האדס כתב:
כמה אתם יכולים להשוות את המודל הזה למשהו שקורה באירופה?
מתי תבינו שאנחנו בפאקינג אסיה?
שלא, לא יהיו 10 אלף אוהדים שישימו כסף על מניה.
שלא, לא יהיו 10 אלף אוהדים שילכו להצביע בבחירות.
עכשיו, בהפועל אוסישקין, מפעל מדהים כשלעצמו, אנחנו(אתם) לא מצליחים לגייס יותר מ1500 איש שישימו 300 שקל פעם בשנה!!!
בכדורגל צריך פי 10 מזה, גם בכסף וגם באנשים רק בשביל להגשים את החלומות שאנחנו רוצים.
ולא, לא מקום 6.
צריך בעלים, עמיד ורציני שמוכן להשקיע מהכיס ולהפסיד כסף.
ככה זה עובד בארץ. זה מה יש.
אוקיי גאון.
בוא תספר לי כמה כסף לדעתך שמו בשנים האחרונות אלי טביב ומוני הראל ביחד על הקבוצה? מאיפה לדעתך הפועל העמידה תקציב של 40 מיליון כל שנה? מהכסף שהם הביאו מהבית?
לא!!!
כמו שרשמו בגלובס, 10 מיליון שקל ממנויים עוד לפני שהתחילה העונה, 18 מיליון זה הכנסות קבועות של כספים שאמורים להכנס מהטוטו, התאחדות, ספונסרים וכו'...
יש עוד כמה מיליונים יפים שאתה עושה מכרטיסים במהלך העונה, וזה בלי חישובים של מכירות שחקנים, הכנסות מאירופה וכו'...
הפועל עמדה בעונות האחרונות בעיקר בזכות הקהל והמסורת באירופה! אם אלו לא היו, גם התקציבים שלך היו יורדים בחצי, וזה מה שעשה את כל ההבדל. לא מוני ולא טביב היו משקיעים גרוש מכיסם!
אז למה לעזאזל צריך את הטובות שלהם ששניהם התגלו כגנבים?
צריך מישהו לצידנו, רק שיעזור לגייס ערבויות... מעבר לכך, אתה יכול להתקיים כקבוצת צמרת, ועם ניהול נכון וכמה שנים גם לחזור להיות אימפריה, רק בזכות האוהדים.
יבוא מישהו שרוצה להשקיע ולהיות שותף חצי חצי? בכיף, רק שיבוא.
אבל הפעם אנחנו ניהיה שם לשמור שהוא לא בא לגנוב!
אם היה לנו איזה משקיע קטארי או אני לא יודע מה שבא לשפוך כסף ולקדם את הקבוצה, הייתי יושב רגוע בצד ואומר לו תודה. אבל על רוב העסקנים הממוצעים בישראל אני לא סומך. אף אחד מהם גם לא בא באמת לשפוך כסף, אז למה שתגיע להם בעלות מלאה שאנחנו אלו שמזרימים בשורה תחתונה את רוב הכספים?