תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
דיווח חי מההתאחדות לכדורגל: אורליצקי שותה קפה ומגרבץ. לא ידוע על נפגעים בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
דווקא ידוע על נפגעים. הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
אמרו כבר שלוקח כמה ימים לאשר את העברת הבעלות ושזה יקרה בתחילת השבוע, כנראה מחר או מחרתיים.
לא נראה שיש סיבה לדאגה. מצד שני, עד שזה לא סגור זה לא סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אמרו כבר שלוקח כמה ימים לאשר את העברת הבעלות ושזה יקרה בתחילת השבוע, כנראה מחר או מחרתיים.

קשה להם למצוא זמן לזה בין הגרעפס לגירבוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

יש את הבחור שאמור לבדוק את המסמכים ולהעביר למזכירה של הבחור השני שאמורה לסדר את המסמכים לפי קונה ומוכר ואז להעביר את זה לבחור השני שאמור לאשר ולהעביר את זה לבחורה שאחראית על הכספים שאמורה לאשר ולהעביר את זה לחשב של ההתאחדות שאמור להעביר את זה למזכירה של אורליצקי שבדיוק יצאה למוזלי ואז כשהיא תחזור היא אמורה להעביר את זה לאורליצקי, שבדיוק עסוק עם האישור של הפועל מרמורק אז זה מתעכב.
תבוא מחר, אני אסגור לך את זה.
ISO 90210

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:

יש את הבחור שאמור לבדוק את המסמכים ולהעביר למזכירה של הבחור השני שאמורה לסדר את המסמכים לפי קונה ומוכר ואז להעביר את זה לבחור השני שאמור לאשר ולהעביר את זה לבחורה שאחראית על הכספים שאמורה לאשר ולהעביר את זה לחשב של ההתאחדות שאמור להעביר את זה למזכירה של אורליצקי שבדיוק יצאה למוזלי ואז כשהיא תחזור היא אמורה להעביר את זה לאורליצקי, שבדיוק עסוק עם האישור של הפועל מרמורק אז זה מתעכב.
תבוא מחר, אני אסגור לך את זה.
ISO 90210

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:28 
קנדה מתנהג כמו מטומטם.
מה זה ''לא ידעתי שיש אימון ערב היום''? הלו! חביבי! פה זה הפועל ת''א, בוגרים! לא ילדים ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:42 
מישהו יודע להגיד לי באיזה שעה הטיסה של הפועל מחרתיים (לטובת עובדי נתב"ג)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:51 
תוך 24 שעות אם אין התקדמות ממשית עם בן חיים ובמו"מ נשאר תקוע , תראו את הפועל מפרסמת שהיא עוברת לאופציית ברק יצחקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 20:57 
האור שבחיי כתב:
תוך 24 שעות אם אין התקדמות ממשית עם בן חיים ובמו"מ נשאר תקוע , תראו את הפועל מפרסמת שהיא עוברת לאופציית ברק יצחקי

מי שיפרסם דבר כזה הוא שקרן כי אין אופציה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
"לחיים רמון יש יכולת כלכלית להיות בעלים יחיד בהפועל"

משה הרוש

"יש לנו לא מעט שאלות משפטיות בנוגע לעסקה ודרשנו מחיים רמון השלמות ומסמכים נוספים כי ההסכמים שהוגשו לנו לא מספיקים". את הדברים האלה אמר היום אחד החברים בוועדה לאישור העברת זכויות הניהול, לאחר שבימים האחרונים בחנה את ההסכמים שהגיש רמון בצירוף בקשתו להעברת זכויות הניהול בהפועל ת"א מידי אלי טביב.

רמון, שהגיש בשבוע שעבר "המון מסמכים" – כדברי גורם בוועדה – בבקשה לאשר את עסקת מכירת הפועל, זומן יחד עם אנשיו לפגישה רשמית ביום רביעי עם חברי הוועדה, היועץ המשפטי עו"ד משה אביב, יו"ר הבקרה עופר אורליצקי וסמנכ"ל ההתאחדות רותם קמר. על פי ההסכמים שהוגשו להתאחדות, רמון נושא לבדו באחריות למימוש העסקה "ללא כל ערבים שעומדים מאחוריו", כלשון גורם שעיין בהסכמים, שהוסיף כי "רמון רשום כבעלים היחיד בשלב הזה שרוכש את הפועל מטביב".

לפיכך, בפגישה ביום רביעי אין בכוונת אנשי הוועדה לדרוש מרמון לחשוף שמות משקיעים אנונימיים שעומדים מאחוריו, שכן "אין כאלה בהסכמים, רמון הערב היחיד בהסכם". עם זאת, יידרש רמון להביא השלמות ולספק תשובות לשאלות ולהסתייגויות המשפטיות שעלו בקרב אנשי הוועדה מעיון במסמכים, כך שההליך כולו – בהנחה שלא יתגלו מוקשים מיוחדים – לא אמור להיות מושלם בימים הקרובים.

"זה ייקח עוד קצת זמן", סיפר גורם בוועדה, "אנחנו רוצים לסיים את זה מהר, אבל לא נחפש לעגל פינות. נעשה הכל באופן עמוק ורציני". במקביל, החלו אנשי הבקרה – ללא קשר לכינוס הועדה – לבחון את יכולותיו הכלכליות של רמון כדי לוודא שהוא אכן יכול לשאת בהתחייבויות הכספיות של המועדון. מבדיקות ראשוניות עולה כי "לרמון יש הון עצמי לא קטן ויכולת כלכלית להיות אפילו הבעלים היחיד של הפועל", אמר גורם בבקרה.

בשיחה שקיימו מנכ"ל הפועל ת"א אמיר לובין ושי אבוטבול, הגיעו הצדדים לסיכום על תנאי חוזהו המחודש, כשהקשר צפוי להשתכר כ-160 אלף דולר בעונה (לא כולל מענקים) בארבע השנים הבאות. אבוטבול יחתום רשמית על חוזהו מיד לאחר העברת זכויות הניהול לידי רמון. תביעת הבוררות של הקשר מול טביב והפועל מיועדת להישאר בעינה, כך שאם אבוטבול יזכה בה, ההפרשים של העונה האחרונה – שישולמו לו רטרואקטיבית ועשויים להגיע עד ללמעלה ממיליון שקל – יקוזזו מעסקת רכישת המועדון.

"אם תוך 24 שעות לא אצטרף להפועל, לא אעבור לשם בכלל", כך אמר טל בן חיים, שעסקת העברתו לאדומים תקועה עקב סירובו להאריך את חוזהו במכבי פתח תקוה לשלוש השנים הבאות, כפי שדורש הבעלים עמוס לוזון. בן חיים מקווה כי לוזון "יחליט לרדת מהעץ", כדברי מקורביו, ולא יתנה את עסקת העברתו להפועל בחוזה לשלוש שנים.

"בפתח תקוה לא אשאר בכל מקרה", הוסיף החלוץ, "אם לא אהיה בהפועל, יש לי הצעות מחו"ל שאני רק צריך לבחור. אם אעבור לחו"ל לוזון יקבל עלי רק דמי השבחה. אני מעדיף ללכת להפועל כדי להתחשל ולהתבשל לפני מעבר לאירופה, אבל אם זה לא יסתדר אצא עכשיו לאירופה". בהפועל מקווים כי לוזון יגשר על המחלוקות עם השחקן ויפשיר את עסקת השאלתו להפועל לשנתיים הבאות.

מחמוד עבאס קיבל אישור להתאמן עם בני סכנין ובימים הקרובים יסכמו הצדדים את תנאי השאלתו לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
איפה הועדה הזאת היתה כשטביב נכנס שותף בהפועל? ואיפה היא היתה כשעוד עשרות עבריינים-בעלים אנסו פה קבוצות? בין גירבוץ לפיחפוץ כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
איפה הועדה הזאת היתה כשטביב נכנס שותף בהפועל? ואיפה היא היתה כשעוד עשרות עבריינים-בעלים אנסו פה קבוצות? בין גירבוץ לפיחפוץ כנראה.

למה לדבר בלשון עבר? בוא נראה מה הועדה תעשה כשגל יוסף/טביב ישתלטו על בית"ר. רמז: כלום.
חכמים בלעשות שרירים על רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
הסגל שהיה העונה יכול לקחת אליפות גם מול חיפה וברצלונה התל-אביבית
הבעיה שאנחנו נאלצים מכמה שחקנים:

אדל - לא מעוניין לקצץ בשכרו. להערכתי לא ימשיך. אני יודע שרבים פה מאמינים וחושקים בקליימן. אני - פחות. אני מעדיף שוער זר. וינסנט מחפש קבוצה ישראלית, מה טוב מת"א ומה טוב אדומה. אני לא יודע כמה הוא רוצה וכמה הוא יתגמש אבל מבחינה מקצועית וינסנט בבעיה גדולה. הוא חימם ספסל שנה שלימה והוא אחד שלא יגיע לכל עיר בעולם (הוא התבטא לא אחת שהוא עם משפחה וחשוב לו מאוד גן ילדים וסביבה משפחתית). פנטזיה, חלום? אולי.

טוטו - נראה שלא ימשיך. הטב"ח עושה קולות של רוצה אבל לוזון עשוי לסבך העסקה. הייתי מעדיף את הטב"ח אבל אם לא הוא לפחות שיביאו את יצחקי. רק שלא יחשבו על דמארי-מרעי-שרם בלבד.

איגיבור - נראה שלא ימשיך. גילי ורמוט גם הוא בשפל מקצועי לאחר שנתקע עם ההולנדית בתחתית. הלוואי ויגיעו איתו להסכמה על שכר שיתאים לתקציב המכווץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
שביט אמר היום בנחרצות ל-103FM שאדל ממשיך עד סוף העונה.
אל תבנו על זה שישחררו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אם אחרי ראיון כזה בחדשות הספורט טל בן חיים לא ישחק בהפועל, זה יהיה פשע.
בכל במה אפשרית הוא טוען שהוא מת לשחק בהפועל, מדבר מהלב.

אם הוא חותם, עוד לפני שהבקיע גול אחד הוא קנה לעצמו מקום של כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
אם אחרי ראיון כזה בחדשות הספורט טל בן חיים לא ישחק בהפועל, זה יהיה פשע.
בכל במה אפשרית הוא טוען שהוא מת לשחק בהפועל, מדבר מהלב.
אם הוא חותם, עוד לפני שהבקיע גול אחד הוא קנה לעצמו מקום של כבוד.

לפני שאתה מחלק לו לבבות -
הטב"ח רוצה להגיע להפועל רק בגלל סיבה אחת: קרש קפיצה לארופה
מבחינתו קרשי הקפיצה הם רק חיפה והפועל והוא מעדיף טכנית את הפועל בגלל דמארי
חסל סדר לבבות לטב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי עכשיו את הראיון בשידור חוזר. טב"ח טען שעמוס לוזון דורש שהוא יחתום לשלוש שנים בהפועל ת"א אבל לא דיברו על כמה הוא מאריך את החוזה בלוזוניה.
אני מניח שהדרישה שהוא יחתום לעוד שנתיים שם (יש לו חוזה לשנה) ואז יושאל לשלוש שנים.
מקווה שהלחץ הזה על לוזון יעשה את שלו, בכל מקרה טב"ח נחוש לשחק אצלנו והצהיר שהוא סגר את התנאים בהפועל כבר ביום חמישי.
אם יש תכנון להפגין מול הבית של לוזון, אני שם.
רק ככה מזיזים דברים פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ראיתי עכשיו את הראיון בשידור חוזר. טב"ח טען שעמוס לוזון דורש שהוא יחתום לשלוש שנים בהפועל ת"א אבל לא דיברו על כמה הוא מאריך את החוזה בלוזוניה.
אני מניח שהדרישה שהוא יחתום לעוד שנתיים שם (יש לו חוזה לשנה) ואז יושאל לשלוש שנים.
מקווה שהלחץ הזה על לוזון יעשה את שלו, בכל מקרה טב"ח נחוש לשחק אצלנו והצהיר שהוא סגר את התנאים בהפועל כבר ביום חמישי.

האמת היא שזה נראה שלוזון רוצה דווקא בטובתינו, הוא רוצה 3 שנים כדי שבמקרה ויהיו לבן חיים קשיי התאקלמות והוא לא ירשים בעונה הראשונה אז הוא עדיין יוכל למכור אותו ולא יאבד אותו....
בכל מקרה, עד כמה שהבנתי מהראיון, "השאלה" זו לא בדיוק ההגדרה הנכונה לעיסקא הזו, זו יותר מכירה עם השארת 75% מהכרטיס אצל פ"ת...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:

האמת היא שזה נראה שלוזון רוצה דווקא בטובתינו, הוא רוצה 3 שנים כדי שבמקרה ויהיו לבן חיים קשיי התאקלמות והוא לא ירשים בעונה הראשונה אז הוא עדיין יוכל למכור אותו ולא יאבד אותו....
בכל מקרה, עד כמה שהבנתי מהראיון, "השאלה" זו לא בדיוק ההגדרה הנכונה לעיסקא הזו, זו יותר מכירה עם השארת 75% מהכרטיס אצל פ"ת...

איך בדיוק לטובתנו? לנו עדיף לשאול אותו לעונה ולאחר מכן לקבל את כל הכרטיס שלו בחינם ולהחתים על חוזה ארוך טווח.
ככה הוא משתמש בנו כדי שטב"ח יאריך חוזה, ישאר שלו עוד שנים רבות, יקבל את החשיפה אצלנו וכשיימכר מרבית הכסף יגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
עמוס לוזון לא רוצה לאבד את התכשיט שלו ולכן מאריך את תקופת הזמן בו הוא יכול למכור את טב"ח כדי שלא יקרה מצב בו עוד שנתיים הוא נשאר עם אוויר ביד.
היתרון שטב"ח נחוש להיות בהפועל, מסיבותיו הוא, ואנחנו ביום שלישי טסים למחנה האימון. אני מאמין שמחר הכל יסגר בכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
kobster כתב:

איך בדיוק לטובתנו? לנו עדיף לשאול אותו לעונה ולאחר מכן לקבל את כל הכרטיס שלו בחינם ולהחתים על חוזה ארוך טווח.
ככה הוא משתמש בנו כדי שטב"ח יאריך חוזה, ישאר שלו עוד שנים רבות, יקבל את החשיפה אצלנו וכשיימכר מרבית הכסף יגיע אליו.

כן, צודק, כי טב"ח פשוט מצפה לחתום על חוזה ל700 שה אצלינו.... אם טב"ח היה רוצה לשחק אצלינו לזמן רב הוא לא היה בוכה על זה שהחוזה שלו בהפועל הוא לשלוש שנים ולא לשנתיים.
הוא רוצה אירופה, אירופה לא רוצה אותו (מי כן היה רוצה שחקן שירד הרגע ליגה בישראל?) אז הוא צריך להסתפק בקבוצה מקומית גדולה, והכי נוח לו בתחום זה הפועל....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
תחושה שלי,יום שלישי יוצאים למחנה בלי טב"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 00:05 
יש לי הרגשה שבן חיים ולוזון משתפים פעולה ביחד ועובדים על התקשורת.לוזון יוצא כאילו האיש הרע,ובמקביל יש להם הצעה יותר גבוהה אצל קרית שמונה או מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
ran1982 כתב:
יש לי הרגשה שבן חיים ולוזון משתפים פעולה ביחד ועובדים על התקשורת.לוזון יוצא כאילו האיש הרע,ובמקביל יש להם הצעה יותר גבוהה אצל קרית שמונה או מכבי.

ואז מה? טב"ח ישחק אצל המחלה אחרי שהוא מצהיר מעל כל במה שהוא רוצה לשחק בהפועל ? האוהדים שלהם ימותו עליו, זה בטוח.
צאו מזה, יש פה גרידיות נטו של לוזון ששני הצדדים האחרים במשוואה (טב"ח והפועל) לא מוכנים לה. בסוף זה יגמר באיזו פשרה דבילית והוא יצטרף למחנה, אם לא ביום שלישי אז ברביעי/חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לא מדובר בשום השאלה ואף אחד מהצדדים לא מתכוון שהוא באמת יחזור לפ"ת מתישהו.
לוזון רוצה שהוא יחתום ל-3 שנים בהפועל, כדי שיהיה לו יותר מרווח זמן למכור אותו.
מדובר בעסקת מכירה לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
טל התבלבל. הוא אמר ל3 שנים בהפועל כשהכוונה למכבי פ״ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:
kobster כתב:

לא מדובר בשום השאלה ואף אחד מהצדדים לא מתכוון שהוא באמת יחזור לפ"ת מתישהו.
לוזון רוצה שהוא יחתום ל-3 שנים בהפועל, כדי שיהיה לו יותר מרווח זמן למכור אותו.
מדובר בעסקת מכירה לכל דבר.

כתבתי כבר לפני כן :
עמוס לוזון לא רוצה לאבד את התכשיט שלו ולכן מאריך את תקופת הזמן בו הוא יכול למכור את טב"ח כדי שלא יקרה מצב בו עוד שנתיים הוא נשאר עם אוויר ביד.
היתרון שטב"ח נחוש להיות בהפועל, מסיבותיו הוא, ואנחנו ביום שלישי טסים למחנה האימון. אני מאמין שהיום הכל יסגר בכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 07:49 
התכנון הראשוני הוא השאלה לשנתיים עם הארכה של החוזה שם בשנה, מה שאומר שאחרי תום החוזה הוא יהיה שחקן חופשי וכדי להרוויח ( 75/25 ) יהיו צריכים למכור אותו בשנה הבאה. אני מתפלא שלוזון בכלל הסכים למתווה כזה. אבל הקליפם אצל בן חיים ואצלנו ואני מקווה שלא יתקפלו, ללוזון אין הרבה במה לאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2012, 07:52 
joshsoos כתב:
התכנון הראשוני הוא השאלה לשנתיים עם הארכה של החוזה שם בשנה, מה שאומר שאחרי תום החוזה הוא יהיה שחקן חופשי וכדי להרוויח ( 75/25 ) יהיו צריכים למכור אותו בשנה הבאה. אני מתפלא שלוזון בכלל הסכים למתווה כזה. אבל הקליפם אצל בן חיים ואצלנו ואני מקווה שלא יתקפלו, ללוזון אין הרבה במה לאיים.

מה שאני חושש ממנו הוא שמכבי תבוא ותסכים לעסקה של מיליון יורו תמורת 50% מהכרטיס , ובנוסף תציע לבן חיים 250 אלף יורו תמורת חתימה ל-3 שנים וככה כולם יצאו מרוצים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: