חברות וחברים יקרים!
חג שמח!
הדברים הבאים מכוונים לשותפיי ליציעי בלומפילד וכל מי שהפועל ת"א כמועדון חשוב להם:
במהלך השבועיים האחרונים התלבטתי רבות האם להגיש את מועמדותי בבחירות להנהלת עמותת האדומים. ההתלבטות היתה האם אמצא את הזמן הפנוי, הכוחות הדרושים ותעצומות הנפש על מנת לתרום לקידום העמותה בפרט והמועדון בכלל.
בסופו של דבר החלטתי להתמודד! כבר הרבה שנים אני חושב ומאמין שאוהדים צריכים לקחת אחריות על המועדון שהם אוהבים. זו האחריות וגם החובה של כל אוהד. נדמה לי שבהחלטה להתמודד עשיתי את מה שהייתי מצפה שחבריי ליציעים יעשו גם כן. מכיוון שהבית זהו בלומפילד אני מרגיש שהגיע הזמן לעשות למען ביתי!
במהלך קמפיין הבחירות לעמותה אציג בצורה מסודרת וברורה את הנושאים בהם ארצה לעסוק במסגרת כהונתי בהנהלת העמותה.
בשנים האחרונות כיהנתי במגוון תפקידים במגזר הציבורי ובשוק התקשורת. אני משוכנע שצברתי בהם את הניסיון הראוי והמתאים על מנת לייצג את אחיותיי ואחיי לצבא האדום.
אסיים בכמה מילים עם ה"אני מאמין" שלי: אני חושב שחובה להעמיק ולהרחיב את הקשרים שבין העמותה לבין הקהילה העסקית והציבורית בישראל. לדעתי, בניית הקשרים הנכונים, הרחבתם והעמקתם יהפכו את העמותה לגוף דומיננטי בצביון של הפועל ת"א כמועדון האוהדים הגדול והמשפיע בישראל.
אני מתחייב שמיד לאחר בחירתי אפעל על מנת שעמותת "האדומים" תביא לאישור כלל חבריה תכנית אסטרטגית ברורה וחד משמעית לתקופה של חמש שנים שתעסוק באופי ואופן המעורבות בניהול המועדון, חיזוק הקשר והזהות שבין העמותה לבין אוהדי הפועל מכל הארץ והעמקת היחסים עם מנויי קבוצת הכדורגל והכדורסל. התכנית האסטרטגית תבנה את ארגז הכלים כיצד ליצור קהילה רעיונית משותפת שפועלת עם חזון ברור ומתוך ערבות הדדית למען הצלחת הפועל ת"א כמועדון.
עד למועד הבחירות אמשיך להציף כאן ובמקומות נוספים את התכנית שלי כיצד לקדם את עמותת "האדומים".
שלכם,
יובל לידור
yuval.lidor@gmail.comhttp://www.facebook.com/yuval.lidor.3