תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכונים משמינית גמר גביע המדינה לנוער:הפועל מארחת את חיפה
הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 17:33 
אורביט כתב:
בונדר היה המגן הימני שלנו בדאבל ובליגת האלופות.מה טוואטחה ושפונגין עשו?

יוחלף עומר דמארי במהראן ללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נרקוטיקה :ROSE:

אדום נחמד, אתה טיפש.

אתה ילד מסכן. רחמי עליך. מי יתן ותצא מזה בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:23 
אני מצטער נרקוטיקה, אבל מי שפה חסר מושג זה אתה ובכל כך הרבה מובנים.

בוא נתחיל מזה שאתה טוען שבמקסימום יש בנוער שני שחקנים ששווים משהו. אני מציע שתבדוק כמה שנתונים ייצרו שני שחקנים לבוגרת ותבין שזה יבול לא רע בכלל.
אחר כך אתה מזלזל בשחקנים שאתה בכלל לא מכיר כמו רמזי, לקס, אמזלג וחאיכ (למרות שחלקם שחקנים נהדרים) ועוד מדבר על שחקן כמו כפיר אייזנשטיין שממנו בטוח לא יצא כלום.
ובסוף אתה גם מתווכח עם אנשים שנמצאים כל שבוע במשחקים של הנוער ואומר להם שהנוער שלנו פח.

אני לא מתיימר להגיד מי מהנוער יצליח בבוגרים כי פשוט יש פה כל כך הרבה משתנים שקשה לחזות אותם.
אני כן יכול להגיד שמי שחורץ גורלות של ילדים בני 17 הוא באמת חסר מושג בסיסי.
וגם אני חושב שצריך להשקיע הרבה יותר בנוער, אבל זה לא קשור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:50 
אתה לא מתחיל להבין את הבעיה בכלל.

הם כבר זרקו פה 6-7 שמות של שחקנים לאוויר שעלו מהנוער לבוגרים, וטענו שסה"כ הנוער שלנו מייצר והוא לא כזה גרוע. אני אפילו לא מדבר על השנתון הזה. כשבפועל, ב6 שנים הנוער ייצר את זהבי, נאתכו ובן סהר. עלוב. עלוב. ועוד פעם עלוב. זה היה לפני טביב הסנטדרטים שלכם פשוט נמוכים וזה עוד אחת מהסיבות למה אנחנו מאחורי חיפה ועכשיו גם מאחורי מכבי.
אני גם חושב שהגישה שלי שונה מאוד משלכם. מאמני נוער וצוות מקצועי זה חשוב, אבל החלק העיקרי זה רשת איתור השחקנים. אנחנו פשוט לא מספיק מפותחים וכל שחקני הנוער טובים מגיעים לקבוצות אחרות.
ואיך קבעת שאני לא מכיר את השחקנים האלה? אז נכון שאני לא עוקב כל שבוע, אבל 10 משחקי נוער בשנה נותנים מושג. אני לא יודע להבדיל בין לקס לאמזלג, אני בדרך כלל תופס שם של שחקן שהרשים באותו משחק. הם לא תפסו אותי באף אחד מהם.

זה שהם נמצאים כל שבת במשחק לא אומר שהם מבינים כדורגל. לראייה ההשוואה בין בונדר לשפונגין, שלא שהוא כזה מגן גדול, אבל יש בינהם הפרש של כמה דרגות.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 21 מרץ 2013, 18:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:53 
הלוואי שכל שנתיים נוציא שחקן בקליבר של ביבראס וזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:55 
19 כתב:

נכון. אבל זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:57 
19 כתב:

שנתיים?
שנוציא כאלה שחקנים פעם בעשור והמצב שלנו יהיה טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 18:59 
מה לא קורה? בעצמך אמרת
קודם גם הוצאת את גרשון שהוא שחקן בקליבר הזה. אלה ארבעה שחקנים על בערך 10 שנים לא? גרשון בן 35-36? זהבי 24-25?
בין לבין הוצאת הרבה שחקני ליגה לגיטימיים, לא כל שנה או שנתיים תוציא כוכב. אף אחד לא מוציא כוכב כל שנתיים.

מכבי וחיפה מוציאות יותר, כי הן מועדונים יותר גדולים, זו המציאות כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:01 
השחקנים האלה עלו לפני 7 שנים לבוגרים ומאז מדבר..
כל מי שבנוער עושה מעל ומעבר בתנאים הקיימים ונותן מעצמו מאתיים אחוז, אבל אנחנו עדיין לא במקום מספיק טוב, יכול להיות ששנתון נערים ב, אם אני לא טועה יוציא כמה שחקנים לבוגרים, אבל אם מסתכלים על התפוקה של קבוצות כמו חיפה, המחלה ואפילו בית"ר אז אין בכלל מה להשוות וזה לא בגלל שלא נותנים אצלנו צ'אנס לשחקני בית, אלא כי עד עכשיו הם פשוט לא היו טובים מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:05 
יש לזה הרבה סיבות. קשה להשוות לחיפה ובית"ר בגלל המיקום וכמעט בלעדיות באזור.
לנו יש תחרות ישירה מול מיליונרים שמשקיעים בנוער וזה לא קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:10 
NARKOTIKA כתב:
אתה לא מתחיל להבין את הבעיה בכלל.

הם כבר זרקו פה 6-7 שמות של שחקנים לאוויר שעלו מהנוער לבוגרים, וטענו שסה"כ הנוער שלנו מייצר והוא לא כזה גרוע. אני אפילו לא מדבר על השנתון הזה. כשבפועל, ב6 שנים הנוער ייצר את זהבי, נאתכו ובן סהר. עלוב. עלוב. ועוד פעם עלוב. זה היה לפני טביב הסנטדרטים שלכם פשוט נמוכים וזה עוד אחת מהסיבות למה אנחנו מאחורי חיפה ועכשיו גם מאחורי מכבי.
אני גם חושב שהגישה שלי שונה מאוד משלכם. מאמני נוער וצוות מקצועי זה חשוב, אבל החלק העיקרי זה רשת איתור השחקנים. אנחנו פשוט לא מספיק מפותחים וכל שחקני הנוער טובים מגיעים לקבוצות אחרות.
ואיך קבעת שאני לא מכיר את השחקנים האלה? אז נכון שאני לא עוקב כל שבוע, אבל 10 משחקי נוער בשנה נותנים מושג. אני לא יודע להבדיל בין לקס לאמזלג, אני בדרך כלל תופס שם של שחקן שהרשים באותו משחק. הם לא תפסו אותי באף אחד מהם.

זה שהם נמצאים כל שבת במשחק לא אומר שהם מבינים כדורגל. לראייה ההשוואה בין בונדר לשפונגין, שלא שהוא כזה מגן גדול, אבל יש בינהם הפרש של כמה דרגות.

א. אני לא חולק עליך שהנוער שלנו לא מייצר מספיק וצריך להשתפר. הפתרון לכך כמו תמיד זה השקעה כספית.
ב. זה לא קשור בשיט לזה שאנחנו פחות טובים מחיפה ומכבי. אנחנו פחות טובים כי יש להן הרבה הרבה יותר כסף מאיתנו וגם אם מחלקת הנוער שלנו הייתה מורכבת מנבחרת הנוער זה לא היה משנה את העובדה הזאת.
ג. אם אתה אומר שאתה אפילו לא יודע להבדיל בין לקס לאמזלג זה אומר הכל לגבי כמה אתה מכיר את הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:16 
שחר כתב:
כל מי שבנוער עושה מעל ומעבר בתנאים הקיימים ונותן מעצמו מאתיים אחוז, אבל אנחנו עדיין לא במקום מספיק טוב, יכול להיות ששנתון נערים ב, אם אני לא טועה יוציא כמה שחקנים לבוגרים, אבל אם מסתכלים על התפוקה של קבוצות כמו חיפה, המחלה ואפילו בית"ר אז אין בכלל מה להשוות וזה לא בגלל שלא נותנים אצלנו צ'אנס לשחקני בית, אלא כי עד עכשיו הם פשוט לא היו טובים מספיק.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:18 
שחר כתב:

או שזה לא מדבר ופספסת שחקנים, כי הבאת עומר דמארי, וטוטו תמוז, ואיתי שכטר, וטל בן חיים, בעמדות הקדמיות. איזה סיכוי היה לשחקן צעיר שהוא לא יוסי בניון להשתלב שם בשנים האחרונות בהפועל? כשיש כסף להביא שחקנים טובים, לשחקנים צעירים שהם לא עילויים קשה מאד להשתלב.

כמו שלבית"ר היה מדבר כל עוד היה שם כסף לרכש, חוץ מעמית בן שושן, ואם אתה ממש מתעקש אז הפלופ של ברוכיאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:21 
19 כתב:
שחר כתב:

או שזה לא מדבר ופספסת שחקנים, כי הבאת עומר דמארי, וטוטו תמוז, ואיתי שכטר, וטל בן חיים, בעמדות הקדמיות. איזה סיכוי היה לשחקן צעיר שהוא לא יוסי בניון להשתלב שם בשנים האחרונות בהפועל? כשיש כסף להביא שחקנים טובים, לשחקנים צעירים שהם לא עילויים קשה מאד להשתלב.

כמו שלבית"ר היה מדבר כל עוד היה שם כסף לרכש, חוץ מעמית בן שושן, ואם אתה ממש מתעקש אז הפלופ של ברוכיאן.

מה זה פספסת שחקנים? שחקנים טובים ברוב המקרים בסוף מגיעים לאן שהם צריכים. אם אצלנו הם לא קיבלו במה אז הם היו פורצים במקום אחר. יש לך שם של אחד כזה?
ובכלל, הצגת הנתונים הקודמת שלך כאילו באמת כל שנתיים יוצא לנו ערן זהבי ונאתכו, בגלל שהם בני 25, והם עזבו רק לפני שנתיים, היא שגויה בכל כך הרבה מובנים, אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר. אני מעריך שהבנת שצורת החישוב היא לא נכונה. וכמו שביקשת, בוא נוריד את הדיון לרמת השחקן הליגה הלגיטימי, ולא סופרסטאר. לגיטימי במועדון שלנו זה ברמת הסלים טועמה.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 21 מרץ 2013, 19:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש לזה הרבה סיבות. קשה להשוות לחיפה ובית"ר בגלל המיקום וכמעט בלעדיות באזור.
לנו יש תחרות ישירה מול מיליונרים שמשקיעים בנוער וזה לא קל

זה בעצם הנקודה העיקרית, שבגללה מטופש להשוות למכבי חיפה ולבית"ר.

נרקוטיקה, זה לא שאתה טועה. חובה להשקיע בנוער הרבה יותר ממה שהושקע עד היום. גם להסתכל על מי שבנוער היום ולהתאכזב שהוא לא בדרך לכבוש את אירופה זה מגוחך, כי 3 שנים שהנוער היה מוזנח. זה ה3 שנים הכי חשובות מבחינת שחקני נוער.
בוא תשפוט את העבודה של האנשים הנוכחיים בעוד 3 שנים.

כמובן שגם צריך לאתר שחקנים, אבל פה אתה נאבק מול מכבי, שכרגע יכולה להציע יותר מאשר הפועל. תתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:23 
קל מאד לשחקנים טובים בני 17 להיעלם לליגות הנמוכות.

רוצה לתת לילדים מהנוער לשחק? אז אל תביא שכטר, אל תביא דמארי, אל תביא טוטו, אל תחזיר את בן סהר, תן לחלוצים מהנוער לשחק, וקח בחשבון שהרבה שנים תסיים במרכז הטבלה.

ואם הולכים על הרמה הזו של הטופ של זהבי ונאתכו, אז אני אשמח לשמוע איזה שחקנים ברמה הזו מכבי שאתה כל כך מהלל אותה פה הוציאה בכמה שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:25 
ובלי קשר, כל עוד ימשיכו לשלם למאמני ילדים ונוער שכר כמו שהם מקבלים היום, אתם יכולים לדבר ללמפה על"לשפר את מחלקת הנוער ולמה היא לא מוציאה שחקנים".
היא לא מוציאה שחקנים כי מי שמאמן שם עובד בעוד עבודות והוא לא מקצוען. בין היתר.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 21 מרץ 2013, 19:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:25 
אל תשווה למכבי. בשנים האחרונות, זה לא שאנחנו יוצאים מועדון גדול מול בני יהודה, נתניה או אשדוד.
אל תתן לי את הכמות שמכבי או חיפה מוציאות. תן לי חצי. בשנתיים האחרונות אנחנו עומדים על 0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:26 
NARKOTIKA כתב:
אל תשווה למכבי. בשנים האחרונות, זה לא שאנחנו יוצאים מועדון גדול מול בני יהודה, נתניה או אשדוד.
אל תתן לי את הכמות שמכבי או חיפה מוציאות. תן לי חצי. בשנתיים האחרונות אנחנו עומדים על 0.

למה לא להשוות למכבי?
איזה שחקנים ברמה של זהבי ונאתכו הם הוציאו בשנים האחרונות?

זה אתה שאמר שאנחנו לא מוציאים מספיק כאלה, אז כמה מכבי מוציאים?

ונתניה ואשדוד ובני יהודה לא מביאות עומר דמארי ב3 מיליון יורו.
תן להם אותו, וגם החלוץ שלהם מהנוער לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:27 
מאז נמני מכבי לא הוציאה אף שחקן ברמה של ביברס. ערן זהבי היה ונשאר האוברייטד הכי גדול בהיסטוריה, וככה הוא גם נראה במכבי. שחקן שלא יודע לעצור כדור, עם כל האיכויות שלו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:32 
NARKOTIKA כתב:

איזה שחקן חיפה הוציאו בשנתיים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:33 
19 כתב:
קל מאד לשחקנים טובים בני 17 להיעלם לליגות הנמוכות.

רוצה לתת לילדים מהנוער לשחק? אז אל תביא שכטר, אל תביא דמארי, אל תביא טוטו, אל תחזיר את בן סהר, תן לחלוצים מהנוער לשחק, וקח בחשבון שהרבה שנים תסיים במרכז הטבלה.

ואם הולכים על הרמה הזו של הטופ של זהבי ונאתכו, אז אני אשמח לשמוע איזה שחקנים ברמה הזו מכבי שאתה כל כך מהלל אותה פה הוציאה בכמה שנים האחרונות.

נאתכו זה עילוי ברמה אחרת ואפילו לייחס את זה לטובת הפועל זה קצת נטול בסיס, אבל שיהיה.

וכבר בהודעה הקודמת ציינתי שלשם דיון שיכול להוביל למסקנות, צריך לדבר על שחקני ליגה לגיטימים.
להתחיל?
יובל שפונגין, דור מלול, תמיר כחלון, דיא סבע, מונס דאבור, שירן ייני, עומר ורד, אבי סטרול(סופר אותו רק כי הוא משחק אצל היום), דור מיכה, משה לוגסי. מרגולס פורץ עכשיו בדיוק כמו שרם.

בטוח יש עוד שיצאו מהמחלקה שלהם, משחקים היום בליגת העל ואני אפילו לא זוכר.
יש גם איזה מאיוקה ואחד נוסף שאני לא זוכר את שמו שהם מכרו ב1.7 מליון יורו, יותר ממה שקיבלנו על זהבי או נאתכו.
כל אחד מהרשימה הזאת אם היה עולה אצלנו הוא היה שחקן הרכב והיינו מאושרים עליו כמו משוגעים.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 21 מרץ 2013, 19:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

לא שאני רוצה לבלבל אותך בעובודת, אבל בזמן שאנחנו הוצאנו בשנים האחרונות (הלכתי על שחקנים בני 25 ומטה) את נאתכו, זהבי, בוריס, גורדנה ושהר, מכבי הוציאה את שפונגין, מיכה, לוגסי וייני.
עכשיו תגיד לי מי שחקנים יותר טובים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:34 
יש לך רשימה למעלה.
בוריס לא גדל בהפועל.
גורדנה זה דוגמא למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא שאני רוצה לבלבל אותך בעובודת, אבל בזמן שאנחנו הוצאנו בשנים האחרונות (הלכתי על שחקנים בני 25 ומטה) את נאתכו, זהבי, בוריס, גורדנה ושהר, מכבי הוציאה את שפונגין, מיכה, לוגסי וייני.
עכשיו תגיד לי מי שחקנים יותר טובים.

הוא בדיוק עכשיו אמר. טוב, עם שיקול דעת הזוי אי אפשר להתווכח.
הייתי מאחל לו דור מלולים כל החיים, אבל אז אני אאחל גם לעצמי. לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יש לך רשימה למעלה.
בוריס לא גדל בהפועל.
גורדנה זה דוגמא למה?

בוריס לא גדל בהפועל, אבל הבאת את מיוקה כדוגמה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:37 
19 כתב:
שחר כתב:

איזה שחקנים בדיוק פספסת?? אני עוקב שנים אחרי הנוער, מי בדיוק יכל לשחק בבוגרים? פיליפ אבו מאנה? ארתור? גם כשהשקיעו בשנים המדוברות בשחקנים יקרים הסגל היה קצר וכל הזמן המאמנים נאצלו לאלתר בכל מיני עמדות הזויות לשקני הסגל, אני לא חושב שיש מאמן שלא היה שמח לשלב שחקן נוער אם הוא היה טוב מספיק, גם קשטן ניסה להכניס את ניר לקס לרוטציה אבל הוא פשוט לא היה טוב מספיק.
לגבי הכסף, אין ויכוח אבל המדבר הוא בגלל האיכות, עובדה שאף אחד מהשחקנים שעזבו אותנו לא הפכו לשחקנים לגיטימים בליגת העל וזה משהו שאי אפשר לומר על שחקנים של חיפה או של המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:38 
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:

איזה שחקן חיפה הוציאו בשנתיים האחרונות?

הנה רשימה חיפאית מהתקופה האחרונה:

סולליך, גולאסה, רפאלוב, אזולאי, טוואטחה, בירם כיאל, דקל קינן, תומר חמד, בן בסט. בטוח יש עוד.

אנחנו, גם אם אנחנו מוסיפים שחקנים כמו בונדר וגורדנה, ומרחיבים את הטווח ל8 שנים, לא מייצרים רשימה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:40 
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
יש לך רשימה למעלה.
בוריס לא גדל בהפועל.
גורדנה זה דוגמא למה?

הבאתי אותו כתוספת למשהו שיצא ממחלקת הנוער שלהם, בכוונה הוא לא ברשימה.
דור מלול מגן לגיטימי ואם היום הוא בהפועל הוא באנקר בהרכב. לא פסגת השאיפות שלי, אבל זו הליגה שלנו.
אגב, גם אנחנו ניסינו להביא איזה 2 זרים לנוער ולא יצא מזה כלום. בניגוד ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
יש לך רשימה למעלה.
בוריס לא גדל בהפועל.
גורדנה זה דוגמא למה?

הבאתי אותו כתוספת למשהו שיצא ממחלקת הנוער שלהם, בכוונה הוא לא ברשימה.
דור מלול מגן לגיטימי ואם היום הוא בהפועל הוא באנקר בהרכב. לא פסגת השאיפות שלי, אבל זו הליגה שלנו.
אגב, גם אנחנו ניסינו להביא איזה 2 זרים לנוער ולא יצא מזה כלום. בניגוד ל.

זוכר את האפס הגדול שציירתי על שפונגין?
דמיין כפול ממנו על דור מלול.
זה שהוא עדיף על חוטבא זה לא חוכמה. לגבי הרוש, לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: