רועי כתב:
bloodbrother כתב:
אלישע לא פחות סימפתי מקלינגר. גם סיני סימפתי, ואפילו נימני, לפחות עכשיו בתור פרשן, הוא בסדר. (לא שהייתי רוצה אותו בהפועל, כי אני עדיין בטראומה ממנו כשחקן).
אני מסכים שסיני אדם סימפטי ויצא לי לדבר איתו כמה פעמים, אבל כמו שכתבתי הרקע העברייני קיים והקהל שלנו אכל הרבה חרא בגלל זה.
אלישע נראה באמת בנאדם נחמד אבל כמו שכתבתי, כשאדם כזה - גם עשור אחרי - "לא רואה שום דבר פסול" במשחק ההוא, אין לו מה לחפש אצלנו (ואם כן, זה יהיה מאוד מאוד עצוב).
נימני היה מאוד סימפטי כלפי אוהדי מכבי אבל מדובר בבנאדם צבוע וחתרן. אפילו כפרשן אפשר היה לשמוע אותו מחפש את אלרואי כל המשחק האחרון מסיבות אישיות.
קלינגר תמיד היה נראה לי נחמד. ומצד שני מקצועית הוא נכשל בב"ש ברגע שלא היה לו עושה משחק. ובהפועל אין לו כזה.
1. לסיני אין שום רקע עברייני.
2. אתה לא מדייק בכלל לגבי אלישע. באשכול עליו הוא אומר "אני רואה את הסיפור ההוא
כנורמות קלוקלות של הכדורגל, לא כמשהו טיפוסי לבית שאן. לא היה שם משהו שלא ראינו עוד קודם או מאז. אני לא יודע מה היה . ישראל היא מדינה קטנה, ואם חיפשו משהו לא כשר במשחק ההוא ולא מצאו, אז כנראה שבאמת לא היתה מכירת משחק או תכנון מראש. אני לא יודע אם השחקנים נלחצו או לא,
אני רק יודע שבדקות האחרונות הם התבטלו בפני בית"ר וזה לא היה תקין.."
ועם כל הכבוד, אלישע לא חייב להתחיל לשמוע באוטו שלו את הקסטה של הלהיטים של סוקולובסקי על בית שאן, בשביל שיהיה לו מה לחפש אצלנו. הוא מאמן ובנאדם ראוי ביותר. וזה לא יהיה מאד מאד עצוב, אפילו לא מאד עצוב, אם יאמן בהפועל.