תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
דמארי חייב להישאר בהפועל רק בגלל הסיכוי הלא קטן ששכטר יפצע (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, מלח מים מלח מים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:13 
RedFox כתב:
אנחנו לא צריכים את ידין ברמה הטקטית שיש לנו את גרזיצ'יץ' וסאשה, גם אם הוא יותר טוב מהם ברמה הטקטית זה לא יתן לנו מה שאנחנו צריכים, שחקן כמו גולסה נגיד כן יכול לתת לנו.
דמארי על עמאשה וגולסה. יודעים מה? אפילו גולסה על דמארי ראש בראש אני מוכן בכושר הנוכחי של דמארי הוא לא תורם כמו פעם.
להביא חלוץ זר טוב הרבה יותר פשוט מלהביא קשר זר בסגנון ברמה ובפוטנציאל של גולסה.

ברור שיחד עם שניהם הוא מיותר. אם יש אפשרות להשתחרר מאחד מהם ולהביא קשר התקפי, זה מצויין.
אני לא מאמין שזו אפשרות ריאלית לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אתר אדום עולה לקח קשה את התיקו מול ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אשים את זה פה:
ציטוט:
"הטרייד לא על הפרק", הגיבו בהפועל, "הוא נשאר שחקן שלנו".

זהו, אתם מוזמנים להמשיך להמציא טריידים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
הראיון עם חג'ג' עדיין לא עלה לרשת ועד שעות הערב לא אהיה ליד מחשב.
אם יש פה מנויים על המהדורה הדיגיטלית של "הארץ" הם מוזמנים לעקוב
ולהעתיק אותו לפורום, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אתם מוזמנים לצחוק עלי (אני לא כזה מבין מבין גדול) סטיבן כהן יכול להיות אופציה מעניינת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:24 
עזרא כתב:
אתם מוזמנים לצחוק עלי (אני לא כזה מבין מבין גדול) סטיבן כהן יכול להיות אופציה מעניינת?

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:25 
עכשיו ידין יודע שהוא לא ממש נחוץ אצלהם.

ידין תחזור הבייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:35 
שחר כתב:
כמו שאני מכיר את הפועל ניתן להם את דמארי וגורדנה+ 300 אלף יורו תמורת חצי כרטיס של עמאשה.

בחתימה :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
בעד.
הייתי מנסה לסחוט מחיפה גם את איציק כהן, שהוא אומנם לא עילוי, אבל הוא יכול לסתום לנו את החור של הבלם המחליף, ומי יודע אולי להפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:37 
האדס כתב:
בעד.
הייתי מנסה לסחוט מחיפה גם את איציק כהן, שהוא אומנם לא עילוי, אבל הוא יכול לסתום לנו את החור של הבלם המחליף, ומי יודע אולי להפתיע לטובה.

לסחוט?
אחי, הם מביאים לך אותו בחינם. בלם מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
האדס כתב:
בעד.

לסחוט?
אחי, הם מביאים לך אותו בחינם. בלם מזעזע.

אני דיי בטוח שהם שיחררו אותו מזמן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
איך עמאשה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:59 
אם אני מנסה לנחש , השחקן שחג'ג' מדבר עליו די מצליח עכשיו איפה שהוא נמצא ואני לא רואה סיכוי שהוא יגיע לכאן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
איך עמאשה בכלל?

סקורר
גם בעונות שהוא פצוע הוא כובש הרבה שערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:04 
סימרוטיץ כתב:
אם אני מנסה לנחש , השחקן שחג'ג' מדבר עליו די מצליח עכשיו איפה שהוא נמצא ואני לא רואה סיכוי שהוא יגיע לכאן .

הלוואי שזה הוא והלוואי ויצליח, אבל לא נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לנסות לנחש באמת ולא בספקולציות?
לא, שום פרסום פה לא יכשיל מו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:06 
סימרוטיץ כתב:

מה אכפת לך לנחש ולשתף אותנו?
ואם אתה מתכוון אליו:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2669914
אז לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

הוא דיבר על אחד שאפשר למכור אז זה לא פריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:09 
oMeR1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

בוא נאמר שהוא כבר היה פה עונה אחת והשיר שחקן שלו גרוע ביותר (עוד שעה פרסום ראשון אצל אופירע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:10 
האדס כתב:
אפשר לנסות לנחש באמת ולא בספקולציות?
לא, שום פרסום פה לא יכשיל מו"מ.

נדמה לי שהם(סימרוטיץ)מדברים על אריק.

טעיתי

נערך לאחרונה על ידי nati בתאריך 14 אוגוסט 2013, 11:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:10 
הסלע האדום כתב:
הראיון עם חג'ג' עדיין לא עלה לרשת ועד שעות הערב לא אהיה ליד מחשב.
אם יש פה מנויים על המהדורה הדיגיטלית של "הארץ" הם מוזמנים לעקוב
ולהעתיק אותו לפורום, אם וכאשר.

ציטוט:

"גזענות? אולי אצל אלי טביב בראש"

עידו חג'ג', מבעלי הפועל ת"א, לא בלחץ מההדחה מאירופה, לא מחבב את הבוס הקודם, לא הגיע כדי להיות כספומט ולא אכפת לו לעודד את מכבי
עירד צפריר 14.08.2013 12:02

עידו, זה עירד מ"ספורט הארץ".
מה שלומך?
בסדר.
אני בהולנד, זה שעה קודם אצלנו.
אתה באמסטרדם?
איפשהו ליד, אני בחופשה עם הילדים. מה קורה?
בסדר גמור. אני מבין שאתה הולך להביא כסף מהבית כדי לכסות את הבור שנוצר כתוצאה מההדחה מאירופה. על איזה סכומים מדובר?
הזרמנו עשרה מיליון שקל בתחילת העונה ולקחנו את הריסק של אירופה עלינו. אמרנו שאם יהיה אירופה, אז זה יחזור אלינו. הבור שנוצר זה בערך סכום של ארבעה מיליון שקלים ולקחתי את זה תחת אחריותי.
עשרה מיליון שקלים הבאתם מהבית? או שמדובר על ערבויות שצריך לממש עכשיו.
כסף בפועל, תזרים. זה לא רק אני, זה בכור צבאן, שרון ניסנוב, כל השותפים. כשסגרנו את שכטר זה היה מחוץ לתקציב. לקחתי אחריות ואמרתי שאם נגיע לאירופה אני לוקח את זה על עצמי. סוג של ריסק. אין לנו גירעון תקציבי, אנחנו עומדים לעבור בבקרה.
אבל התכנון היה על 10 מיליון שקלים מאירופה.
לא מדויק. 10 מיליון זה לא אחראי, לקחנו ריסק על ארבעה מיליון וזה סיכון שאתה יכול לקחת בעסקים. זה לא נעצר פה, יש לי כוונה גם לקחת עוד כמה שחקנים. על עוז ראלי אתה יודע שאני בקשר עם אבי נמני, הסוכן שלו, אבל בינתיים יש התנגדות מצד בני יהודה. מפעילים לחץ, גם השחקן מפעיל לחץ. ויש עוד כמה שחקנים על הפרק, אחד מהם – אם אני מצליח להביא אותו – זה השחקן הכי טוב בליגה. זה שחקן שהוא מעל הליגה שלנו. אנחנו עובדים.
שחקן לקישור?
איפשהו באזור. אני מחכה שזה יהיה רציני, אני לא מסוג האנשים שמדברים, אני מהסוג שמבצעים. אני עושה הכל כדי להביא את הזר הזה ואם אני מצליח, אתה יכול לפרסם שאמרתי לך – זה שחקן מעל הליגה שלנו.
הקבוצה צריכה קודם כל מגן שמאלי, אבל גם קשר.
כן, לקישור ההתקפי. זה שחקן קדמי יותר, לא העמדה של בראיין גרזיצ'יץ'.
הגישה שלך ממש מנוגדת לזו של חיים רמון. אנשים העידו שאחרי פאנדורי הוא נשמע אובדני, נראה חיוור ודיבר על קריסה כלכלית. אתה משדר פאסון, אומר שאין בור ועוד נתחזק. מוזר הניגוד הזה.
נכון.
איך אתה מסביר את זה?
יש הבדל בגישות של בני אדם. אני איש עסקים, אתה יודע, אני עושה עסקאות של מיליארדים. יש לנו 50 פרויקטים, כל פרויקט מיליארד שקל. לא הרבה יודעים לחתום על עסקאות של מיליארד. לוקחים ריזיקות שאתה מאמין שאתה יכול לייצר אותן, שאתה רואה את הסוף שלהן. זה לא עסקת גז שהיא סיכון גדול. אני לוקח שחקנים שיש לי הזדמנות מחר או מחרתיים למכור אותם. אם אני לוקח עכשיו שחקן זר הוא יעלה לי לפחות שלושה מיליון שקל, אבל זה שחקן שאני יודע שבסוף השנה אני יכול למכור ברווח גדול. ראינו שחקן טוב, כל מי שהתייעצתי איתו מהסוכנים ואני בקשר עם כולם – הם גם שמרו את זה בשקט מוחלט שזה מראה חברות, סוכנים אוהבים לדבר עם עיתונאים – אמר לי שזה שחקן מטאור, אתה קונה אותו בסביבות שלושה מיליון שקל וזה שחקן שאפשר למכור בשישה-שבעה מיליון שקל. אפילו בארץ, אפילו למכבי תל אביב. אז מצד אחד אני אומר, אני מאוד אוהב את הפועל ואני מאוד רוצה לחזק אותה ומצד שני יש פה גם איזה מרכיב עסקי. בקשר לחיים, אם אתה מכיר אותו באופן אישי, הוא לוקח דברים קצת יותר קשה, לא רק מאנשי עסקים, הוא בכלל לוקח דברים קשה. אני גם הייתי עצוב מהמשחק, כולנו היינו מבואסים, גם רן בן שמעון. אבל פרופורציות, בספורט אתה יכול לבנות קבוצה, לתת מוטיבציה, לעשות הכל טוב ובסוף באים למגרש, השחקנים מאוד רוצים אבל לא הולך.
אתה משקיע סכומים כל כך גדולים, מה זה נותן לך? אתה מגדיל באמצעות ההשקעה את אחוז השליטה שלך במועדון שעומד כרגע על 5%? אולי זה ייחשב כהלוואת בעלים?
לא. היתה לי אפשרות להגדיל את האחוזים שלי ואני לא מעוניין. אני מעוניין להישאר כסוג של תורם ואני אעשה הכל מאהבה. השנה אני יותר מעורב כי היה חשוב לי ליצור מערכת שתעבוד מעצמה – שיווק, להביא את הידע הניהולי שלי, להקים חברה, מערך. שנה הבאה, גם אם אהיה פחות דומיננטי, המערך יעבוד. השנה גייסתי את כל החסויות, עשיתי את האירוע למכירת כרטיסי הכבוד, אני עובד המון מול התקשורת. אני מקווה ששנה הבאה אהיה פחות מעורב ותראה את התוצאה. מערך שיווק לא היה בכלל בהפועל, לא היה מישהו שהתפקיד שלו לקום בבוקר ולייצר מחשבה שיווקית. אבל זה משהו שעוד יהיה.
יש אנשים ששומעים על הפעילות וההשקעה שלך בהפועל ואומרים 'בואנ'ה, חיימק'ה מצא אחלה כספומט', או חג'ג'ומט במקרה שלך. הוא לא מוציא אגורה ואתה עובד ומשקיע.
חיים לא מסתכל עליי ככספומט, הוא מסתכל עליי כשותף עסקי, היום הכי דומיננטי בהפועל, ניהולי ביותר. תחשוב שרק את החסויות הכפלתי לו משנה שעברה. נכון, יש לי את הקשרים שלי כי אני קבוצת חג'ג' ומאוד קל לי לדבר עם פנדור ולהשיג מהם חסות או עם פוג'יטסו שזה מזגנים וזה גם נקשר באיזשהו מקום לנדל"ן. בשנה שעברה מכרו 15 כרטיסים ליציע הכבוד. זה עצוב, יש לך 340 כרטיסים, כל כרטיס זה 15 אלף שקל, כל 100 זה מיליון וחצי שקל למועדון.
ועכשיו כמה מכרתם?
היום נשארו רק 50 כרטיסים ואני מאמין שאם ניתן כמה משחקים טובים, גם את זה נמכור.
חיים רמון בטח בשמיים ממך. קיבלת ממנו כבר נשיקה?
אני כל הזמן מקבל ממנו מחמאות. שתבין, אני מכיר את חיים. אחרי משחק כמו ביום חמישי יש מרכיב פסיכולוגי גדול מאוד. זימנתי את כולם אליי לשיחה ביום שישי, את חיים, את אמיר לובין ואמרתי להם 'חבר'ה, אין דרמות. הכל בסדר. בנינו על אירופה, רצינו את אירופה, הפועל אמורה לעבור לפחות את השלב הזה, אנחנו לא שם. להרים את הראש ולהתחיל לחזק את השחקנים עכשיו'. והכתבות בעיתונות, קודם כל הן לא נכונות - נקצץ לשחקנים, נמכור את דמארי. כל כתב נהיה יותר קיצוני מהשני. אחד רוצה למכור את דמארי והשני את שכטר. אין לנו כוונה לא למכור שחקנים ולא לקצץ להם במשכורת, אלה דברים שפוגעים במוטיבציה. ביקשתי מרן בן שמעון שייקח עיתונים לחוד והנהלה לחוד. הפסדנו, לא נורא, תחזירו לנו בליגה ותתחילו אותה ברגל ימין.
הגישה שלך אופטימית מאוד, הכי לא הפועל טיפוסי. האוהדים עפים עליך. אם אוהדי בית"ר ירושלים רואים את טביב כמשיח התימני, אז אתה הקונטרה - המשיח הטריפולטאי?
טריפולטאי-ספרדי. שמע, אם אם אראה לך את ההודעות שאני מקבל, זה פשוט מדהים. זה כיף לקבל את זה. קיבלתי אחרי המשחק 40 הודעות, כל אחת מגילה. לא יודע מאיפה קיבלו את הרושם שבגלל ההפסד הזה אני אעזוב, אבל אמרו לי 'אתה הרכש הכי חשוב של הפועל'. מחמאות, הפייסבוק של הפועל מפוצץ במחמאות, קוראים לי סנטה קלאוס.
ואתה במקור בכלל אוהד נתניה.
בילדות הייתי מכבי נתניה, כשעוד היינו בליגה הארצית.
אז למה הגעת להפועל ולא לנתניה?
אני לא רואה את הספורט כמו הקיצוניים, זה גם מה שבריא בראייה שלי. אני רואה את הפועל גם כעסק וגם לנשמה, אבל לא רק אמוציות. הרבה בהפועל לא יכולים לשמוע את המלים מכבי תל אביב, אני לא כזה. אני אוהד הפועל מוחלט, מת שהפועל ינצחו וכשלא מנצחים כואב לי. אבל אתה יכול לראות אותי פתאום במשחק של מכבי נהנה ממשחק יפה, ברור שבדרבי ארצה לנצח, אבל אם אראה משחק של מכבי בליגת האלופות לא ארצה שהם יפסידו. להפך דווקא. אולי זה אפילו טוב מאשר שיתרכזו בליגת העל.
הבנתי את הגישה הזו עוד כשלא פסלת למכור שחקן למכבי בפי שניים ממה ששילמת עליו.
נכון. אולי זו תהיה אופציה פחות טובה ואעדיף למכור אותו לחו"ל, אבל לא כאב לי יותר מדי כשמכרנו את טל בן חיים למכבי. הוא רצה לעבור, אני אכבד אותו, מה אני אשאיר אותו ממורמר כל השנה? אין בעיה, הוא קיבל משכורת כמעט פי שניים, אחלה, הבן אדם התקדם.
וישר סגרת לשלוש שנים את המחליף שלו, ישראל זגורי, אבל הוא כבר מתגלה כילד פרובלמטי, חסר סבלנות, שלא לומד מטעויות.
יוסי בניון לא היה פרובלמטי? שאני אזכיר לך? זגורי פרובלמטי מעט, הפסיכולוג של רן בן שמעון יעבוד עליו ואני מאמין שמהר מאוד הוא ימצא דרך אחרת, הוא שחקן כישרוני.
אבל הוא חוזר על אותה התנהגות מהפועל ר"ג, כאילו לא למד כלום.
כן, אנחנו שוכחים שמדובר בילדים. אנחנו רואים אותם על המגרש בכדורגל אגרסיבי ופתאום אתה מדבר איתם ואלה ילדים בני 23. אני בן 38, אני רואה את החיים אחרת. הוא ילמד, זו לא היתה תגובה לעניין ובן שמעון הוא מאמן שמאוד מכבדים אותו, זה לא משהו רגיל מה שראינו.
הזכרנו מקודם את היחס מהקהל, טריפולטאי וזה. אלי טביב אומר מפורשות שהיתה גזענות נגדו מצד אוהדי הפועל, שלא רצו אותו בגלל היותו תימני.
זה היה קיים אולי אצל טביב בראש. לא מאמין בשטויות האלה, אוי ואבוי אם בכלל אחשוב ככה. אני מקבל חום מדהים מהפועל ונשאר בגלל החום הזה. אין ספרדים-אשכנזים כבר, זה לא קיים יותר.
ספר את זה לאמנון לוי.
בסדר, לדעתי בארץ זה לא קיים יותר, רוב הלקוחות שלי אשכנזים ואני לא מרגיש נחות מהם. אולי בתקופת המעברות היה משהו והקיבוצניקים נהנו מהשופרא של השופרא.
טביב טען שעמית פינס אמר לו שהוא לא בהפועל כי הוא תימני.
הוא מנסה להגיד כל מה שהוא יכול. בהפועל למדו להעריך אותי מהר מאוד, גם הנהלה וגם בכירי האוהדים, כי המוטיב שלי בחיים זה יושר. לא אעשה קומבינות על שחקנים, אקח לעצמי, זה לא מעניין אותי. כשאתה פועל מכסף וממניעים אישיים ולא מעניינת אותך הקבוצה, מרגישים את זה. האוהדים חכמים מאוד, הם מבריקים. לפעמים אני שואל את עצמי, איך הם רואים את הדברים האלה.
אתה מתחייב בפני האוהדים שעומר דמארי מסיים את העונה בהפועל?
ממש לא. אני מתחייב שהדעה שלי לא השתנתה אחרי המשחק של יום חמישי. אם בעוד חודשיים אקבל הצעה של חמישה מיליון יורו וזה נכון לעסק שנקרא הפועל תל אביב, אז חד משמעית, אולי אומר כן. אבל אני לא מושפע מיום חמישי, אין גרעון תקציבי. אני יכול לומר לך שאם אני רוצה אני יכול למכור עכשיו גם את דמארי וגם את שכטר, על שניהם יש הצעה ואני עוצר את זה.
מהארץ או מחו"ל?
עזוב, לא רוצה להיכנס לזה, אבל על שניהם יש הצעה וזה בכלל לא על השולחן שלנו.
זה ידוע שמכבי חיפה רוצה את דמארי.
נכון, אבל זה לא קורה כי אנחנו צריכים את דמארי. הוא שחקן מעולה, במשחקים האחרונים אנחנו לא רואים אותו, אבל הוא יחזור לעצמו מהר מאוד.
הבנתם כבר שאי אפשר לבנות על אירופה כל שנה ובסופו של דבר אתה מודע לזה שאתם חייבים משקיע רציני שייקח אחוז משמעותי ויתחיל להזרים כסף. אתם סוחבים גרעונות מעונה לעונה ועוד לא סגרתם את התשלום לטביב. יש חשש לעתיד הכלכלי של המועדון.
לקחת את הפועל מטביב היה מאוד קשה, הפועל היתה במצב לא טוב. זה היה כמו בן אדם שקיבלת אותו רגע לפני ניתוח, הכנסת אותו לניתוח והצלת אותו. נכנסתי לעסק שאין סיכוי שנצליח בכלל לגמור את השנה ואיכשהו פה מכירה ופה אתה אוסף כספים ועומד על הרגליים. קשה מאוד להרוויח כסף בכדורגל, אני חושב שזה אפילו בלתי אפשרי. צריך לעשות התאמה כל שנה לעונה - אם יש לך אירופה אז קח סיכון. אם אין אירופה, אז אתה צריך לדעת שהתקציב שלך זה רק 25 מיליון אלא אם כן אתה יודע שיש לך 20 מיליון שאתה מזרים לקבוצה.
ולעניין, חיים רמון רוצה בכלל למצוא משקיע שייקח ממנו את הקבוצה?
אם יהיה מישהו שירצה להשקיע בהפועל בסכומים גבוהים, אז בשמחה רבה. אנחנו לא עושים זאת למטרת רווח.
רק אלי טביב יודע להרוויח מכדורגל.
(צוחק). זה הוא אומר על עצמו, לא יודע כמה זה נכון.
אבל איך עושים את זה? אביב בושינסקי מצא למכבי שני מיליארדרים קנדים.
ישבנו עם כמה יזמים. מיץ' גולדהאר זה מעולה לכדורגל הישראלי ואם יהיה עוד אחד כזה שירצה לקחת את הפועל ב-100 אחוז ויש לו את הכספים, לא רק שניתן לו את הקבוצה, גם נעזור לו אפילו ברמה הניהולית.
לך אין יכולת או שאין רצון לקחת על עצמך את העסק?
אין לי רצון, אני מרוכז ב-50 פרויקטים שלי. נכון שהשנה אני יותר מעורב.
בשנה שעברה היית אחראי על הבאת אלמוג כהן.
בשנה שעברה לא היתה מוטיבציה לשחקנים, הקבוצה היתה שבורה. כתבות שליליות, מי שנתן חסות זה היה בחצי מחיר, מחירי ליגה לאומית, וגם עשו טובה. השנה אתה רואה משהו אחר, השחקנים מאושרים, חדר הלבשה טוב. אפילו אחרי הפסד אין לחץ על בן שמעון.
הבאת את אלמוג כהן, למה לא התעוררת קודם והחזרת את ערן זהבי?
אל תשווה את העלות שלהם, אלמוג בא בהשאלה לחצי עונה. זה היה יותר בקטע של לתת מוטיבציה לשחקנים. אלמוג לא שחקן גדול, אבל הוא שחקן שעובד עם הנשמה ויודע לעשות חדר הלבשה שמח וזה היה חשוב לי. זה היה שיחוק כי בסוף הוא נתן את הגול שהעלה אותנו לאירופה.
המלחמה על שכטר זה היה כדי לנסות להחזיר קצת לקהל ולא לאבד עוד ליגיונר לאחת היריבות?
שכטר זה היה הרבה בשביל הקהל. ושנית, מהרגע שלקחנו את בן שמעון החלטנו ללכת על האליפות ותראה שכלכלית הרווחנו משכטר. הוא עלה שלושה וחצי מיליון שקלים, אבל הוא בא במקום חלוץ שהיינו מביאים בכל מקרה במיליון וחצי-שני מיליון. חצי מיליון שקל הזרימו האוהדים, עידו הזרים מיליון שקל מהכיס, כמות המנויים עלתה. יש לנו 9,000 מנויים, יציע הכבוד כמעט מלא, המצב טוב.
אתה באמת חייב לקהל, אתה מכרישי הנדל"ן שבונים בתל אביב מגדלי יוקרה כשהאינטרס של התושב הפשוט הוא דיור בר השגה.
כן.
כנדלניסט ותושב תל אביב, אי אפשר להימנע מהבחירות המוניציפאליות באוקטובר. רון חולדאי או ניצן הורוביץ?
לא, לא יודע להיכנס לזה. מאוד לא אוהב את חולדאי, אבל לא מביע דעה פוליטית.
זה עלה לי כי בדיוק הורוביץ פרסם פוסט על מגדל מאייר שאתם משווקים כדוגמה לכך שהעירייה מקצה שטחים לאלפיון העליון במקום לדיור בר השגה. ראית את זה?
כן, בטח. אבל אתה יודע שיש לנו 50 דירות של בר השגה במגדלי הצעירים? ידעת שמגדלי הצעירים זה שלנו?
עכשיו אני יודע.
טוב יקירי, אני גורר פה איתי עגלה בעליות.
בסדר, תודה רבה על השיחה.
בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
oMeR1 כתב:
סימרוטיץ כתב:

בוא נאמר שהוא כבר היה פה עונה אחת והשיר שחקן שלו גרוע ביותר (עוד שעה פרסום ראשון אצל אופירע)

אז כנראה שלא

http://sports.walla.co.il/?w=/316/2669914

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
1. אחלה ראיון. חג'ג' נשמע גבר לעניין.
2. לפי מה שהוא אומר, אין סיכוי שהוא יקח את הפועל ככה שאת הרצונות שלנו אפשר לאחסן בינתיים
3. הוא מדבר על שחקן אמצע בעמדה של גורדנה, השאלה היא מה קורה עם עמדת המגן השמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:49 
הלוואי שידין יחזור אין לנו אף קשר אחורי נורמלי בסגל לפחות עד שגרזיצ'יץ' יוכיח אחרת
וגם עומר דמארי זה שחקן עם אופי בעייתי לדעתי לקבוצה מובילה אבל בכל זאת לא היתה רוצה לראות אותו בחיפה
לגבי עמאשה אי אפשר לדעת מה נקבל
בקיצור לא כדאי כל כך לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:54 
מדהים איך שחקן ששם 4 שערים מתוך 7 שסה"כ הפועל כבשו במשחקים רשמיים , ואחד השחקנים היחידים שהיה לו מה למכור בשנתיים האחרונות , זוכה פה לזלזול מצד הרבה משתמשים .
מזכיר קצת את "קחו את טב"ח" גם ככה הוא לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:57 
סימרוטיץ כתב:
מדהים איך שחקן ששם 4 שערים מתוך 7 שסה"כ הפועל כבשו במשחקים רשמיים , ואחד השחקנים היחידים שהיה לו מה למכור בשנתיים האחרונות , זוכה פה לזלזול מצד הרבה משתמשים .
מזכיר קצת את "קחו את טב"ח" גם ככה הוא לא משהו

אף אחד לא מזלזל בו. הוא משחק רע. ומתוך 4 השערים שלו 2 היו מפנדל. בשורה התחתונה הוא נראה גרוע מאוד כמו רוב הקבוצה. אני מאוד אוהב אותו ואשמח אם ישאר, אבל זה כבר לא הרגשה של חיים או מוות כמו בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
סולליך + גולסה + עמאשה + ראיוס עבור 25% מהכרטיס של אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
פורום של אינפנטילים, כל שחקן שאתה רושם שאתה לא רוצה אותו ישר משתמע מכך שאתה מזלזל בו.
חוץ מזה שהוא לא פוגע כבר שנה וקצת. אז דיי לזיין ת'מוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדכוני הפועל | יום ד'
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:07 
עירד צפריר הוא המראיין הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: