שלא רואים את זה).
ובאמת לירון - שחרר כבר מהטיעון הזה של הציג יכולת גבוהה בקבוצת תחתית. יש עשרות דוגמאות רק בארץ של שחקנים שהיו טובים בקבוצות תחתית והיו טובים יותר אחרי שניקנו על ידי קבוצות צמרת. אתה באמת צריך דוגמאות? אתה לא אדם טיפש ואני מניח שגם אתה מבין שהקשר בין הטיעון הזה למציאות הוא כלום ושום דבר
אתה לא מהיום בפורום, כל ההודעות כאן מן הסתם הם דעות אישיות, לא צריך כל הודעה לכתוב לדעתי ככה וככה.
מן הסתם כתבתי את דעתי ולא כתבתי משהו מידיעה (כי אין לי מידע על זה).
חסרים דוגמאות של משתמשים בפורום שטענו X ובסוף יצא Y ?
זה הכדורגל, אין נכון ולא נכון, יש דעות...
אם ספורי יוזמן לנבחרת, יחתום בב"ש או בחיפה או יהיה ערן זהבי הבא, אז אכן יהיה אפשר להגיד שטעיתי (והלוואי ויהיה כוכב אצלנו ואני אגיד שטעיתי).
אבל אולי הוא גם יישאר בהפועל ובסוף יהיה כמו שי אבוטבול, חלק יגידו אחלה שחקן, חלק יגידו הפוך.
כמו שלא חסרים דוגמאות של שחקנים טובים ששיחקו בקבוצות תחתית, כך לא חסרים גם שחקנים שהצליחו בקבוצות תחתית או צמרת לאומית ובסוף לא יצא מהם כלום...
אז?