תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
מה גולדהאר עישן כשהוא הציע לקולאוטי חוזה כזה?

את החומר הטוב ביותר שיש - נמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:01 
ועוד צריך לזכור שהזרים החדשים שלהם, שמככבים ברשימה שם, לוקחים הביתה הרבה יותר מאשר מה שורמוט או ידין או ישראלי אחר לוקח, בגלל שיטת המיסוי ההזויה (מישהו אמר שמעון מזרחי) שנותנת הקלות לשחקנים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
אלירן עטר בנוסף להכנסה האדירה שהוא עושה במקקי, תחשבו גם את ההכנסה הצדדית ב"שחור", כשודד זקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:05 
אדום נחמד כתב:
אם לא הייתי אוהד את אותה הקבוצה כמוכם, הייתי אומר שהלואי ובכל משחק נגד הקבוצה הבאה של אלרואי הוא יתן לכם 3.
אם הוא יעבור למכבי, אני אפילו לא יכול לאחל לו הצלחה בשאר המשחקים.
אבל ממש בא לי.

מסכים, אבל לא בגלל היכולת המקצועית שלו, אלא בגלל שלא מגיע לשחקן שמתאמץ ורוצה להיות בהפועל שידברו עליו כמו שמדברים עליו כאן.
יש כ"כ הרבה שחקנים שבהזדמנות הראשונה יעשו הכל כדי לברוח מהפועל ודווקא עליו פותחים את הפה? למה? כי פחות טוב?
טוטו תמוז, שאני מאד רוצה שיישאר בהפועל השנה, רצה לברוח לנו שנה שעברה באמצע העונה, כשהוא יודע שהוא בערך חצי קבוצה והוא משאיר אותנו מפורקים וזה לא הפריע לו לבוא למשחק בפ"ת על אזרחי וזה אחרי שהפועל החזירה לו את הקריירה. והוא מקבל כאן לבבות.
תלמדו להעריך גם שחקנים שאוהבים את המועדון, גם אם המשחק שלהם קצת מעצבן וגם אם הם פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
יובל כתב:
חייבת לשבת עליו עד שהוא חותם ל-5 שנים. אסור לאבד אותו.

לפי טלקיסקי הוא מסיים חוזה ב2014/2015 ככה שעכשיו אין לנו מה לדאוג.. אם יחליטו חס וחלילה בעונה הבאה לא לתת לו להיות שוער ראשון אז יש לנו סיבה לדאוג

יש הרבה טעויות בנתונים של טלקיסקי. קליימן מסיים חוזה בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:09 
יובל כתב:
EZMAN כתב:
יובל כתב:
חייבת לשבת עליו עד שהוא חותם ל-5 שנים. אסור לאבד אותו.

לפי טלקיסקי הוא מסיים חוזה ב2014/2015 ככה שעכשיו אין לנו מה לדאוג.. אם יחליטו חס וחלילה בעונה הבאה לא לתת לו להיות שוער ראשון אז יש לנו סיבה לדאוג

יש הרבה טעויות בנתונים של טלקיסקי. קליימן מסיים חוזה בקיץ הבא.

אם הסוכן שלו הוא במקרה דודו דהאן , אז שנה הבאה הוא ישחק כבר בבלגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:25 
redrony כתב:
שחר כתב:
אני לא ממש מתנגד למה שהוא אומר, אבל איך השוערים במכבי יצליחו בדיוק אם מביאים להם על הראש שוער זר? וחיימוב גם כן היה שוער מצויין. אתם לא חושבים שיש פה קונפליקט ובעיקר צביעות גדולה?

אני חושב שאובארוב כנראה לא מחזיק מהשוערים שלו במכבי. קונפליקט אני אכן חושב שיש פה, דווקא צביעות לא. זו אמירה לא פשוטה עבור מאמן שוערים בקבוצה שאימן אותם (אני לא יודע אם ברק לוי עוד בקבוצה).
כנראה שאם להפועל היה ברק לוי או חיימוב אז שוער זר היה הפתרון ושיש לך את קליימן, צריך ללכת איתו. אני מאוד מקווה שזה מה שיהיה בעונה הבאה ושלקליימן יהיה את הכח לעבור את השנה הזו (ושוב, מאוד אוהב את אדל. שוער מצוין, מקצוען ובן אדם תענוג).

ברור שזו צביעות, הרי למה המאמנים מביאים שוערים זרים ולא נותנים לצעירים הזדמנות? כי הם חוששים לסמוך עליהם ויותר נוח לסמוך על הניסיון של השוער הזר מאשר לשלם את שכר הלימוד של השוערים הצעירים שלא רגילים למעמדים כאלה.
אם מעמד השוער הישראלי כ"כ חשוב לו, מה בדיוק הבעיה לעמוד על ארבע במכבי ולהפוך עולמות כדי שהשוערים הישראלים המוכשרים שבקבוצה שלו ישחקו?
אז מה הוא עושה? הוא גיבור גדול על הפועל תל אביב ומתלונן על זה שקליימן לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
בפייסבוק של הפועל היה רשום שישחררו עוד 250 מנויים לשער 7 ביום ראשון, מישהו יודע מה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל תזכה באליפות העונה (ואני ספקטי...) אז גם בעונה הבאה קליימן לא יהיה שוער ראשון. השנה זה היה הליגה האירופית, החשיבות של הכסף מאופ"א לתקציב קבוצת צמרת וחוסר הניסיון של בוריס. שנה הבאה זה יהיה ליגת האלופות, החשיבות של הכסף מאופ"א כדי לבנות שושלת ו...חוסר הניסיון של בוריס.
לגבי טבלת השכר - שנה הבאה רק ורמוט יהיה ברשימת המרוויחים הגדולים. את שאר המקומות תתפוס מכבי ת"א ויניב קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:55 
מחבר טוב של ברק לוי שמעתי שהוא עוזב כנראה לליגה שנייה באנגליה בינואר
אני לא יודע אם גם שם עובדים החוקים של אשרת עבודה

בכל מקרה,
אותו בן אדם טוען שהוא "אוהד" הפועל. (במרכאות, כי מבחינתי אוהד הפועל לא ישחק במכבי)
כנראה שהפועל זאת הקבוצה שהוא מעדיף אם היו שואלים אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 17:59 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
אני לא ממש מתנגד למה שהוא אומר, אבל איך השוערים במכבי יצליחו בדיוק אם מביאים להם על הראש שוער זר? וחיימוב גם כן היה שוער מצויין. אתם לא חושבים שיש פה קונפליקט ובעיקר צביעות גדולה?

אני חושב שאובארוב כנראה לא מחזיק מהשוערים שלו במכבי. קונפליקט אני אכן חושב שיש פה, דווקא צביעות לא. זו אמירה לא פשוטה עבור מאמן שוערים בקבוצה שאימן אותם (אני לא יודע אם ברק לוי עוד בקבוצה).
כנראה שאם להפועל היה ברק לוי או חיימוב אז שוער זר היה הפתרון ושיש לך את קליימן, צריך ללכת איתו. אני מאוד מקווה שזה מה שיהיה בעונה הבאה ושלקליימן יהיה את הכח לעבור את השנה הזו (ושוב, מאוד אוהב את אדל. שוער מצוין, מקצוען ובן אדם תענוג).

ברור שזו צביעות, הרי למה המאמנים מביאים שוערים זרים ולא נותנים לצעירים הזדמנות? כי הם חוששים לסמוך עליהם ויותר נוח לסמוך על הניסיון של השוער הזר מאשר לשלם את שכר הלימוד של השוערים הצעירים שלא רגילים למעמדים כאלה.
אם מעמד השוער הישראלי כ"כ חשוב לו, מה בדיוק הבעיה לעמוד על ארבע במכבי ולהפוך עולמות כדי שהשוערים הישראלים המוכשרים שבקבוצה שלו ישחקו?
אז מה הוא עושה? הוא גיבור גדול על הפועל תל אביב ומתלונן על זה שקליימן לא משחק.

לא קשור שהוא גיבור גדול או לא. יכול להיות שהוא חושב שהשוערים של מכבי לא מספיק טובים לעומת קליימן שהוא כן מספיק טוב. אם אכן ככה הוא חושב, אני מסכים איתו. הקבוצה לא צריכה להיפגע על מזבח קידום ישראלים. אני שוב אומר, אם לי היה את ברק לוי, הייתי רוצה מישהו יותר טוב. אחרי שראיתי את קליימן בהזדמנויות שהוא קיבל אני סומך עליו שגם עכשיו הפגיעה לא תהיה גדולה מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה אם החוזה של בוריס נגמר בקיץ הבא או בזה שאחריו,
כבר עכשיו חייבים למצוא את הדרך להחתים אותו על חוזה לחמש שנים.
אחרת זה שקוף מדי שמתישהו נשמע "קליימן מסרב לחתום על חוזה חדש ומעדיף להיות שחקן חופשי בתום העונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:19 
KID A כתב:
זה לא משנה אם החוזה של בוריס נגמר בקיץ הבא או בזה שאחריו,
כבר עכשיו חייבים למצוא את הדרך להחתים אותו על חוזה לחמש שנים.
אחרת זה שקוף מדי שמתישהו נשמע "קליימן מסרב לחתום על חוזה חדש ומעדיף להיות שחקן חופשי בתום העונה".

מה שקוף?
זה כבר קרה, תתעורר.
הציעו לו חוזה ל5 שנים בקיץ עם הבטחה להיות שוער ראשון בשנה הבאה, והוא סירב כי יש יורו לצעירים בקיץ והוא רוצה אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
לא הבטיחו לו להיות שוער ראשון ואי אפשר להבטיח דבר כזה.
אמרו לו שהוא יהיה שוער ראשון לקראת העונה הזאת (כשחשבו שאדל ימכר), וכשזה לא קרה הוא החליט לא לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
מצטער,
לא רואה את קליימן מקבל הצעה באירופה עם 2.5 ק"מ בליגה שלנו.
מישהו פה יתן לו את המפתחות להיות שוער ראשון באירופה בלי ניסיון בכלל בליגה רק בגלל שאולי יהיו לו כמה משחקים טובים בנבחרת הצעירה?!
בבלגיה יותר טיפשים מבחודורוב?! הוא יסע להיות שוער שני שם אחרי שלא רצה להיות שוער שני כאן??

שיראה את אניימה. שוער ענק, אחרי שזכה כשחקן השנה בישראל ב-2009, לקח דאבל והופעות בליגה האירופית ב-2010 וסגנות, גביע וצ'מפיונס ב-2011 וכמובן מונדיאל ואליפות אפריקה עם ניגריה - ומה שהוא הצליח לגרד כשחקן חופשי, זה להיות שוער שני בליל. בקיץ הזה הפך להיות שוער שלישי ומה הוא הצליח למצוא? מכבי ת"א?!

אוואט הוא תופעה. לא חושב שהיתה כזו לפניו (ויסלח לי מגיש הספורט של הערוץ ה-1). משהו באמת חריג. באמת שאני לא מבין את זה.
בכל מקרה, קליימן לא הולך לשום אירופה. בקיץ אחרי שיתפכח מהשטויות שלו, הוא יצטרך לבחור בין הפועל ת"א לקבוצה קטנה בליגה. יש לי הרגשה שאני יודע מה הוא יבחר. לא הייתי מודאג מזה כל כך כמוכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:26 
KID A כתב:
לא הבטיחו לו להיות שוער ראשון ואי אפשר להבטיח דבר כזה.
אמרו לו שהוא יהיה שוער ראשון לקראת העונה הזאת (כשחשבו שאדל ימכר), וכשזה לא קרה הוא החליט לא לחתום.

לא נכון.
אחרי שכבר היה ברור שאדל נשאר הוא קיבל הבטחה להיות שוער ראשון בעונה הבאה. הוא עדיין לא רצה לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:27 
Charlie כתב:
מצטער,
מישהו פה יתן לו את המפתחות להיות שוער ראשון באירופה בלי ניסיון בכלל בליגה רק בגלל שאולי יהיו לו כמה משחקים טובים בנבחרת הצעירה?!
בבלגיה יותר טיפשים מבחודורוב?! הוא יסע להיות שוער שני שם אחרי שלא רצה להיות שוער שני כאן??

שיראה את אניימה. שוער ענק, אחרי שזכה כשחקן השנה בישראל ב-2009, לקח דאבל והופעות בליגה האירופית ב-2010 וסגנות, גביע וצ'מפיונס ב-2011 וכמובן מונדיאל ואליפות אפריקה עם ניגריה - ומה שהוא הצליח לגרד כשחקן חופשי, זה להיות שוער שני בליל. בקיץ הזה הפך להיות שוער שלישי ומה הוא הצליח למצוא? מכבי ת"א?!

אוואט הוא תופעה. לא חושב שהיתה כזו לפניו (ויסלח לי מגיש הספורט של הערוץ ה-1). משהו באמת חריג. באמת שאני לא מבין את זה.
בכל מקרה, קליימן לא הולך לשום אירופה. בקיץ אחרי שיתפכח מהשטויות שלו, הוא יצטרך לבחור בין הפועל ת"א לקבוצה קטנה בליגה. יש לי הרגשה שאני יודע מה הוא יבחר. לא הייתי מודאג מזה כל כך כמוכם.

יורו לצעירים זו במה ענקית. בטח יותר מהאולמפיאדה, ומכבי קיבלה 2 מיליון יורו בגלל כמה הופעות טובות בתחרות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
צ'רלי, בדיוק בגלל זה לא דיברתי על החשש מזה שהוא יעזוב בקיץ הזה, עם כל הכבוד ליורו.
אני מדבר על זה שאם הוא יהפוך לשוער הראשון בעונה הבאה ויהיה טוב, אז הוא כבר לא ירצה לחתום על חוזה חדש ויעדיף לסיים חוזה ולהיות שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מחבר טוב של ברק לוי שמעתי שהוא עוזב כנראה לליגה שנייה באנגליה בינואר
אני לא יודע אם גם שם עובדים החוקים של אשרת עבודה

בכל מקרה,
אותו בן אדם טוען שהוא "אוהד" הפועל. (במרכאות, כי מבחינתי אוהד הפועל לא ישחק במכבי)
כנראה שהפועל זאת הקבוצה שהוא מעדיף אם היו שואלים אותו

מכבי לא תשחרר אותו. מי יעמוד בינואר כשאניימה יעלם לחודש לאליפות אפריקה? שוער נערים ב' שלהם?!
אגב, גם גל ניר עבר במכבי ת"א וגם הוא נחשב לאדום. יש ילדים שמתגלגלים לנוער של מכבי (מואנס דאבור כאלה) הם אוהדים את הפועל אבל החיים הביאו אותו למכבי. בסתר ליבם הם חולמים על הרגע שיוכלו לשחק באדום. מעטים מהם באמת מצליחים להגשים את החלום ו"לחצות" את הקווים. לא נראה לי שברק לוי יהיה אחד מהם בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Charlie כתב:
מצטער,

יורו לצעירים זו במה ענקית. בטח יותר מהאולמפיאדה, ומכבי קיבלה 2 מיליון יורו בגלל כמה הופעות טובות בתחרות הזאת.

כן, וחלוץ זה כמו שוער, ושחקן אפריקאי זה כמו שחקן ישראלי. צודק. ובטח תגיד גם שהוא בכלל לא שיחק לפני לונדון, רק בגביע הטוטו, כמו השוער המחליף הממורמר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:40 
מישהו יכול להגיד מה הולך ב103FM עם גרנט והפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אלירן עטר בנוסף להכנסה האדירה שהוא עושה במקקי, תחשבו גם את ההכנסה הצדדית ב"שחור", כשודד זקנות.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:41 
Yalla Hapoel כתב:
מישהו יכול להגיד מה הולך ב103FM עם גרנט והפועל?

אמרו ברדיו וזה הכותרת כשאתה נכנס לאתר שלהם...
נשמע קצת הזוי, בכל זאת התוכנית של פרימו...

הנה הקטע http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:46 
מקוה שזה שטויות ולא אתפלא כשזה בא מקופמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:48 
זה שטויות.
הסיכוי היחיד זה שגרנט מנסה לדחוף את עצמו.
או זה, או ששוב מסתלבטים על קופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
קליימן זה העתיד של הכדורגל הישראלי ואני אומר את זה כבר יותר משנתיים! תנו לילד לשחק אין לנו ברירה אחרת!

מקווה שהוא יהיה העתיד של הפועל תל אביב, כי גם ככה בשנים האחרונות גדלו לנו הרבה מאוד שוערים מוכשרים שהרסנו בעצמנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:51 
אם חס וחלילה ניצן לא ימשיך, אז הלוואי גרנט יבוא להפועל, הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה הכסף לגרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אם חס וחלילה ניצן לא ימשיך, אז הלוואי גרנט יבוא להפועל, הלוואי

הלוואי ולא

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 18:59 
תהיו רציניים שניה
גרנט לא אחד שיחתום עכשיו בשביל איזה 200,000 דולר
או במילים אחרות המושגע היחיד שיכול להרשות לעצמו להביא אותו גר בקנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: