תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 5/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יש שחקנים שחייבים למכור - תמוז, קנדה ואדל .
תמוז - מסיים חוזה ומקבל שכר גבוה. מכירתו תכניס למועדון כמה מיליוני שקלים וכן תחסוך את עלות שכרו. אני מניח שהוא ימצא קבוצה באירופה.
קנדה - מסיים חוזה, מגן מוגבל (מבחינה הגנתית ועם כל הכבוד לעזרה שלו בהתקפה הוא קודם כל צריך לדעת להגן) ושחקן ששמו נקשר ביותר מדי סיפורים, חובות, הימורים וכו' (החל מעיכובי יציאה תדירים, הויכוח ההוא עם שי על גניבת הכסף, המכות עם באדיר, ההימורים, האלמונים שמחכים לו באימונים וכו'). גם ככה בשנתיים האחרונות מיעט לשחק יחסית ואיבד את הבכורה לבונדר ואח"כ חוטבא.
אדל - מסיים חוזה וניתן למצוא עבורו קבוצה באירופה. בכיר המשתכרים בהפועל. הגיע הזמן לתת את המפתחות לקליימן את אברבנאל. חיסכון של עמדת זר.

יש שחקנים שלא ממש חייבים למכור אבל בהחלט יש לשקול זאת בחיוב - נוסא איגיבור .
השכר שלו אמור לעלות מדי שנה, כולל בעונה הקרובה. היו איתו לא מעט בעיות במהלך העונה האחרונה. יש לו לכאורה הצעות יפות. לא בטוח שהוא הכי מתאים מקצועית לקבוצה שרוצה שירזי. למשל, אם יש אפשרות למכור אותו ולהשאיל את גילי, זה לא עדיף?! ובקיצור, ניתן לחסוך בעלות השכר, להרוויח יפה מהמכירה, לנצל מקום של זר ולהכניס מיליונים לקופת הקבוצה כדי להתחזק בשחקנים מתאימים יותר.

יש שחקנים שאסור למכור חרף ששמם עולה כל העת כמועמדים לעזיבה - ידין וכהן.
יש לאביחי ידין עוד שנתיים בחוזה וניתן להחזיקו עוד עונה. למרות שכרו הגבוה, הוא בורג מרכזי בקבוצה, הפך למנהיג (במיוחד לאחר שטוטו יעזוב) בחדר ההלבשה ועל המגרש, ובעונה כזו ואולי עם אירופה, הוא נחוץ מאד להפועל ונתקשה למצוא תחליף ברמתו שעלותו סבירה.
אלוראי כהן הוא כישרון, יש לו עוד כמה שנים בחוזה, מדובר בהשקעה גדולה של הפועל ויש לאפשר לו להציג העונה את היכולת שהביאה אותו מלכתחילה להפועל.

את אלרואי כהן אפשר למכור מחר מצידי, מדובר באנטי שחקן.
גם על נוסא אני אוותר בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:03 
צריך להבהיר להנהלה ולעצור רכישת מנויים עד להבטחת הישארותו של ידין בהפועל.
מצידי שישחררו את כל הזרים ויחתימו עונה הבאה שניים שלושה זרים לחסוך בהוצאות. ידין לא יזוז מפה !!
את אדל לא צריך , יש לנו שוער ישראלי ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אולי כל החדשות מהפועל מפריעות לבושינסקי להביא את ורמוט למקקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:06 
בושינסקי הזה חתיכת חרא..
לא פלא ששנים הוא היה צמוד לביבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:07 
Red&White כתב:
מצידי שישחררו את כל הזרים ויחתימו עונה הבאה שניים שלושה זרים לחסוך בהוצאות. ידין לא יזוז מפה !!

אני אומר יותר מזה, אם ידין עוזב, עוברים לאהוד את הקבוצה שהוא עובר אליה, אפילו אם זו מכבי. מייצגים את ידין, לא את הפועל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין.
שוב פעם כל הפורום נכנס לסרט בגלל שורה של פשכצקיא.
עד מתי? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי 5/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:

אנחנו לא מכב*סטים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:15 
לא מכביסטים נכון ופשכ'ה לא מעניין אותי. אבל לא שמעתי מישהו שולל את הפרסום וזה מדאיג אותי.
ידין לא עוד שחקן והוא לא יזוז מהפועל. זה הכל . וצריך להבהיר שאם רוצים לחסוך ולמכור שחקן כזה או אחר שימכרו. אבל הוא לא יהיה ברשימה.
מוטב להבהיר עכשיו כדי שלא יהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 5/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:19 
Shacham כתב:
התמונה של מזרחי על השער של ידיעות בעיתון-שמירה קלאסי לאוהדי הפועל זה אחד הבזיונות הגדולים שאני זוכר מהם.

!!!
די ברור שזה נעשה בכוונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:21 
Red&White כתב:
לא מכביסטים נכון ופשכ'ה לא מעניין אותי. אבל לא שמעתי מישהו שולל את הפרסום וזה מדאיג אותי.
ידין לא עוד שחקן והוא לא יזוז מהפועל. זה הכל . וצריך להבהיר שאם רוצים לחסוך ולמכור שחקן כזה או אחר שימכרו. אבל הוא לא יהיה ברשימה.
מוטב להבהיר עכשיו כדי שלא יהיה מאוחר מדי.

מה זה אומר "הוא לא יזוז מהפועל"? הוא יותר חשוב מהפועל? לא נגיע למשחקים?
מה אתה חושב, שיבואו מחר מכבי ויציעו לו פי 2 או 3 מהפועל הוא לא יילך?

יש שחקנים יותר חשובים מידין בהפועל. לא עליו יקום או ייפול דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
דווקא מבחינה מקצועית, למרות היותו הקשר האחורי הטוב בארץ הוא נמצא על העמדה של מי שאני טוען שהוא השני לו בצוותא עם אלברמן..

אגב, לדעתי מהלך מתבקש זה מכירת טוטו וקנית בן חיים ופרדה ממכבי פתח תקווה, עד כמה שאני יודע מלבד העובדה שהם לא רוצים להיות בקבוצה ולא מגיעים לאימונים,, עמוס לוזון עדיין לא חזר בו מרצונו לפרוש מהכדורגל ולכן יש מצב שהם צריכים. כסף סי לרכש....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:30 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
דווקא מבחינה מקצועית, למרות היותו הקשר האחורי הטוב בארץ הוא נמצא על העמדה של מי שאני טוען שהוא השני לו בצוותא עם אלברמן..

אגב, לדעתי מהלך מתבקש זה מכירת טוטו וקנית בן חיים ופרדה ממכבי פתח תקווה, עד כמה שאני יודע מלבד העובדה שהם לא רוצים להיות בקבוצה ולא מגיעים לאימונים,, עמוס לוזון עדיין לא חזר בו מרצונו לפרוש מהכדורגל ולכן יש מצב שהם צריכים. כסף סי לרכש....

יכול להיות מהלך גדול , הבעיה היא המחיר. לא חושב ש1.5 מיליון יורו(במקרה הטוב) יספיקו בשביל שניהם.
אני לא אומר שהם שווים יותר מזה כמובן , פשוט לא נראה לי שמכבי פתח תקווה תשחרר אותם בשביל המחיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

יכול להיות מהלך גדול , הבעיה היא המחיר. לא חושב ש1.5 מיליון יורו(במקרה הטוב) יספיקו בשביל שניהם.
אני לא אומר שהם שווים יותר מזה כמובן , פשוט לא נראה לי שמכבי פתח תקווה תשחרר אותם בשביל המחיר הזה.

הם עשו עונה כל כך גדולה, ש1.5 מיליון יורו זה בטוח לא מספיק
שים להם מחיר על השולחן, לא רוצים - שירקבו בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

יספיק ועוד איך. גם את מוגרבי אפשר וצריך לדחוף בסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:43 
הראיון היום עם אורליצקי היה מאוד מטריד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:49 
סימרוטיץ כתב:

רצית לומר "הראיונות" עם אורליצקי. עוד חרטטן שמת לשמוע את עצמו מדבר- אי אפשר היה להמלט ממנו הערב. שיעשה את העבודה שלו במקום לספר לכל העולם עד כמה הוא נפלא, וכל זאת על סמך מה שהוא קורא באינטרנט. לא נראה לי שבשלב זה יש לו ולשכמותו סיבה אמיתית או יכולת להתערב, אבל נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 20:52 
רק אותי מעניין לדעת מה היה קורה אם בסוף טביב כן היה רוכש את טב"ח ב1.5 מיליון יורו? באיזה מצב היינו נמצאים עכשיו? איפה ה1.5 מיליון יורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:05 
סימרוטיץ כתב:

מה מטריד? יבואו שבוע הבא לועדה, יצהירו שהכסף לטביב יגיע באמצעות משקיעים שאין להם יד בהנהלת הקבוצה(קרי תורמים בלבד), מי שיעמוד בחברת הניהול של הקבוצה הם מי שההתאחדות אישרה כבר בעבר, תאומים, רמון, לובין ועוד איזה פיקציה חדשה בשם פרופסור למשפטים, הכל בשביל הפוזה וזהו, הכל נקי וכשר.
כמובן שהכל נועד בשביל להכשיר את הקרקע לקניית מנויים, לעלות שלב באירופה ולתת לטביב ומוני הראל ללכת לישון בראש שקט שאף אחד כבר לא יחקור ולא יבדוק מה קרה עם הכסף?

זה מה שרציתם לא? שטביב יעוף? קיבלתם.
אותי זה לא מספק, אני רוצה לדעת איך הוא העלים את הכסף!!
איש כזה חייב לעמוד למשפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:05 
kobster כתב:
אני חולק עליכם בעניין תמוז. לדעתי צריכים להשאיר אותו העונה ובכך שני הצדדים ירוויחו - אנחנו נקבל יציבות בהתקפה וחלוץ מוכח במקום להסתמך על חלוץ זר שעלול להתברר כפלופ. השילוב של טוטו ודמארי דרס את הליגה ככשניהם היו מפוקסים, ורביעית חלוצים הכוללת אותם ביחד עם ויקטור ועדן שרם זו רביעיה מצוינת ואפילו אעז לומר שאין לאף קבוצה בארץ כזו רביעית חלוצים. טוטו ירוויח בכך שבסיום העונה הוא עם הכרטיס ביד (אני לא בטוח שאנחנו מקבלים אפילו דמי השבחה ) מה שיקל עליו לצאת לאירופה.
מי שכן הייתי מנסה לשחרר אלו אדל ונוסא, הרבה בגלל המשכורת שלהם לעונה הקרובה (במיוחד אדל) מה גם שלאדל יש תחליף יותר מראוי בשער (גם בוריס וגם ניל) ושחרור של נוסא יכול להקל על הקבוצה לבנות שיטת משחק אחרת שלא מציבה את נוסא במרכז.
גם על קנדה אפשר לוותר ולהביא מגן ימני שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה, לא נראה לי שזה מסובך מדי.
על ידין אין בכלל ויכוח. טעות מרה בכלל לחשוב לשחרר אותו, אני בטוח שאם יציעו לו חוזה חדש עם פחות שכר אבל סעיף יציאה לא גבוה במיוחד בכל קיץ (כמו עם גילי בזמנו) הוא יסכים בלי בעיות. השחקן הכי חשוב בקבוצה וההבדל העיקרי בין קבוצת הגנה טובה לבין מסננת וטיילת.

מבחינת רכש צריך 2 בלמים (ישראלי וזר), מגן ימני (כנראה זר), קשר לאמצע וקשר שיכול לשחק בשתי הכנפיים.
רכש ישראלי שלא אמור לעלות יותר מדי - דני פרדה, ניר נחום, זאביק חיימוביץ' ופיראס מוגרבי. כנראה ששירזי גם נעול על משה אבוטבול מרמה"ש.
אם פוגעים בשלושת הזרים (מגן ימני, בלם וקשר) יש לנו אחלה סגל.

נתחיל מהסוף. מוגרבי שחקן טוב, פוטנציאל, אבל בדמי השבחה שתצטרך לשלם עליו (באזור ה-1.5 מיליון ₪) אפשר להביא את דן מורי מבני יהודה (דמי השבחה). כרגע יותר קריטי לסגור את עמדת הבלם. ניר נחום? הוא יכול להיות יותר שימושי מעבאס החלש, לא מעבר. דני פרדה? אחרי היכולת שהוא הציג בעונה שעברה, עמוס ידרוש עליו כמה מאות אלפי יורו. ממש לא רכש זול. חיימוביץ? מתי בפעם האחרונה ראית אותו משחק? משה אבוטבול - אני מקווה שיורידו את ניצן ממנו. אספנו מספיק זבל בקיץ שעבר, כשבקופה היו עשרות מיליונים ובעל הבית בכל זאת הנהיג כאן מדיניות צנע ועוני. ובכלל, מדובר באחת העמדות היותר סגורות שלנו. ידין, גורדנה (כן, כן, גורדנה שנתן עונה יפה מאוד אשתקד) ושי סוגרים את העמדה. אם ידין יעזוב, במילא לא משה אבוטבול הוא האיש שיכול להיכנס לנעליו. לבנות על בינגו עם שלושה זרים? אני חותם עכשיו על זר אחד ברמה סבירה-פלוס (בנוסף לאדל).

לגבי קנדה, שוב, קל להגיד שאפשר לוותר עליו ולחפש לו מחליף. זרוק כמה שמות של מועמדים (רלוונטיים) ישראלים שיכולים לשדרג אותנו. רגע, גם כאן אתה בונה על זר. נו טוב...

אדל – הייתי מוותר עליו רק אם היה אפשר להחזיר את אניימה. ללכת לעונה הקרובה עם בוריס קליימן כשוער ראשון זה סיכון גדול מדי. כן, במעט המשחקים שהוא שיחק בעונה שעברה הוא גילה יכולת נהדרת, אפילו חבריו לקבוצה לא הבינו איך ילד שמציג יכולת ממוצעת באימונים מציל אותם בזמן אמת. אממה, לעונה שלמה (ומה לעשות? לשחקנים צעירים קשה לשמור על רמה אחידה. הרבה חוסר יציבות), זהו הימור שיכולה לקחת קבוצה מאומנת, עם מאמן בקליבר של רב"ש ועם קו אחורי שמבין את המשחק, משחק עם מלא ביטחון, ורץ ביחד לפחות עונה אחת (תיאום). אני רוצה לראות איזה קו אחורי ירכיבו לנו.

איגיבור – ככל הנראה נאלץ למכור אותו כדי לרפד את הקופה בכמה מיליונים. הכסף הזה יעזור לאזן את התקציב ולשדרג עמדות אחרות. אגב, אמרת דבר נכון לגבי המערך. התקופה הטובה ביותר של איגיבור בעונה שעברה היתה כשניצן שינה את המערך, גם בגלל הפציעה של טוטו. גילי (זה עוד רחוק. תנו לו זמן...), מלבד היותו שחקן טוב פי כמה מאיגיבור, יושב יותר טוב על מערך של שני חלוצים. לחשוב מה דמארי והחלוץ הבכיר שלידו יעשו להגנות כשגילי משחק בקישור...(ולא הדפ"רים מהעונה שעברה).

טוטו תמוז – בכל מקרה, אסור לתת לו לסיים חוזה ולעזוב ללא תמורה בקיץ הבא. זה אחד מהשניים: 1) מכירה. 2) הארכת חוזה בקיץ הזה.

כאב ראש אחד גדול. אתה משאיר את טוטו? סביר להניח שתיאלץ למכור שחקן בכיר אחר כדי לאזן את התקציב. ועוד לא דיברנו על הארכת החוזה של טוטו. הוא יצטרך לקצץ. במקרה כזה תמיד אפשר לנפנף במענק עליה לשלב הבתים בליגה האירופית. ושוב, יהיה קשה לשכנע אותו כי הבחור מפנטז על העברה חופשית בקיץ הבא. בנוסף, יהיה על הפועל להתגמש בסעיף היציאה לחו"ל (למשל, סעיף שחרור שיירד ל-1.25 מיליון יורו ובכל קיץ ייפול ב-250 אלף יורו. לא משהו שאי-אפשר לפתור. תלוי בנכונות של הפועל והשחקן).

אתה מוכר את טוטו? חפש חלוץ בכיר חדש. מדברים כאן על טב"ח. לא ישלמו עליו דמי העברה. טב"ח יהיה רלוונטי רק אם עמוס יסכים להשאיל אותו לעונה אחת (ואתה יכול להיות בטוח שזה יהיה באזור המיליון ש"ח). אף קבוצה בארץ, כולל מכבי (שמנסה לדחוף לעמוס את כל הלוגסים, הקהות, והריף פרצים), לא תעמוד בסכום שעמוס ידרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:13 
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:

מה מטריד? יבואו שבוע הבא לועדה, יצהירו שהכסף לטביב יגיע באמצעות משקיעים שאין להם יד בהנהלת הקבוצה(קרי תורמים בלבד), מי שיעמוד בחברת הניהול של הקבוצה הם מי שההתאחדות אישרה כבר בעבר, תאומים, רמון, לובין ועוד איזה פיקציה חדשה בשם פרופסור למשפטים, הכל בשביל הפוזה וזהו, הכל נקי וכשר.
כמובן שהכל נועד בשביל להכשיר את הקרקע לקניית מנויים, לעלות שלב באירופה ולתת לטביב ומוני הראל ללכת לישון בראש שקט שאף אחד כבר לא יחקור ולא יבדוק מה קרה עם הכסף?

זה מה שרציתם לא? שטביב יעוף? קיבלתם.
אותי זה לא מספק, אני רוצה לדעת איך הוא העלים את הכסף!!
איש כזה חייב לעמוד למשפט

לי פחות חשוב לדעת לאן הוא העלים את הכסף כל עוד הוא נעלם מחיינו לעד, הכסף כבר ממילא לא יחזור.
מה שמטריד אותי זה שהוא עדיין לא נעלם, לא ברור מתי זה יקרה וגם תחושה קשה של חוסר אמינות שמשדרת כל הקומבינה הזו.
כן, ברור לי שרמון ותאומים הם לא טביב ועדיפים עליו בהרבה, אבל עדיין קשה להתעלם מכך שהם מסתירים יותר מידי דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
לא שמעתי את כל הראיונות עם אדון אורליצקי אבל שמעתי חלק אחד מראיון אחד שלו.
בחלק הזה אוליצקי אמר שמבחינה תקציבית להפועל מובטחים 25 מליון שקלים לפי:
15 מליון שקל הכנסה ממוצעת קבועה ממנויים וכרטיסים במהלך ה 3 שנים האחרונות.
7 מליון שקל מובטחים מהלוטו, טוטו טלויזיה וכו'.
3 מליון שקל מובטחים מספונסרים וכו'.

לאור זה מבחינת הבקרה התקציבית להפועל יש "בטחונות" של כ 20 מליון שקל.
כרגע ההתחיבויות החוזיות (משכורות) של הפועל לשנה הבאה הם 13 מליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

זה אומר שעוד לפני שחרור ומכירת שחקנים וקיצוץ בשכר של חלק מהשחקנים יש 7 מליון שקל לרכש. שלא לדבר על האפשרות שנעפיל בטעות לשלב הבתים באירופית.
בקיצור, צריכים להעמיד קבוצה שתרוץ לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:25 
רואה שחורות כתב:
el dudernio כתב:

זה אומר שעוד לפני שחרור ומכירת שחקנים וקיצוץ בשכר של חלק מהשחקנים יש 7 מליון שקל לרכש. שלא לדבר על האפשרות שנעפיל בטעות לשלב הבתים באירופית.

מספרים הזויים שלא קשורים למציאות. רק אדל מרוויח בסביבות 3 מיליון שקל לעונה (לדעתי נטו) מאיפה הוא הגיע המספר הזה..לא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:31 
רואה שחורות כתב:
el dudernio כתב:

לא סתם עו"ד מוזר זז הצידה.
נניח ששאכן מבחינת הבקרה להפועל ת"א צפויות הכנסות של 25 מיליון ש"ח. הבקרה "מכירה" מתוך זה הכנסה בטוחה של 20 מיליון , היא תדרוש ערבויות של 5 מיליון ש"ח. מי יפקיד ערבויות בבקרה?
אני מציע להזכר בדברים שטפטף עו"ד מוזר בזמן שהיה בכותרות: צפוי גרעון של 7-9 מיליון ש"ח אם המצב של היום תמשך, יהיה צורך למכור שחקנים "כבדים" מבחינה חוזית, בלי 10 אלף מנויים הקבוצה בברוך.
שלא לדבר על כך שכל המהלך צריך לקבל את ברכתה של הבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
בחיים לא יכול להיות 13 מיליון שקל משכורות, מה גם שלא לוקחים בחשבון את שלושת הותיקים (ואליד,סלים ויגאל) שהעלות הכוללת של השכר שלהם יכולה להגיע לעוד מיליון.
זו טעות בעיני לא לשחרר את אדל, גם מחזיק בחוזה כבד וגם יש מחליף לא רע מוכן כבר.
באופן כללי, אני לא מאמין לאף מילה של אורליצקי שהוא חלק מכוחות הפשע והרשע מבחינתי, אחד ששיחק אותה ראש קטן כל השנה ונתן יד לריקון הקופה שלנו. שיתרכז בעבודה שלו ויסתום את הפה. בקצב הזה הוא עוד יגיע להישרדות סלבס הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:35 
רואה שחורות כתב:
el dudernio כתב:

אתה יודע שיש עוד הוצאות מלבד משכורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:36 
שחר כתב:
רואה שחורות כתב:
el dudernio כתב:

מספרים הזויים שלא קשורים למציאות. רק אדל מרוויח בסביבות 3 מיליון שקל לעונה (לדעתי נטו) מאיפה הוא הגיע המספר הזה..לא ברור לי.

דרך אגב זה לא פעם ראשונה שהוא אומר את הנתון הזה (הוא אמר 12 מש"ח) השאלה איך הוא פורס את החוזה ? אולי הוא לוקח בחשבון רק את הבסיס בלי הפרמיות ?
בכל מקרה אין 7 מש"ח לרכש יש עוד הרבה כסף שצריך לשלם כדי לנהל קבוצת כדורגל הוצאות על ארגון משחקים ,בתי מלון ,כביסה ,אוכל , בעלי תפקידים ,טיסות,אימונים ,ביגוד ,הנעלה ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 21:43 
יש לי הרושם שלחיים רמון לא יספיק חיוכו החביב כדי להעביר את המתווה בבקרה. כל הזרקורים מופנים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
רואה שחורות כתב:
el dudernio כתב:

דרך אגב זה לא פעם ראשונה שהוא אומר את הנתון הזה (הוא אמר 12 מש"ח) השאלה איך הוא פורס את החוזה ? אולי הוא לוקח בחשבון רק את הבסיס בלי הפרמיות ?
בכל מקרה אין 7 מש"ח לרכש יש עוד הרבה כסף שצריך לשלם כדי לנהל קבוצת כדורגל הוצאות על ארגון משחקים ,בתי מלון ,כביסה ,אוכל , בעלי תפקידים ,טיסות,אימונים ,ביגוד ,הנעלה ועוד

הוא טען שם שזה עם פרמיות, ככה שאני לא יודע מה להגיד לך.
לי זה גם נשמע לא אמין, אבל זה מה שהוא אמר.
לגבי ה13 ולא 12, אני חושב שלרב הוא אמר 12, אבל כמה פעמים הוא אמר בין 12-13 אז הלכתי על הגבוה יותר.
אני חושב שהטעות היא בעובדה שמדובר בסכומים נטו.
נגיד אדל מרוויח 400 אלף ועוד 10 שחקנים מרוויחים בממוצע 150 אלף. 12 שחקנים נוספים מרוויחים 90 אלף בממוצע.
כככה שזה יוצא סה"כ כ 3 מליון דולר שכר שחקנים, תכפיל את זה ב 4 ותקבל 12 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: