bloodbrother כתב:
mbracha כתב:
bloodbrother כתב:
בושה וחרפה של אנשים.

אשמח לשמוע סיבה רציונאלית אחת לדברים שלך. זה שהיא לא נולדה עם פין לא אומר שאין לה אחריות על מעשיה. היא חברת הנהלה, אולי הכי בכירה במועדון קיום, היא חתמה על מכתב הפיטורין של קשטן, היא שותפה להחלטותיו של טביב, היא הדרך הכי טובה להגיע אליו, היא אחראית על הכספים וכו'. גם בת של טביב (אם האל ירחם עלינו ויעניק לו הלילה איזה אוטם שריר לב מחר בבוקר היא גם הבעלים שלך), גם בעלת תפקיד, גם נציגת הבעלים היחידה בארץ בזמן שהוא בחו"ל.
אין דבר יותר לגיטימי מזה.
אתה מתמם. הסיבה להתלהבות והלהט מהרעיון להטריד אותה, היא בין השאר שהיא בחורה צעירה. מתוך מחשבה שזה הכי יפגע בטביב (יותר מאשר אם היו מטרידים את בנו, אם היה לו או יש לו). בנוסף, יאללה יאללה, חברת הנהלה. הביאו פה רשימה רצינית של חברי הנהלה, חלקם לא התפטרו. אותם לא חושבים להטריד. הסיבה היחידה להטרדה של ליהי טביב היא שהיא הבת של טביב. לא מהיותה חברת הנהלה, זאת התממות וצביעות.
אוהדי הפועל בכלל לא שובניסטים, הינה למשל אחד מאלו עם האידאלים החזקים ביותר:
Karl Marx כתב:
אגב, לא רק את החיים שלה צריך למרר. גם את אלה של דנה "עוד בלונדינית שמתחתנת בשביל כסף" אשכנזי.
אם הוא בוחר להתחבא במיאמי, כנראה שזו הדרך להגיע אליו. יותר זול מכרטיס טיסה זה בטוח.
וטביב לא מתחבא במיאמי, בפעם האלף. הוא גר שם, שם העסק העיקרי שלו, שבלעדיו הוא לא יכול היה להחזיק את הפועל. איפה העסק של דניאל יאמר?
בלאד, לא נתת שום סיבה רציונאלית ללמה לא להטריד את ליהי, אולי נתת סיבה מסויימת להטריד אנשים אחרים בנוסף (אגב, כמו מי? יעקב הילל? שביט אלימלך?). ברור שזה מגניב אש לקחת תמיד את הדיעה הרווחת ולהקצין עמדות לצד השני כדי להשמע הדג היחיד שלא שוחה עם הזרם. אז סבבה, אתה מגניב, אפילו מגניב אש. אבל באמת שלא נתת שום נימוק לדברים שאתה אומר.
ולגבי דנה - כן, גם אותה צריך להטריד. נכון, אין לה פין ואני מתנצל בפניך על כך, אבל אם שמעת את הראיון איתה בזמנו היא טוענת שהיא מקבלת הרבה החלטות שקשורות למועדון והיא ממש בסוד העניינים, אז גם אליה חיצים צריכים להיות מכוונים (מטאפורית כמובן). חוץ מזה, אתה מתמודד עם אויב שיהיה קשה מאוד להפיל, כרגע יש הזדמנות פז לעשות זאת עם מומנטום חיובי בקהל ובתקשורת ואנחנו חייבים לתת עבודה חזקה בכל זירה אפשרית.
וסתם בשביל ההקצנה: אם מחר בבוקר טביב מוכר את הקבוצה כי אני (לצורך הדוגמה) הצקתי לאישתו אתמול אני אשן מצויין בלילה. אם מחר בבוקר אנחנו נשארים אם טביב רק כי בלאד בחר שאסור לבוא בטענות לכל מי שיש לה כרומוזום X עודף, בלאד צריך לסבול מנדודי שינה עמוקים בחודש הקרוב.