תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתארגנת קבוצה למען!!!! אלי טביב
הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 14:50 
בטח בולשיט גדול, בן אדם שמקצץ לבואנו חשבון טלפון ל200₪ מפוצץ כסף 8 מיליון שקל על דמארי, וזה בגלל שטובת הפועל לנגד עיניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מתארגנת קבוצה למען!!!! אלי טביב
הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
אתה עיוור ואני לא מגיב פה יותר. תהיה בריא חבר יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 14:56 
JustZiv כתב:
חשבתי שמישהו יאיר את עיניי, כנראה שלא.

וכל מה שראצ'ו אמר, טביב צריך לעוף רק כי הוא מנהל גרוע. כל מיני חשדות לגניבת כספים זה בינתיים(מקווה) בולשיט גדול. למה אף אחד פה לא צעק כשמוני הביא את אלרואי בסכום מטורף כשהוכח שיש קשר עסקי בינו לבין שרצקי?

מה זאת אומרת לא צעקו ? צעקו.
אמרו לו ללכת הביתה (ביחד עם הגנב השני).
גנב אחד הלך, עכשיו תורו של השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
משו מוזר המשתמש הזה lipcsee..
בתחילת השנה הוא כתב הודעות בגוון טיפה שונה. הנה למשל זו
ציטוט:
חייבים לעשות חרם ולכל הטוענים שאין לזה אפקט
הכוח שלנו זה הקהל להבדיל משאר הקהלים שיותר מפריעים בשעה שקבוצה הכי צריכה אותם
כך שמול יציעים ריקים (אחת הסיבות שטביב הגיע זה הקהל)
אז מי שיש לו ספק זהו הנשק היחידי שיש לנו

כלומר כבר מפתיחת העונה הוא חשב שטביב רע לנו.
קצת מפתיע השינוי החד בגישה שלו.
3 אפשרויות:
1. באמת משתמש שתול שהכין את הקרקע כבר אז כדי שיהייה רלוונטי
2. היוזר נפרץ
3. הוא שינה את דעתו

לגבי 3, קצת מוזר שבתחילת השנה הוא ביקר את טביב, ומאז הבין את המעשים שלו אחרת משאר העולם.
לא יודע, תחליטו אתם.

פשוט מאוד:
מדובר באוהד מכבי, שרצה בתחילת העונה שיהיה להפועל כמה שפחות קהל כדי שנכשל מקצועית ואולי סוף סוף נפסיד דרבי.
ועכשיו שעניין המנויים בכלל לא על הפרק, הוא בעד טביב כדי שיפרק אותנו עוד יותר, ואז אולי נפסיד דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:42 
היו הרבה קשים ששברו את גב הגמל בכל מה שקשור לרצון שלי שטביב יעוף מהפועל. לא יודע למה - אבל דווקא זה היה כבד במיוחד: http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/328 ... 7101&loc=5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מתי יום ההתרמה למסכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אני עד עכשיו לא הגבתי באשכול הזה ואני גם לא אתן פה את חוות דעתי תפסיקו להגיב באשכול של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
תפסיקו להגיב באשכול של טביב

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
JustZiv כתב:

וכל מה שראצ'ו אמר, טביב צריך לעוף רק כי הוא מנהל גרוע. כל מיני חשדות לגניבת כספים זה בינתיים(מקווה) בולשיט גדול. למה אף אחד פה לא צעק כשמוני הביא את אלרואי בסכום מטורף כשהוכח שיש קשר עסקי בינו לבין שרצקי?

מדוייק.
והערות קטנה. בפירוש חלק מאלה שטוענים שטביב צריך ללכת לא אמרו זאת לגבי מוני.
שכל אחד יעשה את החושבים שלו למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
lipcsee כתב:
YardenDe כתב:
מה הפואנטה של האשכול הזה?

הפואנתה שאני מתנגד לעלהום רוצה את אלי טביב בהפועל אבל רוצה שיקבל את המחאה וישתפר

אז תתקשר למיאמי ותגיד לחבר\בוס\סנדק שלך שיתפקס על עצמו.

מעניין אם גם לביל גייטס בזמנו פתחו שרשור בפורום של מיקרוסופט כדי שיתאפס על עצמו.

מה זה החרטא הזה?

אם הבוס צריך להתאפס על עצמו אז אולי הוא לא ראוי להחזיק קבוצה? שיעשה לכולנו טובה ויתנדף מחיינו.

"עם אוהדים כאלה, היום כמו שאני, אני עולה ושם 40 נקודות"- אריק איינשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
התמיכה של אוהדי מכבי תל אביב ובית"ר בטביב מזכירה את התמיכה שלנו בנמני שהיה מאמן במכבי, רק שישאר שם וכבר נעשתה לנו שלושת רבעי עבודה.
גם במכבי היו אוהדים נאמני נמני שגם הם התעוררו מאוחר מידי אחרי נזק של כמה שנים לקבוצה ושנים מדהימות לנו.
צריך ללמוד ההיסטוריה:
1. שאול אייזנברג- אסור לחכות עם המחאה ואסור להתרכז בדברים אחרים שאתה יודע כבר ב1000% שאין גאולה למועדון כל עוד האדם הזה עומד בראשה.
2. תומכי נמני - להמשיך עם המחאה בכל הכח, לנסות להסביר להם איפה הם טועים, ואם בכל זאת טאבולה ראסה אז להמשיך במחאה בכל הכח, אין ברירה אלא להתעלם מהם. כל מצב של רצון לדו שיח, של הקשבה של 2 הצדדים מבורך, גם אם לא מגיעים להסכמה.

כל משיכה של זמן תעשה יותר נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 18:35 
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
JustZiv כתב:

מדוייק.

ולמה זה חשוב חוץ מלהוות פרובוקציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

:ROSE:

כמות ה"טרולים" פה גוברת.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור אתם לא מבינים מי זה טביב?
http://www.savehapoel.com
אתם מוזמנים לקרוא פה קצת ולהבין מי האיש.
מחאה מוצלחת לכולנו,טביב לא יהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

הגיע הזמן לנפץ את הבועה.
יכול להיות שגם זה מוגזם אבל הראל סיכם עם שרצקי על העברה בסביבות החצי מיליון דולר/אירו והייתה חסרה רק חתימה אחת להפיכת החוזה לתקף.
משהחתימה בוששה לבוא שרצקי העלה את הדרישות ובסוף נסגר הסכום המטורף בפגישה אישית בין שרצקי לבין טביב ככה שגם בסכום הזה טביב אשם ולא הראל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:02 
סימרוטיץ כתב:
האשכול הזה מוכיח היטב למה האשכול על ההגבלות צודק !
הנה כבר עמוד שני על משתמש אחד שנגדו כל הפורום ,הוא תופס את מרבית צומת הלב ונוסק למעלה בפורום .
הלו יש דברים יותר חשובים כרגע להתייחס אליהם .

תשומת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
justziv כתב:

נמאס כבר מהשאלה המפגרת הזו, אז אני אתייחס אליך וגם לאופטימי פה כי לא מגיע לבחור אחד שבחר לעשות פרובוקציה להרוויח הודעות בדיון שאין בינו לבין הכותרת שום קשר.

אין ספק שגם מוני היה בעלים לא מושלם, אין ספק שגם בהתנהלות שלו ושל ההנהלה שעמדה לצירו היו דברים מוזרים שעל פניו נראים לא כשרים ובעיקר האשמה הגדולה ורק בגלל זה הוא ראוי לשנאה היא העובדה שהוא הכניס לנו את טביב לקבוצה.

אבל, וזה אבל גדול..אין בכלל מה להשוות בין ההתנהלות של הקבוצה אצל מוני לבין זו אצל טביב. לא על הקמצנות, לא על אי האצלת הסמכויות, לא על אי כיבוד הסכמים, היחס בין ההכנסות להוצאות לא היה מופרך כמו בחודשים שטביב בקבוצה. זה פשוט עולם אחר, בכמה חדושים שטביב מנהל את הקבוצה לבדו, נשברו שיאים שלא היו קרובים למה שקרה אצל מוני.
נכון שעל פניו העסקה של אלרואי נראתה מופרכת, אבל היא היתה היוצאת מהכלל. היא עדיין היתה פרפורציונלית לעסקאות אחרות בקבוצה שנעשו בעבר כמו של פרנסמן, טועמהושכטר. יכול להיות שהיתה מגיעה יותר ביקורת בתקופה ההיא, אף אחד לא שוכח את הספינים על שחקנים זרים, המחירים המופקעים על אירופה ( שגרמו לחרם, בוא לא נשכח את זה), אבל להגיד שזה דומה למה שקורה היום זה פשוט להיות אטום, לזרות חול בעיניים או להתכחש למציאות.

קמצנות, סיכסוכים ומו"מים, הכנסות מול הוצאות, וכו', היו קיימים מאז ומתמיד.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, אתה צודק שאף בעלבית לא מושלם.
ולכן, הכל תלוי בתדירות, ובצורה שבה המועדון מתנהל.
אם כל ההתעסקות של הבוס היא בלהוציא כסף, ולא משקיע מאמץ ליצור אוירה חיובית ומינימום משקעים ומריבות, אין לו מה לחפש פה.

למען הסר ספק, אפילו לא מפריע לי בוס שמוציא כסף מהמועדון, כל עוד הדברים שציינתי מתקיימים.

עכשיו אתה מוזמן להמשיך לחלק לבבות לטביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אם כל ההתעסקות של הבוס היא בלהוציא כסף, ולא משקיע מאמץ ליצור אוירה חיובית ומינימום משקעים ומריבות, אין לו מה לחפש פה.

למען הסר ספק, אפילו לא מפריע לי בוס שמוציא כסף מהמועדון, כל עוד הדברים שציינתי מתקיימים.

מה זאת אומרת מוציא כסף? אני לא מבין בעסקים, אבל הכסף הוא לא שלו ברגע שהוא רכש את הקבוצה? ובכל מקרה, אם מה שאתה טוען שהוא עושה זה לא חוקי, הוא מסתכן מאד, ואני לא מאמין שהוא יעשה את זה. ואם זה חוקי אבל "מסריח" לדעתך, אז מה שחשובה זאת השורה התחתונה, ובשורה התחתונה הוא הביא רכש מצויין ויקר (טוב, בוכים שהוא קמצן, אבל גם על זה שהוא הביא שחקן במחיר שאחרים פה היו מקבלים יותר בזול), הביא עכשיו את שולר בגלל בעיות של פציעות, ואף אחד לא ישכנע אותי שהסגל הזה הוא לא בשביל אליפות, בטח העונה.

אגב, מה שאני כן יודע בעסקים, זה שלפעמים "קמצנות" מתחייבת למען העתיד של הקבוצה. שפזרנים בזמנים טובים, לפעמים נדפקים מזה כשהזמנים קצת פחות טובים (ובכדורגל, לא פחות ואולי יותר מאשר בעסקים רגילים, דברים משתנים מאלף ואחת סיבות. תראו את מכבי חיפה). אני בטוח אגב שגם יעקב שחר מתקמצן איפה שרק אפשר. ואגב, סכסוך כמו שהיה בינו לבין גולאסה בעונה שעברה, זה כמדומני אפילו בהפועל לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
לפי החוק, מועדון כדורגל הוא ללא מטרות רווח. עם זאת, אני חושב שהחוק בעייתי ולכן אני יכול "להבין" בעלים שמוציאים כסף לכיסם. אני גם משוכנע שכולם כולל כולם עושים את זה בסופו של יום.

הביא רכש יקר.. נו.. דמארי שקוף שהיה עסקה סיבובית, ונוסא באמת חריג, אבל פרט לשניהם הרכש שלך מסתכם בעטיה בחינם, אורמוש במאה אלף, ו....זהו.. למרות שעמדת הבלם ומגן שמאלי, וכן חלוץ מחליף, היו נחוצות מאוד.
אגב, לא חוכמה להיות נדיב עם כסף שלא שלך. אני מקווה שאתה לפחות מסכים שטביב עדיין לא הוציא שקל מכיסו לטובת המועדון.

עם זאת, אני מסכים איתך (ואני מהבודדים פה בקטע הזה) שהסגל של הפועל הוא מהטובים אם לא הטוב ביותר ומתאים לאליפות.
הבעיה עם טביב, כפי שציינתי בהודעה הקודמת, היא לא השחקנים שהביא או הכסף שהוציא, אלא ההתנהלות, הריבים, הלכלוכים, המאבקים התמידיים עם רשימה ארוכה מאוד של שחקנים, סוכנים, קבוצות, ובעלי תפקידים.
זה המאבק המכוער עם האולטראס (בו גם להם יש אשמה, ועדיין הוא הבעלים והיה חייב להשאר שפוי).
זה בעיקר הפיכת המועדון לשכונה. שכונה שמזכירה ימים אפלים יותר בתולדות המועדון. למרות שסבלנו שתי עונות של מאבקי תחתית בעשור האחרון, לא התנהלנו כך.

בלאד היקר, כיבדתי אותך בתשובה שלא הרבה היו נותנים לך פה. תשתדל לא לענות בצורה הטרולית הרגילה שלך. תנסה להגיב לטיעונים ולא לזרוק ססמאות. תנסה. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לפי החוק, מועדון כדורגל הוא ללא מטרות רווח. עם זאת, אני חושב שהחוק בעייתי ולכן אני יכול "להבין" בעלים שמוציאים כסף לכיסם. אני גם משוכנע שכולם כולל כולם עושים את זה בסופו של יום.

הביא רכש יקר.. נו.. דמארי שקוף שהיה עסקה סיבובית, ונוסא באמת חריג, אבל פרט לשניהם הרכש שלך מסתכם בעטיה בחינם, אורמוש במאה אלף, ו....זהו.. למרות שעמדת הבלם ומגן שמאלי, וכן חלוץ מחליף, היו נחוצות מאוד.
אגב, לא חוכמה להיות נדיב עם כסף שלא שלך. אני מקווה שאתה לפחות מסכים שטביב עדיין לא הוציא שקל מכיסו לטובת המועדון.

עם זאת, אני מסכים איתך (ואני מהבודדים פה בקטע הזה) שהסגל של הפועל הוא מהטובים אם לא הטוב ביותר ומתאים לאליפות.
הבעיה עם טביב, כפי שציינתי בהודעה הקודמת, היא לא השחקנים שהביא או הכסף שהוציא, אלא ההתנהלות, הריבים, הלכלוכים, המאבקים התמידיים עם רשימה ארוכה מאוד של שחקנים, סוכנים, קבוצות, ובעלי תפקידים.
זה המאבק המכוער עם האולטראס (בו גם להם יש אשמה, ועדיין הוא הבעלים והיה חייב להשאר שפוי).
זה בעיקר הפיכת המועדון לשכונה. שכונה שמזכירה ימים אפלים יותר בתולדות המועדון. למרות שסבלנו שתי עונות של מאבקי תחתית בעשור האחרון, לא התנהלנו כך.

בלאד היקר, כיבדתי אותך בתשובה שלא הרבה היו נותנים לך פה. תשתדל לא לענות בצורה הטרולית הרגילה שלך. תנסה להגיב לטיעונים ולא לזרוק ססמאות. תנסה. תודה.

מה הסיבוב בעסקה של דמארי?
שכחת את אדל, שוער ששיחק בליגה בכירה באירופה, והוא מחליף ראוי ביותר לאלוהים.
ושכחת את מחמוד עבאס. ובטח עוד כמה. בנוסף, כמובן שהשאיר שחקנים יקרים כמו טוטו, ידין, אבוטבול, טועמה.
ובאמת שאני לא יודע אם טביב הוציא שקל מכיסו או לא. זה כל-כך לא מעניין אותי. אני שונא כלכלה. לא מעניין אותי בשיט כמה הכנסות יש מאירופה, כרטיסים, חסויות, וכו'. ולא מעניין אותי כמה עולה כל שחקן. מה שבטוח זה שאני לא יכול לסמוך על אף אחד מפה שידייק במספרים.
ושוב, אני לא חושב שיש פה משהו יוצא דופן. לקראת אמצע שנות ה 2000, כשנאבקנו בתחתית, החלפנו מאמנים כמו גרביים, שחקנים עשו שביתות איטלקיות, טועמה עזב בשביל גרושים לפ"ת, הביאו את אבולאבן ( :HEART2: ), יוסי רוזן ( :HEART2: ) קרגולה ועוד כוכבי על, למשל. בוא נגיד גם שאם טביב או כל אחד "חיצוני" (כן, גם למוצא יש פה השפעה גדולה, בשילוב עם זה שהוא לא חבר של היפסטרים מתל-אביב) היה הבעלים של הפועל, במקום סגול ותאומים, באותה תקופה, היחס של האוהדים היה הרבה יותר גרוע.

אני לא חושב שאני צריך להודות לך על התשובה שלא רבים היו נותנים לי. זאת בעיה שלהם. זה שאתה בסדר, לא אומר שצריך להודות לך על זה. ובנוסף, אני לא יודע מה זאת "צורה טרולית", חבל שכתבת את זה. אני מניח שתפרש את מה שכתבתי למעלה כ"צורה טרולית", אז שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין מחכה לוולריצה גאמאן וליואל קמפבל.
שיביא אותם, כמו שהוא הבטיח. וגם את הקשר של נבחרת בוליביה שהוא התלהב ממנו אחרי משחק אחד. שכחתי את שמו.
איפה ולריצה גאמאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
באמת שכחתי את אדל (אבל הוא בא בחינם), ואת עבאס.
אני צריך להודות לו שהשאיר שחקנים שיהייה מספיק למשחקי אימון פנימיים?

וכן, בקופת המועדון ישנו כסף אדיר, אבל אמרתי כבר שזה לא מעניין אותי.
אם הוא לא צריך להוציא, שלא יוצא. בשביל יש כסף בקופה.
הדבר היחיד שמפריע עם טביב בעיני זה התנהלות. ודווקא לזה לא הגבת. אפילו נשמע כאילו אתה טוען שהביקורת כלפיו היא כי מוצאו (אבל הי, כל אוהדי הפועל בראשון בת ים וחולון הם אשכנזים טהורים מפולניה).

הצורה הטרולית זה התעסקות בטפל ולא בעיקר. אתה עושה את זה לא מעט. בשביל זה התרעתי מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 01:47 
:BOW: :BOW: :
bloodbrother כתב:
אדום נחמד כתב:

מה זאת אומרת מוציא כסף? אני לא מבין בעסקים, אבל הכסף הוא לא שלו ברגע שהוא רכש את הקבוצה? ובכל מקרה, אם מה שאתה טוען שהוא עושה זה לא חוקי, הוא מסתכן מאד, ואני לא מאמין שהוא יעשה את זה. ואם זה חוקי אבל "מסריח" לדעתך, אז מה שחשובה זאת השורה התחתונה, ובשורה התחתונה הוא הביא רכש מצויין ויקר (טוב, בוכים שהוא קמצן, אבל גם על זה שהוא הביא שחקן במחיר שאחרים פה היו מקבלים יותר בזול), הביא עכשיו את שולר בגלל בעיות של פציעות, ואף אחד לא ישכנע אותי שהסגל הזה הוא לא בשביל אליפות, בטח העונה.

אגב, מה שאני כן יודע בעסקים, זה שלפעמים "קמצנות" מתחייבת למען העתיד של הקבוצה. שפזרנים בזמנים טובים, לפעמים נדפקים מזה כשהזמנים קצת פחות טובים (ובכדורגל, לא פחות ואולי יותר מאשר בעסקים רגילים, דברים משתנים מאלף ואחת סיבות. תראו את מכבי חיפה). אני בטוח אגב שגם יעקב שחר מתקמצן איפה שרק אפשר. ואגב, סכסוך כמו שהיה בינו לבין גולאסה בעונה שעברה, זה כמדומני אפילו בהפועל לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 02:15 
לא יודע מה יהיה מחר אבל מקווה שננצח
יאאלה הפועל מלחמה

וטביב :bang: שתתפקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
חסר להם שהם לא מנצחים מחר. החליפו להם מאמן, שזה הדבר שעושים בדר"כ כשקבוצה ב"משבר" (או שביתה איטלקית). אפילו זה לא עזר לחדלי האישים האלה. חסר להם שהם ימשיכו ביכולת העלובה שלהם.

לפרק אותם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
חסר להם שהם לא מנצחים מחר. החליפו להם מאמן, שזה הדבר שעושים בדר"כ כשקבוצה ב"משבר" (או שביתה איטלקית). אפילו זה לא עזר לחדלי האישים האלה. חסר להם שהם ימשיכו ביכולת העלובה שלהם.

לפרק אותם!!!

חסר להם או מה? טביב יתן להם מכות בטוסיק? הקבוצה בקנטים והיכולת בהתאם. אתה באמת מצפה שעכשיו יהיה שינוי של 180 מעלות?

ואני חייב להגיב על כמה דברים שאמרת,

טביב קמצן בשביל הקבוצה עצמה והעסקים שהוא עושה הם חוקיים לגמרי, ולא נראה לך שהוא יתערב עם החוק - איזה בשביל הקבוצה? אז איפה כל הכסף ש"נחסך"? האם הכסף לא צריך ללכת לדברים כמו משכורות של אנשי המועדון? רכש? טביב לא הוציא שקל מכיסו. וגם, איך אתה מסביר עסקאות כמו שענבר ואוסידון פרסמו, שנסגר על 600,000 (לדוגמא), וטביב שילם 900,000? למה 12 מיליון שקל של המועדון נשארים אצל לאן, וכל פעם שמשהו מרים עין טביב כמעט מפטר אותו? לא רוצה להסתבך עם החוק? אני מזכיר לך שהוא הסתבך עם החוק כמה וכמה פעמים, ככה שהוא לא בדיוק צדיק

הקבוצה שלו, אבל זה לא נותן לו את הזכות לעשות כל מה שהוא רוצה בה, והכסף בה בהחלט לא שלו. אולי באופן חוקי וטכני, אבל זה עושה את זה בסדר? אתה אומר שכל הההתנהלות של טביב זה לא משהו חדש, אבל זה עושה את זה בסדר? אתה מרוצה מהתנהלות המועדון? אתה לא רואה שכל בן אדם אפשרי, וגם הבובות שהוא בחר בעצמו התפטרו כי הם טוענים שאי אפשר לעבוד עם הבן אדם? זה נראה לך מקרי? הוא שקרים ומכפישים את שמו הטוב?

זה לא קצת מעצבן אותך שהוא בורח למיאמי כל פעם שהוא הכי צריך להיות פה? זה לא מעצבן אותך שהוא מתנהג אליך כמו חרא, ואל תגיד לי זה מותר לו כי הוא הבעלים, יש פה קהילה שלמה סביב המועדון והוא זורק עליה זין אחד גדול. לא מעצבן אותך הערסיות והשכונתיות? אתה שלם עם זה? ואל תאמר לי שיש הרבה בעלים כאלה, כי 1. אין, ו-2. יש המון דוגמאות לבעלים יותר טובים. לא כולם מושלמים, אבל כל אחד יותר טוב מטביב.

בחיי שאני לא מבין אותך בלאד. אתה עושה רושם של בן אדם חכם, ואני לא אוהב להשתמש בביטויים כמו "טרול" וכו', אבל זה מרתיח אותי שבן אדם שהוא כיביכול בעד טובת הקבוצה, וכיביכול עם רמת IQ גבוה מזאת של ילד שיכונים בכיתה ג',
יכול באמת לחשוב שצריך לתת לו עוד צ'אנס אחרי כל מה שעברנו ואכלנו. אפילו מושיקו ראה את האור

האנשים היום שבעד טביב (במיוחד כאלה שמתעדכנים על הפועל והפעולות שלו כל יום) הם או בעלי אינטרסים, או טיפשים בצורה מיוחד. אתה לא נראה לי לא זה ולא זה.

אז מה הקץ'? אתה עושה דווקא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
bloodbrother כתב:

לפרק אותם!!!

חסר להם או מה? טביב יתן להם מכות בטוסיק? הקבוצה בקנטים והיכולת בהתאם. אתה באמת מצפה שעכשיו יהיה שינוי של 180 מעלות?

ואני חייב להגיב על כמה דברים שאמרת,

טביב קמצן בשביל הקבוצה עצמה והעסקים שהוא עושה הם חוקיים לגמרי, ולא נראה לך שהוא יתערב עם החוק - איזה בשביל הקבוצה? אז איפה כל הכסף ש"נחסך"? האם הכסף לא צריך ללכת לדברים כמו משכורות של אנשי המועדון? רכש? טביב לא הוציא שקל מכיסו. וגם, איך אתה מסביר עסקאות כמו שענבר ואוסידון פרסמו, שנסגר על 600,000 (לדוגמא), וטביב שילם 900,000? למה 12 מיליון שקל של המועדון נשארים אצל לאן, וכל פעם שמשהו מרים עין טביב כמעט מפטר אותו? לא רוצה להסתבך עם החוק? אני מזכיר לך שהוא הסתבך עם החוק כמה וכמה פעמים, ככה שהוא לא בדיוק צדיק

הקבוצה שלו, אבל זה לא נותן לו את הזכות לעשות כל מה שהוא רוצה בה, והכסף בה בהחלט לא שלו. אולי באופן חוקי וטכני, אבל זה עושה את זה בסדר? אתה אומר שכל הההתנהלות של טביב זה לא משהו חדש, אבל זה עושה את זה בסדר? אתה מרוצה מהתנהלות המועדון? אתה לא רואה שכל בן אדם אפשרי, וגם הבובות שהוא בחר בעצמו התפטרו כי הם טוענים שאי אפשר לעבוד עם הבן אדם? זה נראה לך מקרי? הוא שקרים ומכפישים את שמו הטוב?

זה לא קצת מעצבן אותך שהוא בורח למיאמי כל פעם שהוא הכי צריך להיות פה? זה לא מעצבן אותך שהוא מתנהג אליך כמו חרא, ואל תגיד לי זה מותר לו כי הוא הבעלים, יש פה קהילה שלמה סביב המועדון והוא זורק עליה זין אחד גדול. לא מעצבן אותך הערסיות והשכונתיות? אתה שלם עם זה? ואל תאמר לי שיש הרבה בעלים כאלה, כי 1. אין, ו-2. יש המון דוגמאות לבעלים יותר טובים. לא כולם מושלמים, אבל כל אחד יותר טוב מטביב.

בחיי שאני לא מבין אותך בלאד. אתה עושה רושם של בן אדם חכם, ואני לא אוהב להשתמש בביטויים כמו "טרול" וכו', אבל זה מרתיח אותי שבן אדם שהוא כיביכול בעד טובת הקבוצה, וכיביכול עם רמת IQ גבוה מזאת של ילד שיכונים בכיתה ג',
יכול באמת לחשוב שצריך לתת לו עוד צ'אנס אחרי כל מה שעברנו ואכלנו. אפילו מושיקו ראה את האור

האנשים היום שבעד טביב (במיוחד כאלה שמתעדכנים על הפועל והפעולות שלו כל יום) הם או בעלי אינטרסים, או טיפשים בצורה מיוחד. אתה לא נראה לי לא זה ולא זה.

אז מה הקץ'? אתה עושה דווקא?

הפטרוניות שלך לא שווה שום תגובה רצינית. מה אתה רוצה שאגיד? שאני עושה דוקא? כן, אני, בלאדבראדר, לא חושב שטביב כזה גרוע להפועל (כן חושב שהמחאה והעליהום עליו פוגעת הרבה יותר בהפועל). נקודה. לא טוב לך, לא כסף. לא מבין איך מחאה תוך כדי העונה עושה משהו טוב להפועל. אתה חושב שטביב לא טוב להפועל, תמחא בפגרת הקיץ.

זאת לא פעם ראשונה, ומאד אנושי, שעליהום שכזה גורם לחלשי אופי לחשוב שזה צודק, ועוד מצטרפים, ועוד חושבים שמאחר שכולם מצטרפים, אז זה צודק עוד יותר. זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
JustZiv כתב:

מדוייק.

ולמה זה חשוב חוץ מלהוות פרובוקציה?

יקירי,
כי אני חושב שחשוב שנדע שיש סקירבנו לא מעט אוהדים שהיה להם אינטרס שמוני יהיה הבעלים.
ובקשר לפרובוקציה , ניראה לי שכל האשכול הזה הוא פרובוקציה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 02:07 
:LAGUH!: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: