ירדן כתב:
כנראה שאתה לא מאמין בגדולה וטוב שבבני אדם. אני כן. בן אדם, היה מסתכל על הדברים שהפועל נתנו לו. האהבה שחלקו לו. המקום שעשה אותו, העידוד שקיבל, והאנשים שאהבו אותו גם כשהוא לא היה טוב. לאותם אנשים שתמכו ועזרו לו, הוא השאיר חותם חיובי בלב, רגש אמתי.
אז אני לא מבין איך בן אדם יכול לקחת את כל הדברים האלו וזורק אותם לפח. ויותר מכך, לירוק ולזלזל באנשים והדברים האלו. סוג של כפיות טובה.
אז הם בעצמם לא חושבים כבני אדם. הם חושבים כחולצות. "החולצה הזאת משלמת יותר" "החולצה הזאת טובה לקריירה שלי".
עכשיו שלא תבין לא נכון, אני מבין את הצורך של שחקנים להתקדם כספית ומקצועית, אבל יש גבולות שלא עוברים. הגבול הוא שאתה יורק בפרצוף לכל מי שאתה והאנשים שאהבו אותך ועשו בשבילך. ויש לך מספיק שחקנים שהגיעו ממכבי או ביתר שיכולים לספר לך טוב מאוד מה הפועל נתנה להם לעומת המועדון הקודם.
יש כאלה בני אדם. חרא בני אדם.
נו באמת, כל ה"אהבה שחלקו לו", מסתבר היתה צבועה. צבועה לפי צבע החולצה. לא אהבה אותנטית (ברוב המקרים, אני למשל באמת אוהב אותו ולכן ממשיך לאהוב אותו, כי אהבה אמיתית לא נגמרת כשלא מרוצים ממשהו שהאהוב עשה. אני מאוהב באישיות שלו, ולא רק ביכולת הניתור והאינסטינקטים שלו, וגם מוקיר לו תודה על ההישגים העצומים בקבוצתי האהודה).
אם כבר, מי שכפוי טובה זה אתה ודומיך, כי בלי וינסנט לא היית זוכה בדאבל וגביעים, מנצח משחקים חשובים, וכו'. ועכשיו פתאום אתה מאחל לו פציעות, מקלל אותו. הוא בטוח לא כפוי טובה, שוב, כי אף אחד לא עשה לו טובה. ה"אהבה" של האוהדים? מה זה? שירה בציבור בשביל להרשים אוהדי קבוצות אחרות? שירי הלל לשחקן ואחרי זה איחולי סיום קריירה אם הוא מעז לשחק במכבי? גם כן אהבה.