Eros Ramazzotti כתב:
ציטיאט כתב:
מי שבונה את תכנית האימונים זה המאמן .הוא מחליט כמה אימוני כושר יהיו בשבוע, וגם אם מאמן הכושר חושב שלשחקן x צריך להוריד או להעלות את העומסים,שורה תחתונה יש מאמן שלא תמיד השיקולים האלה נמצאים בראש סדר העדיפויות שלו,כי הסגל קצר ועומס המשחקים שהפועל עברה העונה היה גבוה,בגלל זה לא תמיד גם אפשר לתת מנוחה או להעלות עומס.
קחו לדוגמה את גילי ורמוט שהגיע אחרי המון זמן שלא שיחק,נפצע בנבחרת והיה לחץ גדול להחזיר אותו למשחק עם אקדמיקה כדי להביא נצחון וכסף.גילי חזר לשחק,שבועיים אחר כך באימון אחרי אשדוד הוא קרע את השריר.
נראה לכם שגילי ורמוט דרורבשמשון יוסי אבוקסיס הרופאים וכל מי שהיה מעורב בתהליך לא ידעו שיש סיכון שזה יקרה?ידעו.אבל אתם יושבים בבית ויודעים הכל,את כל מערכת השיקולים בקבוצה,מי קובע מה מה ומי מחליט מה.
גילי ורמוט הגיע אחרי הכנה מלאה עם קייזר ואפילו כמה משחקי ליגה אם אני זוכר נכון.
הפציעה שלו בנבחרת היא נטו חימום לקוי
ונראה לי שמיותר לציין מי מאמן הכושר בנבחרת.
ציטיאט,
יכול להיות שדרור שמשון איש מקצוע מהמדרגה הראשונה. יכול להיות שהוא מעביר הרצאות בצורה נפלאה ויודע הכל על הכל.
בשורה תחתונה, 8 שחקנים באותה קבוצה עם אותה פציעה.
יכול להיות שרמת תרגילי הכושר לא מתאימה לרמת האימון או המשחק. יכול להיות שדרור דורש מהם הרבה מדי ויוסי דורש מהם מעט מדי. יכול להיות שדרור בונה לכל שחקן תוכנית מפורטת והשחקנים שמים עליו זין ולא מנהלים חיים ספורטיביים.
יכול להיות שדרור שמשון הוא בכלל אובר קווליפייד בשביל לעבוד במועדון שכונה כמו הפועל.
במקרה כזה, אם יש לו כבוד לעצמו ולמקצוע שלו שיגיד "תודה רבה, לא נותנים לי לעבוד כמו שצריך" וילך הביתה.
אחרת, האשמה עליו.