nati כתב:
el dudernio כתב:
אם להשתמש במונחים שלך "אלוהים ישמור", אם אתה חושב שהפועל ת"א מתקרבת למשהו ליונייטד.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תהיה "מובטחת" כמעט תמיד בשלב הבתים של ליגת האלופות ללא צורך לעבור מוקדמות.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא לא תסתמך על ניצחונות באירופה עבור חמישית מהתקציב שלה.
כאשר הפועל ת"א תתקרב היא תוכל להרשות לעצמה לזרוק זין במשחקים האחרונים בשלב הבתים, כי היא כבר הבטיחה את מקומה בשלב הבא,
הפועל ת"א שנה שעברה לא עברה שלב כי היא זרקה זיין, הפועל ת"א שנה שעברה סיימה בגרעון תפעולי כי היא זרה זין באירופה,
הפועל ת"א שנה שעברה הפסידה כמעט 2 נק' דירוג דבר שיכול להיות משמעותי עבורה כי הפועל ת"א היא לא יוניטד וכדי שתפנים את זה.
אלוהים ישמור.
כנראה קשה לך להבין.אין לי בעיה עם התלונות נגז הזלזול במשחקים באירופה.להפך,גם אני שונא כשלא נותנים בכל משחק 100 אחוז.והמשחקים באירופה מאוד חשובים לי(למרות שבמקרה ההוא לא היה ליוסי ולנו ממש ברירה)האלוהים ישמור הוא על
הטענה המגוכחת,שהפסד שלנו לרומנים הוא עונש על הזלזול בעונה שעברה. היה ברירה, לעלות בהרכב הכי חזק במטרה לנצח.
וכן אין קשר בין ההפסד לרומנים ולבזיון של שנה שעברה, וקארמה ונאחס זה סתם שטויות של פנאטים פגאנים, ואלוהים.
ככה שאין שום דבר שישמור, אלא סאב טקסט שצריך היה להבין, בשם הפישונט.
כמו שאמרתי,אם הייתה "קארמה" במשחקים באירופה.אז יונייטד וכל הקבוצות שמזלזלות אחרי שהבטיחו את עלייתן לשלב הבא.או אלו שמזלזלות כשאין להן סיכוי יותר(כמו המקרה שלנו)או יותר גרוע קבוצות גדולות שמזלזלות כשאין משחקות בליגה אירופית.היו סובלות מההקארמה שלך.