תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
טוטנהאם עושה ריענון שורות וזה מעולה.
בייל צריך להשאר וכל שאר הכוכבים הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
ליברפול פשוט לא עושה כלום.
אני מקווה שמתחת לפני השטח, היא מבשלת איזו עסקה טובה.
מקווה שההנהלה תוציא אותנו סוף סוף מהבינוניות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
על פי הדיווחים, ברנדון רוג'רס צפוי להציע לסוארז להאריך את חוזהו במועדון בכדי להבטיח
את עתידו בליברפול ולשים סוף לשמועות על מעבר אפשר ליובנטוס.
בנוסף, החלוץ אנדי קארול מבוקש במילאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:13 
ב"וואלה" מדוו שבארסה רוצה את באדשטובר.

עוד עדכונים -
http://sports.walla.co.il/?w=//2547147

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חלון ההעברות האירופי
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
יכולים לרצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
עדכוני בוקר:
- רוביניו מבוקש במלאגה ופ.ס.ז העשירות, במילאן רוצים את סלומון קאלי ששוחרר מצ'לסי כמחליף.
- מנצ'סטר יונייטד עשויה להציע 25 מליון ליש"ט לניוקאסל, בכדי לקבל את יוהאן קבאיי, ממצטייני היורו, ודמבה בה הסנגלי בעסקת חבילה. שמועות אחרות אומרות כי העסקה כוללת דווקא את צ'ק טיוטה המוכשר, לצידו של החלוץ הסנגלי, במקומו של קבאיי.
- קבוצת נעוריו של קאקה, סאו פאולו, צפויה להגיש בקרוב הצעה לריאל במטרה להשיב אליה את כוכבה לשעבר.
- יונייטד נכנסת למאבק על RVP, אולם כרגע נראה כי סיכוייו לשחק ביריבה העירונית דווקא גבוהים יותר.
- AVB ממשיך לפעול במרץ לחיזוק טוטנהאם, כשהרכש הצפוי שלו אמור להיות אוסקר המוכשר מאינטרנסיונאל בעבור 11 מליון יורו.
- ווסטהאם, העולה החדשה לפריימרליג, תנסה להחתים את כוכב ריאל מדריד לשעבר - גוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

עוד עדכונים -

אז היא רוצה. באדשטובר לא הולך לשום מקום, סמוך על באיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 12:27 
תמונה

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
ורק ונגר האפס הזה מחליש את הקבוצה כמו כל שנה.
עד מתי ללא תואר?!
לצערי ארסנל מתחילה להזכיר לי את מכבי :PUKE: :ASS:

למה את מכבי ?!
הם דווקא לא מבזבזים שקל חח זה בדיוק ההפך ממכבי..
לא שאני בעד ארסנל או משו חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:37 
טוב, לפחות אותי זה מעניין: טרנקילו בארנטה, כוכב נבחרת שוויץ, חותם בשאלקה בהעברה חופשית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
עדכוני בוקר:
- רוביניו מבוקש במלאגה ופ.ס.ז העשירות, במילאן רוצים את סלומון קאלי ששוחרר מצ'לסי כמחליף.
- מנצ'סטר יונייטד עשויה להציע 25 מליון ליש"ט לניוקאסל, בכדי לקבל את יוהאן קבאיי, ממצטייני היורו, ודמבה בה הסנגלי בעסקת חבילה. שמועות אחרות אומרות כי העסקה כוללת דווקא את צ'ק טיוטה המוכשר, לצידו של החלוץ הסנגלי, במקומו של קבאיי.
- קבוצת נעוריו של קאקה, סאו פאולו, צפויה להגיש בקרוב הצעה לריאל במטרה להשיב אליה את כוכבה לשעבר.
- יונייטד נכנסת למאבק על RVP, אולם כרגע נראה כי סיכוייו לשחק ביריבה העירונית דווקא גבוהים יותר.
- AVB ממשיך לפעול במרץ לחיזוק טוטנהאם, כשהרכש הצפוי שלו אמור להיות אוסקר המוכשר מאינטרנסיונאל בעבור 11 מליון יורו.

ווסטהאם הולכת להסתמך על גוטי?בהצלחה :bang:
אם מראש מבקשים משחקן לבוא כמחליף למה שהוא יבוא ?במיוחד שהוא יכל להיות מחליף בצ'לסי ...(אני מדבר כמובן על קאלו)
אתה יכול למצוא סרטונים עדכניים על אוסקר ?כול מה שמצאתי היה דברים ישנים מאוד מלפני 3 וגם 4 שנים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
Idandosh כתב:
עד מתי ללא תואר?!

למה את מכבי ?!

הכוונה שלי היא בנושא שגם מכבי נחשבת "קבוצה גדולה" שלא זכתה בתואר המון שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
RedAlert כתב:
Idandosh כתב:
עד מתי ללא תואר?!

למה את מכבי ?!

הכוונה שלי היא בנושא שגם מכבי נחשבת "קבוצה גדולה" שלא זכתה בתואר המון שנים.

בסדר יש הרבה דוגמאות כאלה אל תלך לכזו דוגמא קיצונית :D
אגב הרבה שנים,שנה הבאה הדאבל צהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

עוד עדכונים -

שיקחו אותו, בלם בינוני להחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
טוב, לפחות אותי זה מעניין: טרנקילו בארנטה, כוכב נבחרת שוויץ, חותם בשאלקה בהעברה חופשית

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
רואה שחורות כתב:
עדכוני בוקר:

אם מראש מבקשים משחקן לבוא כמחליף למה שהוא יבוא ?במיוחד שהוא יכל להיות מחליף בצ'לסי ...(אני מדבר כמובן על קאלו)
אתה יכול למצוא סרטונים עדכניים על אוסקר ?כול מה שמצאתי היה דברים ישנים מאוד מלפני 3 וגם 4 שנים..

כשאני אומר "מחליף לרוביניו" הכוונה לא ברוטציה, אלא בקבוצה. רוביניו כאמור עשוי לעבור לכסף הגדול של מלאגה\פ.ס.ז, ומילאן מתכוננת ליום שאחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
RedAlert כתב:
רואה שחורות כתב:
עדכוני בוקר:

כשאני אומר "מחליף לרוביניו" הכוונה לא ברוטציה, אלא בקבוצה. רוביניו כאמור עשוי לעבור לכסף הגדול של מלאגה\פ.ס.ז, ומילאן מתכוננת ליום שאחריו.

אה צודק לא שמתי לב שזה קשור.

לגבי הסרטון שוב לדעתי זה קטעים ישנים לא ?
אין משהו עדכני מהעונה החולפת שנדע במי מדובר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
רואה שחורות כתב:
RedAlert כתב:
רואה שחורות כתב:
עדכוני בוקר:

אה צודק לא שמתי לב שזה קשור.

לגבי הסרטון שוב לדעתי זה קטעים ישנים לא ?
אין משהו עדכני מהעונה החולפת שנדע במי מדובר ?
מצאתי את זה עם גולים שלו מהעונה החולפת, לא מעבר:
http://www.youtube.com/watch?v=ZrDpYrKYXOY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:56 
מסתמן שליברפול תחתים את גאסטון רמירז, שחקן של בולוניה, אורגוואי מוכשר... מקווה שזה יצא לפועל. כמו שאני מבין שהוא סוג של פליימייקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 19:16 
אוסקר משחק באינטרנסיונל העונה, שמועמדת לטופ-4 כמו כל שנה בשנים האחרונות.
מועדון גדול בקנה מידה ברזילאי. מדובר בקשר התקפי מאוד מוכשר שמצטיין בכדרור, מסירה טובה מאוד וטכניקה גבוהה- ש כמוהו די הרבה בברזיל.
לדעתי הוא לא מתאים לאנגליה בכלל. יהיה לו מאוד קשה. שחקני קישור התקפיים מברזיל לא מצליחים כל כך באנגליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:
אוסקר משחק באינטרנסיונל העונה, שמועמדת לטופ-4 כמו כל שנה בשנים האחרונות.
מועדון גדול בקנה מידה ברזילאי. מדובר בקשר התקפי מאוד מוכשר שמצטיין בכדרור, מסירה טובה מאוד וטכניקה גבוהה- ש כמוהו די הרבה בברזיל.
לדעתי הוא לא מתאים לאנגליה בכלל. יהיה לו מאוד קשה. שחקני קישור התקפיים מברזיל לא מצליחים כל כך באנגליה

ברזילאים בכללי ודרום אמריקאים בכלל לא כול כך מצליחים בפריימיר למעט כמה דוגמאות כמו אפשר להגיד טבז ומסצ'ארנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מסתמן שליברפול תחתים את גאסטון רמירז, שחקן של בולוניה, אורגוואי מוכשר... מקווה שזה יצא לפועל. כמו שאני מבין שהוא סוג של פליימייקר.

שחקן מצויין במנג'ר, מקווה מאוד שגם כך במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
- מנצ'סטר סיטי מובילה במירוץ להחתמת ילד הפלא הארגנטיני פאולו דיבאלה. החלוץ בן ה-18 שמכונה "אגוארו החדש" שמשחק עבור אינסטיטיו הארגנטינית מבוקש גם בקבוצות מהעיר מילאנו ובריאל מדריד.

- רובין ואן פרסי, שמבוקש בשתי הקבוצות ממנצ'סטר, עדכן את סוכנו כי לא מן הנמנע שיעזוב את הפריימר ליג לטובת אוהדי ארסנל ויעבור לשחק ב"קבוצה ניטרלית" - יובנטוס.

- הסיוט של אוהדי ארסנל עשוי להימשך, כששחקן מוביל נוסף של הקבוצה, תיאו וולקוט, עשוי לעזוב. כמו של הקפטן, גם חוזהו של תיאו נגמר בקיץ הבא, ובמידה ויבחר של להאריך אותו, ייתכן מאוד כי ארסנל לא תעמוד בפיתוי לעשות עליו קופה לפני שישתחרר בחינם. צ'לסי ואפילו טוטנהאם כבר ממתינות להתפתחויות מהצד.

- גאנסו, הכשרון האדיר של סאנטוס (אחרי ניימאר, כמובן) לא הסכים להאריך חוזהו בקבוצה, והאוהדים מתחילים להשלים עם העזיבה הצפויה שלו. טוטנהאם היא המועמדת הבחירה לקלוט אותו, ואם יגיע הוא עשוי לשתף פעולה עם קשר ברזילאי נוסף אשר מבוקש אצל התרנגולים; אוסקר מסאו פאולו. המחיר של כל אחד מהשניים נע באיזור ה-10 מליון ליש"ט.

- פ.ס.ז מאיצה הכנותיה לליגת האלופות בעונה הבאה, ואחד השמות החמים בפארק דה פראנס הוא מארקו וראטי הצעיר. האיטלקי בן ה-19 מכונה "פירלו הבא", ועל אף שמעולם לא שיחק בליגה הבכירה בארצו, זומן לנבחרת איטליה לאחר שהוביל את קבוצתו, פסקארה, בחזרה לליגה הראשונה. גם נאפולי ויובנטוס מביעות עניין בשחקן ששוויו מוערך בכ-10 מליון ליש"ט.

- סטיבן קולקר, שעשה קמפיין מדהים בשורותיה של סוואנזי בעונה החולפת, חוזר לקבוצת נעוריו טוטנהאם מהשאלה. המנג'ר החדש דאג כי חוזהו של הבלם הצעיר יוארך והבהיר לו כי הוא מצפה ממנו להילחם על חולצת ההרכב הראשון עם דאוסון וקאבול.

- מוריניו מסרב לוותר על מאיקון ומפציר בראשי ריאל לעשות את כל המאמצים בשביל להחתים את המגן הברזילאי המנוסה. שחקן נוסף שמבוקש במדריד ויהיה קשה להנחית הוא סילבה שזכה עם סיטי באליפות ספרד ועם נבחרתו ביורו בקיץ האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
- רוברטו די מתיאו, מאמנה של צ'לסי, רוצה לסגור עסקה כבר ביממה הקרובה שבה ויקטור מוזס חלוצה
של וויגאן יעבור לסטנפורד ברידג' תמורת 10 מליון פאונד.
- מנצ'סטר יונייטד הגישה הצעה רשמית על סך 20 מליון פאונד תמורת קשרה המעולה של פורטו, חואו מוטיניו.
- דויד סילבה הכריז כי הוא מאושר במנצ'סטר סיטי וכי אין בכוונתו לעבור לריאל מדריד.
- גלטסראי הצטרפה לליברפול ומנצ'סטר יונייטד במאבק על שירותיו של כוכב ניוקאסל דמבה בה.
- סוכנו של יאן ורטונחן אישר את מעברו של הבלם מאייאקס לטוטנהאם.
- פורלאן הודיע לראשי אינטר כי לא יישאר בקבוצה, וחושב כבר על מעבר לברזיל כאשר אינטרנסיונל המועמדת הראשית
לקלוט את החלוץ בן ה-33.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:18 
העונה של מנצ'סטר יונייטד מתחלקת ל-3 חלקים:
1 לאורך בעונת המלפפונים נקשרים לשמה מיטב השמות הגדולים והחמים כמו מודריץ' וואן פרסי. תקופת הפריחה של ספקולציות המדיה והאוהדים.
2 בסוף עונת המלפפונים מתברר שהרכש שלה צנוע להדהים ביחס לשמות שהוזכרו ולקבוצות העל האחרות. ופרגי אומר שהוא מרוצה מהסגל.
3 בעונת התפוזים הקבוצה מצליחה עד מצליחה להדהים.

גם עם רכש צנוע יחסית הקבוצה יכולה לרשום עונת מדהימה כולל אליפות הפרמייר בהנחות הבאות.
1 קלברלי כשיר וגם סקולס ישחק דקות רבות. העונה כשאחד מהם שיחק כ- 50-50 רק קאריק יכל לעצור את היונייטד.
2 שג'ונס יקבל סוף את את עמדת הקשר האחורי לצידו "במקום קאריק" - החזקת והנעת כדור סוחפים במקום הגרזן הבודד שהתאים לקישור המצומק הישן.
3 שביינס יחליף את פביו ויקבל דקות משחק רבות.
זה בעצם כמו בשנה שעברה אבל אחרי שנות יובש עם קישור מרכזי ראוי ועם וידיץ', מגן שמאלי במשרה מלאה וקגאווה. וכולל שדרוג צפוי של הצעירים מדה חאה ועד וולבק וצ'יצריטו. במלים אחרות, שיפור עמדות ביחס למקום השני בגלל הפרש שערים.

וכל המוסיף הרי זה משובח. ובפרט, מוטיניו יכול בהחלט להוסיף לתבשיל בעיקר אם יש ספקות לכשירות של קלברלי לאורך עונה שלמה. אני יודע שרבים מניעים בראשם כשאני משווה את 2 השחקנים, אבל לא מי שעקב מקרוב אחרי כל הדקות המעטות של קלברלי העונה ומה זה עשה לכל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
- ניוקאסל השלימה את מעברו של הקשר המוכשר של קונבטרי, ביגירימנה, לשורותיה. קובנטרי הייתה שמחה להשאיר את בן ה-18 המוכשר, אולם קשיים כלכלים בהם שרוי המועדון לא אפשרו לה לעשות זאת.

- ג'ואל קאמפל, שבשנה שעברה הוזכר כמועמד למכבי חיפה והפועל ת"א אך לבסוף הגיע לארסנל, הושאל לריאל בטיס לעונה אחת. ונגר מקווה כי החלוץ ינצל את ההשאלה למימוש הפוטנציאל הגלום בו ויוכיח כי מקומו באצטדיון האמירויות.

- אינטר החתימה את קשרה האחורי של פאלרמו על חוזה השאלה לעונה אחת, עם אופצית רכישה בסופה על סך 8.5 מליון יורו. הארגנטיני בן ה-27 שחתום במועדון מסיציליה עד 2016, הספיק להרשים במדיה עונה אחת לפני ששמו נקשר למועדונים הגדולים באיטליה.

- ניוקאסל ממשיכה במאמציה העזים להחתים את שחקן נבחרת צרפת וליל, מתיו דבושי, שנמצא בצמרת רשימת ההעברות של אלן פארדיו. המשימה לא תהיה קלה כשליל לא מביעה נכונות למכור את השחקן עד אשר לא יימצא מחליף ראוי.

- ווסט ברומיץ' אלביון מעוניינת להחזיר לפריימר ליג את החלוץ המהיר - אובפמי מרטינס, וצפויה לשלם לרובין קאזאן 3 מליון יורו לשם כך.

- מנצ'סטר סיטי, שמובילה כזכור במירוץ להחתמת רובין ואן פרסי, רוצה להימנע ממצב של אינפלציית חלוצים. עמנואל אדביור שהושאל לטוטנהאם בעונה החולפת עוד שייך לסיטיזנס ואמור להימכר, כמו גם רוקה סנטה קרוז. אם יגיע רובין, הוא עשוי להשלים חוד מפלצתי שכולל את טבז, באלוטלי וסילבה. גם דזקו מתנדנד ומעמדו לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 17:36 
ציטוט:
אינטר החתימה את קשרה האחורי של פאלרמו על חוזה השאלה לעונה אחת, עם אופצית רכישה בסופה על סך 8.5 מליון יורו. הארגנטיני בן ה-27 שחתום במועדון מסיציליה עד 2016, הספיק להרשים במדיה עונה אחת לפני ששמו נקשר למועדונים הגדולים באיטליה.

חוץ מהשם של השחקן, באמת מפורט יופי :SMOKE:
אני מניח שמדובר על מתיאס סילבסטרה. שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
- מנצ'סטר סיטי, שמובילה כזכור במירוץ להחתמת רובין ואן פרסי, רוצה להימנע ממצב של אינפלציית חלוצים. עמנואל אדביור שהושאל לטוטנהאם בעונה החולפת עוד שייך לסיטיזנס ואמור להימכר, כמו גם רוקה סנטה קרוז. אם יגיע רובין, הוא עשוי להשלים חוד מפלצתי שכולל את טבז, באלוטלי ו סילבה . גם דזקו מתנדנד ומעמדו לא ברור.

אגוארו, לא סילבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 18:35 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:
אינטר החתימה את קשרה האחורי של פאלרמו על חוזה השאלה לעונה אחת, עם אופצית רכישה בסופה על סך 8.5 מליון יורו. הארגנטיני בן ה-27 שחתום במועדון מסיציליה עד 2016, הספיק להרשים במדיה עונה אחת לפני ששמו נקשר למועדונים הגדולים באיטליה.

חוץ מהשם של השחקן, באמת מפורט יופי :SMOKE:
אני מניח שמדובר על מתיאס סילבסטרה. שחקן טוב.

והוא בלם, לא קשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם כתבו פה או לא, אבל ראיתי בפייסבוק לפני כמה ימים שמנדזוקיץ' חתם בבאיירן.
מישהו יכול לאשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: