תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש
הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 21:06 
האדס כתב:
הגיע הזמן להעיף אותם מהפועל.

מה עושים?

חרם מנויים היה מזרז את העניין.
עכשיו נשאר רק למחות במגרש ובעסקים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 22:38 
האדס כתב:
המועדון במצב מושלם לרכישה.
יש עודף בקופה, התביעות מסתכמות בכמה מיליונים (לצורך העניין, 3-4 מיליון דולר, סכום שמצחיק אנשים עם כסף).
עברנו לאצטדיון חדש והחלק המרכזי של הקהל הוכיח שהוא עומד מאחורי המועדון על אף חוסר ההצלחה המקצועי בעשור האחרון.
יש מחלקת נוער מתפקדת שמעבירה שחקנים לבוגרים ותשתית לעוד שנים רבות.

מה עוד צריך רוכש לבקש?
אולי תג מחיר? אולי מישהו שירצה למכור?

צריך גם רוכש שיבקש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 22:47 
הם לא מסוגלים להחזיק מועדון בסדר גודל הזה והם עדיין ממשיכים לסחוט את הלימון עם שחקני ליגה א וסגל מחריד, לא הבנתי מה האינטרס שלהם להמשיך להחזיק את המועדון בצורה הזו? מתי נשמע על איזה מו"מ עם איזה רוכש מעניין שמסוגל להחזיק ולהשקיע במועדון עם קהל נהדר וגדול שצמא להישגים? הם ממש הופכים אותנו להפועל פתח תקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 22:47 
האדס כתב:
יש עודף בקופה, התביעות מסתכמות בכמה מיליונים (לצורך העניין, 3-4 מיליון דולר, סכום שמצחיק אנשים עם כסף).
עברנו לאצטדיון חדש והחלק המרכזי של הקהל הוכיח שהוא עומד מאחורי המועדון על אף חוסר ההצלחה המקצועי בעשור האחרון.

מה עוד צריך רוכש לבקש?

אם הם ימצאו בעלים, הוא בטח יהיה ברמה של השחקנים שהם מוצאים.
אני הייתי מעדיף שמישהו אחר ימצא את הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

אני מאמין שלהיות קיים זה תנאי דיי חשוב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

אל תפריעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 07:29 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

שום דבר לא השתנה מאז שסגול יצא מהתמונה- כשיהיה מישהו שירצה למכור יהיה מישהו שירצה לקנות. זה לא קרה מאז בכל הגלגולים הקודמים עם שלל הנוכלים הקודמים ולא יקרה גם עם הנוכלים הנוכחיים. רק לחץ מאסיבי של אוהדים יביא אותם למכור והסיכוי לזה לא נראה באופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
קיימים, יש אפילו שניים שפנו וקיבלו סירוב, כי לא הסכימו לתנאי המכירה של הניסנובים.
תמשיכו להאמין לשקרים של "אוהדי הפועל שהצילו את המועדון"
בגלל אוהדים כמוכם אנחנו במצב שאנחנו נמצאים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
קיימים, יש אפילו שניים שפנו וקיבלו סירוב, כי לא הסכימו לתנאי המכירה של הניסנובים.

מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 09:42 
האדס כתב:

אבל מה התנאים? אם מדובר באנשים ברמה הכלכלית של הניסנובים זה לא מעניין. אחד התנאים שלהם הוא אדם שישיקיע סכומים גבוהים ויש לו יכולות כלכליות שזה בסדר בעיניי

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 30 יולי 2019, 09:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 09:42 
האדס כתב:

מה הם תנאי המכירה ?

צריך להפריד בין שני דברים:
א. הם אוהדי הפועל שהצילו את המועדון
ב. הם מנהלים גרועים שמדרדרים את המועדון בניהול שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו את ניסנוב מתראיין, הם רוצים אנשים שיעמידו תקציב של 50-60 מיליון שקל בשנה.
מי מוכן להתחייב על דבר כזה? ואם 40 מספיק לבנות קבוצה טובה? (ואגב, השנה 40 הספיקו כדי שלהפועל תהיה קבוצה למקומות 1-4)

ומה זה התנאי הזה - אם זה מישהו שמשקיע כמוהם זה לא מעניין?
הם יודעים לנהל? הם מצליחים בניהול המועדון?
הם מצליחים להגדיל את כמות האוהדים?
מביאים את המועדון להצלחות?

חוץ מזה, מה קרה ל"אנחנו רק באנו להציל וברגע שמישהו ירצה את הקבוצה ניתן בחינם" ? איך זה הפך ל"אם אין מישהו ששים יותר מאיתנו, לא רוצים לתת"?
מרגיש לכם אולי שמישהו התאהב בעבודה החדשה שלו? מהכוח של להחליט מי ישחק בהרכב?

מי נתן להם מדנט להפוך אותנו למועדון שכונה?
מועדון שתובע זכויות על בלומפילד ונכנס במכבי בתקשורת, ובו בעת מתחנן שיקנו את רז שלמה.
מועדון שהבעלים שלו מצהיר שתיקו בדרבי זה הישג.
מועדון שמחרים סוכן שחקנים של שחקנים בכירים שמשחקים במועדון.
וזה עוד רק חלק שעלה לי בראש, יש כל כך הרבה פאדיחות בהפועל שהפכנו לבדיחה של המדינה.

מי הם שיחרבנו מועדון שאלפי אנשים מלווים ודוחפים בכל כוחם, כספם ונפשם?
אוהדי הפועל. כן. ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 10:01 
redrony כתב:
האדס כתב:

אבל מה התנאים? אם מדובר באנשים ברמה הכלכלית של הניסנובים זה לא מעניין. אחד התנאים שלהם הוא אדם שישיקיע סכומים גבוהים ויש לו יכולות כלכליות שזה בסדר בעיניי

מה סכומים גבוהים מה?
למה בדיוק אנחנו אמורים להעדיף אותם על מישהו שמוכן לשים גם רק 3 מיליון שקל בשנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:

מה עוד צריך רוכש לבקש?

שום דבר לא השתנה מאז שסגול יצא מהתמונה- כשיהיה מישהו שירצה למכור יהיה מישהו שירצה לקנות. זה לא קרה מאז בכל הגלגולים הקודמים עם שלל הנוכלים הקודמים ולא יקרה גם עם הנוכלים הנוכחיים. רק לחץ מאסיבי של אוהדים יביא אותם למכור והסיכוי לזה לא נראה באופק.

מה? לפני שנתיים וחצי בית משפט הוציא את הקבוצה למכרז בחינם בלי חובות ישראלים (ועם ספק על החובות לחו"ל). ואף אחד לא הגיע לקנות עד היום האחרון.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 11:14 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:

מה סכומים גבוהים מה?

גם כשסגול מכר את הקבוצה למוני הראל הוא הציב תנאי של השקעה מינימלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 11:14 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:

מה סכומים גבוהים מה?

אנחנו לא, אבל חייבים לראות את התמונה הגדולה. אני לא בא כמובן להגן עליהם ואין לי מושג מה מניעים שלהם.
בוא נניח לשנייה שהאינטרס הראשי של הניסנובים (או כל בעלים אחרים לצורך העניין) זה הקבוצה אבל אין להם יכולות כלכליות. הפועל, בשביל להיות תחרותיים צריכים להעמיד תקציב של בערך 60 מיליון בשביל להיאבק על האליפות ולהחזיר אותנו לתמונה. עכשיו הם מחפשים רוכש שיכול להעמיד את התקציבים האלה. אז נניח שהגיע רוכש שיכול להעמיד יותר מהם אבל לא יכול להביא אותנו להיות תחרותיים. האם זה אומר שהם צריכים למכור לוף או להמשיך לחפש?
אתה מוכר עכשיו למישהו חדש, אתה תקוע איתו. הרוכש החדש יתחייב להעביר את הקבוצה למישהו אמיד ממנו? או לחפש מישהו כזה?
עסקת מכירה, בטח בהפועל, לא מתרחש כל יומיים, לכן אני מצפה מאדם נטול אינטרסים להביר את הקבוצה למישהו שיוכל להביא אותה להיות תחרותית ותחרותית זה להתמודד על אליפות.

עכשיו תבוא ותגיד שהניסנובים עושים נזק כרגע, אתה כנראה צודק, אבל אני מצפה שהרוכש הבא של המועדון יהיה כזה שייקח אותו למקום שבו הוא צריך להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
ואם יבוא רוכש שישים 60 מיליון? זה בטוחה להצלחה? לא.
אז מה כן הפועל צריכה לחפש?
בעלים עשיר שרוצה להשקיע (גם כמה מיליונים זה יותר ממה שהם משקיעים) - כן
בעלים שרוצה למנות שדרה ניהולית למועדון - כן
בעלים שמבין בניהול ושיווק - כן
בעלים שאוהד הפועל - אפשרי, אך לא חובה.

בכל מקרה, מה שברור זה שאי אפשר להמשיך לעמוד במקום.
כל שנה שאנחנו עומדים במקום - אנחנו למעשה הולכים אחורה.
בסיס המועדון נשחק, לא מצטרפים קהלים חדשים, הפועל כמותג מאבד את הרלוונטיות שלו בליגה, שחקנים פחות ופחות רוצים לבוא לשחק בהפועל.
כל זה הם לא דברים מיקריים, הם תולדה של ניהול רע של המועדון, של השיח סביב המועדון וחוסר התפעול של המועדון.
מי מנהל את הפועל היום? הבעלים. וככה זה נראה.
בעלים לא צריך לנהל בפועל, הוא צריך להתוות מדיניות ולמנות תחתיו מנהלים חזקים.

אבל זה כנראה הרבה יותר מורכב מזה,
מה שאתה ואני מבינים (שהם עושים נזק) זה לא משהו שהם מבינים.
הם באמת תופסים את עצמם כאנשים שעושים רק טוב להפועל, וזה רק מדגיש כמה הפוטנציאל לנזק גדול יותר - קיים.
והכי גרוע - יש כאן אוהדים שחושבים שבלי האנשים האלו, אין הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 12:03 
האדס כתב:
ואם יבוא רוכש שישים 60 מיליון? זה בטוחה להצלחה? לא.
אז מה כן הפועל צריכה לחפש?
בעלים עשיר שרוצה להשקיע (גם כמה מיליונים זה יותר ממה שהם משקיעים) - כן
בעלים שרוצה למנות שדרה ניהולית למועדון - כן
בעלים שמבין בניהול ושיווק - כן
בעלים שאוהד הפועל - אפשרי, אך לא חובה.

בכל מקרה, מה שברור זה שאי אפשר להמשיך לעמוד במקום.
כל שנה שאנחנו עומדים במקום - אנחנו למעשה הולכים אחורה.
בסיס המועדון נשחק, לא מצטרפים קהלים חדשים, הפועל כמותג מאבד את הרלוונטיות שלו בליגה, שחקנים פחות ופחות רוצים לבוא לשחק בהפועל.
כל זה הם לא דברים מיקריים, הם תולדה של ניהול רע של המועדון, של השיח סביב המועדון וחוסר התפעול של המועדון.
מי מנהל את הפועל היום? הבעלים. וככה זה נראה.
בעלים לא צריך לנהל בפועל, הוא צריך להתוות מדיניות ולמנות תחתיו מנהלים חזקים.

אבל זה כנראה הרבה יותר מורכב מזה,
מה שאתה ואני מבינים (שהם עושים נזק) זה לא משהו שהם מבינים.
הם באמת תופסים את עצמם כאנשים שעושים רק טוב להפועל, וזה רק מדגיש כמה הפוטנציאל לנזק גדול יותר - קיים.
והכי גרוע - יש כאן אוהדים שחושבים שבלי האנשים האלו, אין הפועל ת"א.

מה הקשר לבטוח? מה שבטוח שבשלושים מיליון אי אפשר לקחת אליפות. מי דיבר על לעמוד במקום? אני מצפה מהבעלים שיהפכו את העולם בשביל למצוא אדם שייקח את הקבוצה אני רק לא חושב שצריך למכור את זה לכל אחד שיכול להשקיע יותר מהם. אם הם משקיעים לצורך העניין 5 מיליון שקל ויבוא מישהו שיכול להשקיע 10, אז כנראה לא צריך לתת לו כי זה לא יקדם אותנו למטרות שלנו ולכנראה יתקע אותנו לעוד כמה שנים קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
ההכנסות של הפועל העונה יחצו את ה-30 ואפילו את ה-40 ובונים פה קבוצה ב25.
למה? אף אחד לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 12:57 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:

מה סכומים גבוהים מה?

אנחנו לא, אבל חייבים לראות את התמונה הגדולה. אני לא בא כמובן להגן עליהם ואין לי מושג מה מניעים שלהם.
בוא נניח לשנייה שהאינטרס הראשי של הניסנובים (או כל בעלים אחרים לצורך העניין) זה הקבוצה אבל אין להם יכולות כלכליות. הפועל, בשביל להיות תחרותיים צריכים להעמיד תקציב של בערך 60 מיליון בשביל להיאבק על האליפות ולהחזיר אותנו לתמונה. עכשיו הם מחפשים רוכש שיכול להעמיד את התקציבים האלה. אז נניח שהגיע רוכש שיכול להעמיד יותר מהם אבל לא יכול להביא אותנו להיות תחרותיים. האם זה אומר שהם צריכים למכור לוף או להמשיך לחפש?
אתה מוכר עכשיו למישהו חדש, אתה תקוע איתו. הרוכש החדש יתחייב להעביר את הקבוצה למישהו אמיד ממנו? או לחפש מישהו כזה?
עסקת מכירה, בטח בהפועל, לא מתרחש כל יומיים, לכן אני מצפה מאדם נטול אינטרסים להביר את הקבוצה למישהו שיוכל להביא אותה להיות תחרותית ותחרותית זה להתמודד על אליפות.

עכשיו תבוא ותגיד שהניסנובים עושים נזק כרגע, אתה כנראה צודק, אבל אני מצפה שהרוכש הבא של המועדון יהיה כזה שייקח אותו למקום שבו הוא צריך להיות

לא מסכים פה עם שום דבר.
גם הבעלים היום לא מעביר את הקבוצה למישהו אמיד ממנו. 0 הבדל מבחינתנו.
שיבוא מישהו שיכול להעמיד תקציב של 35 מיליון שקל ואחר כך נחשוב איך מביאים מישהו של 50.
כרגע ככל שהזמן עובר ואתה לא תחרותי אתה מפסיד קהל והסיכוי למצוא מישהו רק הולך ויורד.
אין שום סיבה לחכות שנייה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 13:48 
NARKOTIKA כתב:

לא מסכים פה עם שום דבר.
שיבוא מישהו שיכול להעמיד תקציב של 35 מיליון שקל ואחר כך נחשוב איך מביאים מישהו של 50.
כרגע ככל שהזמן עובר ואתה לא תחרותי אתה מפסיד קהל והסיכוי למצוא מישהו רק הולך ויורד.

אבל מעמידים לך היום תקציב של 35. אני מניח שהם מביאים מהבית בסביבות 5 מיליון. אז אם מצאו מישהו שיכול לשים 10 מיליון והוא מוכן לבוא, אתה בטוח שהוא יילך ויחפש מישהו יותר אמיד ממנו? למה לו?
אני מסכים לגמרי לגבי המשפט האחרון שלך אבל אני טוען שאם תביא מישהו שלא יכול לעשות אותך תחרותי רק כי הוא משקיע קצת יותר, המרחק שלך מהלהיות תחרותי רק יילך ויגדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
מביאים 5 מהבית
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 14:45 
האדס כתב:
מביאים 5 מהבית

חבל שאתה לא מנסה להבין את השורה התחתונה של הדברים. מביאים 0, בסדר? אם מחר יבוא מישהו יביא 5 זה ישדרג את הקבוצה למטרות שלה? אם הוא יבוא, כמה זמן ייקח עד שיבוא המישהו שישים 20 או 30? זה רק יעכב אותו כנראה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 15:33 
redrony כתב:
האדס כתב:
מביאים 5 מהבית

חבל שאתה לא מנסה להבין את השורה התחתונה של הדברים. מביאים 0, בסדר? אם מחר יבוא מישהו יביא 5 זה ישדרג את הקבוצה למטרות שלה? אם הוא יבוא, כמה זמן ייקח עד שיבוא המישהו שישים 20 או 30? זה רק יעכב אותו כנראה, נכון?

אני לא מסכים איתך, ולא רק בגלל שאני רק רוצה שהניסנובים ילכו.

לענייננו, תאורטית, אדם שמשקיע כסף כל שנה (למשל, מדוגמתך-10 מיליון בשנה) ,
מלבד העובדה שככל הנראה יעמיד קבוצה אטרקטיבית יותר, שתגדיל את כמות המנויים, ותחזק את הקבוצה והמותג,
גם ״יסבול״ קצת מהחסרונות של להיות בעלים-שזה הכסף המושקע- בתמורה ליתרונות, וכל אלו יכנסו למערכת שיקוליו בעת מכירה פוטנציאלית.
למי שרק נהנה מהפירות , מבלי להשקיע כסף,
הכיסא נראה נוצץ יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 15:35 
עומר19891 כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:
מביאים 5 מהבית

אני לא מסכים איתך, ולא רק בגלל שאני רק רוצה שהניסנובים ילכו.

לענייננו, תאורטית, אדם שמשקיע כסף כל שנה (למשל, מדוגמתך-10 מיליון בשנה) ,
מלבד העובדה שככל הנראה יעמיד קבוצה אטרקטיבית יותר, שתגדיל את כמות המנויים, ותחזק את הקבוצה והמותג,
גם ״יסבול״ קצת מהחסרונות של להיות בעלים-שזה הכסף המושקע- בתמורה ליתרונות, וכל אלו יכנסו למערכת שיקוליו בעת מכירה פוטנציאלית.
למי שרק נהנה מהפירות , מבלי להשקיע כסף,
הכיסא נראה נוצץ יותר.

כן, אבל הוא כנראה לא יילך וימכור את הקבוצה אחרי שנה. וזה מה שאנחנו צריכים, רוכש ברמת אלונה. אתמול. כל רוכש שנכנס לומד את המערכת, עושה טעויות, מתאהב בפירסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 15:41 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא מסכים פה עם שום דבר.

אבל מעמידים לך היום תקציב של 35. אני מניח שהם מביאים מהבית בסביבות 5 מיליון. אז אם מצאו מישהו שיכול לשים 10 מיליון והוא מוכן לבוא, אתה בטוח שהוא יילך ויחפש מישהו יותר אמיד ממנו? למה לו?
אני מסכים לגמרי לגבי המשפט האחרון שלך אבל אני טוען שאם תביא מישהו שלא יכול לעשות אותך תחרותי רק כי הוא משקיע קצת יותר, המרחק שלך מהלהיות תחרותי רק יילך ויגדל

תקשיב, נראה לי שלא נחתת.
התקציב שלך הוא 35 מיליון בחלומות הלילה, והם משקיעים 5 מיליון אולי ב4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 15:45 
ואם נעבור לנתונים: לפי הפרסומים, התקציב השנה הוא 24 מיליון שקל.

וזה מה שהצהירו. שנה שעברה הצהירו על 34 אבל בסוף הוא היה הרבה פחות, לפי הדוחות שמסרו בסוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ואם נעבור לנתונים: לפי הפרסומים, התקציב השנה הוא 24 מיליון שקל.

וזה מה שהצהירו. שנה שעברה הצהירו על 34 אבל בסוף הוא היה הרבה פחות, לפי הדוחות שמסרו בסוף השנה.

איפה פורסם התקציב של העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש
הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 20:56 
מאוד מאוכזב מהם ומת שיעזבו, אבל התקציב שלנו השנה יהיה בסביבות 35 מיליון ש״ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2019, 21:05 
Asafas כתב:
מאוד מאוכזב מהם ומת שיעזבו, אבל התקציב שלנו השנה יהיה בסביבות 35 מיליון ש״ח.

על סמך מה בדיוק?

ציטוט:
הפועל בונה על בלומפילד, התקציב: כ-24 מיליון - One
https://www.one.co.il/Article/333905.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 38  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: