אדום-עולה בבלומפילד כתב:
kobster כתב:
מושיקו,
תן שם של שחקן אחד בהפועל שמעורר בך את אותה תחושת גועל כמו המחשבה על יצחקי לובש את המדים שלנו.
די עם המרה השחורה זו. רוב שחקני הכדורגל הם די דומים ולא שיא האינטילגנציה ונועם ההליכות אבל יש גם יוצאים מן הכלל, וזה גם הרבה תלוי במועדון שאליו הם מגיעים.
יש סיבה ששחקני הרכש הזרים שלנו היו טופוזאקוב וטלקיסקי ולא ניבאדלו ומדוניאנין
יש סיבה ששחקני הרכש שלנו היו ורמוט, שכטר ודמארי ולא בוזגלו,עטר ויצחקי
תקרא לזה איך שאתה רוצה, קוד גנטי של מועדון, התנהלות של מערכת, אופי של אוהדים. החמישיה שציינתי למעלה התאקלמו תוך שניה ורבע במועדון. קח מהצד השני את אסולין ועובד ותבין לבד את ההבדל.
מצטער, אבל המחשבה על אורי קרגולה ודודי ביטרן במדים של הפועל מגעילה אותי הרבה יותר מהמחשבה על יצחקי.
ואם אתה חושב שבהפועל אין ערסים, אתה חי בסרט. שאני אחזיר אותך לתקופה שהסמל הכי גדול של הפועל בכל הזמנים שלח את האחים שלו לדפוק קסדה בראש לאוהד הפועל?
שאני אזכיר לך איך שני סמלים אחרים סחרו בסמים וישבו בכלא כמה שנים (וזה אחרי שאחד מהם הרס את המשרדים בבית ברנר כי לא שילמו לו, והשני ירק על חברה שלו בפאב לפני כל החברים שלהם)?
שלושתם לא שחקני רכש אלא שחקני בית (גם גורדנה, בהמשך לזה שמעלי). אני דיברתי על שחקנים שאתה מביא מבחוץ וההתאמה שלהם לקבוצה.
גם גילי לנדאו היה ערס לא קטן, אז ?
אני מאחל לנו תמיד שחקנים כמו קוקוס ולנדאו.
בדיעבד, מה שהציל לנו את העונה ואיחד את הקבוצה קרה כשידין וטועמה התנהגו בדרבי קצת כמו קוקוס והשתוללו כשדרכו עלינו. הדבר הזה הטריף גם את הקהל וגם את שאר השחקנים, כולם הבינו שיש זמן שצריך להיות פחות נחמדים.
אין לזה שום קשר להתנהגות דוחה ומגעילה כמו לירוק על קהל ולעשות פרובוקציה לשם הפרובוקציה. כשסבי תפר את בית"ר בעונת הדאבל עם צמד הוא רץ לקהל שלהם והשתיק אותם עם האצבע. מישהו פה חושב שזה עושה אותו ערס ?