תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
חלק אומרים פה שההתנהלות של ההנהלה בעייתית אבל גם ההתנהלות של ידין בעייתית.
אבל מה לעזאזל אכפת לנו מההתנהלות של ידין מול ההנהלה? למה שההתנהלות שלו מול ההנהלה תשפיע כל כך על היחס שלנו אליו? אכפת לנו רק שהוא ישחק בהפועל ומה הוא עושה על המגרש, כי זה התפקיד של שחקן. רק את ההנהלה צריכים לשפוט בהתנהלות מול השחקנים כי זה התפקיד שלה, לנהל ולהתנהל.
שחקן צריך להישפט על פי המשחק שלו והנהלה צריכה להישפט על פי הניהול וההתנהלות שלה, אין היגיון בהקבלה ובהשוואה בין ההתנהלות של כל אחד מהצדדים.

לא רק. אכפת לנו אם הוא משפיע לרעה על הקבוצה (בין אם זה בגללו ובין לאור יחסי כוחות שנוצרו בין השחקנים)

זה משהו אחר, וזה כמובן אמור להיות רלוונטי מבחינת האוהדים. אבל:
1. אני מדבר על התלונות של אוהדים על דברים כמו אם הוא רצה חוזה גבוה יותר או נמוך יותר, או רצה לחפש קבוצה באירופה והתחרט או שמלכתחילה זרקו אותו וכו'. כל הדברים האלה לא צריכים להיות מושווים להתנהלות של ההנהלה, כי התפקיד של שחקן הוא קודם כל לשחק (ולהתאמן, ולהיות חלק מקבוצה), והתפקיד של ההנהלה הוא לנהל.
2. כנראה שמה שאתה מדבר עליו הוא לא האישיו במקרה הזה כי עובדה שהיה משא ומתן גם אחרי הסיפור על הבעיות החברתיות.

ממה שאני שומע, אני בכלל לא בטוח שזה לא האישיו, אבל זה לא מידיעה.
לגבי שאר הדברים, אני מסכים 100%. מה שחשוב זה לא ההתנהלות של ידין (או של כל שחקן אחר), אלא ההתנהלות של הקבוצה.
האמת, מזכיר לי קצת מו"מ עם אחד, ערן זהבי לפני שנה ומשהו. טביב לא טביב- אז זה נגמר טוב.

מזכיר קצת. האמת שאז זהבי היה טלית שכולה תכלת, והיו טינופים עליו מפה ועד להודעה חדשה, כשמיעוט קטן מאוד צידד בו. אז האוהדים היו חארות לגמרי שהאליפות העלתה להם את השתן לראש. המצב היום הרבה פחות גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
כאב חזק בלב
השחקן האהוב עליי בשנים האחרונות...
נתגעגע לטירוף בשיר השחקן שלך
תודה על המלחמה, הרגעים היפים
תודה על הגולים המרגשים
תודה שהגנת עלינו כקהל
תודה שהחזרת לבית"ר במקרה החולצה
תודה שכל כך הפריע לך מה שקרה בדרבי עונה שעברה ושראינו איזה לב יש לך
באמת באמת תודה
אבל אם תלך למכבי, אני אקווה שתמות.

רק אחרי שקראתי את ההודעה שלך קלטתי כמה הוא יהיה חסר :cry: עצוב מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 01:31 
כמה מסקנות:
1. אני לא יודע כמה ידין רצה או לא להישאר בהפועל, אבל את ההודעה שלו והודעת התגובה של הקבוצה אפשר לסכם במשפט קצר: "הכל חוזר עלייך וקקה בידייך", ממש כמו שני ילדים בני תשע.
2. אפשר לשחרר אותו לכל קבוצה שתרצה ותהיה מוכנה לשלם. ברור שהמחיר שיש לדרוש עליו ממחלה יהיה גבוה ב-25% מהמחיר שנדרוש מכל קבוצה אחרת.
3. בלאד ומושיקו שמבזבזים אוויר בעולם. לא יודע אם סיפרו לכם, להיות אוהד של הפועל זה לא הדבר הכי כיפי בעולם. אני לא מבין למה אתם כל כך מתאמצים להפיץ את האג'נדה המטונפת שלכם בכל מקום. זיפ(!!!) לשניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
כאב חזק בלב
השחקן האהוב עליי בשנים האחרונות...
נתגעגע לטירוף בשיר השחקן שלך
תודה על המלחמה, הרגעים היפים
תודה על הגולים המרגשים
תודה שהגנת עלינו כקהל
תודה שהחזרת לבית"ר במקרה החולצה
תודה שכל כך הפריע לך מה שקרה בדרבי עונה שעברה ושראינו איזה לב יש לך
באמת באמת תודה
אבל אם תלך למכבי, אני אקווה שתמות.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 01:46 
יום אחד אנשים פותחים פה פוסטים של כל הכבוד להנהלה, חיים רמון לנשיאות ומורדי דדון לראשות עיריית בת ים... לא עובר 10 דקות ואותם אנשים רוצים שטביב יחזור...
אביחי ידין הודיע שהוא לא רוצה להשאר בהפועל ושהוא רוצה לעזוב לאירופה....רונן קצב כשל במשימה ולא מצא קבוצה באירופה.....למרות שהגיע שחקן זר במקום ידין (יקר) בחרו להציע לידין חוזה חדש והוא בחר לסרב....

לגטימי!!!! לחלוטין לשלוח שחקן שלא רוצה להיות בקבוצה ליציע...אין פה שום הפרה של חוזה ושום בולשיט אחר...
אתם שוכחים שלפני דרבי גביע הטוטו אביחי "הנשמה" לא רצה להתלבש למשחק....

שנה טובה :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 02:20 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני מסכים שההתנהלות של הקבוצה היתה נוראית, בין אם רוצים שידין יישאר ובין אם רוצים למכור אותו. לא מתאים.
ועדיין, ההתממות של כמה משתמשים פה לגבי ההתנהלות של ידין (גם אם מתוך ניסיון לגיטימי לתת קונטרה), מוגזמת לגמרי.

מה כ"כ חמור בהתנהלות של ידין חוץ מזה שהוא לא הסכים להחתום על הסכם חדש ומקוצץ (דבר שהוא לגיטימי לחלוטין).

שמע שחר, אין לי מושג מה העניין שלך עם אביחי, אבל זה מתחיל להיות מגוחך
לא פעם ולא פעמיים יצאו החוצה בקושי חלק קטן מההתנהגות וההתנהלות שלו בחודשים האחרונים וכל פעם פטרת את זה בנפנוף קליל
עכשיו פתאום כל מה שהוא עשה זה לא לחתום על חוזה חדש?

ולאחוז הסביר של המשתמשים פה, באמת נראה לכם שיום בהיר אחד קם מישהו בהפועל והחליט שאביחי לא יושב לו טוב בעין, מתעלל בו, במסכן (רק שלא יקבל נזלת), נלחם לא להחזיר אותו לרוטציה של הקבוצה? ככה סתם?
אולי בגלל שהוא תימני? זהו, זה כנראה זה.

השרתים של הפורום הזה עדים לכמה אהבתי את אביחי. על מה שהוא עשה בהפועל עוד מסוף העונה שעברה ועד היום, הזין החוצפן עם הטביב וקצרה שלו מאחורה, יכולים ללכת להזדיין לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 05:31 
מרגש מאד
החבר סו אלן התמנה לדובר ההנהלה והכל בשו שו
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 05:36 
מה הקטע לרשום "אם הוא יהיה במכבי אז..."?
איזה עוד קבוצה חוץ ממכבי יכולה לשלם לשחקן כ"כ הרבה כסף? להזכירכם, חלון ההעברות באירופה סגור.
הדרך שלו סלולה למכבי. בקיצור, ברגע שהעט עולה מהדף אחרי החתימה - שימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 06:25 
גם אם הכל נכון כלפי אביחי ,ככה לא צריכה הנהלה להתנהג ולהישמע .
מה עם קצת לשמור על פאסון ? ובחייאת מולי מה זו ההודעה הזו ? אם ההנהלה תפעל בצורה נאותה ניתן לה את כל האהבה ואם היא תתנהל בצורה לא טובה היא תקבל את כל הביקורת לא היא ראויה , לא צריך להגזים עם ההשוואות לטביב ואני לא ראיתי אף הודעה שאומרת שיש להחזיר אותו , צריך קצת פרופורציות בחיים ומותר לאנשים לשאול שאלות לבקר וגם לא להאמין אם הם רוצים .

נ.ב : אני מוכן להתערב שתגובת המועדון נוסחה על ידי ליובין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 06:49 
סו אלן כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני מסכים שההתנהלות של הקבוצה היתה נוראית, בין אם רוצים שידין יישאר ובין אם רוצים למכור אותו. לא מתאים.
ועדיין, ההתממות של כמה משתמשים פה לגבי ההתנהלות של ידין (גם אם מתוך ניסיון לגיטימי לתת קונטרה), מוגזמת לגמרי.

מה כ"כ חמור בהתנהלות של ידין חוץ מזה שהוא לא הסכים להחתום על הסכם חדש ומקוצץ (דבר שהוא לגיטימי לחלוטין).

שמע שחר, אין לי מושג מה העניין שלך עם אביחי, אבל זה מתחיל להיות מגוחך
לא פעם ולא פעמיים יצאו החוצה בקושי חלק קטן מההתנהגות וההתנהלות שלו בחודשים האחרונים וכל פעם פטרת את זה בנפנוף קליל
עכשיו פתאום כל מה שהוא עשה זה לא לחתום על חוזה חדש?

אם זה המצב, אשמח אם תשתף אותנו במעללים שמיוחסים לאביחי. אולי אתה צודק, אבל עד היום כל מה ששמעתי אלו גרסאות סותרות לגבי מה שהיה בדרבי טוטו וטענה שאביחי לא רצה לחתום על חוזה ארוך טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
עוד תימני מכפר סבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל אתה בן דוד של ידין או משהו?
אני נגעל מלראות את הדעות המשוחדות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
רק חכה תבוא לבלומפילד.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה מי שמנסה טיפה לפתוח את הראש ולבדוק האם ההתנהלות מול ידין היתה תקינה, ישר מסווג כקשור לידין ולבעל אינטרס ואפילו חס וחלילה משווה בין ההנהלה הנוכחית לטביב החלאה.
ההנהלה הזו עושה מעל ומעבר לציפיות שלנו ומרגישים עד כמה הם רוצים לעשות טוב למועדון.
עדיין, יש דברים בהתנהלות מול ידין שמעלים הרבה שאלות.
לי אישית קשה לקבל איך היחס אליו התהפך ב 180 מעלות בזמן כל כך קצר. במשך ארבע שנים הוא קיבל יחס של שחקן בית ואפילו היה הקפטן. איך מכזה מעמד הוא מגיע להיות סרח עודף, חלאת המין האנושית וזבל של בן אדם ?
אף אחד לא מצפה להבהרות בפורום פתוח אבל אלו שאלות שצריך לשאול, בפרט לאור כל ההודעות והכתבות מטעם שיוצאות מכיוון המועדון ונועדו בבירור לנגן לאוזניים של האוהדים.
בכל הסיפור הזה אין צד שהוא רק צודק וצד שהוא רק טועה.
כמו שיובל אמר, מידין אני לא מצפה להתנהלות תקינה, את היכולות שלו שיראה במגרש. מההנהלה מצפים להתנהלות יותר אנושית ובוגרת. זה מהר מאוד הפך למסכת השמצות שבסופו של דבר פוגעת גם בשם של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 08:45 
אח ידין ידין יא קוקסינל
אף פעם לא אהבתי אותך ולא החזקתי ממך גם בשיא שלך
אני בניגוד לרוב פה אשמח אם תעבור למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 08:52 
אין בעיה עם ביקורת....אבל אל תכתירו אנשים למלכים יום אחד ויום אחרי לליצני חצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 08:53 
kobster כתב:
לא מבין למה מי שמנסה טיפה לפתוח את הראש ולבדוק האם ההתנהלות מול ידין היתה תקינה, ישר מסווג כקשור לידין ולבעל אינטרס ואפילו חס וחלילה משווה בין ההנהלה הנוכחית לטביב החלאה.
ההנהלה הזו עושה מעל ומעבר לציפיות שלנו ומרגישים עד כמה הם רוצים לעשות טוב למועדון.
עדיין, יש דברים בהתנהלות מול ידין שמעלים הרבה שאלות.
לי אישית קשה לקבל איך היחס אליו התהפך ב 180 מעלות בזמן כל כך קצר. במשך ארבע שנים הוא קיבל יחס של שחקן בית ואפילו היה הקפטן. איך מכזה מעמד הוא מגיע להיות סרח עודף, חלאת המין האנושית וזבל של בן אדם ?
אף אחד לא מצפה להבהרות בפורום פתוח אבל אלו שאלות שצריך לשאול, בפרט לאור כל ההודעות והכתבות מטעם שיוצאות מכיוון המועדון ונועדו בבירור לנגן לאוזניים של האוהדים.
בכל הסיפור הזה אין צד שהוא רק צודק וצד שהוא רק טועה.
כמו שיובל אמר, מידין אני לא מצפה להתנהלות תקינה, את היכולות שלו שיראה במגרש. מההנהלה מצפים להתנהלות יותר אנושית ובוגרת. זה מהר מאוד הפך למסכת השמצות שבסופו של דבר פוגעת גם בשם של המועדון.

איך סבתא שלי היתה אומרת?
די זאלבע דרעק מיט אנדרה דקורציה
לתשומת לב החבר בוכמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:05 
אם בשביל להשאיר את טוטו צריך למכור את ידין למכבי, אז שיהיה. לא מבין איפה השיקול ומה הבעיה? לדחוף אותו בכח לחיפה שהם לא רוצים והוא לא רוצה, זה דבילי ומיותר. ידין הוא לא מה שיבדיל בין אליפות של מכבי או לא(בניגוד לטוטו), יש להם שם את ראדי, אלברמן, רפי דהאן, שירן ייני, כולם על המשבצת שלו. וגם אם הוא יפלס דרך להרכב, כמו שאמרתי, לא עליו תקום ותיפול העונה שלהם.
וזה רק הקטע המקצועי, אני לא מדבר על כל מה שקורה או קרה בחדר ההלבשה אצלנו, בין אם זה נכון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
כלומר השימון מזרחי וונאביז הוציאו הודעה אתמול שהיא למעשה הודאה באשמה בגלל שזה מה שהאוהדים של הפועל רוצים לשמוע ?

אם במלחמת הגרסאות בין הפועל לרפש ממול אתם בוחרים להאמין להם, אז הבעיה היא לא אצל ההנהלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
כל העורכי דין של ידין ממש משעשעים אותי.
הרי אחרי שילבש צהוב,אתם תקללו אותו ותשירו שתהיה .....לידין/למכבי.

ואני באמת לא צריך להתנצל שאני מאמין להנהלה של הפועל אם זה ליובין (סימו) או זה סו אלן (מקורמן) ולא מאמין למיץ של הזבל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל אתה בן דוד של ידין או משהו?
אני נגעל מלראות את הדעות המשוחדות שלך.

ברור, אני בן דוד שלו.
זה לא שאמרתי יותר מפעם אחת שיתנו אותו לחיפה או מכבי מצידי אם זה מה שיעזור לנו.
סליחה שיש כאן משתמשים שמנסים לנתח את המצב בצורה קצת יותר אובייקטיבית וביקורתית, ולא לבלוע כל ספין של ההנהלה. ואני זה שמשוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:22 
גם אם יעבור למכבי לא אשכח לו את הרגעים היפים
ממש כשם שאזכור את אניימה
ולגבי ההודעות של ההנהלה בעניין זה לא נותר אלא להעיר שהן ילדותיות במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
מולי הולצמן כתב:
אין בעיה עם ביקורת....אבל אל תכתירו אנשים למלכים יום אחד ויום אחרי לליצני חצר...

אחי, אף אחד לא קרא להם ליצנים.
כבר אמרתי שאין מי שרק צודק ומי שרק טועה.
אם אנחנו רוצים להרים מחדש את המועדון עם סטנדרטים שלא היו פה, התנהלות מול שחקנים זה אחד הפרמטרים.
הבן אדם היה פה 4 שנים, גם אם הוא התנהג כמו אדיוט לא אומר שצריך ליישר איתו קו, כמעט תמיד בחיים עדיף להשתמש במוח ולא בכוח.
תאמין לי שאם ההודעה של הבוקר היתה יוצאת לפני שבועיים היו הרבה פחות סימני שאלה. את האש צריך להפנות נגד מי שהטריפה לידין את הראש ולא נגד ידין עצמו.

פניה אישית לכל חברי העמותה היקרים שכותבים כאן -
אתם עושים עבודת קודש ומגיע לכם את כל הכבוד וההערכה שיש בעולם. אם מישהו מפה מעביר ביקורת או מילה ספק לגבי ההתנהלות של ההנהלה הנוכחית, זה לא נגדכם ואתם לא צריכים לשמש כשופר של ההנהלה וישר לקחת את הצד שלה. כמו בכל גוף אחר, יהיו דברים שהיא תעשה יותר טוב ודברים שהיא תעשה פחות טוב. ההשוואה למי שהיה פה קודם בכלל לא רלבנטית כי ההנהלה הזו תנצח בכל השוואה כזו. הפרמטר היחיד שעומד לנגד עינינו זה איך להגיע למצב האופטימלי (כי אין מושלם).
יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אם בשביל להשאיר את טוטו צריך למכור את ידין למכבי, אז שיהיה. לא מבין איפה השיקול ומה הבעיה? לדחוף אותו בכח לחיפה שהם לא רוצים והוא לא רוצה, זה דבילי ומיותר. ידין הוא לא מה שיבדיל בין אליפות של מכבי או לא(בניגוד לטוטו), יש להם שם את ראדי, אלברמן, רפי דהאן, שירן ייני, כולם על המשבצת שלו. וגם אם הוא יפלס דרך להרכב, כמו שאמרתי, לא עליו תקום ותיפול העונה שלהם.
וזה רק הקטע המקצועי, אני לא מדבר על כל מה שקורה או קרה בחדר ההלבשה אצלנו, בין אם זה נכון לא.

הבעיה מבחינתי היא לא מכבי, אני מסכים איתך שהם מפוצצים בקשרים אחוריים והתרומה שלו עבורם לא תהיה כל כך משמעותית (למרות שהוא עדיף על כולם שם).
הבעיה היא שאנחנו הולכים לעונה של 50 משחקים עם קשר אחורי אחד בן 31 שלא עשה הכנה גופנית לעונה (שי וגורדנה, גם כשירים ובשיא כושרם שזה לא המצב, לא יכולים למלא את תפקיד הקשר האחורי אפילו לא בצחוק), וזה מתכון לאסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
JustZiv כתב:

הבעיה מבחינתי היא לא מכבי, אני מסכים איתך שהם מפוצצים בקשרים אחוריים והתרומה שלו עבורם לא תהיה כל כך משמעותית (למרות שהוא עדיף על כולם שם).
הבעיה היא שאנחנו הולכים לעונה של 50 משחקים עם קשר אחורי אחד בן 31 שלא עשה הכנה גופנית לעונה (שי וגורדנה, גם כשירים ובשיא כושרם שזה לא המצב, לא יכולים למלא את תפקיד הקשר האחורי אפילו לא בצחוק), וזה מתכון לאסון.

מקצועית אתה צודק.
לכן צריכים לחפש טרייד טוב תמורת ידין ו/או אלרואי ו/או חימוביץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:32 
כל מילה של קובי למעט תיקון אחד
אני מקווה ומאמין שכולנו חברי עמותה
הבעיה היא לא עם חברי העמותה אלא עם אותם חברים שמינו את עצמם למנהלים ולדברים של העמותה ומפזרים כאן רמזים עבים שהם מקורבים והם יודעים דברים שאנחנו לא
ואם כבר מדברים על זה
מתי אסיפה?
מתי בחירות?
מתי דין וחשבון על ההכנסות וההוצאות?
כל העסק מנוהל בחשאיות שאיננה לטעמי ולא לרוחי בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
יובל כתב:
JustZiv כתב:

מקצועית אתה צודק.

לא יודע אם אנחנו במצב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להחזיק שחקן רק בשביל הליגה (כי באירופה הוא כבר לא יכול לשחק).
או שימכרו אותו לקבוצה אחרת מלבד המחלה או שיעלו אותו ליציע. אחרי חודש-חודשיים שם הוא כבר יבוא לבד לחתום על חוזה חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:43 
kobster כתב:
קלדרון כתב:
יובל כתב:
JustZiv כתב:

מקצועית אתה צודק.

לא יודע אם אנחנו במצב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להחזיק שחקן רק בשביל הליגה (כי באירופה הוא כבר לא יכול לשחק).
או שימכרו אותו לקבוצה אחרת מלבד המחלה או שיעלו אותו ליציע. אחרי חודש-חודשיים שם הוא כבר יבוא לבד לחתום על חוזה חדש

אני מניח שזה יחכה לינואר, אם בכלל.
בינתיים נתפלל שדג'מבה יהיה כשיר.
גם אם לא, אפשר למצוא פתרונות סבירים לרוב המשחקים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שידין עובר תמורת כסף (חסכון במשכורת גבוה מאוד + דמי מעבר) - למה אי אפשר שחקן רק לליגה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אביחי ידין - הסוף (?)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
קלדרון כתב:
יובל כתב:
JustZiv כתב:

מקצועית אתה צודק.

אני מניח שזה יחכה לינואר, אם בכלל.
בינתיים נתפלל שדג'מבה יהיה כשיר.
גם אם לא, אפשר למצוא פתרונות סבירים לרוב המשחקים בליגה

פתרונות סבירים אין, יש פתרונות מאוד מאוד רעים, שיכולים לעלות לנו בנקודות ובמאבק אליפות.

וקלדרון, אין סיכוי שיביאו עוד מישהו. התקווה היחידה הייתה להשאיר את ידין ולמכור את אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: