תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
הסגל הכי טוב הזה שלך שאתה ואחרים מדברים עליו, הוא כולל את אנטבי, טועמה, באדיר, חוטבא, פנסטיל, פטקוביץ׳ (בי) דנין, גורדנה, אלרואי, אריק, (לשעברים בן יוסף, חיימוביץ) מור שושן, מרעי אהובך, וכו? סתם כדי לסגור את זה שאני אקלוט על מה כולם מדברים, כי גילי, טוטו, דמארי, טב״ח, ממן זה 5 שחקנים

בהחלט כן
הוא כולל גם את השחקנים הפחות טובים שלנו.
ועוד כמה טובים שלא הזכרת
שוב
הפועל ר"ג שיחק טוב יותר מהפועל ת"א, כשלא הייתי מחליף אף שחקן איתם.
הבעיה היא לא הסגל.

עכשיו תמשיכו

אני אמשיך, לא מסכים איתך בכלל, ואם זו ההגדרה שלך ל ״סגל הכי טוב בליגה״ אז כנראה שאתה ואני רואים דברים קצת אחרת

זו לא תהיה פעם ראשונה.
רק אם תוכל להסביר איפה בדיוק אנחנו לא מסכימים
האם אנחנו צריכים יותר ממגן מהנוער בשביל לנצח את הפועל ר"ג?
האם סלים טועמה בגילו וכושרו לא מספיק בשיבל להכניע את עכו?
ברור שיש שחקני הגנה טובים משלנו. יכול להיות שאפילו בקבוצות הקטנות של הליגה. אבל מכיוון שבהפועל לא היתה ברירה אלא לבחור איפה להשקיע את הכסף - בהגנה או בהתקפה (ואני מסכים דווקא עם ההחלטה ללכת על ההתקפה), אי אפשר היה לעשות טוב יותר.

ואם עושים ממוצע, אני לא רואה קבוצה עדיפה עלינו.

אגב. בארבעת המשחקים האחרונים הפסדת לא כי ההגנה לא תפקדה (למרות שמן הסתם השערים באשמתה החלקית/בלעדית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
טוב, לא יודע מי ומה אתה (לפי תאריך ההצטרפות אתה ממש טרי פה), אבל אני בטח לא אפתח איתך את דיון הבעלות הפרטית מול בעלות אוהדים. אם זה מעניין אותך חפש בארכיון הפורום, תמצא שם לא מעט את דעתי בעניין.
פתחת את הדיון בהודעה הפותחת של האשכול, כשהתבטאת נגד העמותה. וכמות הזמן שאני חבר בפורום ממש לא רלוונטית לדיון, אבל סחטיין על הירידה לפסים אישיים.

איפה התבטאתי נגד העמותה? די לפראנויות. יש עמותה וזה יופי, גם אני חבר בה, אבל הוזה והזוי מי שחושב שהיא פיתרון למשהו. מקסימום עוד טלאי שעזר לגייס קצת כספים כדי להעיף את טביב ושתהיה לו עמדה עתידית. נו שוין.

וחלילה פסים אישיים. פשוט טחנתי את עניין הבעלות פרטית vs. אוהדים מכל כיוון בשנים האחרונות, כשלא היית פה, ואין לי כוח להיכנס לזה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:13 
אבל זה לא עובד ככה. ממוצע לא רלוונטי. זה כמו מנוע מדהים עם צינור פליטה דק מדי. כולה רכיב קטן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן, אני מסכים איתך בכל מילה. יש בור בפסגת הפירמידה שמקרין על כל מה שקורה.

ועדיין - ניצן שירזי לקח הרבה כסף ובנה קבוצה טיפשה ולא מאוזנת, ואם לא די בכך - הכין אותה באופן מחפיר.
יוסי אבוקסיס הוא לא מאמן רע, אבל קשה להפוך אוסף של שחקנים לקבוצה טובה. במיוחד אוסף שמורכב ממספר מועט של כוכבים ועוד ערימה של שחקנים שמתאימים לקבוצות תחתית, עם כל הצער.

למרות הכל, אני חייב לציין שעצם העובדה שאנחנו מנהלים כאן דיון בסוף דצמבר עם הסיבות לעובדה שהפועל רק במקום ה2 אחרי כל מה שעברנו - היא נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
גם בתקופת תאומים, אורנשטיין, עגיב
היה בלאגן ניהולי
מה שהחזיק אותנו אז היה מנהל מקצועי חזק ודומיננטי, קשטן... (לא קשטן ספציפית, הטיפוס)
בלי קשר כרגע ליכולת האימון של אבוקסיס
צריך פיגורה מקצועית, מאמן שלא מפחד להציב להנהלה גבולות ודרישות

זה פיתרון פלסטר לבעיה יותר מהותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:17 
ערן כתב:
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
טוב, לא יודע מי ומה אתה (לפי תאריך ההצטרפות אתה ממש טרי פה), אבל אני בטח לא אפתח איתך את דיון הבעלות הפרטית מול בעלות אוהדים. אם זה מעניין אותך חפש בארכיון הפורום, תמצא שם לא מעט את דעתי בעניין.
פתחת את הדיון בהודעה הפותחת של האשכול, כשהתבטאת נגד העמותה. וכמות הזמן שאני חבר בפורום ממש לא רלוונטית לדיון, אבל סחטיין על הירידה לפסים אישיים.

איפה התבטאתי נגד העמותה? די לפראנויות. יש עמותה וזה יופי, גם אני חבר בה , אבל הוזה והזוי מי שחושב שהיא פיתרון למשהו. מקסימום עוד טלאי שעזר לגייס קצת כספים כדי להעיף את טביב ושתהיה לו עמדה עתידית. נו שוין.

וחלילה פסים אישיים. פשוט טחנתי את עניין הבעלות פרטית vs. אוהדים מכל כיוון בשנים האחרונות, כשלא היית פה, ואין לי כוח להיכנס לזה שוב.

סתם שאלה, אם אתה לא מאמין שכל הרעיון של העמותה, מדוע אתה חבר בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
במיקרו הכל נכון: אבוקסיס, ואנטבי, וחוטבא, וטועמה, ואלרואי, ופטקוביץ', ותבריזי, וגרינפלד, וקינן, ומשיח, ובן ציון סלמן, וערוץ הספורט, ואני יכול להמשיך.

אבל זה לא משנה. הפועל לא תיקח אליפות העונה, ולא בעונה הבאה, ולא בזו שאחריה לא בגלל האנשים הנ"ל - שחקנים גרועים ומאמן גרוע ושופטים זונות תמיד יהיו. הפועל לא תיקח אליפות בגלל האיש שאין לה. זה שלא היה לה בקיץ האחרון כדי שירים את המועדון. אין לה בעל בית. הפועל זה מועדון רקוב. זה מועדון בלי כסף. זה מועדון בלי תלבושות לקבוצות הילדים והנוער שלה. זה מועדון שמקושש תרומות מאוהדים. זה מועדון שמוכר שברירי אחוזים למי שרק מוכן לזרוק פנימה כמה שקלים. זה מועדון שהביא מגן ימני דרך הפייסבוק. זה מועדון שמתחם האימונים שלו הפך לשכונה שבה אוהדים מסתובבים ומרגישים בוסים (ומי יעיף אותם משם - מורדי? שהם אלו שהחזירו אותו לתפקיד?). זה מועדון שעוטף כישלון ברומנטיקה (הגענו ל-20% שליטה! ישששש!). ומי שמעדיף רומנטיקה, שלא יתפלא שנשבר לו הלב.

והכי גרוע, שאין את מי להאשים. אני מאמין שאם מחר מגיע מישהו ורוצה לקנות את הפועל, מוכרים לו בשמחה. כי אני לא מאמין שיש מישהו שמרוצה מהמצב הזה. מקסימום יש כמה אנשים ששבויים באשליה שככה אפשר להצליח. אולי הם יתעוררו בינואר, או במאי. כל השאר יודעים שלפני כל חור שיגאל אנטבי עושה באגף, יש חור גדול אחר במועדון הזה. לא יבוא בעלים - נמשיך לבנות ציפיות, עד שגם כסף שמספיק לציפיות לא יהיה.

אלי, זה אתה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אבל זה לא עובד ככה. ממוצע לא רלוונטי. זה כמו מנוע מדהים עם צינור פליטה דק מדי. כולה רכיב קטן אחד.

תלוי נגד מי אתה מתחרה.
הפסדנו נקודות לסוסיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
גם בתקופת תאומים, אורנשטיין, עגיב
היה בלאגן ניהולי
מה שהחזיק אותנו אז היה מנהל מקצועי חזק ודומיננטי, קשטן... (לא קשטן ספציפית, הטיפוס)
בלי קשר כרגע ליכולת האימון של אבוקסיס
צריך פיגורה מקצועית, מאמן שלא מפחד להציב להנהלה גבולות ודרישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:21 
מסכים עם כל מילה של ערן.
ניהול זה כל כך אנדרייטד, וניהול מושפע ישירות ממבנה הבעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
הגזמה מעט פרועה אפילו בהודעה הפותחת.
הפועל לא מצליחה כי היא נפלה עם הזרים השנה. חזק. בין השאר כי השנה נפתחה בבלגן, בין השאר כי שמנו מבטחנו במאמן בינוני מינוס כמו שירזי.
מכל הזרים החדשים שהבאנו השנה אולי אחד שווה משהו. אם במקום פנטסיל, פטקוביץ, וקוטיניו היינו מביאים אפילו זר וחצי נורמליים, עדיין לא היינו דורסים את הליגה, אבל אני בטוח שהיינו יותר יציבים ועמידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
tadmored כתב:
בדבר אחד אני מזדהה עם פותח האשכול וזה הייאוש,
אלא שאני לא מיואש מהסבות של פותח האשכול,
נהפוך הוא ,
מה שקרה בקיץ הוא נס ,
נס שהמועדון הזה קם מהאשפתות בקיץ
נס שהצלחנו להגיע לצמרת ולהיות במרחק נקודה מהמובילה,
גם הביקורת הגלוייה והסמוייה כלפי אנשים(העמותה) שבזכותם יש לנו קבוצה היום היא בעיניי לא במקום אך זו זכותו הלגיטימית ולא מתכוון להתווכח על כך.
מה שקרה שאנחנו עם חומר שחקנים טוב מאד פלוס ולמרות הרבה מגבלות נמצאים היכן שאנחנו נמצאים בגלל מאמן פחדן,
אני האחרון המבקרים במיוחד שראיתי בבואו להפועל שינוי מקצועי מרעננן ,
אלא שהחלטותיו המקצועיות גובלות בשערוריה ופחדנות,
ולכן אנו נמצאים היכן שאנחנו נמצאים.
התקווה היחידה מתוך הייאוש הקיים הוא שאולי הבחור יתעשת ויתחיל להתעסק בקבוצה ,באימון שלה ולא במסביב,
שלא יחשוב שהוא איזה מוריניו .
הוא סה"כ מאמן מתחיל שיש לו הרבה מה ללמוד ודרך תהיינה עוד הרבה טעויות.
היום לא ראיתי קבוצה מגובשת,לא קבוצה לוחמת
לא ראיתי מנהיג והפועל היום שיחקה ללא מאמן
ולכן אני מיואש
האיש שלא היה שם זה המאמן ונקווה שהוא כן יהיה שם
שיקח את עצמו בידיים ,שיתחיל להתעסק במה שהוא מקבל משכורת.
גם רמון היום בערב צריך לתת למאמן אולטימטום הפועל או נבחרת -שיבחר,
צריך לדרוש ממנו מחוייבות טוטאלית ורק להפועל

אין ספק. אבוקסיס הוא, בה"א הידיעה, הבעיה של הפועל.
מענין את מי תאשימו אחרי שהוא ילך, ואת מי תאשימו בעונה הבאה והבאה אחריה.

אבוקסיס הוא רק סימפטום.

יש לי שאלה, האם המאמן ניצן שירזזי לא קיבל את מיטב המשאבים שיש על מנת לבנות קבוצה? האם המנהלים מנעו ממנו לקנות שחקן מסיבות לא ענייניות?
האם אנשי המועדון לא עשו את המקסימום על מנת להעמיד קבוצה בזמן והמשאבים שהיו להם?
איפה הם אשמים? (ואל תגיד לי בתחושה, כי כשמנצחים מרגישים טוב וכשמפסידים מרגישים רע, אתה מוזמן לשאול את אוהדי חיפה והטענות הרבות שלהם לצ'יזיק בתחילת העונה, או לאוהדי מכבי וג'ק אנגלידיס בעונות הקודמות)
כמו שאמר בין שאנקלי:"במועדון כדורגל יש את השילוש הקדוש - השחקנים, המאמן והאוהדים. ההנהלה לא קשורה לזה, הם שם רק בכדי לחתום על הצ'קים"
לפי מה שראיתי מתחילת העונה, ההנהלה חתמה על הצ'קים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:09 
ועוד משהו לגבי ה״לא ברור מי מנהל, מי מקבל החלטות״. כל מי שאחראי על הקבוצה לטוב ולרע זה חיים רמון. הוא הקובע ולו יש את המילה. מתחתיו יש את בר ניב ולובין שאמורים להוציא לפועל את ההחלטות בשיתוף עם הצוות המקצועי.
יכול להיות שהם טעו לא אחת בדרך, ואולי גם יותר, אבל אין לזה שום קשר למבנה הבעלות שעדיין לא בא לידי ביטוי מעשי.
אני מסכים שהעתיד לא ברור ולא פשוט, אבל הוא ככה בעוד מקומות ומלבד מכבי חיפה ומכבי תל אביב, כל הכדורגל הישראלי נמצא במצב בעייתי מאוד. להבדיל מהאחרים, אנחנו הצלחנו לייצר מצב שגם אם לא יהיה מי שישים כסף הפועל תוכל לשרוד בצורה סבירה. ברור שכולנו פיתחנו תאבון וכולם רוצים אליפות כל שנה אבל יש גם מציאות. אני מסכים גם שהפתרון כרגע הוא לא האולטימטיבי והלוואי ולצד העמותה היה מישהו שמוכן לשים מיליונים כל שנה ואנחנו עדיין מנסים למצוא מישהו כזה, אבל מה לעשות שהחיים מוכיחים אחרת.
אני חושב שגם אנחנו צריכים לעשות תהליך של ביקורת עצמית למה אנחנו במצב כזה שאף אחד לא רוצה להתקרב אלינו ואולי לשנות קצת אצלנו לקראת העתיד. הפועל הוא המועדון החזק בארץ בלא מעט מובנים אבל עדיין מצליח להרחיק ממנו לא מעט אנשים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אני חושב שגם אנחנו צריכים לעשות תהליך של ביקורת עצמית למה אנחנו במצב כזה שאף אחד לא רוצה להתקרב אלינו ואולי לשנות קצת אצלנו לקראת העתיד. הפועל הוא המועדון החזק בארץ בלא מעט מובנים אבל עדיין מצליח להרחיק ממנו לא מעט אנשים טובים.

אוקיי... ביקורת עצמית:
1. שירי שואה
2. "לא מייצגים את ישראל"
3. הצרות שעשינו לטביב וסגול

מצד שני,
האוהדים של מכבי גם עשו בלאגן ללוני טונס, ושרים שהם שונאים את כל הערבים, אבל כנראה שלשנוא ערבים זה בסדר.
האוהדים של בית"ר חוליגנים וגזענים עוד יותר, והגיע אליהם גאידמק וקצת אגייאר.

אז אני לא חושב שזה רק קשור אלינו, כמו שהמותג "הפועל תל אביב" כנראה לא נוצץ כמו "ירושליים", או "מכבי".

ועכשיו גם תהיה בטוח שהשקיפות שאנחנו דורשים (ובצדק) לא עוזרת להביא רוכשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ראצ'ו כתב:

אוקיי... ביקורת עצמית:
1. שירי שואה
2. "לא מייצגים את ישראל"

מצד שני,
האוהדים של מכבי גם עשו בלאגן ללוני טונס, ושרים שהם שונאים את כל הערבים, אבל כנראה שלשנוא ערבים זה בסדר.

אז אני לא חושב שזה רק קשור אלינו, כמו שהמותג "הפועל תל אביב" כנראה לא נוצץ כמו "ירושליים", או "מכבי".

לא הייתי משתמש במילה "נוצץ", כי אנחנו מועדון גדול לפחות יותר מביטר ומחיפה. אנחנו פשוט מועדון שלא מזוהה עם "העם". חיפה מקקי וביטר אלו מועדונים של "העם". לא משנה שמבחינת כמות אוהדים יש לנו כמו לשאר+- אבל מבחינת הזהות זה אחרת. לדעתי אנחנו צריכים לחפש מיליונרים גויים. זה הצ'אנס היחידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
IdanTheLittle כתב:
ראצ'ו כתב:

אוקיי... ביקורת עצמית:
1. שירי שואה
2. "לא מייצגים את ישראל"

מצד שני,

לא הייתי משתמש במילה "נוצץ", כי אנחנו מועדון גדול לפחות יותר מביטר ומחיפה. אנחנו פשוט מועדון שלא מזוהה עם "העם". חיפה מקקי וביטר אלו מועדונים של "העם". לא משנה שמבחינת כמות אוהדים יש לנו כמו לשאר+- אבל מבחינת הזהות זה אחרת. לדעתי אנחנו צריכים לחפש מיליונרים גויים. זה הצ'אנס היחידי.

אני לא מדבר על המועדון או ההיסטוריה שלו, אלא על השם "הפועל תל אביב" כמותג.
השם "ירושליים" או "מכבי" יכול להביא רוכשים יהודים מחו"ל, מכל מיני סיבות, ובארץ כנראה שאין יותר מדי אנשים עשירים (שהם לא עבריינים) שמוכנים להכניס את הראש שלהם למיטה החולה שנקראת "כדורגל ישראלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 01:19 
במציאות הכלכלית של העולם, לבנות על המיליונר שיבוא וישפוך מידי שנה 20-30 מיליון ש"ח גובל בהזיה.
הפועל תל אביב הבריחה משקיעים אפשריים כי הפכה במרוצת השנים למועדון סגור.
כאשר סמי סגול הבין מה זה קבוצת כדורגל, תאומים עשה כל מה שהיה יכול כדי להבטיח למוני הראל את השרביט. אז המציא את הפטנט של קבוצת ניהול. התפתחה האובססיה שבעלי המועדון חייב להיות אוהד שרוף. ההתנגדות שקמה נגד טביב (גם אם טביב הרוויח ביושר רב את המחאה) נותנת חומר למחשבה לכל איש עסקים שיהיה מוכן לסכן עשרות מיליוני שקלים. איש לא ירצה הפגנות מול ביתו או חרם על עסקיה של אישתו. תופעות שלא שמורות רק לאנשים מסוגו של טביב (שאלו את סמי סגול).
כעת אחרי שיש מספר בעלי מניות שמחזיקים ביחד בקושי רב 50% והחצי השני ימכר כנראה לעוד כמה אוהדים מסורים, יהיה די מסובך למצוא משקיע רציני שייקח את המשימה. כל זה מבלי להתייחס לעניין העמותה בתוך מבנה הבעלות (תופעה חדשה ומלאת סימני שאילה).
יש להפנים שבקרוב לא יימצא משקיע חזק יחיד. מה שיש ימשך.
זמן להתארגן ולמצוא הסדר ניהול רציני ואיכותי. זו יכולה להיות התרומה המרכזית של עמותת האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 03:26 
ראצ'ו כתב:

סליחה אם אני מטה את הדיון לכיוון אחר, אבל המשפט כל כך נכון. לאנשים פה אין מושג עד כמה קשה לשדך איש עסקים או בעל אמצעים זר להשקיע במועדון כדורגל בישראל שהוא לא מכבי (מי כמוך באלים בלה בלה...המכביה, יהדות וכו') או בית"ר (ירושלים עיר הבירה של העם היהודי וכו'). אין להפועל "מה למכור" ברמה הרגשית לאף טייקון יהודי זר. חובה להבין שטייקונים משקיעים ממניעים אידיאולוגיים או אינטרס פוליטי. ישנם ניסיונות רבים, ומי כמוני יודע, אך תמיד זה נתקל באותה נקודה של הערך המוסף של הפועל לעומת האחרות, ובזה אנחנו לוקים, וחלקית באשמתינו. קבוצת כדורגל בישראל היא לא צעצוע לעשירים כמו באנגליה, היא מתכון לחשיפת יתר שלילית (ראה מקרה לבייב שברח לאחר הכתבה הראשונה עליו...). יש אנשים שהקבוצה יקרה להם, ומעבר לפורום עושים הכל כדי שהפועל לא תגווע כלכלית, הקבוצה היא של כולנו וגורלה בידינו.

הסיכוי היחידי והריאלי של הפועל להתקיים בבטחה, זו הקמת קבוצת משקיעים אמידה (לא יותר מארבעה, שיחזיקו במספר זהה של אחוזים), שתעמיד תקציב ריאלי כל שנה (סביב ה 40 מיליו ש"ח, שזה תקציב ריאלי באם מעפילים בכל שנה לפחות לליגה האירופית, מוצאים ספונסרים ומוכרים מינימום 9,000 מנויים--במקרה זה לא צריך להביא כסף מהבית) ושתמנה הנהלה, שתמנה צוות מקצועי וכן הלאה. טייקון זו רולטה שיכולה להסתיים במוות, אך בכל זאת נעשים מאמצים למצוא כזה.

אני האחרון שיצא כנגד "הקומץ" (שבלעדיהם הפועל היא לא הפועל, לטוב ולרע), שכן גדלתי וחונכתי בשער 5. אני גם חוטא לא פעם בלשוני והמביו יבין, אך אין ספק שראצ'ו צודק בנקודה הזאת: התדמית השלילית של אוהדי הפועל נופחה על ידי התקשורת למימדים מפחידים, אבל אפשר להאשים רק את עצמנו (דוגמא קטנה: השלט באשדוד אחרי פרשת פניני). אז יהיו כאלו שיגידו שזה קשקוש ולא קשור, אך שמגיע ספונסר, שהוא לא אוהד הקבוצה (והוא צריך להפיץ את הסמל ושם החברה שלו עם הפועל) השיקול שלו יהיה נטו תדמיתי, ופה אנחנו, האוהדים חייבים להפנים ולעזור למועדון, ובעצם לעזור לעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מעניינת.
amirgk כתב:
ישנם ניסיונות רבים, ומי כמוני יודע,
מי כמוך יודע, באמת? אתה רוצה לספר לנו משהו?
amirgk כתב:
אבל אפשר להאשים רק את עצמנו (דוגמא קטנה: השלט באשדוד אחרי פרשת פניני).
דוגמה רעה. מאחורי השלט האידיוטי הזה עומדים 3-4 אנשים בלחץ, והוא הוקע מעל כל במה אפשרית, ובצדק. גם לבית"ר יש אותה בעיה עם קומץ מילטנטי, ואצלהם זה אף פעם לא הפריע.
ובכלל - אני לא חושב שרק אוהדי הפועל אשמים. יש לנו חלק, כמובן, אבל חלאס עם ההלקאה העצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 03:45 
עמי נאווי כתב:
הודעה מעניינת.
amirgk כתב:
amirgk כתב:
דוגמה רעה. מאחורי השלט האידיוטי הזה עומדים 3-4 אנשים בלחץ, והוא הוקע מעל כל במה אפשרית, ובצדק. גם לבית"ר יש אותה בעיה עם קומץ מילטנטי, ואצלהם זה אף פעם לא הפריע.
ובכלל - אני לא חושב שרק אוהדי הפועל אשמים. יש לנו חלק, כמובן, אבל חלאס עם ההלקאה העצמית.

אמרתי שגם אנחנו אשמים, לא כל האשמה עלינו, אבל בהחלט אנחנו מספקים לתקשורת בכל פעם מחדש קצה חוט להתחיל את ציד המכשפות נגדינו. אף אחד לא יצא נגד בית"ר, וגם אם כן, זה יהיה מידתי וענייני, לנו עושים רצח ווידוי הריגה. אותנו פשוט שונאים, זה לא כזה מסובך. זה משול בנער בכיתה שהמורה תמיד נטפלת אליו, אפילו שאין סיבה, תמיד הוא ימשוך אובר תשומת לב.

לגבי השאלה הראשונה שלך אני לא מתכוון לפרט בפרהסייה, תרשום בפרטי אם זה באמת מעניין אותך וזו לא "עקיצה" טיפוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
אם שונאים אותנו , אז שום התנהגות טובה לא תעזור, כי תמיד ימצאו מה לדחוף לנו.
בתקשורת של היום לא צריך להוכיח כלום, רק להשפריץ ראשון.

אה, וכפתור הפרטית שלי נמצא ממש מתחת להודעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 05:09 
סמל אישי של המשתמש
לא טרחתי לקרוא את האשכול, מתנצל,
אבל הודעת הפתיחה פשוט הקפיצה אותי.

1. לטעון שחולה נפש עם כסף בראש המערכת זה דבר טוב, עושה לי צמרמורת.
2. כן, זאת הסיבה שלא הולך לנו. כי לשאר הקבוצות בליגה יש אחלה בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
אענה לך באותה דרך מקוצרת: אנחנו לא "שאר הקבוצות", אנחנו הפועל תל אביב ומגיע לנו הטוב ביותר. אם אתה (או אחרים) חושב שאנחנו זוכים לטוב ביותר כיום, זה עושה לי צמרמורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
הודעה מעניינת.
amirgk כתב:
amirgk כתב:

לדעתי זה מאד מפריע לביתר, ואני בטוח שאלמלא הקומץ הזה מצבם היה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שלא רוצים אותנו כי אנחנו חארות מסיבה כזאת או אחרת,זאת שטות מוחלטת.
אין הרבה הרבה משוגעים שמוכנים לרוף את כספם על כדורגל,ועוד בליגה הישראלית.
בתכלס,מכבי מגיעים לכל הביליונרים האלה,רק בגלל המותג של מכבי בעולם,יחד עם השם החזק שיש למכבי כדורסל.
המכבייה וכל מרכז מכבי שמפוזר בעולם,גורמים לכך שהם יהיו במרכז הבמה והם נמצאים בנישה הזאת בלי שום קשר להצלחה של המועדון שלהם,ומכאן שכל אותם בעלי ממון מתחברים אליה.
את חיפה לקח יעקב שחר כבר לפני עשרים ומשהו שנה בתור פרוייקט,עוד לפני שבכלל חשבו על בעלויות פרטיות על מועדונים,לכן הם גם מחוץ למשווה.
ואת בית"ר לקחו בעלי אינטרסים סטייל גד זאבי וגאיידמק שהיו צריכים לקנות את דרכם אל לב הציבור,והבינו שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה דרך בית"ר והעיר ירושלים שהם סוג של "הקבוצה של המדינה".
להפועל פרט לשם שלה בתור הבייבי של התקשורת לשעבר,ובתור הקבוצה של האליטה אין שום דבר למכור כרגע,ולכן אין שום בעל אינטרס שיכול למצוא בה כרגע משהו שיירצה לגרום לו להשקיע בה.
וגם אם חשבנו שזה ייקרה וייתרחש הנס,המתכון שבה מוכרים את אחוזי הבעלות לרגע,הם אסון לדורות שלידו עניין האחוזים של רפי עגיב בקבוצה,ייראה כמו הדבר הכי טוב שקרה למועדון שלנו אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
אני רק משהו אחד לאמר לכם :
היה ברור שטביב יעוף תהיה תקופה קשה,צריך להסתכל בראש מורם ולהביט במראה ולהבין מה עשינו שהעפנו את הטביבי מהפועל.

חבל רק שבעונה כלכך בינונית מינוס של הליגה הזו עם מאמן יותר מפוקס היינו יכולים לעשות יותר,עד עכשיו.
חבל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
במציאות הכלכלית של העולם, לבנות על המיליונר שיבוא וישפוך מידי שנה 20-30 מיליון ש"ח גובל בהזיה.
הפועל תל אביב הבריחה משקיעים אפשריים כי הפכה במרוצת השנים למועדון סגור.
כאשר סמי סגול הבין מה זה קבוצת כדורגל, תאומים עשה כל מה שהיה יכול כדי להבטיח למוני הראל את השרביט. אז המציא את הפטנט של קבוצת ניהול. התפתחה האובססיה שבעלי המועדון חייב להיות אוהד שרוף. ההתנגדות שקמה נגד טביב (גם אם טביב הרוויח ביושר רב את המחאה) נותנת חומר למחשבה לכל איש עסקים שיהיה מוכן לסכן עשרות מיליוני שקלים. איש לא ירצה הפגנות מול ביתו או חרם על עסקיה של אישתו. תופעות שלא שמורות רק לאנשים מסוגו של טביב (שאלו את סמי סגול).
כעת אחרי שיש מספר בעלי מניות שמחזיקים ביחד בקושי רב 50% והחצי השני ימכר כנראה לעוד כמה אוהדים מסורים, יהיה די מסובך למצוא משקיע רציני שייקח את המשימה. כל זה מבלי להתייחס לעניין העמותה בתוך מבנה הבעלות (תופעה חדשה ומלאת סימני שאילה).
יש להפנים שבקרוב לא יימצא משקיע חזק יחיד. מה שיש ימשך.
זמן להתארגן ולמצוא הסדר ניהול רציני ואיכותי. זו יכולה להיות התרומה המרכזית של עמותת האוהדים.

:ROSE:

בנוסף, מי שכבר חולה מספיק לשים מליונים על קבוצת כדורגל, לא ירצה להיות רק "מנהל" אלא ירצה להיות האיש שמחליט על הכל. כל אחד אחר הוא מקסימום ספונסור.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:05 
הנהלה שלקחה את המועדון מההריסות של העבריין ותוך פחות משנה העמידה סגל חזק בזכות ניהול נכון .
אלי טביב גרם נזק גדול למחלקת הנוער והיום מחלקת הנוער נמצאת בידי אנשים טובים וראויים שלאט לאט משקמים אותה, לפחות על המגרש רואים תוצאות ושליטה מוחלטת במשחקי הדרבי מול מחלקת הנוער של הקנדי.
העמותה שגייסה עד היום מעל 2000000 שיקל ראויה רק למילים טובות.
מעדיף את הניהול של רמון לובין בר ניב והעמותה בלי הכסף על כל ה טביבים והגולדהארים למיניהים.
הביקורת צריכה להיות מפנת לצוות המקצועי.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
omered כתב:
העיקר שיש לכם את מי להאשים.
קומו, עשו מעשה ותמצאו בעל בית.
קומו, עשו מעשה ותשיגו תלבושות לנוער והילדים (עזבו כבר מישהו קם ועשה את זה).
קומו עשו מעשה ותרוצו לוועד המנהל בעמותה, כנסו לדירקטוריון ותשנו מה שלא נראה לכם.

רק חיכיתם לרגע הזה בכדי שתוכלו להאשים, לסלף עובדות, להמציא דברים ובעיקר לזלזל
באנשים אחרים שאשכרה קמו ועשו מעשה בשביל הפועל.

קשקשנים.

:BOW: :BOW: :BOW:
ואין מה לצפות שישרקו לנו פנדל ל 3 חודשים גם אם יוציאו אקדח וירו לשחקן בראש ברחבה
קבלו
תילחמו
תנו תנשמה
ואני לא מדבר לשחקנים
כי להם מגיע מכות בטוסיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
הנהלה שלקחה את המועדון מההריסות של העבריין ותוך פחות משנה העמידה סגל חזק בזכות ניהול נכון .
אלי טביב גרם נזק גדול למחלקת הנוער והיום מחלקת הנוער נמצאת בידי אנשים טובים וראויים שלאט לאט משקמים אותה, לפחות על המגרש רואים תוצאות ושליטה מוחלטת במשחקי הדרבי מול מחלקת הנוער של הקנדי.
העמותה שגייסה עד היום מעל 2000000 שיקל ראויה רק למילים טובות.
מעדיף את הניהול של רמון לובין בר ניב והעמותה בלי הכסף על כל ה טביבים והגולדהארים למיניהים .
הביקורת צריכה להיות מפנת לצוות המקצועי.

להזכיר את טביב וגולדהאר באותה נשימה ולהכליל אותם כאותו טיפוס זה כמו להכליל את היטלר ונלסון מנדלה. לא, אפילו יותר גרוע. "הטביבים והגולדהארים למיניהם", פאקינג לא ייאמן.

בכלל, אשכול מדהים, למעלה מ-90 האחוז בכלל לא הבינו את המסר והכוונה באשכול, בלי שום קשר אם הם הסכימו או לא עם מה שהם חשבו שכתוב בהודעת הפתיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: