NARKOTIKA כתב:
אדום אופטימי כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום אופטימי כתב:
בנוסף מונו כל מיני "מובילי מחאה" לתפקידים במועדון ( ואני לא מתכוון לעמותת האוהדים).
התפקידים האלו הם לא ניהוליים ועשה לי טוב על הלב לראות אוהדים אמיתיים שמסתובבים בחודורוב בתור בעלי תפקידים שיכולים לעזור במה שצריך. איך דבר כזה משפיע על תפקוד מועדון? מה אתה רוצה? זה כמו שתתלונן על האפסנאי של הקבוצה.
אגב, איפה אתה היית במחאה?
מה קשורה שאלתך היכן הייתי במחאה ? מה זה קשור למועדון החברים שיש סביב הקבוצה ?
האם אתה מנסה להפוך את הדיון לאישי ?
ושאלתך ,הייתי ב-3 הפגנות . באותה תקופה התנהלתי על קביים וכסא גלגלים. ד"א גם לא הגעתי לבלומפיד וכל עיסוקי מחוץ לביתי היה לשמר את מקור פרנסת משפחתי.
עכשיו נחה דעתך או שאני חייב לך תשובה כלשהיא. שאלתי קשורה כי אתה בדרך כלל עסוק בלהתלונן מבלי להופיע בשטח, לא על סמך היכרות אישית, סתם על סמך היכרות אינטרנטית של שנים.
על המודגש, כל הכבוד, ורק בריאות.
עדיין לא קיבלתי תשובה איך זה שאוהד אחראי על תחזוקה ושאר שטויות משפיע על ניהול הקבוצה.
אם יש אוהדים שנוהגים להתערב, הם צריכים להיות בחוץ. אם יש כאלה שקיבלו תפקיד רשמי ועסוקים רק בו, אז נראה לי שהביקורת הזאת היא סתם עין צרה.
גם איחולי הבריאות לא ישנו את דעתי עליך שאתה אפס ומחפש אותי אישית. מה קשור היכן הייתי במחאה לנושא הדיון אם לא רצון לנגח אישית, או לנעשות דלגיטימציה לכותב.
ולשאלתך , במועדון הפועל ת"א צריכים להיות מועסקים עובדים שהם הטובים ביותר בתקציב שקיים, ורצוי מאוד שהם לא יהיו אוהדי הפועל ולא יהיו אוהדי כדורגל בכלל.
אין לי בעייה, וזה אפילו מבורך מבחינה ניהולית, שבמשך הזמן יזדהו עם המעסיק שלהם ויהיו אוהדים, אבל הם לא צריכים להתקבל לעבודה בגלל שהם אוהדים.
ולמען הסר ספק , אני לא מתכוון חלילה לאלי בואנו שעובד במועדון עשרות שנים.
כשפעילי מחאה התחילו להיות מועסקים במועדון הם מחוייבים אישית למי שהכניס אותם לעבודה.
בדיוק כמו בימי ההסתדרות המגעילים.