תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 14:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:00 
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
[quote="dino"] גם ynet כותבים שכבירי נפגש עם אביו של וורמוט אתמול.

גם הם שקנים
ולמה כבירי לא הודיע לפני שבוע שזה לא רלוונטי ? כי הוא סך הכל בן אדם , הוא עשה טעות
כמה זיוני שכל , מועדון רקוב עם בעלים תורן של הדלת המסתובבת המזווינת הזאת שתוריד אותנו ליגה ותהרוג סופית את המועדון הזה
ודרך אגב בשביל להסיר ספק אני לא מתומכי העיסקה הזאת , אני מתומכי האשליה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית היחידה

הוא הסמכות המקצועית אבל עדיין לא הבעלים
יש החלטות שבעלים מקבל על שלל שיקולים שחלקם גם מקצועיים אבל לא רק
אני את האמת הייתי די אדיש לעסקה רציתי שיבוא כי אני כן חושב שהוא שחקן טוב אבל גם לא רציתי שיבוא בגלל מה שהיה
בכל מקרה אין סתירה בין זה שגוטמן הוא הסמכות המקצועית ועדיין לא חייבים לקבל את כל בקשותיו

מסכים שהבעלים בסופו של דבר נותן את המילה האחרונה, אבל השאלה שלי, אם המילה הזאת היתה ברורה לגוטמן, או שאיש איש פועל לפי ראות עיניו.

לא יודע מה הדינמיקה של השיח בינהם
אבל אם זה לא ברור לגוטמן או לכל שכיר
שיש משהו מעליו שמקבל החלטות סופיות
אז לאותו בן אדם יש בעיות רציניות
ולא נראה לי שזה המצב כאן
גוטמן ניסה ללחוץ להביא את גילי וזה לגיטימי כי זה תפקידו , בסופו של יום כבירי התלבט וקיבל החלטה סופית
אני לא רואה שום בעיה בתהליך

מילא ללחוץ, אבל ללכת לדבר עם קרוייף וורמוט, לנהל מו"מ. יש כאן הבדל מאוד גדול בין ללכת ללחוץ על כבירי, לבין ללכת ולנהל מו"מ.[/quote]
אני די בטוח שזה היה באישור כבירי
בסופו של דבר כשהיה צריך לקבל את ההחלטה הסופית הוא החליט לא ללכת על זה
מה הבעיה עם זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:
דווקא כבירי הודיע לפני כשבוע שהנושא הזה יירד מהפרק באופן סופי.
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
פורסם גם שבגזרת הפועל-ורמוט קצב לא מעורב, אלא ורמוט ומקורביו מנהלים את המו"מ.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

אגב, אבא של ורמוט איש שקט, צנוע ומאוד נחמד (כמו הבן), רחוק מאוד מכל ההורים הקולניים הטיפוסים שמכירים מעולם הכדורגל.
כשחיכינו לורמוט בשדה התעופה שחזר מגרמניה, הוא אמר לאוהדים שהוא לא מאמין שגילי ישחק במכבי תל אביב (אז הם חיזרו אחריו בכל הכוח).

מהיכרות די שטחית איתו מהמתנה משותפת ליציאת השחקנים מהאיצטדיון, זה אכן נראה כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא.
המנג'רים עם הכי הרבה כח יכולים במקסימום ללחוץ על הנהלה להחתים שחקן שהם רוצים. בשום מקום הם לא מנהלים את התקציב והרכש לבדם. רק בעולם הדמיוני שנכנסתם אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא יכלו למשוך את זה עוד טיפה ולתקוע אותו במכבי ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:02 
NARKOTIKA כתב:
לא.
המנג'רים עם הכי הרבה כח יכולים במקסימום ללחוץ על הנהלה להחתים שחקן שהם רוצים. בשום מקום הם לא מנהלים את התקציב והרכש לבדם. רק בעולם הדמיוני שנכנסתם אליו.

אני המצאתי את העולם הדמיוני הזה, או שכבירי המציא אותו? וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
א. ספורט 5 אמרו שהודה.
ב. מבקשים ממך להפגש, אז בן אדם נורמלי נפגש.
ג. הקטע ש"אוהדים התקשרו אחרי הפרסום והוא נבהל" פשוט עלוב. חצי דקה אחרי הפרסום הוא כבר הכחיש. מתי הגיע מבול הטלפונים הזה? אתר מביך שלא מסוגל להודות בטעות. הם פרסמו שהוא חתם, לא סיכם, לא סגר, חתם. חזר בו מסיכום? שיתבע גילי ורמוט. נראה.

תיאורטית, יכול להיות שאוהדים ידעו על הפגישה הזו, וכבר במהלכה הוא קיבל הודעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ', באם ההחלטה נבעה משיקולים כספיים, אז זה לגיטימי. אם ההחלטה היתה משיקולי קהל ומסביב, אז זה לא לגיטימי, אחרי שכבר התחלת בניהול מו"מ איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:10 
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:
רק כמו שהעריכו כולם, הפסד בגביע והלחץ מגוטמן, יביאו את כבירי לשקול שוב את העניין.
וכמו שפורסם בימים האחרונים בכל מקום, הוא אכן נתן אור ירוק לעסקה הזאת בתנאים מסויימים.
ככה שלא מפתיע שאבא שלו ניהל עם כבירי את המו"מ, ואני לא יכול לחשוב איזה אינטרס יש לאבא שלו להוציא הודעה שיקרית שהיתה פגישה עם כבירי והגיעו לסיכום.

אגב, אבא של ורמוט איש שקט, צנוע ומאוד נחמד (כמו הבן), רחוק מאוד מכל ההורים הקולניים הטיפוסים שמכירים מעולם הכדורגל.
כשחיכינו לורמוט בשדה התעופה שחזר מגרמניה, הוא אמר לאוהדים שהוא לא מאמין שגילי ישחק במכבי תל אביב (אז הם חיזרו אחריו בכל הכוח).

אבא של גילי דחף את גילי לשחק במכבי,
ושיכנע אותו לעבור למכבי ,וזה ממקור מוסמך

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:15 
tadmored כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

מה הקשר?
אמרתי את זה כהערת אגב (לא כדי להוכיח שאבא שלו אוהד הפועל שלא מוכן שיחשק במכבי או משהו כזה), ואני גם חושב שהוא התכוון למה שגילי הרגיש באותו זמן. מן הסתם גם קרו כל מיני דברים בקבוצה מאז שחתם עד שעזב למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:21 
שחר כתב:
tadmored כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

מה הקשר?
אמרתי את זה כהערת אגב (לא כדי להוכיח שאבא שלו אוהד הפועל שלא מוכן שיחשק במכבי או משהו כזה), ואני גם חושב שהוא התכוון למה שגילי הרגיש באותו זמן. מן הסתם גם קרו כל מיני דברים בקבוצה מאז שחתם עד שעזב למכבי.

גם אני אמרתי זאת כהערת אגב,
נחמד נחמד אבל מן הצדק דואג לאינטרסים של הבן שלו,ודאג שיעבור למכבי אלא דלא צפה את העתיד לבוא שהבן שלו יכשל שם.
אולי עכשיו האבא הנחמד המצפון מעיק לו על מה שגרם לבנו ורצה להציל את הקריירה של הבן על חשבוננו.
סתם סתם יאאלה שיקבר במכבי או בכל מה שיבחר.רק לא אצלנו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:23 
איזה דרמה קווינס אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

אבא של ,אמא של ודודה של.
ורמוט הוא בחור בוגר,והוא צריך לשאת בתוצאות ובהשלכות של הבחירות שלו בחיים.

וחוץ מזה,לא מאשים את אבא של ורמוט שדחף אותו לשחק במכבי במידה וזה נכון.
אם דקה לנטרל את עצמנו מאהדה לקבוצה,ולהסתכל על העניין בצורה רציונלית,אין אבא אחד שהיה אומר לבן שלו
להישאר בהפועל ולא לעבור למכבי במצב ובסיטואציה שורמוט היה בה בשנה שעברה.
הוא רואה את העניין כמקום עבודה וזהו,ומהבחינה הזאת שלו אני מבין את הבחירה/המלצה שהוא נתן לבן שלו.
זה שאנחנו אוהדים קבוצה ועזיבה כזאת מתסכלת אותנו זה דבר אחד.
וזה שהרוב לא רואים את העניין כמונו,ומסתכלים על העניין בצורה קרה זה דבר אחר,וצריך לדעת לקבל גם את זה.

ויכול להיות גם שאם הבעלים של הקבוצה שלנו היה מסתכל על הדברים בצורה קצת יותר קרה ומחושבת
ולא חי את העניין כאילו הוא "אוהד מהיציע.",מצבנו היה קצת טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:29 
אוגוסטוס היל כתב:
איזה דרמה קווינס אלוהים ישמור

יאללה סתום כבר..
תדמור, אבא דואג לאינטרסים של הבן שלו.
זה הכי טבעי שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
LiraninhO כתב:
רק מקווה שכל הפרשה המביכה הזאת, לא תגרום לקרע בין גוטמן לכבירי. כאילו לא חסרות עוד צרות...

גם אני בדיוק חשבתי על זה.
אם גוטמן שקיבל מכבירי הבטחה שהוא הסמכות המקצועית העליונה לא יכול להביא שחקן, כי כבירי (בכובע של אוהד - לא של בעלים, אבל מה לעשות שהוא גם זה שלכאורה משלם) מטיל וטו משיקולים לא ענייניים ולא מקצועיים ולא כספיים אלא רגשיים בלבד, כאילו הוא עדיין מנוי של הקבוצה ולא הבעלים שלה, אז יכול להיות שיש פה בעיה.
גוטמן אוהב ומחזיק מורמוט כמו שכולם יודעים ורצה אותו בהפועל - עכשיו כדי שיציל אותו וגם מחר כדי שישדרג לו את הקבוצה בעונה הבאה. אני מאמין שגוטמן דיבר עם קרויף, דברים נסגרו ולא אתפלא אם בגלל הלחץ של גוטמן (שאולי גם איים במשהו) כבירי נאלץ להיפגש עם השחקן או נציגיו ואולי אף הגיע לסיכום עקרוני אבל אז, כמו שקרה עם אלישע, "הרבנים" של שער 5 לא נתנו למהלך "תעודת כשרות" וכבירי שמדי יום הופך להיות הבובה של האולטראס ולא של מני וייצמן, חזר בו וביטל הכל, למגינת ליבו של גוטמן - שהלך לישון כשורמוט אמור להגיע היום לאימון בוולפסון וקם בבוקר וגילה ש"נקודה, סוף פסוק".

"ההיסטוריה רבותיי, חוזרת פעמיים, פעם ראשונה כטרגדיה ובפעם השניה כפארסה" כך כתב קרל מרקס (המקורי, לא המשתמש בפורום....) ונראה כי אין מתאים ממנו ואין מתאים מהמשפט הזה כדי לתאר את המצב שלנו:
בפעם הראשונה שורמוט עזב למכבי זו היתה ממש טרגדיה, בפעם השניה כשורמוט היה אמור לחזור וכבירי חזר בו בלחץ חבריו בשער 5 - נו, זו כבר פארסה, כמו כל העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:35 
אני שמח שאבא של גילי דאג לאינטרסים שלו והוא נכשל.רק שיקרע רצועה והכל יהיה מושלם

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:39 
dino כתב:
סימרוטיץ', באם ההחלטה נבעה משיקולים כספיים, אז זה לגיטימי. אם ההחלטה היתה משיקולי קהל ומסביב, אז זה לא לגיטימי, אחרי שכבר התחלת בניהול מו"מ איתו.

קודם כל כמעט כל שיקול הוא לגיטימי
אני לא אוהב את זה בלשון המעטה שהוא לא הגיע בגלל שיקולי קהל וכו
אך זה שיקול סופר לגיטימי בעסק הזה
למרות שאני חושב שאם היה מגיע לא היה יותר מידי בלאגן ,אך זו בהחלט אפשרות שבעלים צריך לקחת בחשבון
בסופו של יום יש גם דעה אישית של הבן אדם עצמו
והוא הרגיש שבגדו בו ושאם הוא מביא את גילי הוא בוגד באחרים ובמה שהוא מאמין
אפשר לא לאהוב את זה או לא להסכים עם זה
אבל זה מצב שלטעמי לפחות סביר ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אין, לא סתם ערן זהבי מזיין אותנו שוב ושוב ולא נפצע אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
dino כתב:

קודם כל כמעט כל שיקול הוא לגיטימי
אני לא אוהב את זה בלשון המעטה שהוא לא הגיע בגלל שיקולי קהל וכו
אך זה שיקול סופר לגיטימי בעסק הזה
למרות שאני חושב שאם היה מגיע לא היה יותר מידי בלאגן ,אך זו בהחלט אפשרות שבעלים צריך לקחת בחשבון
בסופו של יום יש גם דעה אישית של הבן אדם עצמו
והוא הרגיש שבגדו בו ושאם הוא מביא את גילי הוא בוגד באחרים ובמה שהוא מאמין
אפשר לא לאהוב את זה או לא להסכים עם זה
אבל זה מצב שלטעמי לפחות סביר ביותר

אבל אתה לא מבין שאם זאת דעתו אז הוא לא אמור ביד אחת לא לרצות וביד השניה לנהל איתו מו"מ?
זאת דעה שהתגבשה אצלו רק בשעות האחרונות? פתאום הוא הבין מה ההשלכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/164266
כבירי סיכם עם אביו של ורמוט, אבל נכנע ללחץ של העמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:45 
יהלום אדום כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:45 
יהלום אדום כתב:

זה כבר הרבה יותר הגיוני ממבול טלפונים שהתקבל בחצי דקה. כמה חברים יש בעמותה הזו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:47 
נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:47 
1.לטעמי וורמוט לא "בוגד".ובטח שלא יותר בוגד מאביחי ידין,פליקס חלפון,יוסי אבוקסיס,דרור הקשטן ומשה סיני.
2.אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה כי אני חושב שהוא יכול לתרום משמעותית.(רק לחשוב על השת"פ בינו לבין שגיב...)
3.לא חושב שזה עושה אותי אוהד פחות טוב אולי פחות ילדותי
4.לגביי כבירי "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.."
5.יש משפט שאומר שמנהיג טוב עושה מה שהעם צריך ולא מה שהעם רוצה (זה גם לכבירי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:48 
אין ספק, המועדון הזה מתנהל כמו מועדון כדורגל מקצועני. הפכנו כבר מזמו להיות בדיחה עצובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:48 
19 כתב:
יהלום אדום כתב:

זה כבר הרבה יותר הגיוני ממבול טלפונים שהתקבל בחצי דקה. כמה חברים יש בעמותה הזו בכלל?

5, בכל מקרה נראה שפגישה היתה, סיכום היה, אלא אם כן התקשורת ממש קריאטיב.
והנה הודעה של וולף, שמסתבר שהוא גם מנהל את הפועל:

ציטוט:
"וולף התייחס הבוקר (שלישי) לאפשרות צירופו של גילי ורמוט להפועל ת"א בפוסט בדף הפייסבוק של העמותה. כך כתב: "בימים האחרונים מתנהל מחול שדים סביב חזרתו לכאורה של שחקן כזה או אחר. מבלי להיכנס לנושאים הפרסונאליים והמקצועיים, כולנו ראינו אמירות בתקשורת התוקפות את בעל זכויות הניהול במועדון על "כניעה ללחץ האוהדים". מאחר שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה העונה, אני מרגיש חובה אישית לומר לכם שלגמרי התבלבלנו".
יו"ר העמותה המשיך: "הסוכנים, העסקנים וכל מי ששולט בתקשורת מנסה לגרום לנו להתבלבל. מנסה לגרום לנו לשכוח עובדה פשוטה: הכדורגל נולד ומשוחק עבור האוהדים. אוהדי הכדורגל הם זכות הקיום היחידה שיש למועדוני כדורגל. מועדון הכדורגל הפועל תל אביב גאה להיות הרבה יותר מכדורגל, גאה להיות קהילה תוססת של אוהדים מכל הצבעים, המינים, הדעות והסוגים. העובדה שבעל זכויות הניהול הוא אוהד מבטן ומלידה, קשוב לאוהדים ומתחשב בהם אינה דבר שלילי! בין אם הקשב הוא לגופים רשמיים של האוהדים כמו העמותה ובין אם מול אוהדים בכלל, זהו מודל מופתי לדרך שבה מועדוני הכדורגל בישראל צריכים להתנהל, והדרך שבה שבחלקים נרחבים באירופה הוא כבר מתנהל, כולל בקבוצות הטובות בעולם"

למרות שוולף מציג בדבריו מערכת יחסים משגשגת בינו לבין הבעלים אמיר כבירי, גורמים אחרים בהפועל תל אביב טוענים כי בשעות הלילה אמש הייתה מתיחות גדולה בין הצדדים, וזאת בעקבות המהלך החד צדדי לכאורה שניסה כבירי לבצע.

10 בסולם לירון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:49 
chimpfive כתב:
19 כתב:
יהלום אדום כתב:

5, בכל מקרה נראה שפגישה היתה, סיכום היה, אלא אם כן התקשורת ממש קריאטיב.
והנה הודעה של וולף, שמסתבר שהוא גם מנהל את הפועל:

ציטוט:
"וולף התייחס הבוקר (שלישי) לאפשרות צירופו של גילי ורמוט להפועל ת"א בפוסט בדף הפייסבוק של העמותה. כך כתב: "בימים האחרונים מתנהל מחול שדים סביב חזרתו לכאורה של שחקן כזה או אחר. מבלי להיכנס לנושאים הפרסונאליים והמקצועיים, כולנו ראינו אמירות בתקשורת התוקפות את בעל זכויות הניהול במועדון על "כניעה ללחץ האוהדים". מאחר שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה העונה, אני מרגיש חובה אישית לומר לכם שלגמרי התבלבלנו".
יו"ר העמותה המשיך: "הסוכנים, העסקנים וכל מי ששולט בתקשורת מנסה לגרום לנו להתבלבל. מנסה לגרום לנו לשכוח עובדה פשוטה: הכדורגל נולד ומשוחק עבור האוהדים. אוהדי הכדורגל הם זכות הקיום היחידה שיש למועדוני כדורגל. מועדון הכדורגל הפועל תל אביב גאה להיות הרבה יותר מכדורגל, גאה להיות קהילה תוססת של אוהדים מכל הצבעים, המינים, הדעות והסוגים. העובדה שבעל זכויות הניהול הוא אוהד מבטן ומלידה, קשוב לאוהדים ומתחשב בהם אינה דבר שלילי! בין אם הקשב הוא לגופים רשמיים של האוהדים כמו העמותה ובין אם מול אוהדים בכלל, זהו מודל מופתי לדרך שבה מועדוני הכדורגל בישראל צריכים להתנהל, והדרך שבה שבחלקים נרחבים באירופה הוא כבר מתנהל, כולל בקבוצות הטובות בעולם"

למרות שוולף מציג בדבריו מערכת יחסים משגשגת בינו לבין הבעלים אמיר כבירי, גורמים אחרים בהפועל תל אביב טוענים כי בשעות הלילה אמש הייתה מתיחות גדולה בין הצדדים, וזאת בעקבות המהלך החד צדדי לכאורה שניסה כבירי לבצע.

10 בסולם לירון

לא כמה נבחרים בועד. כמה חברי עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יהלום אדום כתב:

:LOL2:

מה מצחיק פה? לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:50 
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

אבא של ,אמא של ודודה של.
ורמוט הוא בחור בוגר,והוא צריך לשאת בתוצאות ובהשלכות של הבחירות שלו בחיים.

וחוץ מזה,לא מאשים את אבא של ורמוט שדחף אותו לשחק במכבי במידה וזה נכון.
אם דקה לנטרל את עצמנו מאהדה לקבוצה,ולהסתכל על העניין בצורה רציונלית,אין אבא אחד שהיה אומר לבן שלו
להישאר בהפועל ולא לעבור למכבי במצב ובסיטואציה שורמוט היה בה בשנה שעברה.
הוא רואה את העניין כמקום עבודה וזהו,ומהבחינה הזאת שלו אני מבין את הבחירה/המלצה שהוא נתן לבן שלו.
זה שאנחנו אוהדים קבוצה ועזיבה כזאת מתסכלת אותנו זה דבר אחד.
וזה שהרוב לא רואים את העניין כמונו,ומסתכלים על העניין בצורה קרה זה דבר אחר,וצריך לדעת לקבל גם את זה.

ויכול להיות גם שאם הבעלים של הקבוצה שלנו היה מסתכל על הדברים בצורה קצת יותר קרה ומחושבת
ולא חי את העניין כאילו הוא "אוהד מהיציע.",מצבנו היה קצת טוב יותר.

אגב ,אבא של דמארי חשב שהאינטרס הנכון לבנו הוא לא לחתום במכבי.
הנה אבא אחר,נחמד לא פחות ,רק חכם יותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:55 
הסיבה היחידיה שהבאת ורמוט הייתה רלוונטית היא המצב המזעזע בטבלה והסכנה לירידת ליגה, אם לא היינו במצב עגום כל כך בטבלה אין שום ספק שהתגובות נגד החזרה שלו היו אפילו יותר גדולות והרבה יותר קשות. גם לי עבר בראש הרעיון שהוא ישחק בהפועל שוב וכמה שזה יועיל מקצועית אבל כשעוצרים שנייה לחשוב בשיקול אוהדים ולא שיקול רציונלי (בכדורגל הוא הכל חוץ מרציונלי הרי למה לי לאהוד בכלל קבוצה מסוימת או לשנוא אחרת לפי גישת הרציונל המוחלט) אז אני חושב שזה היה יכול להיות תקדים דיי עצוב עבור מועדון שמחשיב את עצמו גדול שמכר את הכוכב שלו ליריבה יום אחרי משחק בו הפסיד לאותה קבוצה. יש מקומות בעולם שזה בכלל לא היה עולה על הדעת אבל אני מתקשה לראות מצב בו ברסה היו מחזירים את פיגו מריאל.
לא מדובר בשחקן זניח שעבר קבוצה לפני שנהיה שחקן גדול ובמקרה הצליח במועדון ממול אלה מדובר במי שהיה אמור להוביל את המועדון והחליט מתוך שיקול מקצועי והגיוני מבחינתו לעזוב תוך כדי שהוא מוחק את עצמו אוטומטית מהיסטוריית השחקנים החשובים של המועדון.
דוגמא הפוכה, אם שכטר ייתן עכשיו חצי עונה גדולה בביתר ובסופה איכשהו יגיע להפועל, זה יהיה מעבר לגיטימי לחלוטין שלאוהדים אין כל זכות להביע תרועמת מפניו אבל במעבר כמו של ורמוט תגובות האוהדים היו מוצדקות לחלוטין.
החבל היחיד שזה לא הובהר מלכתחילה שמהלך כזה לא יקרה ונתנו לזה להתבשל הרבה יותר מדי זמן (כולל סיכום?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2016, 10:55 
tadmored כתב:

אגב ,אבא של דמארי חשב שהאינטרס הנכון לבנו הוא לא לחתום במכבי.
הנה אבא אחר,נחמד לא פחות ,רק חכם יותר

איך הגעת למסקנה שהוא חכם יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: