RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:
לכל אוהד הפועל שמחזיק במנוי במידה שווה.
למה? הוא שם 700-1200 שקל על הקבוצה בתחילת העונה, וקנה בזה כניסה ל20 משחקי הבית. איך אתה מוכיח שמנוי שווה יותר מחבר עמותה או להפך? תסביר לי את זה, באמת.
אני לא צריך להוכיח לך כלום כי אני לא בעד הגרלה הזויה שמשתתפים בה רק חברי עמותה, אתה צריך להוכיח לי שחבר עמותה שווה יותר ממנוי בשביל להצדיק הגרלה כזאת.
תשמע, אם זה היה תלוי בי, אני הייתי נותן קדימות רק למנויים שהם גם חברי עמותה. הם אלו שהשקיעו הכי הרבה בקבוצה בשנה הנוכחית.
בגדול מי שמחליט זאת ההנהלה. ההנהלה מכרה מנויים - כלומר קיבלה כסף וסיפקה מוצר. אותה הנהלה צריכה גם לגייס כסף כדי להמשיך להחזיק בהפועל, אחרת הקבוצה חוזרת לגרוע מכל - לאלי טביב (ואם בזה אתה לא מסכים איתי- אין לנו בסיס לדיון). היא מעדיפה לתת קדימות לאנשים שעוזרים כספית, מעבר לקניית מנוי, כדי שהיא תמשיך להיות "שלנו". העמותה הזאת היא כרגע 20 אחוז מבעלי הפועל. אז נכון שזה לא מכירת מניות, אבל להוציא כל קשר בין קנייה חברת בעמותה לבין בעלות מסויימת על הקבוצה- גם אם היא לא מעשית, זה קצת לא הוגן.
גם הטיעון הזה של "קנית זכות הצבעה" כרגע לא מחזיק מים. לא התקיימו בנתיים שום הצבעות, ואת הכסף שהשקענו בעמותה עשינו כדי להציל את הפועל מטביב, וכדי למנוע מצב דומה בשנים הבאות. לא יותר לא פחות. זה המתכון שמצאו לנכון? שיהיה.
המציאות היא שחברות בעמותה יותר חשובה להנהלה מאשר קניית מנוי. אתה יכול להתווכח על הצדק שבזה, אתה לא יכול להתווכח עם העובדה הזאת.