תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחר: הקראת כתב האישום נגד אלי טביב
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 10:59 
אגב , לא היתה הקראה ב30 לחודש
יש למישהו את מספר ההליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אז מה הקטע?
אסור להזכיר את העובדה שחיים רמון הורשע בפלילים?
ומי שיזכיר זאת יורחק?
אין בעיה:
חיים רמון הורשע בפלילים בעבירה בעלת אופי מיני
תתמודדו

לא סתם "אופי מיני". עבירת מין פלילית. מעשה מגונה. הוא כפה את עצמו על החיילת. לא איזו טעות תמימה, ולא שום דבר רומנטי הדדי (לתפוס את הסנטר ולדחוף לשון לפה זה לא משהו שקורה בשגגה או חוסר הבנה).

גם ההתנהלות שלו אחרי היתה של חלאה:

ציטוט:
בנוסף להרשעה, מתחו השופטים ביקורת חריפה על רמון וכתבו: "מצאנו שהנאשם לא דבק באמירת אמת, ניסה להסיט את האש ממנו והלאה, המעיט וצמצם את מעשיו ואחריותו ומנגד הגזים והפריז באשר לחלקה של המתלוננת, עיוות וסילף את העובדות בדרך מתוחכמת ומתחכמת".

השופטים מתחו ביקורת על המסע התקשורתי נגד המתלוננת: "במשך חודשים, מהשלבים הראשונית של החקירה ועד הלום, המתלוננת הייתה מושא להכפשות מצד גורמים שונים שלא הכירו את העובדות כהוויתן, עמדה "חשופה בצריח" בלי יכולת להתגונן. דבר מדברי הבלע שכוונו כלפיה לא היה בו אמת. מדובר בצעירה איכותית, ישרה, לא "פלרטטנית" ולא קלת דעת. צר לנו, שבתמורה לחשיפת האמת, שילמה המתלוננת מחיר כבד בפגיעה בכבודה ובשמה הטוב. מצערת העובדה, שהנאשם בחר לפגוע פגיעה בלתי הוגנת במתלוננת לצורך ניהול הגנתו. אנו תקווה ש"המסע המתוקשר" שליווה תיק זה, לא ירפה ידיהן של מתלוננת אחרות במצבים דומים."

זה האליל של אנשים פה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא אליל, אפילו חלאה דיי גדולה יש לומר במימדים כלליים, בכל מה שקשור לפוליטיקה אבל מושחת ודואג לתחת שלו בדיוק כמו כל השאר. אבל זה עדיף פי מיליון על טביב, והוא כן בא מאהבה להפועל. ברור שהוא לא ישאר הרבה זמן, ואם זה מה שהיה צריך כדי להוציא אותנו מהידיים של טביב, ואולי יעביר אותנו לידיים טובים בעתיד אז שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ממש לא אליל, אפילו חלאה דיי גדולה יש לומר במימדים כלליים, בכל מה שקשור לפוליטיקה אבל מושחת ודואג לתחת שלו בדיוק כמו כל השאר. אבל זה עדיף פי מיליון על טביב, והוא כן בא מאהבה להפועל. ברור שהוא לא ישאר הרבה זמן, ואם זה מה שהיה צריך כדי להוציא אותנו מהידיים של טביב, ואולי יעביר אותנו לידיים טובים בעתיד אז שיהיה.

מושחת?
אל תגיד דברים שאתה לא יודע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
זה האליל של אנשים פה.

מאוד מומלץ לקרוא בפורום לפני שמגיבים על מה שכתוב פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
כן כן, מושחת. מדליף מזומנים, צ'קים בלי כיסוי, מזיין את כולם עבור החברים שלו והאינטרסים שלו. מזלנו שחלק מהאינטרסים שלו זה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:21 
bloodbrother כתב:
mkorman1 כתב:
אז מה הקטע?
ומי שיזכיר זאת יורחק?
אין בעיה:
תתמודדו

לא סתם "אופי מיני". עבירת מין פלילית. מעשה מגונה. הוא כפה את עצמו על החיילת. לא איזו טעות תמימה, ולא שום דבר רומנטי הדדי (לתפוס את הסנטר ולדחוף לשון לפה זה לא משהו שקורה בשגגה או חוסר הבנה).

ציטוט:
בנוסף להרשעה, מתחו השופטים ביקורת חריפה על רמון וכתבו: "מצאנו שהנאשם לא דבק באמירת אמת, ניסה להסיט את האש ממנו והלאה, המעיט וצמצם את מעשיו ואחריותו ומנגד הגזים והפריז באשר לחלקה של המתלוננת, עיוות וסילף את העובדות בדרך מתוחכמת ומתחכמת".

השופטים מתחו ביקורת על המסע התקשורתי נגד המתלוננת: "במשך חודשים, מהשלבים הראשונית של החקירה ועד הלום, המתלוננת הייתה מושא להכפשות מצד גורמים שונים שלא הכירו את העובדות כהוויתן, עמדה "חשופה בצריח" בלי יכולת להתגונן. דבר מדברי הבלע שכוונו כלפיה לא היה בו אמת. מדובר בצעירה איכותית, ישרה, לא "פלרטטנית" ולא קלת דעת. צר לנו, שבתמורה לחשיפת האמת, שילמה המתלוננת מחיר כבד בפגיעה בכבודה ובשמה הטוב. מצערת העובדה, שהנאשם בחר לפגוע פגיעה בלתי הוגנת במתלוננת לצורך ניהול הגנתו. אנו תקווה ש"המסע המתוקשר" שליווה תיק זה, לא ירפה ידיהן של מתלוננת אחרות במצבים דומים."

זה האליל של אנשים פה.

מה עם האליל שלך יא חתיכת חלאה יא זונה של טביב?
תגידו מה שתגידו על רמון את מה שהוא עשה לנו אף אחד לא יקח ממנו

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:24 
אליל, אין ספק.

תמצא לי אשכול אחד שמחלק לו לבבות, סגידה או אפילו סתם איזה פרח.
תמצא אחד יא חתיכת אפס שונא הפועל. העיקר לרשום טקסטים על גבי טקסים בלי גרם של עובדות מאחוריהם.
לך תגן על החבר המזדיין שלך שבגללו יש היום עוד אלמנה בישראל.

לא יודע איך הצלחת להוציא אותי משלוותי
טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:30 
הטענות היחידות שלכם צריכות להיות כלפי האדמין שלא הגביל אותו כבר לפני שנים לקנסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
רמון לא אליל ואין פה שום סגידה לאיש וללשונו
יש פה הערכה והוקרה לאיש שקם והושיע אותנו מידי טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחר: הקראת כתב האישום נגד אלי טביב
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:10 
bloodbrother כתב:
mkorman1 כתב:
אז מה הקטע?
ומי שיזכיר זאת יורחק?
אין בעיה:
תתמודדו

ציטוט:

זה האליל של אנשים פה.

משום מה יש לי הרגשה שאתה מקבל זקיפה כל פעם שאתה ״מזכיר״ לנו בדיוק מה רמון עשה לחיילת.כי אם לא,אני לא מבין למה אתה כל פעם יורד לפרטים הכי קטנים של מעשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
משום מה יש לי הרגשה שאתה מקבל זקיפה כל פעם שאתה ״מזכיר״ לנו בדיוק מה רמון עשה לחיילת.כי אם לא,אני לא מבין למה אתה כל פעם יורד לפרטים הכי קטנים של מעשיו.

ואני לא מבין למה אתם מגיבים לטרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:33 
אדום אופטימי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אדום אופטימי כתב:

גוש טימטום,
על מה אני התלוננתי או התבכיינתי ?
אשמח אם תביא איזושהיא תגובה שלי באשכול זה או באשכול אחר מקביל.

אתה פחות חזק בליילל (רק מידי פעם על זה שהצלחת להשיג הזמנות) ויותר חזק בלהשמיץ.

חצוף מטונף.
יורה ומלכלך,
מתי הישגתי הזמנה למשחק של הפועל ?
הפעם האחרונה שניכנסתי למשחק של הפועל עם הזמנה היה לפני יותר מ- 25 שנים.

אולי אני חצוף אבל אני לא שקרן - בכל התקופה של מוני (אף הנהלה לא מספיק טובה לך, אני יודע) השווצת איך אתה לא "תורם כסף להפועל" וקונה הזמנות מספסרים. זכור לי גם אשכול אחד מביך במיוחד אבל כיוון שאני יודע את הפרטים מאחוריו אני לא אזכיר אותו בפורום.
אתה והחברים המסכנים שלך הם אלה שמרחיקים את הרוכש הבא של הפועל בהתנהגות העלובה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
הטענות היחידות שלכם צריכות להיות כלפי האדמין שלא הגביל אותו כבר לפני שנים לקנסו

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אדום אופטימי כתב:

גוש טימטום,
על מה אני התלוננתי או התבכיינתי ?
אשמח אם תביא איזושהיא תגובה שלי באשכול זה או באשכול אחר מקביל.

אתה פחות חזק בליילל (רק מידי פעם על זה שהצלחת להשיג הזמנות) ויותר חזק בלהשמיץ.

חצוף מטונף.
יורה ומלכלך,
מתי הישגתי הזמנה למשחק של הפועל ?
הפעם האחרונה שניכנסתי למשחק של הפועל עם הזמנה היה לפני יותר מ- 25 שנים.

אולי אני חצוף אבל אני לא שקרן - בכל התקופה של מוני (אף הנהלה לא מספיק טובה לך, אני יודע) השווצת איך אתה לא "תורם כסף להפועל" וקונה הזמנות מספסרים. זכור לי גם אשכול אחד מביך במיוחד אבל כיוון שאני יודע את הפרטים מאחוריו אני לא אזכיר אותו בפורום.
אתה והחברים המסכנים שלך הם אלה שמרחיקים את הרוכש הבא של הפועל בהתנהגות העלובה שלכם.

דמגוג עלוב.
כן בהחלט התגאתי שאני לא מעוניין להכניס כסף להפועל ומשתדל לקנות ניקובים מאוהדים ואם לא אז כרטיסים והזמנות מספסרים ( בתנאי שהמחיר נמוך ממחיר קופה) רק לא להכניס כסף לקבוצה כל עוד לא תיפתר בעיית מחירי כרטיסי נוער וחייל. בעינך זה פסול. בעיני זה ערכי.
אני מאוד גאה בכך. אני חשבתי שאתה מדבר על קבלת הזמנות וכניסה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
bloodbrother כתב:
mkorman1 כתב:
אז מה הקטע?
ומי שיזכיר זאת יורחק?
אין בעיה:
תתמודדו

ציטוט:

זה האליל של אנשים פה.

כי מרתיח אותי שמתייחסים לבנאדם כזה כאל בעלים לגיטימי להפועל ת"א, בעוד שלטביב עשו את המוות. (הרבה לפני שהוא לכאורה השתתף בתקיפת צעיר שבא למחות מול ביתו הפרטי). וכן, בניגוד למה שטענו פה, כן היו כאלו ששמו לו (לרמון) לבבות ופרחים. וזה מה שכתבתי, הוא אליל של חלק מפה.

מרתיח אותי גם שמתייחסים למה שעשה בזלזול "כולה נשיקה". ואגב, אתה מוזמן לבדוק בהיסטוריה של הפורום אם אתה יכול ויש לך זמן, זה הרתיח אותי גם כשסיפור המעשה המגונה יצא בפעם הראשונה, הרבה לפני שרמון נהיה הבעלים של הפועל או החליף את טביב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שרמון הוא האליל של המשתמש עובדיה 14 הידוע גם בכינויו השופר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: