תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגסטוס, אני לא אומר שזה נראה טוב, בטוח לא אחרי אתמול.
אתמול גם מראש אמרתי שזה יראה רע עם זה יהיה הרכב, וניצן איבד הרבה מאוד מבחינתי כאשר הוא לא ראה את זה מראש,
לדעתי לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להבין ששלחת שחקן וחצי להתמודד עם חמישה שחקנים במרכז המגרש. וצריך להיות טיפש
גדול בשביל לא להבין שבמצב הזה הסיכוי שלך לשלוט בכדור שואף ל 0, וזה בדיוק מה שקרה בחצי הראשון.

על ההפסד אתמול חתום בן אדם אחד וזה לא אף שחקן אלא ניצןם בכבודו ובעצמו כאשר הוא נתן לרמה"ש את המשחק על מגש,
הבעיה היא שכל אלו שטענו במשך חודש + שצריכים לשחק כמו ששיחקו אתמול עכשיו קוטלים את ניצן על איך שנראנו שלי זה היה
ברור שככה נראה, טעיתם, בדיוק כמו שניצן טעה, אז ראבק תשבו שניה בשקט ותפסיקו לשחק אותה מבינים גדולים כי הוכחתם שאתם
ממש רחוקים מזה.

ועוד משהו לגבי ניצן, אני ממש לא חושב שהוא מאמן ענק, הוא אפילו מאוד רחוק מזה, אני פשוט לא חושב שיש כרגע מאמן אחד שאפשר
להגדיר אותו טוב בארץ, זאת המציאות לשדעתי כבר הרבה מאוד זמן. המאמן הוא טוב בדיוק כמו הרצון והיכולת של השחקנים שלו. ניצן הצליח
בעונתו הראשונה בחיפה, הצליח בבני יהודה, בנוער של ההם וכו', אבל כשל במקומות אחרים כאשר השחקנים לא התאימו לו, גוטמן כשל והצליח
גם לפי השחקנים, כנ"ל רב"ש, עטר וכל שם אחר שתעלו פה. וכל זה "רק" בחמש שנים האחרונות. תראה למשל את גילי לנדאו שאומרים פה
כמה ק"ש משחקת כדורגל, ותראה איך קוטלים אותו על התקופה בהפועל, האם הוא נהפך פתאום לסר פרגוסון? ממש לא, הוא פשוט קיבל שחקנים
בעלי אופי ויכולות כאלה שזה לא ממש משנה מה הוא יגיד, הוא יתווה שיטה והיא תתקיים פחות או יותר. אז רב"ש הוציא 110 אחוז מהיכולת של ק"ש
והוא יוציא "רק" 98 אחוז מהיכולת זה לא באמת משנה ולא ניתן למדוד את העניין בצורה רצינית. רק שהמאמן בארץ לא קובע את הסגל, מי שקובע זה
הבעלים, אם זה שירצקי בק"ש , רמון / טביב אצלינו, שחר בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 09:18 
"בעיה בהנעת כדור מאחור" אקזמפלר נוסף למי שתהה מה זו קבוצה (לא) מאומנת.
"נוסא או ידין" זה ממש לא אותו שחקן. ודג'מבא הצליח מאוד בדנמרק גם בתפקוד של מלך מרכז המגרש נטו די בדומה לעמדה של ידין אצלנו.
נכון שהפציעה של שי, וכנראה שגם זו של גורדנה, שבשה את ה- 50-50. עם זאת, ניצן לא השכיל להבין מה שהומחש (במקרה ?) בחילופים נגד דודלנג' את התחלת פתרון בית ספר של 4-3-3 נכון.
הלוואי עלינו קבוצה מאורגנת כמו אצל גוטמן ולא זכור לי שעקב חילופי שחקנים תכופים הקבוצה נחלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
איזה מין דבר זה שמאמן ועוזר מאמן לא נכנס לחדר ההלבשה אחרי הפסד כזה לדבר לשחקנים?
על הנעת כדור ושיטה אפשר להתווכח, זה פשוט גועל נפש פחדני מצידם של שירזי ואלימלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:00 
bloodbrother כתב:
מקווה שהגישה הזאת מהקהל לא תכניס לשחקנים לראש שהם צריכים לחכות להחלפת מאמן לפני שהם יתחילו להתאמץ שוב.

:HEART2: ניצן שירזי :HEART2:

בנה קבוצה כמעט חדשה, זה לא פשוט בכלל. אולי לא נקח אליפות העונה, אבל אם ההנהלה החדשה תצליח להחזיק סגל (עם חיזוקים ותיקונים לפי הצורך) יציב לעונה הבאה, ניצן יכול להביא לנו תארים נוספים.

תגיד לי, זה רציני העניין הזה שאתה תמיד בעד הצד הכושל וצר האופקים?
ניצן שירזי עם כל הסימפטיה הוא מאמן לא מוצלח בלשון המעטה, וזה שמתנוסס לך בתמונה ליד השם, הוא שום דבר מעבר לעוד מאמן שכמעט הוריד אותך ליגה. למה? זה סתם כדי להגן על הגזע הנחות? סתם כי בא לך לצאת טיפש? או סתם בגלל שאתה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:15 
שחר כתב:
לדעתי אחת הבעיות היא ששיטת הרוטציה שנהוגה באירופה הזו שמאמנים מנסים ליישם בליגה, כאילו שאנחנו יונייטד או ריאל, פשוט לא עובדת. צריך לתת להרכב אחד לרוץ באופן קבוע ואולי מידי פעם לתת לשחקן אחד או שניים לנוח. כשגוטמן ניסה את זה הכל התבלגן, איווניר נכנס לסחרור במכבי בשנה שעברה בדיוק בגלל זה וגם אצלנו זה נראה רע.
המהפכות האלה מבלבלות את השחקנים ומוציאות את הקבוצה מפוקוס.
חוץ מזה יש לנו קובצה לא מאוזנת בשיט, התקפה מהירה, חלק אחורי איטי מאוד מאוד..קשר אחורי אחד שבכלל לא עושה פעולות אופנסיביות והאמת שגם לא ממש נייד וקשר התקפי שכמעט לא עושה הגנה. יש לנו בעיה בהנעת כדור מאחור, אתלטיקו זיהתה את זה, גם רמת השרון ונגד הקבוצות הגדולות יהיה לא נחמד בכלל.
חוץ מזה שחסר לנו מאוד קשר דפנסיבי שיוצא עם הכדור קדימה כמו שנוסא או ידין היו עושים, אני מקווה שגורדנה ייכנס למשבצת הזו בקרוב, אבל גם איתו יש בעיית כושר ובעיית ראש בקיר .

50/50, לא? :SMOKE:

צדקת בכל מה כתבת והכל על הראש של המאמן. הכל.
מבחינתי הרוטציה זו הבעיה האחרונה. שיודעים לשחק כדורגל נכון, גם מחליף פה ושם לא אמור לפגוע בשיטה. הוא לא הפך אתמוך חצי הרכב, כולה החליף מגינים שהמקוריים לא הרבה יותר טובים.
ונוסא זה בדיוק מה שחסר. ידין, הפעם האחרונה שהוא יצא עם הכדור קדימה היה באחד המשחקים בעונת הדאבל, לא זוכר איזה.
ושוב איאלץ להסכים איתך, גורדנה זה כרגע השחקן שצריך לשחק לפני דג'מבה, גם אם זה אומר לשים את הביצים על שחקן שחייב לסדר את המח ולשפר את הכושר הגופני שלו.
הרכב של דגמ'בה, גורדנה, ורמוט, ממן, טב"ח וטוטו/דמארי שעל הספסל יש לך 3 קשרים יצירתיים (אלרואי, סלים וקוטיניו) ועוד שני חלוצים.
ועדיין, אם להפועל לא יהיה משחק אגפים, יהיה להם קשה. בשביל שיהיה משחק אגפים חייבים מגינים שיעזרו לגילי וטב"ח וש"יעזרו" לא אומר להגביה כדור כל פעם שמגיע אליהם אלא ממש להיכנס עם הכדור ל-16 ולעשות דאבל פס עם הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:17 
הפועל הפשוט כתב:
bloodbrother כתב:
מקווה שהגישה הזאת מהקהל לא תכניס לשחקנים לראש שהם צריכים לחכות להחלפת מאמן לפני שהם יתחילו להתאמץ שוב.

בנה קבוצה כמעט חדשה, זה לא פשוט בכלל. אולי לא נקח אליפות העונה, אבל אם ההנהלה החדשה תצליח להחזיק סגל (עם חיזוקים ותיקונים לפי הצורך) יציב לעונה הבאה, ניצן יכול להביא לנו תארים נוספים.

ניצן שירזי עם כל הסימפטיה הוא מאמן לא מוצלח בלשון המעטה, וזה שמתנוסס לך בתמונה ליד השם, הוא שום דבר מעבר לעוד מאמן שכמעט הוריד אותך ליגה. למה? זה סתם כדי להגן על הגזע הנחות? סתם כי בא לך לצאת טיפש? או סתם בגלל שאתה כזה?

אבל למה?
למה אתה עונה לו?
למה בכלל כולם עונים לו?
אולי די?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאין לו שמץ של מושג באימון קבוצה שאמורה לשלוט ללא עוררין במרכז המגרש, כל משחק. מאמן של בונקר עם מתפרצות. מבחינתי, הביתה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו פשוט קבוצה לא מאומנת ואין דבר שיותר בולט מזה. כשקבוצה לא מאומנת מנסה לפתח התקפה, אז היא מחליטה להעיף כדורים סתמיים למעלה ומקווה שאולי טוטו תמוז יצליח לעצור כדור ולאלתר משהו.
זאת קבוצה של אלתורים, אף על פי שהחלק הקדמי שלנו מלא בפוטנציאל. על החלק האחורי אין צורך להכביר במילים. בקיצור, אם התחלנו בניקוי אורוות עם טביב, זה היה חייב להימשך עם ניצן שירזי, שהיה בובה שלו.
אני משוכנע שאף אחד לא סבור שניצן שירזי הגיע להפועל בזכות הישגיו המרהיבים. הבן אדם לא עשה כלום, מלבד ללהג לצידו של מאיר אינשטיין, כשהוא מפיק משפטים זחוחים ונבובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:45 
הפועל הפשוט כתב:
bloodbrother כתב:

מה אתה רוצה ממנו ?
האיש עם התמונה של המאמן הכי לוזר ומגעיל ושונא הפועל שלנו הטביע את חותם הלוזר על המאמן הנוכחי בעצם תמיכתו בו.
האמת, שהוא אחד מהמצפנים המעולים בפורום.
ואני רק תמה איך הוא יודע מה הכי טוב ומה הכי רע וכותב כמובן נגד הטוב ובעד הרע. בראיה זו, אני קורא שהוא כותב "לוזון ושירזי לפח", וכמה שהוא צודק.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 24 ספטמבר 2012, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 11:47 
מה הייתם מעדיפים?
להיות עם נקודה עכשיו אבל הייתם רואים דרך , או 9 נקודות ואולי בשלב מאוחר יותר לראות דרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מה הייתם מעדיפים?
להיות עם נקודה עכשיו אבל הייתם רואים דרך , או 9 נקודות ואולי בשלב מאוחר יותר לראות דרך?

אם זה ממשיך ככה
תוך חודשיים אנחנו רואים לחיפה את הגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:21 
redrony כתב:
שחר כתב:
לדעתי אחת הבעיות היא ששיטת הרוטציה שנהוגה באירופה הזו שמאמנים מנסים ליישם בליגה, כאילו שאנחנו יונייטד או ריאל, פשוט לא עובדת. צריך לתת להרכב אחד לרוץ באופן קבוע ואולי מידי פעם לתת לשחקן אחד או שניים לנוח. כשגוטמן ניסה את זה הכל התבלגן, איווניר נכנס לסחרור במכבי בשנה שעברה בדיוק בגלל זה וגם אצלנו זה נראה רע.
המהפכות האלה מבלבלות את השחקנים ומוציאות את הקבוצה מפוקוס.
חוץ מזה יש לנו קובצה לא מאוזנת בשיט, התקפה מהירה, חלק אחורי איטי מאוד מאוד..קשר אחורי אחד שבכלל לא עושה פעולות אופנסיביות והאמת שגם לא ממש נייד וקשר התקפי שכמעט לא עושה הגנה. יש לנו בעיה בהנעת כדור מאחור, אתלטיקו זיהתה את זה, גם רמת השרון ונגד הקבוצות הגדולות יהיה לא נחמד בכלל.
חוץ מזה שחסר לנו מאוד קשר דפנסיבי שיוצא עם הכדור קדימה כמו שנוסא או ידין היו עושים, אני מקווה שגורדנה ייכנס למשבצת הזו בקרוב, אבל גם איתו יש בעיית כושר ובעיית ראש בקיר .

50/50, לא? :SMOKE:

צדקת בכל מה כתבת והכל על הראש של המאמן. הכל.
מבחינתי הרוטציה זו הבעיה האחרונה. שיודעים לשחק כדורגל נכון, גם מחליף פה ושם לא אמור לפגוע בשיטה. הוא לא הפך אתמוך חצי הרכב, כולה החליף מגינים שהמקוריים לא הרבה יותר טובים.
ונוסא זה בדיוק מה שחסר. ידין, הפעם האחרונה שהוא יצא עם הכדור קדימה היה באחד המשחקים בעונת הדאבל, לא זוכר איזה.
ושוב איאלץ להסכים איתך, גורדנה זה כרגע השחקן שצריך לשחק לפני דג'מבה, גם אם זה אומר לשים את הביצים על שחקן שחייב לסדר את המח ולשפר את הכושר הגופני שלו.
הרכב של דגמ'בה, גורדנה, ורמוט, ממן, טב"ח וטוטו/דמארי שעל הספסל יש לך 3 קשרים יצירתיים (אלרואי, סלים וקוטיניו) ועוד שני חלוצים.
ועדיין, אם להפועל לא יהיה משחק אגפים, יהיה להם קשה. בשביל שיהיה משחק אגפים חייבים מגינים שיעזרו לגילי וטב"ח וש"יעזרו" לא אומר להגביה כדור כל פעם שמגיע אליהם אלא ממש להיכנס עם הכדור ל-16 ולעשות דאבל פס עם הקשר.

גורדנה אחרי הההשבתה הארוכה שלו בטח מחזיק את הצד אחרי 20 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:25 
אדום נחמד כתב:
Yalla Hapoel כתב:
מה הייתם מעדיפים?

אם זה ממשיך ככה

בלי דרך, כלומר בצורה הזו, לא תגיע לכלום. יותר נחמד להיות עם 9 נקודות אין ספק. זה תלוי איזו ליגה מתפתחת. עם תהיה קבוצה שתנצח 80% מהמשחקים, פער של 11 נקודות כמו שיכול להיות היום בין חיפה למכבי הוא מאוד בעייתי.
אם הפועל ימשיכו ככה, במחזור 9 תיגמר לך העונה.
אתה מקווה שאולי הפועל יתחילו לשחק מתישהו כדורגל ונראה לי שאתה טיפה מפספס את הבעיה. הם אולי יהיו יותר טובים, אבל קשה לי לראות איך מאמן פתאום יטמיע בהם דברים שעל פניו עושה רושם שקצת גדולים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
Yalla Hapoel כתב:
מה הייתם מעדיפים?

אם זה ממשיך ככה

בלי דרך, כלומר בצורה הזו, לא תגיע לכלום. יותר נחמד להיות עם 9 נקודות אין ספק. זה תלוי איזו ליגה מתפתחת. עם תהיה קבוצה שתנצח 80% מהמשחקים, פער של 11 נקודות כמו שיכול להיות היום בין חיפה למכבי הוא מאוד בעייתי.
אם הפועל ימשיכו ככה, במחזור 9 תיגמר לך העונה.
אתה מקווה שאולי הפועל יתחילו לשחק מתישהו כדורגל ונראה לי שאתה טיפה מפספס את הבעיה. הם אולי יהיו יותר טובים, אבל קשה לי לראות איך מאמן פתאום יטמיע בהם דברים שעל פניו עושה רושם שקצת גדולים עליו.

אני לא מצפה לכלום
מרגע שנגמרה העונה שעברה את דעתי על ניצן אמרתי.
הצורה שבה הוא קיבל את החוזה רק תרמה לאנטי כלפיו.
ומה שאתה אומר זה מה שאמרתי גם אחרי נצחונות. אם מישהו חושב שנצחונות מגעילים יהפכו פתאום לנצחונות יפים, לא יודע עם מי יש לו עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אוגסטוס, אני לא אומר שזה נראה טוב, בטוח לא אחרי אתמול.
אתמול גם מראש אמרתי שזה יראה רע עם זה יהיה הרכב, וניצן איבד הרבה מאוד מבחינתי כאשר הוא לא ראה את זה מראש,
לדעתי לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להבין ששלחת שחקן וחצי להתמודד עם חמישה שחקנים במרכז המגרש. וצריך להיות טיפש
גדול בשביל לא להבין שבמצב הזה הסיכוי שלך לשלוט בכדור שואף ל 0, וזה בדיוק מה שקרה בחצי הראשון.

על ההפסד אתמול חתום בן אדם אחד וזה לא אף שחקן אלא ניצןם בכבודו ובעצמו כאשר הוא נתן לרמה"ש את המשחק על מגש,
הבעיה היא שכל אלו שטענו במשך חודש + שצריכים לשחק כמו ששיחקו אתמול עכשיו קוטלים את ניצן על איך שנראנו שלי זה היה
ברור שככה נראה, טעיתם, בדיוק כמו שניצן טעה, אז ראבק תשבו שניה בשקט ותפסיקו לשחק אותה מבינים גדולים כי הוכחתם שאתם
ממש רחוקים מזה.

ועוד משהו לגבי ניצן, אני ממש לא חושב שהוא מאמן ענק, הוא אפילו מאוד רחוק מזה, אני פשוט לא חושב שיש כרגע מאמן אחד שאפשר
להגדיר אותו טוב בארץ, זאת המציאות לשדעתי כבר הרבה מאוד זמן. המאמן הוא טוב בדיוק כמו הרצון והיכולת של השחקנים שלו. ניצן הצליח
בעונתו הראשונה בחיפה, הצליח בבני יהודה, בנוער של ההם וכו', אבל כשל במקומות אחרים כאשר השחקנים לא התאימו לו, גוטמן כשל והצליח
גם לפי השחקנים, כנ"ל רב"ש, עטר וכל שם אחר שתעלו פה. וכל זה "רק" בחמש שנים האחרונות. תראה למשל את גילי לנדאו שאומרים פה
כמה ק"ש משחקת כדורגל, ותראה איך קוטלים אותו על התקופה בהפועל, האם הוא נהפך פתאום לסר פרגוסון? ממש לא, הוא פשוט קיבל שחקנים
בעלי אופי ויכולות כאלה שזה לא ממש משנה מה הוא יגיד, הוא יתווה שיטה והיא תתקיים פחות או יותר. אז רב"ש הוציא 110 אחוז מהיכולת של ק"ש
והוא יוציא "רק" 98 אחוז מהיכולת זה לא באמת משנה ולא ניתן למדוד את העניין בצורה רצינית. רק שהמאמן בארץ לא קובע את הסגל, מי שקובע זה
הבעלים, אם זה שירצקי בק"ש , רמון / טביב אצלינו, שחר בחיפה.

צודק, בגלל כותבים בפורום באינטרנט הפועל נראית ככה.
נפתח אשכול מיוחד על שם דודורינו שם נשמע רק ממנו את רזי המשחק.
שוב, שתה כוס מים קרים ותבין שזה כולה פורום באינטרנט.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 24 ספטמבר 2012, 12:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
איזה מין דבר זה שמאמן ועוזר מאמן לא נכנס לחדר ההלבשה אחרי הפסד כזה לדבר לשחקנים?

ומה היא אומר? זה לא מה שעבדנו עליו באימונים? זו לא שיטת המשחק שלנו? איך אתם לא רואים מי פנוי? למה אף אחד לא עולה למעלה ושחקנים משחקים ראש בקיר? כנראה שאין לו שיטה. המקסימום שהוא יכול להגיד זה לא שיחקתם כמו גברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
נגד אתלטיקו לחצו אותנו עם הבלמים שלהם על החצי, אמרתי מילא, אתלטיקו.
אתמול פאקינג אסי בלדוט, ברוך דגו והחלוץ הגמד שלהם (לא רע) מפעילים עלינו לחץ והקבוצה אשכרה לא יודעת מה לעשות. אין להם מושג מה עושים במצב כזה. אדל מוסר לשושן, שמחזיר לאדל, שמוסר לדנין, שמוסר לשושן, שמעיף. מנגד, הקלות שבה מגיע שחקן קישור לאחד על אחד מול מגן שלנו היא בלתי נסבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אתמול הייתי הראשון לזהות שברגע שדג'מבה עוזר במשימה הגנתית בצד, יש לנו בור באמצע.
אין לנו את הלוקסוס הזה לשחק עם קשר אחורי אחד כשיש לנו הגנה כזאת רעה (גם לחיפה זה לא עובד ולא יעבוד נגד יריבות ראויות), מצד שני אין לנו עוד קשר אחורי בסגל פרט לדג'מבה.

באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:08 
גביזון כתב:
Shacham כתב:

ומה היא אומר? זה לא מה שעבדנו עליו באימונים? זו לא שיטת המשחק שלנו? איך אתם לא רואים מי פנוי? למה אף אחד לא עולה למעלה ושחקנים משחקים ראש בקיר? כנראה שאין לו שיטה. המקסימום שהוא יכול להגיד זה לא שיחקתם כמו גברים.

עידוד בעת מצוקה.
הצד המורלי, מנטלי במקום היעדרות שאומרת "אתם אחראים, אתם אשמים ובעיקר אתם לבד בכשלונות".
או במקרה ה"טוב" - "אין לי כוח, אני הרוס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:18 
אדום נחמד כתב:

אני לא מצפה לכלום
ומה שאתה אומר זה מה שאמרתי גם אחרי נצחונות. אם מישהו חושב שנצחונות מגעילים יהפכו פתאום לנצחונות יפים, לא יודע עם מי יש לו עסק.

לא הבנתי כלום מהתגובה שלך (לפחות לא איך זה קשור למה שאמרתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא מצפה לכלום

לא פרשת נכון את מה שאמרתי. אין לי תקוות שמשהו ישתפר בהמשך. אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 13:58 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא מצפה לכלום

לא פרשת נכון את מה שאמרתי. אין לי תקוות שמשהו ישתפר בהמשך. אתה צודק.

אז מתנצל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 14:00 
אני כן מצפה.
לא לצפות זה פינוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אני כן מצפה.
לא לצפות זה פינוק

אם משהו תלוי בך, ואתה לא עושה כלום-אתה מפונק.
לצערי הרב, החוזה שטביב סידר לניצן כובל אותו אלינו לפחות לשנה הקרובה. חוץ מלבוא למשחקים ולתת גב לשחקנים, אני לא רואה מה אנחנו יכולים לעשות שישנה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Shacham כתב:

כי יותר טוב זה ששחקנים יזרקו אחד על השני חפצים בחדר הלבשה?
מצידי שיעשה ביד על התמונה שלהם מתקלחים, לא רוצה מחנות סטייל נמני-בנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 16:39 
אין לי בעיה עם ניצן כבן אדם
אבל כמאמן הוא פשוט לא מספיק מקצועי לאמן את הפועל

אין שיטת משחק ואין דרך, אין משחק קבוצתי בקיצור אין אפקט של המאמן על הדשא
מה שאומר שהוא לא משהו

אם היעדים שלנו השנה הם סתם לדשדש אז הוא יכול להישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 22:40 
הקבוצה הגיע לא מוכנה לאתלטיקו ולא לרמהש פשוט לא חושב שאצל גוטמן הקבוצה לא פגעה בתקופה כזו רצופה אם בליגה לא פגענו אז באירופה זה כן עבד, אם הוא חולה חס וחלילה,אז עכשיו גם הקבוצה חולה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 23:27 
lipcsee כתב:
הקבוצה הגיע לא מוכנה לאתלטיקו ולא לרמהש פשוט לא חושב שאצל גוטמן הקבוצה לא פגעה בתקופה כזו רצופה אם בליגה לא פגענו אז באירופה זה כן עבד, אם הוא חולה חס וחלילה,אז עכשיו גם הקבוצה חולה....

אתה זוכר שמי שהביא אותו זה שכן שלך,נכון יקפיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
אליהו עזוב את החיריה של לוזון ותחזור למקום שעשית בו את ההישגים הגדולים בקריירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 00:35 
ההבדל היחיד ביננו למכבי זה האנשים על הקו/ספסל.
אם אצלנו לא יהיה שינויי מהיר,אנחנו יכולים כבר עכשיו להתחיל לדבר על גביע רביעי ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: