תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 15:34 
מעניין איפה ידין סגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 15:47 
Charlie כתב:
שחר כתב:
pokara כתב:
מקווה רק שהבורר יעמיד את מר ידין במקומו,
ויסביר לו שאולי מה שהפועל עושה זה לא יפה, אבל זה חוקי לחלוטין וקביל,
ויש לו את האפשרות להאריך את החוזה ולשחק.

אולי ככה שחקנים גם יתחילו להתייחס למועדון ביראת כבוד, ולא רק בתור תחנת מעבר
(כמו בחיפה שבסופו של דבר כולם מאריכים חוזה אם ברצונם להמשיך הלאה (במכירה או בהשאלה),
על מנת שהדון יגזור את הקופון)

א. בכלל לא בטוח שמה שהפועל עושה זה חוקי.
ב. גם בחיפה לא כולם מאריכים חוזה, דקל קינן למשל שיחק בחיפה עד סוף חוזהו ואז עבר בחינם לאנגליה.

א. הפועל צריכה לאפשר לידין להתאמן והיא עושה זאת. היא אפילו תקח אותו לקיסריה עכשיו. וכן היא צריכה לשלם לו את שכרו ע"פ החוזה במועד, וגם את זה היא עושה. בשום מקום בחוזה לא כתוב (וזאת מבלי לראות אותו כלל) שידין חייב לפתוח בהרכב או לשחק X משחקים בעונה. מה שהפועל עושה הוא בבחינת "כשר אבל מסריח" אבל אין בעיה של חוקיות ואני חושב שהגיע הזמן שהמועדון הזה יעמיד שחקנים במקומם.

ב. דקל הוא היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. יש פה ושם פאשלות לדון, אבל בסופו של דבר הוא מקפיד מאד שאף שחקן לא יסיים את החוזה ויצא לו לאירופה, אלא רק במכירה, גם אם זה אומר להתעלל בשחקן ולמשוך אותו.

אתה בטוח שלומר לשחקן שהוא יושב יציע כעונש בגלל שהוא לא רוצה לחתום על חוזה ולא בשל סיבות מקצועיות זה תקין? אני לא הייתי חותם על זה בכזו החלטיות.

דקל היוצא מן הכלל? ומה עם תומר חמד, אברייטמן וטישיירה למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:07 
טשיירה נמכר לציריך ב1.2 מיליון,
ארביטמן נמכר לגנט

כמו שכתבתי, את חמד אף אחד לא ספר והאמין שהוא יקבל הצעה מחו"ל (וגם כאן כל הזמן דיברו על הארכת החוזה שלא מומשה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:12 
די כבר מושיקו, אני נותן לך מספיק קרדיט שאתה מבין שעמיר פלג זה לא חדשות הפועל. אחרי זה אתה מתלונן שקוראים לך טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
אייבינדר, בן שושן, עמיר פלג וקלגנוב מועמדים להפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:24 
לא חייבים להגיד לידין שהוא ביציע כי אינו חותם על חוזה. ויותר מזה, בניגוד לטוטו, יש לידין מחליף ראוי.
חוץ מזה, להפועל לא יזיק לשמור על ידין בכושר ובמקרה הצורך לשתף אותו נקודתית.

לידין זה יזיק מאוד. אבל, לא הבנתי איך הגענו לזה - הכי טוב, כולל לידין עצמו, שיעבור לקבוצה אחרת בארץ. שישכח מחו"ל ובודאי שעד ינואר. חו"ל בינואר ועוד אחרי חודשים ללא משחק זה הימור מבחינת שחקן שכל הקיץ לא קיבל הצעה ראויה. וההימור רק גובר בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
די כבר מושיקו, אני נותן לך מספיק קרדיט שאתה מבין שעמיר פלג זה לא חדשות הפועל. אחרי זה אתה מתלונן שקוראים לך טרול.
בגלל האידיוט הזה קראתי את הכל בחיפוש מיותר אחר אזכור של הפועל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
למה מתרגלים את פטקוביץ כמגן שמאלי? מילא כקשר אחורי שיחליף את ג׳מבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו,בא לי לתת לך בעיטה בתחת.הבעיה שאתה רובוטרול שלא באמת קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי באופן כללי כזה, שפטקו יכול להתאים טוב כקשר גרזן. משהו בסגנון הבוסני ההוא שהיה לפני שנה-שנתיים באחת מהקבוצות המוסקוואיות(ספרטק נדמה לי).
הוא נראה פיזי מאוד, הוא די טכני(עפ"י הסרטונים) ויש אומרים מהיר. יש פה פוטנציאל אולי לגרזן מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
oMeR1 כתב:
בגלל האידיוט הזה קראתי את הכל בחיפוש מיותר אחר אזכור של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
תביעה בלי בסיס.
הרי כל מאמן יכול להחליט שהשחקן לא נכלל בסגל בגלל סיבות מקצועיות.
אם ההתאחדות תתן פה יד לידין, זה פתח לכל שחקן להפר חוזה בגלל שטויות.

ידין בפאניקה, ונראה לי שהיועצים שלו הם לא מהמובחרים בשוק.
אבל לא נורא, בסוף הוא יבין מה טוב לו. לצערו זה יהיה מאוחר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
מההתרשמות שלי מפטקו( תקשורת, סרטונים וכל מיני פורומים של הקבוצות שהוא שיחק במהלך השנים) הוא נראה סוג של "שירן ייני" מבחינת זה שהוא סוג של כולבויניק שיכול לשחק כמעט בכל עמדה במגרש ולהיות טוב בה.. אם זה קשר אחורי(גרזן), בלם, מגן שמאלי ואולי אפילו קשר שמאלי..

מעניין מאוד מה מתכננים לו שם בצוות המקצועי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
מההתרשמות שלי מפטקו( תקשורת, סרטונים וכל מיני פורומים של הקבוצות שהוא שיחק במהלך השנים) הוא נראה סוג של "שירן ייני" מבחינת זה שהוא סוג של כולבויניק שיכול לשחק כמעט בכל עמדה במגרש ולהיות טוב בה.. אם זה קשר אחורי(גרזן), בלם, מגן שמאלי ואולי אפילו קשר שמאלי..

מעניין מאוד מה מתכננים לו שם בצוות המקצועי..

אז יש לו פיפי של בת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:48 
יהיה מאד קשה להפועל לטעון ששחקן שהוצע לו חוזה לחמש שנים לא נמצא בתכניות המקצועיות של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יהיה מאד קשה להפועל לטעון ששחקן שהוצע לו חוזה לחמש שנים לא נמצא בתכניות המקצועיות של המועדון.

פשוט מאוד:

" לשחקן הוצע חוזה ל5 שנים כשהמטרה של המועדון היא לבנות קבוצה לעתיד הרחוק של המועדון ולבסס את אביחי כעמוד התווך שלה.. אביחי סירב בנימוס אז הצוות המקצועי החליט לשנות גישה ולהחתים את גילי ורמוט ל5 שנים ואת דג'מבה לשנתיים עם אופציה ל3 כדי שהם יבססו את הקישור של הקבוצה לשנים הקרובות "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:54 
EZMAN כתב:
19 כתב:

פשוט מאוד:

" לשחקן הוצע חוזה ל5 שנים כשהמטרה של המועדון היא לבנות קבוצה לעתיד הרחוק של המועדון ולבסס את אביחי כעמוד התווך שלה.. אביחי סירב בנימוס אז הצוות המקצועי החליט לשנות גישה ולהחתים את גילי ורמוט ל5 שנים ואת דג'מבה לשנתיים עם אופציה ל3 כדי שהם יבססו את הקישור של הקבוצה לשנים הקרובות "

נראה כמה פשוט זה יהיה בבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:54 
העמדה הכואבת והחסרה היא הבלמים.
אם פטקו בלם ברמה גבוהה, לא הבנתי מדוע משדכים לו עמדות אחרות שספק אם יש בהן חוסר וברור שבכל מקרה החוסר אינו קריטי. אפילו אם הוא משחק טוב יותר בעמדות אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
בפועל, הפועל יכולה לסובב את זה איך שבא לה.
ידין חתום בחוזה עבודה. יש סכום קבוע מראש שעל פיו הוא יכול להשתחרר ממנו.
עד היום כנראה לא הגיעה הצעה בגובה הסכום הזה.

כל השאר זה בולשיט שאפשר לשנות בדקה.
אם מדובר בבית משפט נורמלי, העמדה של ידין בחיים לא תתקבל.

מה גם שאביחי ידין טען בתחילת העונה שהוא לא מעוניין לשחק בהפועל.
אז הפועל עוזרת לו בכך. אל תשחק, שב ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
באמת לא ברור העניין הזה עם פטקוביץ'. הביאו מגן שמאלי וקשר אחורי, ושניהם נראים מצוין עד עכשיו. הבעיה שלנו היא בעמדת הבלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/205364.html
לא חדשות הפועל אבל בכל זאת.
לוזון מתחבר למכביסט שבו עם המשפט האלמותי: "הנבחרת תחזור לישראל רק עם ניצחון", פעם אחרונה שנאמר משפט דומה השחקן ה-12 בילו כמעט 4 שנים רצופות בבלומפילד.
:LAGUH!: :ROSE:

בנוסף:
ציטוט:
על כך שניצן שירזי ביקש מחיים רמון לחזור ולעבוד אמר: "ניתן לזמן לעבור, ברור שהאינסטיקנט של ניצן זה לחזור ולעבוד אבל הכל צריך להעשות בעצה אחת עם הרופאים. דיברתי היום עם הסובבים אותו כי הוא ביקש שיתנו לו לנשום ולנוח אחרי מה שעבר. מה שהיה מדהים ששעה וחצי אחרי ניתוח של חמש שעות הוא שאל לראשונה עם הבלם הגיע. קצת ההתאוששות שלו מדהים".

אז כנראה שכן בונים על פטקוביץ' כבלם אחרי הכל (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:05 
RedFox כתב:
לוזון מתחבר למכביסט שבו עם המשפט האלמותי: "הנבחרת תחזור לישראל רק עם ניצחון", פעם אחרונה שנאמר משפט דומה השחקן ה-12 בילו כמעט 4 שנים רצופות בבלומפילד.

בנוסף:
ציטוט:
על כך שניצן שירזי ביקש מחיים רמון לחזור ולעבוד אמר: "ניתן לזמן לעבור, ברור שהאינסטיקנט של ניצן זה לחזור ולעבוד אבל הכל צריך להעשות בעצה אחת עם הרופאים. דיברתי היום עם הסובבים אותו כי הוא ביקש שיתנו לו לנשום ולנוח אחרי מה שעבר. מה שהיה מדהים ששעה וחצי אחרי ניתוח של חמש שעות הוא שאל לראשונה עם הבלם הגיע . קצת ההתאוששות שלו מדהים".

וזה גם אומר שהעורך באתר די עילג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
RedFox כתב:

בנוסף:
ציטוט:
על כך שניצן שירזי ביקש מחיים רמון לחזור ולעבוד אמר: "ניתן לזמן לעבור, ברור שהאינסטיקנט של ניצן זה לחזור ולעבוד אבל הכל צריך להעשות בעצה אחת עם הרופאים. דיברתי היום עם הסובבים אותו כי הוא ביקש שיתנו לו לנשום ולנוח אחרי מה שעבר. מה שהיה מדהים ששעה וחצי אחרי ניתוח של חמש שעות הוא שאל לראשונה עם הבלם הגיע . קצת ההתאוששות שלו מדהים".

וזה גם אומר שהעורך באתר די עילג.

נכון, ולא רק בגלל העם אלא בגלל שבאותו אתר מטופש פרסמו שהוא ישחק כמגן שמאלי או קשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:41 
oMeR1 כתב:

כדי שהמוח שלך לא יישחק עם כתבה שלא עונה בדיוק לפרמטרים שאליהם אתה מתוכנת, הורדתי את הלינק. עכשיו אתה יכול לנשום לרווחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:50 
moshiko כתב:
oMeR1 כתב:

כדי שהמוח שלך לא יישחק עם כתבה שלא עונה בדיוק לפרמטרים שאליהם אתה מתוכנת, הורדתי את הלינק. עכשיו אתה יכול לנשום לרווחה.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
עוה"ד של הפועל בדקו את עניין ידין לעומק לפני שרמון תחמן אותו וסגר אותו בפינה.
זה מקרה לא שכיח כי בד"כ קבוצה לא רוצה לשלם חוזה שנה שלמה ולא לעשות שימוש בשחקן שבסוף העונה הופך לחופשי.
אז זה לא רק שידין נפגע, גם הפועל תפגע כלכלית בשנה הזו שתשלם הרבה כסף על כלום ולבסוף תאבד את השחקן.
בגדול כמו שאמרתי - הפועל חייבת לתת לידין להתאמן בקבוצה הבוגרת וכן לשלם את שכרו ע"פ חוזהו. מעבר לזה היא לא חייבת כלום. אני מניח שיש לידין מענקים וכו' ואני רק מקווה בשביל הפועל שתנאי לקבלתם היא השתתפות של השחקן אחרת ידין כבר יכול לסמן "וי" על מענק העפלה לשלב הבתים של אירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
חשש שתמיר כהם שבר את הרגל, נקווה שחיפה לא תחפש קשר אחורי נוסף לדמאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 19:29 
Charlie כתב:
זה מקרה לא שכיח כי בד"כ קבוצה לא רוצה לשלם חוזה שנה שלמה ולא לעשות שימוש בשחקן שבסוף העונה הופך לחופשי.
אז זה לא רק שידין נפגע, גם הפועל תפגע כלכלית בשנה הזו שתשלם הרבה כסף על כלום ולבסוף תאבד את השחקן.
בגדול כמו שאמרתי - הפועל חייבת לתת לידין להתאמן בקבוצה הבוגרת וכן לשלם את שכרו ע"פ חוזהו. מעבר לזה היא לא חייבת כלום. אני מניח שיש לידין מענקים וכו' ואני רק מקווה בשביל הפועל שתנאי לקבלתם היא השתתפות של השחקן אחרת ידין כבר יכול לסמן "וי" על מענק העפלה לשלב הבתים של אירופה...

כמו שהפועל עקבו אחרי הזרים שהחתימה במשך שנים, כן??
ולמה אתה חושב שלשחקנים אין עורכי דין ש"יבדקו את העניין לעומק" או את ההשלכות לפני שהגישו את הבקשה לבוררות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 19:47 
Charlie כתב:

עד כה שני הצדדים נהגו בטפשות. רוב האחריות נופלת על המועדון שהנו הצד החזק בעניין.
החולשה של עמדת הקבוצה היא חוסר תום לב בהתנהגות מול השחקן. שולחים אותו ליציע לא בגלל כושר משחק לקוי, בגלל נתק במו"מ. ההכרזות של רמון ושל היו"ר לא תורמות לחיזוק עמדתה של ההנהלה בדיון משפטי. המועדון קונס את השחקן בגלל אי רוצונו לחתום על חוזה חדש למרות שיש לו חוזה בתוקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 19:52 
שחר כתב:
Charlie כתב:

כמו שהפועל עקבו אחרי הזרים שהחתימה במשך שנים, כן??
ולמה אתה חושב שלשחקנים אין עורכי דין ש"יבדקו את העניין לעומק" או את ההשלכות לפני שהגישו את הבקשה לבוררות?

אדרבא עורך דין מכביסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: