תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל שבועות 14/5-15/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, בוא נוריד הילוך, עונה הבאה נסיים מקום 5 ואז בלי אירופה גם כסף למים חמים במקלחות לא יהיה.
מנהלים בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:44 
כל הכבוד לעמותה.
שיתבייש כל מי שקרא לעצמו "בעלי הפועל תל אביב" לפני כן שלא נתן שקל מכיסו לשפץ את הדברים הכל כך אלמנטריים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:45 
יאלה, יאלה. ומה אם עונה הבאה בכלל לא תעלה לשלב הבתים? למה לא לעשות עם התקציב משהו שמהווה בסיס למועדון הזה? עם תקציב של 35 מיליון 40 אתה יכול להשקיע אותו בעוד דבר חוץ ממשכורות לא מוצדקות לזרים מגוחכים ושחקנים בינוניים. כמו בכל עסק נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל שבועות 14/5-15/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אף אחד לא אוהב לבקש תרומות.
אבל זה מה יש כרגע. ועדיף שיעשו את זה מאשר כלום. פעילות מבורכת.

נכון, בראשית דברי אמרתי - שאפו. גאווה אדירה לדעת איזה קהל יש למועדון הזה, איזה כוח אדיר יש מאחוריו.
מצד שני, כמה שהאוהדים יתאמצו זה לא משתווה, לדעתי, להתנהלות בריאה של מועדון בסדר גודל של הפועל,
להפועל יש את הכספים ויש את היכולות ליצור תשתיות ברמה מכובדת - הכל עניין של סדר עדיפויות.

נערך לאחרונה על ידי Feigenbaum בתאריך 15 מאי 2013, 22:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יאלה, יאלה. ומה אם עונה הבאה בכלל לא תעלה לשלב הבתים? למה לא לעשות עם התקציב משהו שמהווה בסיס למועדון הזה? עם תקציב של 35 מיליון 40 אתה יכול להשקיע אותו בעוד דבר חוץ ממשכורות לא מוצדקות לזרים מגוחכים ושחקנים בינוניים. כמו בכל עסק נורמלי.

כי להפועל תל אביב, באין בעלים עם יכולת כלכלית, נוצרה בעיה: אתה ממשיך לחיות ולגלגל את ההכנסות מעונה לעונה בזכות שלב הבתים וההתמודדות באירופה. תיפול מהסוס הזה לעונה-שתיים, מאוד תתקשה לעלות עליו בחזרה כשתרצה ותצטרך. מה גם שבקרוב אנחנו הולכים לאבד את הניקוד של עונת 09/10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
chimpfive כתב:

כי להפועל תל אביב, באין בעלים עם יכולת כלכלית, נוצרה בעיה: אתה ממשיך לחיות ולגלגל את ההכנסות מעונה לעונה בזכות שלב הבתים וההתמודדות באירופה. תיפול מהסוס הזה לעונה-שתיים, מאוד תתקשה לעלות עליו בחזרה כשתרצה ותצטרך. מה גם שבקרוב אנחנו הולכים לאבד את הניקוד של עונת 09/10.

ואם תיבנה קבוצה טובה שתגיע לצ'מפיונס או תעלה גבוה בליגה האירופית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:50 
זה עצוב ומעורר גאווה במקביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
איך dino? דיברו פה על "להוריד הילוך" או להפנות חלק ממשאבי המועדון (המוגבלים יחסית) לטובת דברים שאינם בניית הקבוצה הבוגרת.
כמו שאמרתי, זה מעגל קסמים שלשבירה שלו יהיו השלכות בעייתיות על המועדון ועתידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:53 
הבעיה ידועה, ואני מודע לה, אבל גם אם תשקיע את כל התקציב רק בשחקני רכש זו לא תעודת ביטוח לאירופה, הרבה נופל על הגרלה. מה שכן בטוח שמועדון שאין לו כישרון אחד במחלקות נוער, ורמת האימונים שלו שווה לקבוצת ילדים של מפעל טקסטיל, שהוא שכונה אחת שמתחרה היום בשתיים אם לא שלוש קבוצות מקצועניות, אתה תיפול מהר מאוד למקומות נמוכים גם אם תשקיע הכל ברכש ומשכורות. למה לא להשקיע אחוז מסוים מהתקציב בבניית תשתית מקצועית? זה מה שיפגע בסיכוי שלך למקום שלישי?

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 15 מאי 2013, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
איך dino? דיברו פה על "להוריד הילוך" או להפנות חלק ממשאבי המועדון (המוגבלים יחסית) לטובת דברים שאינם בניית הקבוצה הבוגרת.
כמו שאמרתי, זה מעגל קסמים שלשבירה שלו יהיו השלכות בעייתיות על המועדון ועתידו.

לא יודע לגבי להוריד הילוך, אבל להחתים מאמן כמו רן בן שימעון ליותר מעונה(רצוי 3, תודה), זה כבר לא ממש להוריד הילוך(מן הסתם שיהיו לו גם דרישות גבוהות לקבוצה הבוגרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון אני לא בטוח שתקציב של 20 ומשהו מיליון שקלים (סה"כ ההכנסות של הפועל לפני השקעה של בעלים) זה לא מספיק כדי להגיע לאירופה. מעדיף שאת ה-5 מיליון שהבעלים יביא ישקיעו בתשתיות.

הפסד של הכנסות מאירופה? הכסף מפיתוח שחקנים שווה הרבה יותר ממה שאנחנו מצליחים לעשות באירופה.
שנתיים-שלוש זה אולי יכאב, ברגע שתציב פה סטנדרטים אירופאים אני מאוד מאמין שזה יחזור אלינו בריבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
סלח לי Feigenbaum, אבל ההודעה שלך - כולה - לא נתמכת במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:01 
Feigenbaum כתב:
דבר ראשון אני לא בטוח שתקציב של 20 ומשהו מיליון שקלים (סה"כ ההכנסות של הפועל לפני השקעה של בעלים) זה לא מספיק כדי להגיע לאירופה. מעדיף שאת ה-5 מיליון שהבעלים יביא ישקיעו בתשתיות.

הפסד של הכנסות מאירופה? הכסף מפיתוח שחקנים שווה הרבה יותר ממה שאנחנו מצליחים לעשות באירופה.
שנתיים-שלוש זה אולי יכאב, ברגע שתציב פה סטנדרטים אירופאים אני מאוד מאמין שזה יחזור אלינו בריבית.

הא?! אתה קצת מנותק מהעולם האמיתי, איש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Feigenbaum כתב:

הוא אולי טיפה מגזים, אבל הפועל כבר היתה במצב שאין לה ניקוד אירופי ואין לה עתודות.
יצאנו מזה בלי כסף גדול מדי. אין סיבה שזה לא יקרה שוב.

דרך נכונה לא חייבת לעלות הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
נבהיר ונאמר שוב כי השיפוץ נעשה בשיתוף פעולה עם הנהלת המועדון. כלומר, התרומה לא כיסתה את כל עלויות השיפוץ והמועדון גם השתתף בעלויות.
במועדון מודעים ופועלים בכדי לתקן את הליקויים שנבעו מהזנחה ארוכה של מתחם האימונים. מאז הקיץ התבצעו עבודות רבות בכל המתחם שכללו
החלפת מרבדי דשא, שיפוץ חדרי ההלבשה, הוספת והחלפת גופי תאורה, צביעה וניקיונות ועוד.
כמובן שיש עוד הרבה מה לשפר, אך יחד עם זאת, מתחם 'חודורוב' עדיין נחשב לאחד מהטובים שיש לארצנו להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הוא אולי טיפה מגזים, אבל ה פועל כבר היתה במצב שאין לה ניקוד אירופי ואין לה עתודות .
מתי בדיוק זה קרה? הפועל חיה כפי שכתבתי עוד מ-2006. לפני זה היה לה את הכספים של סגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:

פחחחח
20 וקצת מיליון שקל אצל הפועל, עם כל ההוצאות שיש, זה אומר תקציב משכורות בין הנמוכים בליגה, שאיתו אין סיכוי להגיע לאירופה.
וסכומי הכסף שהכנסנו מאירופה בשנים האחרונות, בצורה ישירה ועקיפה, לא נכניס מהנוער גם במאה השנים הקרובות, במצטבר.

dino, לא נאמר שבהפועל מורידים הילוך, זה מה שחלק פה רוצים.

chimpfive, כל עוד אין לנו בעלים אז תעודת ביטוח אף פעם לא תהיה לנו. המטרה היא להגדיל את הסיכויים שלא נאבד את אירופה. כי אם נאבד את אירופה אז המצב יהיה קשה מאוד, עם נוער או בלי נוער.
וכן, המתאם בין תקציב רכש ומשכורות להצלחה מקצועית הוא גבוה מאוד. לכן, ככל שתקצה יותר כסף למטרות אחרות, ותוריד את גובה תקציב המשכורות, הסיכוי להגיע להישג מקצועי מסוים באותה עונה קטן. כמה קטן זו שאלה של כמה כסף אתה מקצה למטרות האחרות, אבל קטן. עכשיו, אף אחד לא אומר לסגור את מחלקת הנוער, אבל כשהמקור הכלכלי העיקרי בהיעדר בעלים מגיע דרך הצלחה מקצועית, המטרה הראשית צריכה להיות בנייה של קבוצה חזקה, וההשקעה בכך צריכה להיות בהתאם. בטח שלא "להוריד הילוך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Feigenbaum כתב:

מה היה התקציב של ק"ש שהיא הגיעה לליגה האירופית? מה היה התקציב שלה העונה שהיא היתה במרחק נגיעה משם?
בניגוד לק"ש לנו יש קהל אדיר, כוח מיוחד, יש לנו את הדירוג באירופה, מהסיבות הללו שחקנים גם מעדיפים לבוא אלינו.
אם אנחנו וק"ש נהיה עם אותו תקציב לנו יהיה יתרון. לעומת זאת, היום שיש לנו 20 מיליון פער תקציב עליהם זה כמעט לא מורגש מפערי הניהול בינינו.
תסתכל בכל שנה לאן אנחנו הולכים מגרדים עוד ועוד ומתרחקים יותר ויותר, כל שנה ההגעה לאירופה היא יותר ויותר בקושי. אתה לא חושב שאולי יש פה משהו? אפשר לחשוב שההשקעה הזאת מבטיחה לך אירופה. ומה עם תשקיע 40 מיליון בתקווה להגיע לאירופה ולא תגיע? זה בריא?
לגבי הנוער, כמה שווה היום נאתכו? כמה שווה דור מיכה? כמה יהיה שווה מרגוליס בעוד כמה עונות? כמה שווה למצוא שחקנים צעירים כמו מאיוקה ולטפח אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:17 
מה שהיה שנה שעברה עם ק"ש זה משהו שקורה בכל ליגה אחת ל...
ולק"ש היה השנה תקציב של 41 מיליון ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
הוא אולי טיפה מגזים, אבל ה פועל כבר היתה במצב שאין לה ניקוד אירופי ואין לה עתודות .
מתי בדיוק זה קרה? הפועל חיה כפי שכתבתי עוד מ-2006. לפני זה היה לה את הכספים של סגול.

מה היה סדר גודל התקציבים בתקופת סגול?
אם אני זוכר נכון, 30 מליון היה רף עליון.
אנחנו מעמידים בקלות גם השנה 30 מליון, וזה לא יספיק לכלום.
אז נכון, ערך הכסף השתנה. אבל 30 מליון של לפני עשור זה לא 150 של היום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
Idandosh כתב:
יובל כתב:
Idandosh כתב:
נכון צודק, שכחתי שלא מזמן רן בן שמעון שהיה תחת חוזה בלרנקה הגיע בחינם למכבי חיפה (לרנקה דרשה 500 מסטיקים אבל חוזה זה שטויות והם לא קיבלו כלום) ולקח אותה לדאבל סוחף בעוד בנאדו נשאר מאמן הנוער.

כי רן בן שמעון העדיף לא לשרוף גשרים עם הקבוצה שלו ולהודיע שהוא מתפטר, עדיין אם יש לו חוזה ובקיץ מכבי מציעים לו לבוא הוא יכול להודיע שהוא מתפטר ולא מתחיל את העונה בהפועל, ואין לנו מה לעשות עם זה.

החלום שלו זה לאמן בחיפה/מכבי, למה שיהיה לו כל כך אכפת מלרנקה? הוא לא יכול פשוט להתפטר מתי שבא לו ולעבור לקבוצה אחרת.
אגב, גם ריאל שילמה המון כסף על מוריניו לאינטר, למה הוא לא התפטר וחתם בריאל?

שוב אני שואל אותך. מגיע יוני 201X, רן בן שמעון חתום בהפועל תל אביב, הוא מודיע שהוא מתפטר מאימון. מנתק כל קשר למועדון. זכותו להתפטר. להפועל יש שתי אפשרויות, או לקבל את ההתפטרות, או להמשיך לשלם לו שכר ולהביא עוד מאמן. איך החוזה שלו עוזר לנו במצב כזה?

ממה לא נכון
בן שמעון יכול להתפטר. הפועל יכולה שלא לקבל את התפטרותו ולדרוש פיצוי על הנזקים שהעזיבה שלו תגרום. לא ירצה לשלם, ביהמ"ש יחייב אותו. חוזה הוא דו צדדי ומחייב את מי שחתום עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
Idandosh כתב:
יובל כתב:
Idandosh כתב:
נכון צודק, שכחתי שלא מזמן רן בן שמעון שהיה תחת חוזה בלרנקה הגיע בחינם למכבי חיפה (לרנקה דרשה 500 מסטיקים אבל חוזה זה שטויות והם לא קיבלו כלום) ולקח אותה לדאבל סוחף בעוד בנאדו נשאר מאמן הנוער.

כי רן בן שמעון העדיף לא לשרוף גשרים עם הקבוצה שלו ולהודיע שהוא מתפטר, עדיין אם יש לו חוזה ובקיץ מכבי מציעים לו לבוא הוא יכול להודיע שהוא מתפטר ולא מתחיל את העונה בהפועל, ואין לנו מה לעשות עם זה.

החלום שלו זה לאמן בחיפה/מכבי, למה שיהיה לו כל כך אכפת מלרנקה? הוא לא יכול פשוט להתפטר מתי שבא לו ולעבור לקבוצה אחרת.

שוב אני שואל אותך. מגיע יוני 201X, רן בן שמעון חתום בהפועל תל אביב, הוא מודיע שהוא מתפטר מאימון. מנתק כל קשר למועדון. זכותו להתפטר. להפועל יש שתי אפשרויות, או לקבל את ההתפטרות, או להמשיך לשלם לו שכר ולהביא עוד מאמן. איך החוזה שלו עוזר לנו במצב כזה?

ממה לא נכון
בן שמעון יכול להתפטר. הפועל יכולה שלא לקבל את התפטרותו ולדרוש פיצוי על הנזקים שהעזיבה שלו תגרום. לא ירצה לשלם, ביהמ"ש יחייב אותו. חוזה הוא דו צדדי ומחייב את מי שחתום עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Feigenbaum כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Feigenbaum כתב:

מה היה התקציב של ק"ש שהיא הגיעה לליגה האירופית? מה היה התקציב שלה העונה שהיא היתה במרחק נגיעה משם?
בניגוד לק"ש לנו יש קהל אדיר, כוח מיוחד, יש לנו את הדירוג באירופה, מהסיבות הללו שחקנים גם מעדיפים לבוא אלינו.
אם אנחנו וק"ש נהיה עם אותו תקציב לנו יהיה יתרון. לעומת זאת, היום שיש לנו 20 מיליון פער תקציב עליהם זה כמעט לא מורגש מפערי הניהול בינינו.
תסתכל בכל שנה לאן אנחנו הולכים מגרדים עוד ועוד ומתרחקים יותר ויותר, כל שנה ההגעה לאירופה היא יותר ויותר בקושי. אתה לא חושב שאולי יש פה משהו? אפשר לחשוב שההשקעה הזאת מבטיחה לך אירופה. ומה עם תשקיע 40 מיליון בתקווה להגיע לאירופה ולא תגיע? זה בריא?
לגבי הנוער, כמה שווה היום נאתכו? כמה שווה דור מיכה? כמה יהיה שווה מרגוליס בעוד כמה עונות? כמה שווה למצוא שחקנים צעירים כמו מאיוקה ולטפח אותם?

נאתכו, כשהוא יצא מהנוער, היה שווה כמה מאות אלפי שקלים (אם אני מגזים מאוד אז כמה מאות אלפי דולרים), והוא גם שחקן שלא יוצא כל שנה מהנוער. מה שעשו איתו מהרגע שהוא יצא מהנוער לא קשור להשקעה במחלקת הנוער, באותה מידה היה אפשר לקנות שחקן בסטטוס שלו בגיל 18 גם בכמה מאות אלפי שקלים עם סיכוי שהוא יהיה שווה מיליונים כשהוא שחקן בשל.
בן סהר נחשב עילוי וכשהוא יצא מהנוער הוא היה שווה כמה מאות אלפי פאונד, כי זה מה שקיבלנו עליו כשמכרנו אותו. זה המקסימום שקורה לעתים מאוד מאוד רחוקות.

באירופה הגענו ב-7 השנים האחרונות 6 פעמים להישגים שמכניסים כיום סכומים ב-8 ספרות, שלא לדבר על ליגת האלופות. וזה רק הכנסות ישירות, להשתתפות במפעלים האירופיים הייתה השפעה לא קטנה על מכירות השחקנים וסכומיהן, ועל הרצון של השחקנים להגיע בכלל להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Idandosh כתב:
יובל כתב:
Idandosh כתב:

ממה לא נכון

מה זאת אומרת? מה ההבדל בינו לבין כל עובד אחר במדינה, שיכול להתפטר בהודעה מוקדמת של תקופה מסויימת (נדמה לי שבועיים או חודש)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 23:41 
אין שום הבדל
רק שעובד רגיל במדינת ישראל כפוף בד"כ לחוזה קיבוצי או לחוזה מנהלים בלי התחייבות לעבודה באיקס שנים
רן בן שמעון יהיה כפוף לחוזה מול המועדון ומחוייב למספר השנים שמצויין בחוזה
כל עוד אין פיצוי מוסכם על עזיבה בן שמעון יכול ללכת רק אם ההפרה מוסכמת על הצדדים
זה דיני חוזים חביבי. במדינת ישראל חוזים צריך לקיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אין שום הבדל
רק שעובד רגיל במדינת ישראל כפוף בד"כ לחוזה קיבוצי או לחוזה מנהלים בלי התחייבות לעבודה באיקס שנים

אתה יכול להביא קישור שתומך במה שאתה אומר? ניסיתי לחפש באינטרנט וכל מה שמצאתי זה שאם עובד מתפטר לפני תום תקופת ההתחייבות, המעביד יכול לנכות עלויות הכשרה אם זה סוכם מראש. ובכל מקרה כל ניכוי ממשכורת העובד היא חוקית רק אם העובד הסכים לכך מראש בחוזה והיא לא סותרת אף חוק אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל, גם שחקן הוא תחת חוזה.
למה אפשר לדרוש פיצוי אם הוא רוצה להתיר את החוזה לפני שהוא נגמר?
למה בעצם קבוצות משלמות על שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 09:59 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
אין שום הבדל

אתה יכול להביא קישור שתומך במה שאתה אומר? ניסיתי לחפש באינטרנט וכל מה שמצאתי זה שאם עובד מתפטר לפני תום תקופת ההתחייבות, המעביד יכול לנכות עלויות הכשרה אם זה סוכם מראש. ובכל מקרה כל ניכוי ממשכורת העובד היא חוקית רק אם העובד הסכים לכך מראש בחוזה והיא לא סותרת אף חוק אחר.

אני אומר לך את זה על סמך לימודי משפטים ולא על סמך קישור כלשהו
בוודאות כשמאמן חותם לאיקס שנים הוא מחויב אליו בדיוק כמו הצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: