el dudernio כתב:
יובל כתב:
כיפה אדומה כתב:
יובל כתב:
zink כתב:
שני ההרכבים שלך הם סבבה, בעיקר כי אלרואי נמצא על הספסל.
בשניהם יש שחקן שלא מחזיק יותר ממחצית (במקרה של גורדנה זה 20 דקות).
ובשניהם טוטו או דמארי על הספסל שזה לא בא בחשבון.
למה לא בעצם?
הקבוצה נראתה הרבה יותר טוב כשאחד מהם היה בספסל.
הקבוצה "נראתה טוב" אך ורק כשהיה בלומפילד מלא עם האנרגיות של הקהל, ונראתה גרוע בשאר הזמן (כולל שדמארי שיחק לבד). מגוחך להגיד שהבעיה היא עם טוטו ודמארי.
הבעיה היא לא טוטו ודאמרי, אלא טוטו ודאמרי וטל בן חים וגילי וורמוט וחלק התקפי מאוד מוכשר אבל לזרוק את כולו ביחד לכר הדשא מבטיח
לך שהכדור יהיה אצל היריב כי מרכז מגרש לא יהיה לך, אחד מהם צריך לשבת על הספל ולעלות כמחליף.
הקבוצה נראתה טוב "רק" כאשר טועמה וממן שיחקו לפני אריק, ולכן אני אומר שניתן לטועמה לשחק עד שהוא יגמור את הסוס, אחרי זה אפשר
לתת לקוטינו להחליף אותו, או להכניס את את הצלע הרביעית להתקפה ולהסיט את ממן אחורה יותר. לחילופין ניתן גם להכניס את גורדנה ולעבור
לשחק במערך השני שנתתי, ובעקבותיו גם להחליף את החלוץ.
שאני אבין, מתי בדיוק זה קרה? נגד קבוצה חצי מקצוענית מלוקסמבורג? ממש חוכמה להיראות טוב נגדם.
ואיך טועמה או גורדנה אמורים לתת לנו שליטה? הגנה הם לא עושים, גורדנה בכלל אחרי 20 דקות זה כמו לשחק עם עשרה שחקנים. גורדנה גם שחקן שמאבד המון כדורים, טועמה הוא לא שחקן שיודע לנהל את המשחק, מה שהוא יכול לתרום היום זה הברקות כמו נגד ר"ג.
עם הטענה שלשים את כל הכוכבים בהתקפה ביחד זה יותר מדי ויוצר הרכב לא מאוזן אני יכול לחיות, אבל כשהפתרונות למרכז המגרש כל כך עלובים אתה לא משיג בזה שום דבר חוץ מלצאת קירח מכאן ומכאן.