תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 05:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קופמן ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
רועי כתב:
unknown כתב:
זה נכון שדמארי מושאל אצלנו???

אני לא יודע האם זה היה תוכן העסקה לבסוף מכיוון שהיא נחתמה ע"י טביב בלבד, אבל אדם מאוד מקורב למוני (שכנראה הזין במידע גם את קופמן) סיפר לי בינואר שעבר שהעסקה שסוכמה בין טביב ולוזון היא 1.5 מליון יורו עבור 50% מהעברה עתידית ומעבר של דמארי להפועל ל- 3 שנים (כך דובר בקיץ, לדעתי חתם בסוף ל- 5). העסקה הוצגה כהעברה אבל היא כללה שני סעיפים משמעותיים:
א. דמארי יחזור מחו"ל רק למכבי פ"ת (נכנס גם לעסקה שבוצעה לבסוף)
ב. אם כעבור 3 שנים (בתום ההסכם) דמארי לא יימכר לחו"ל, הוא יחזור למכבי פ"ת
כלומר למעשה מדובר בהשאלה ל- 3 שנים בסכום לא פרופורציונלי ובתוספת 50% מכרטיס השחקן במקרה של העברה.
הראל פוצץ בזמנו את העסקה בצדק
פרסמתי את זה פה בפורום וכ- 40 דק' אחריי עשה זאת המשתמש עד"ל באתר שלו.

רועי אנימ מודה שאני לא יודע מאיפה ה"עובדות" האלו.
לפימה שאני זוכר מהפירסומים ומהדלפות המסמכים מדובר בעיסקה שונה בתכלית.
א. כמו שאני מבין את הנושא מכיוון שנכון לכרגע הכרטיס של דאמרי שייך 50% להפועל ו50% ללוזוניה, במידה והעברת השחקן
לחו"ל תכשל מסיבות כאלו או אחרות (אחרי שהוא כבר יהיה שם) הוא יחזור למכבי פ"ת. למשל, עם דאמרי יעבור לנירנברג, והם
אחרי שנה "יפרו אתצ החוזה בצורה חד צדדיצת / הסכמה, דאמרי חוזר אוטומטית ללוזוניה.

ב. דאמרי חתום על חוזה ל 5 שנים בהפועל, כעבור 3 שנים אם הוא לא נמכר החוזה שלו בהפועל ממשיך להתקיים. ההבדל הוא באופציית המכירה. אם במהלך ה 3 שנים הראשונות קבוצה רוצה לקנות את דאמרי היא חייבת לשלם מעל 3 מליון יורו, ולהפועל אין
"מילה" בנושא, אחרי 3 שנים תגהמחיר הזה כבר לא משמעותי והלוזוניה יכולה למכור מאת דאמרי למי שהיא רוצה. באיזה סכום שהיא רוצה.

הנקודה היא שבכל מקרה לוזון הוא המנהל של המו"מים ולא הנהלת הפועל
זה ביזיון.

לגבי המידע - אני לא יכול להתחייב אם אלה עובדות מוצקות אבל שמעתי את זה כמה פעמים מכמה אנשים, כאמור אחד מהם היה מאוד מעורה בפרטי העסקה
אבל זה היה בינואר 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קופמן ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
אם אני זוכר נכון לוזון, וסוכנו של דאמרי יכולים לשדך את דאמרי לחכל קבוצה ולחפש לו משקיע תמיד,
גם במהלך השלוש עונות הראשונות של החוזה שלו בהפועל. אבל אז יוכל לעבור רק בנק' זמן קבועות, יש
3 כאלו אם אני זוכר נכון. בשנתיים שאחרי זה אין נקודות זמן קבועות והכלח פתוח ללוזון ולבוררויות,
מי המחיר עד לזמן.

וכן זה בזיון, הבעיה היא שהשחקנים עצמם מפחדים מלוזון (לא ברור לי למה כי בזמנו גם טועמה ועומר גולן
פחדו). טוטו תמוז / קנדה וכו' פותחים בוררויות בשביל תג מחיר כל שני וחמישי (גם גולסה בזמנו פתח אחת נגד
שחר), ובן חיים לא מוציא מילה כאשר הבוס שלו מונע ממנו להתקדם במחיר של פי 3 ממה שהבוררות קבעה על טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: