אדום נחמד כתב:
לפי החוק, מועדון כדורגל הוא ללא מטרות רווח. עם זאת, אני חושב שהחוק בעייתי ולכן אני יכול "להבין" בעלים שמוציאים כסף לכיסם. אני גם משוכנע שכולם כולל כולם עושים את זה בסופו של יום.
הביא רכש יקר.. נו.. דמארי שקוף שהיה עסקה סיבובית, ונוסא באמת חריג, אבל פרט לשניהם הרכש שלך מסתכם בעטיה בחינם, אורמוש במאה אלף, ו....זהו.. למרות שעמדת הבלם ומגן שמאלי, וכן חלוץ מחליף, היו נחוצות מאוד.
אגב, לא חוכמה להיות נדיב עם כסף שלא שלך. אני מקווה שאתה לפחות מסכים שטביב עדיין לא הוציא שקל מכיסו לטובת המועדון.
עם זאת, אני מסכים איתך (ואני מהבודדים פה בקטע הזה) שהסגל של הפועל הוא מהטובים אם לא הטוב ביותר ומתאים לאליפות.
הבעיה עם טביב, כפי שציינתי בהודעה הקודמת, היא לא השחקנים שהביא או הכסף שהוציא, אלא ההתנהלות, הריבים, הלכלוכים, המאבקים התמידיים עם רשימה ארוכה מאוד של שחקנים, סוכנים, קבוצות, ובעלי תפקידים.
זה המאבק המכוער עם האולטראס (בו גם להם יש אשמה, ועדיין הוא הבעלים והיה חייב להשאר שפוי).
זה בעיקר הפיכת המועדון לשכונה. שכונה שמזכירה ימים אפלים יותר בתולדות המועדון. למרות שסבלנו שתי עונות של מאבקי תחתית בעשור האחרון, לא התנהלנו כך.
בלאד היקר, כיבדתי אותך בתשובה שלא הרבה היו נותנים לך פה. תשתדל לא לענות בצורה הטרולית הרגילה שלך. תנסה להגיב לטיעונים ולא לזרוק ססמאות. תנסה. תודה.
מה הסיבוב בעסקה של דמארי?
שכחת את אדל, שוער ששיחק בליגה בכירה באירופה, והוא מחליף ראוי ביותר לאלוהים.
ושכחת את מחמוד עבאס. ובטח עוד כמה. בנוסף, כמובן שהשאיר שחקנים יקרים כמו טוטו, ידין, אבוטבול, טועמה.
ובאמת שאני לא יודע אם טביב הוציא שקל מכיסו או לא. זה כל-כך לא מעניין אותי. אני שונא כלכלה. לא מעניין אותי בשיט כמה הכנסות יש מאירופה, כרטיסים, חסויות, וכו'. ולא מעניין אותי כמה עולה כל שחקן. מה שבטוח זה שאני לא יכול לסמוך על אף אחד מפה שידייק במספרים.
ושוב, אני לא חושב שיש פה משהו יוצא דופן. לקראת אמצע שנות ה 2000, כשנאבקנו בתחתית, החלפנו מאמנים כמו גרביים, שחקנים עשו שביתות איטלקיות, טועמה עזב בשביל גרושים לפ"ת, הביאו את אבולאבן (

), יוסי רוזן (

) קרגולה ועוד כוכבי על, למשל. בוא נגיד גם שאם טביב או כל אחד "חיצוני" (כן, גם למוצא יש פה השפעה גדולה, בשילוב עם זה שהוא לא חבר של היפסטרים מתל-אביב) היה הבעלים של הפועל, במקום סגול ותאומים, באותה תקופה, היחס של האוהדים היה הרבה יותר גרוע.
אני לא חושב שאני צריך להודות לך על התשובה שלא רבים היו נותנים לי. זאת בעיה שלהם. זה שאתה בסדר, לא אומר שצריך להודות לך על זה. ובנוסף, אני לא יודע מה זאת "צורה טרולית", חבל שכתבת את זה. אני מניח שתפרש את מה שכתבתי למעלה כ"צורה טרולית", אז שיהיה.