תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 15:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפציעה של גילי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:11 
הקרע של שכטר השבית אותו לעונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

כי הוא חזר מוקדם מדי, לא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפציעה של גילי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

האמת שלא, פריקות הכתפיים גרמו את זה.
קריעת השריר במחזור הראשון השביתה כמה מחזורים עד שחזר ונפצע שוב בשריר נגד מכבי פ״ת. אחר כך, כאמור, היו הפריקות נגד עכו וליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:19 
טוב זאת לא זכרתי.
אני עומד מתוקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפציעה של גילי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:24 
בדרך כלל כשיש קרע בשריר, השחקן מרגיש את זה באותו רגע במין תחושה של פגיעת אבן או גולה ברגל ואז כל השריר מתאבן ולא מתפקד, בגלל שגילי עוד ניסה לחזור לשחק אז זה נותן מעט תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 23:26 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
עזרא כתב:
אבוקסיס אתה חתיכת בן של זונה,שבמקום לעזור לקבוצה שלי רק מזיק.
ואני עוד מאלה שאהבו אותך ולא הזכירו כל שני וחמישי כמה שאתה חרא,קושר,שרוכים,צבוע או השד יודע מה.
זבל.

אתם חולי נפש, מצטער. גם עצבים צריך לדעת להוציא בצורה הגיונית

זה לא חולי נפש. יש פה פשוט כמה אנשים שמהרגע שיוסי מונה לתפקיד מטפטפים נגדו רעל ויאשימו אותו בכל דבר. חבורה של דבילים מאוסים.

סליחה,יש פה אנשים שלא משנה מה מי ומו תמיד יוצא להם רעל מהמקלדת.
תמיד הם מוצאים מישהו לצאת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:02 
nati כתב:
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
עזרא כתב:
אבוקסיס אתה חתיכת בן של זונה,שבמקום לעזור לקבוצה שלי רק מזיק.
ואני עוד מאלה שאהבו אותך ולא הזכירו כל שני וחמישי כמה שאתה חרא,קושר,שרוכים,צבוע או השד יודע מה.
זבל.

אתם חולי נפש, מצטער. גם עצבים צריך לדעת להוציא בצורה הגיונית

זה לא חולי נפש. יש פה פשוט כמה אנשים שמהרגע שיוסי מונה לתפקיד מטפטפים נגדו רעל ויאשימו אותו בכל דבר. חבורה של דבילים מאוסים.

סליחה,יש פה אנשים שלא משנה מה מי ומו תמיד יוצא להם רעל מהמקלדת.
תמיד הם מוצאים מישהו לצאת עליו.

עד כה לא ברור האם יוסי הנו מאמן שלנו או יועץ בין לבין או ממלא מקום של שירזי או משהו אחר.
שיהיה מאמן במשרה מלאה ניתן יהיה לדעת ולהבין מה הוא רוצה ועושה.
כמובן שהבזיון שמתסמן בעמדת המאמן עם הסלט שנוצר, שייך כול כולו להנהלה. שירזי, שביט ויוסי לקחו. אם נותנים, למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
מסכן גילי, מקווה שיצא מזה ויחזור מהר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:07 
א.מזל שהפורום הזה ממש לא מיצג את מה שקורה בבלומפילד.
ב.מדברים פה הרבה על רוח הפועל.רוח הפועל זה לנטוש אדם חולה?כלומר לא לזרוק,לשלם לו שכר,כלןמר לנהוג לפי החוק היבש בצורה קרה ?
הפועל נמצאת במצב לא נוח.ראש הצוות המקצועי חולה.זה מה יש.
יש פה כאלו שרוצים עכשיו להגיד לו שב בבית.פשןט ככה.זה מה שהם מצפים מרמון לעשות.לשלם כמובן.אבל שןכחים שכסף זה לא הכל.ניצן שירזי הוא עובד המועדון.כל ארגון שמכבד את עצמו היה מחפש את דרך הביניים.זה מה שעשו גם בהפועל ןאנח מאןד שמח.
אבל מסתבר כנראה שזאת לא רוח הפועל המדןברת
רוח הפןעל זה כנראה הנצחון כחזות הכל.
סלחו לי אבל איבדתם צלם אנוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:19 
גם כשיש לנו חצי שחקן בסגל הנבחרת הוא נפצע. כוס אמק! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה בא בטענות לניצן שירזי או לחיים רמון שלא זרק אותו? אם היו פה טענות הם למינוי של אבוקסיס ו/או להתנהלות של אבוקסיס ודילמת הנבחרת.
מי כאן באשכול הזה בא בטענות לדרך בה פתרו את סוגיית ניצן שירזי? מודה שלא קראתי את כל האשכול ואין לי כ״כ כוח לקרוא,אבל היה כאן אחד כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
ב.מדברים פה הרבה על רוח הפועל.רוח הפועל זה לנטוש אדם חולה?כלומר לא לזרוק,לשלם לו שכר,כלןמר לנהוג לפי החוק היבש בצורה קרה ?
יש פה כאלו שרוצים עכשיו להגיד לו שב בבית.פשןט ככה.זה מה שהם מצפים מרמון לעשות.לשלם כמובן.אבל שןכחים שכסף זה לא הכל.ניצן שירזי הוא עובד המועדון.כל ארגון שמכבד את עצמו היה מחפש את דרך הביניים.זה מה שעשו גם בהפועל ןאנח מאןד שמח.

אני ממש לא מבין איך השארת ניצן במועדון נחשב מעשה אנושי.
למה זה רלוונטי אם הוא במועדון או לא? מה שחשוב זה שתומכים בו והוא מקבל את המשכורת. כלומר לא זורקים אותו לכלבים.
וזה מבלי להתיחס לעובדה שמקצועית הוא לא מתאים. אז מה, אם הוא חולה זה צריך לבוא על חשבון המועדון?
אי אפשר שגם הוא יהייה מרוצה, וגם הפועל תצליח? זה חייב לבוא אחד על חשבון השני?
להפך אפילו. לכבד אותו זה להתיחס אליו כאילו היה בריא. אין דבר יותר גרוע מצביעות. לומר לו שהוא חשוב למועדון רק כי הוא חולה. אם היה בריא, היינו מעיפים אותו, אבל הוא חולה אז הוא חשוב.
פרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מישהו פה בא בטענות לניצן שירזי או לחיים רמון שלא זרק אותו? אם היו פה טענות הם למינוי של אבוקסיס ו/או להתנהלות של אבוקסיס ודילמת הנבחרת.
מי כאן באשכול הזה בא בטענות לדרך בה פתרו את סוגיית ניצן שירזי? מודה שלא קראתי את כל האשכול ואין לי כ״כ כוח לקרוא,אבל היה כאן אחד כזה?

זה בדיוק המלכוד פה שאנשים מנסים לברוח ממנו.
לא נעים להם לצאת על חיים רמון/ההנהלה כי המשמעות של זה היא פיטורי שירזי באופן כזה או אחר (והם אוהדי הפועל שעפים על עצמם ועל "רוח הפועל", אז לא נעים להם להודות בזה), אז הם מצאו לעצמם את אבוקסיס - שעיר לעזאזל די נוח בגלל ההיסטוריה והאופי שלו - כדי לנגח אותו על המצב הבלתי אפשרי שהפועל הגיעה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית מאוד אהבתי את אבוקסיס,ולא הייתי מז׳אנר האנשים שזוכרים לו את הקשירה כביכול,לנדאו ואי אילו מעשים אחרים.
הטענות שלי לאבוקסיס הם שעצם זה שהוא משלב בין שתי המשרות הללו,הוא מעלה באופן משמעותי את הסיכוי שיכשל בהפועל,בטח בשלושה שבועות האלה הכ״כ קריטים.
התגובה שלי על ורמוט זה מעין ריקושט שכזה שעף מהזעם הכללי עליו בימים האחרונים,וברור שאין דבר כזה שהוא יגיד לגוטמן:״המשחק גמור,שמור לי אותו לחיפה״.
מצד שני כשאני שומע שאולי בכלל לא החתימו אותו על חוזה,אז זה גורם לי לחשוב אחרת.
וכן,יש מצב שאנשים קצת פוחדים לזרוק הכל על חיים רמון כי הוא זה שהושיע אותנו,בלי שום מרכאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:49 
כן יוסי אשם כי הוא החליט להכניס את גילי?!
כי בטח אם יוסי לא היה עוזר מאמן אז גוטמן לא היה מכניס אותו?
החלקתם על השכל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
בגדול,לא בושה להגיד שטעיתי וערן ודומיו צדקו ובכל זאת: אימון של הנבחרת זה שעה וחצי.לא היה מקום מצד יוסי להעביר גם אימון של הפועל כשהוא יודע כמה קשה המצב,וכמה הקבוצה לא מחוברת ולא מאוזנת? הרי בסופו של דבר כשהקבוצה תפשל כל העיניים ילכו אל יוסי.
למה הוא לא העביר גם אימון של הפועל בתקופה הזו של פגרת לוקסמבורג? איפה היה דרור שמשון,ולמה נראה לי שהכל פה מריח כמו איזה חוג? אם בא לדרור שמשון,אז הוא מעביר 2-3 אימוני כושר גם להפועל,ואם לא אז לא.
אם בא ליוסי אבוקסיס הוא גם מעביר 2-3 אימונים כי זמן לא חסר לו,ואם לא בא לו בכלל להעביר אימונים בתקופת פגרה הנבחרת אז גם סבבה.
מה זה השוק הזה? ונניח שאין את אמיר לובין או הפרופסור או רמון שיעשו לזה סוף,אני הייתי מצפה מיוסי וגם מדרור שמשון להבין לבד כמה המצב גרוע,ולהתייצב במשך השבוע הזה גם לאימוני הנבחרת וגם לאימונים של הפועל.ניתן היה לתאם זאת בקלות.
כנראה לא מתאים לו להתקרב לשעות עבודה של שכיר טיפוסי-8 שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
יוסי טיפש אבל זה החלטה של גוטמן ואם הוא היה מתערב ומבקש לבטל את החילוף היה ברור שיש ניגוד אינטרסים
מה שכן,גילי גם יצא קצת טיפש כי יכל להגיד שהוא לא יכול לשחק
הוא רק חזר מפציעה ויש לו משחק גורלי ביום שני,ועם כול הכבוד למשחק הזה מול לוכסמבורג ,לא יקרה כלום אם הוא לא ישחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 05:53 
לקשור את פציעתו של גילי ליוסי זה טמטום מוחלט.
הדבר המחבר היחיד ביניהם, שגילי ויוסי כנראה מחוברים לאותו מועדון בליגת העל. גילי בטוח בהיותו שחקן תחת חוזה בהפועל ת"א. יוסי אולי קשור להפועל ת"א כמאמן זמני או בחצי משרה או מלא אחרי לוקסמבורג או סידור אחר.
מה שכן מצטייר עד כה, שההתנהלות המקצועית של ההנהלה ,חובבנית. למרות ההסבר שפועלים תחת לחץ של זמן , מגבלות כספיות וארוע בלתי צפוי כמו מחלתו של שירזי: ההחלטות שמתקבלות אחת אחרי השניה מצביעות על חוסר מחשבה לעומק. מדיניות של "יהיה בסדר" שכנראה לא יהיה כל כך בסדר.
הגיע העת שההנהלה תודיע ברבים מה מעמדו של יוסי, מה הסדר עם הנבחרת, האם חתם על חוזה, למה יוסי לא מצא זמן להעביר אימונים במועדון למרות שהיה לו שפע של זמן לקראת המשחק מול לוקסמבורג בר"ג.
נחמד וחשוב שיש עמותה אבל זה לא בא במקום תקשורת שקופה בין ההנהלה לאוהדים. למשל, שיודיעו מה סכמו עם יוסי.
ועדו דבר קטן : האם בודקים והאם יפרסמו "לאן הלך הכסף" בעידן טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 06:14 
אדום נחמד כתב:
מהפכה כתב:

למה זה רלוונטי אם הוא במועדון או לא? מה שחשוב זה שתומכים בו והוא מקבל את המשכורת. כלומר לא זורקים אותו לכלבים.
וזה מבלי להתיחס לעובדה שמקצועית הוא לא מתאים. אז מה, אם הוא חולה זה צריך לבוא על חשבון המועדון?
להפך אפילו. לכבד אותו זה להתיחס אליו כאילו היה בריא. אין דבר יותר גרוע מצביעות. לומר לו שהוא חשוב למועדון רק כי הוא חולה. אם היה בריא, היינו מעיפים אותו, אבל הוא חולה אז הוא חשוב.
פרחים.

גם לדעתי הגיע הזמן לשים סוף לפארסה שנקראית שירזי. הוא לא כשיר בריאותית כולל העומס הנפשי ולא רציני מקצועית.
ממשיכים לו את החוזה כרגיל, ונתנו לו זמן הסתגלות שבו הבאנו כמאמן במשרה חלקית את יוסי שגם בקיא בתורת המריחה לתת לניצן הרגשה טובה.
צריך להחליט סופית האם יוסי הוא המאמן (יש לו זמן עד לפורטוגל במרץ) או שמביאים את אלי כהן העכואי הזמים או שמביאים את רב"ש/רוני לוי. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 06:21 
הפציעה של ורמוט אינה שייכת רק ליוסי או אפילו לגוטמן.
מדובר בחובבנות. ברור שגילי לא היה משותף, ועוד במצב 3-0 וכאשר חן עזרא שלם על הספסל אם לגוטמן היה חשד משמעותי בכשירותו.

אם כבר רשימת אשמים, אז יש גם את הרופא והפיזיוטרפיסט. וכמובן, את דרור שמשון שלו יש אחריות מלאה כלפינו ואשר היה אמור להיות בקיא בפרטי מצב של גילי.
אם היה חשד לסיכון פציעה, אז החימום של גילי היה צריך להיות ארוך במיוחד ולא הקשקוש שהיה אתמול.
אז אפשר להירגע זה לא היה רוע לב או זלזול בהפועל. אבל חובבנות, חובבנות, חובבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
היחיד שאשם בכל זה, זה גילי, פציעה מהסוג הזה היא 80% פציעה של חימום לקוי ואם מישהו רוצה להיזכר בפציעה הדומה של שכטר נגד הפועל חיפה כשהוא מתחמם בצד עם גילי ורמוט ואוכל קרטיב אז שיבין שזאת רמת השכונה.

פשוט לא עשה חימום וזאת התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
שאלה לאוויר: אסיפה לפני הדרבי. יש מצב שאבוקסיס מבקש מהשחקנים להיזהר על הרגליים של אלברמן וראדי?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 07:16 
למזלנו הפעם הבאה שיש נבחרת זה בפסח
לרעתנו , אין שום פגרה באמת לעבוד כי הפגרה שהייתה אמורה להיות לרצח רבין , יש בה משחק נגד ביתר יומיים אחרי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 08:43 
דרור שמשון העביר אימונים בימי ראשון ושני להפועל.. (לפני זה הם היו בלוקסמבורג ולא יכלו ואתמול בגלל שזה יום המשחק אז גם לא)
יוסי אבוקסיס לא העביר אימונים מהרגע שהנבחרת התכנסה בארץ לפני הטיסה ללוקסמבורג.
אגב, דרור שמשון עובד עם השחקנים חזק על כושר. גם באימונים, גם בחדרי כושר.. הוא לא פחות טוב מציבלין (סתם בתור אחת שרואה כמעט כל אימון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 09:02 
אבו-דגל כתב:
היחיד שאשם בכל זה, זה גילי, פציעה מהסוג הזה היא 80% פציעה של חימום לקוי ואם מישהו רוצה להיזכר בפציעה הדומה של שכטר נגד הפועל חיפה כשהוא מתחמם בצד עם גילי ורמוט ואוכל קרטיב אז שיבין שזאת רמת השכונה.

פשוט לא עשה חימום וזאת התוצאה.

הש.ג.
ובכן, יש בעלי תפקיד גם קודם המשחק וגם בעת הכניסה למשחק. גם לא השתכנעתי שגילי היה כשיר לגמרי -
בעולם בו אחרי מאמץ כה קטן נמתחים / נקרעים שרירים ממש מסוכן לשחק כדורגל. ויותר מזה, לא רואה יחידות צבאיות עושות אימוני חימום לפני כל הסתערות.
בנושא הפציעה של שכטר, אאל"ט עוד קודם המשחק בו נפצע היה ידוע שהוא לא לגמרי כשיר, הוא התעקש לשחק. גוטמן התחשב בכך, וחבל.

מה שנכון הוא שהנושא מורכב ורשימת הפצועים שהפכה כמעט למסורת במנצ'סטר יונניטד מעידה על כך.
בכל מקרה, זה לא רק יוסי ולא רק גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:
דרור שמשון העביר אימונים בימי ראשון ושני להפועל.. (לפני זה הם היו בלוקסמבורג ולא יכלו ואתמול בגלל שזה יום המשחק אז גם לא)
יוסי אבוקסיס לא העביר אימונים מהרגע שהנבחרת התכנסה בארץ לפני הטיסה ללוקסמבורג.
אגב, דרור שמשון עובד עם השחקנים חזק על כושר. גם באימונים, גם בחדרי כושר.. הוא לא פחות טוב מציבלין (סתם בתור אחת שרואה כמעט כל אימון)

למישהו יש מושג באמת איך עובד החוזה מול אבוקסיס? היתה ידיעה באחד האתרים לפני כמה ימים, שבמסגרת ההסכם מולו, היתה לו האפשרות לבוא ל2-3 ימי אימון בהפועל, בין המשחקים מול לוקסמבורג והוא העדיף שלא להגיע(בניגוד למשל לדרור שמשון שכן הגיע למספר אימונים בין לבין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3995

ציטוט:
הקשר גילי ורמוט נמצא בספק רב למשחק נגד מכבי חיפה ביום שני הקרוב בבלומפילד. אמש נכנס ורמוט כמחליף במשחק הנבחרת נגד לוקסמבורג וכעבור דקות ספורות התלונן על כאבים בשריר הירך. לאחר טיפול קצר הוא הוחלף ויצא מהמשחק.
מחר בשעות הצהריים יעבור הקשר את בדיקת ה-MRI שתאבחן באופן סופי האם מדובר במתיחה או שהפציעה חמורה יותר. בהפועל כמובן מקווים כי הפציעה תתברר כקלה אולם בלי כל קשר ורמוט צפוי שלא לשחק נגד חיפה כדי לא להסתכן בהחמרת הפציעה עד שיחלים סופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 15:24 
אדום נחמד כתב:
מהפכה כתב:

פרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
ה-14 נפצע אחרי 14 דקות במוקדמות מונדיאל 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: