YardenDe כתב:
גוש', מילא אנשים שבזין שלהם כדורסל, אבל אתה באמת לא רואה משהו לא בסדר עם אנשים שבאים לחצי גמר בנוקיה, שהמכיר של הכרטיס עולה שליש מחברות העמותה, ומתעלמים מהעניין לחלוטין? או שאלה אוהדים ממש כפויי טובה, או שאלה אנשים רנדומליים באו לרכוב על ההצלחה המינימלית והמרגשת שלנו, ולחשוב שהם גם שייכים לזה. לא נמנע שהם היו בנוקיה גם שבוע לפניכן. תבחר מה משתי האופציות נראת לך יותר הגיונית.
אוי נו באמת, עוד פעם השטויות שאם הם לא חברי עמותה\שורקים בוז משער 2 אז הם אנשים שהולכים לנוקיה למשחקים של מכבי?
לא נמאס לכם עם השטות הזאת?
אני חבר עמותה מרגע שהיא הוקמה, ואני לא רואה שום בעיה עם אנשים שהגיעו לחצי גמר או רבע גמר אפילו אבל הם לא חברי עמותה.
יש אנשים שהולכים עם הפועל בכדורגל לכל משחק, הם עובדים קשה בלי הכסף הזה, וכן במקום לשים 300 שח בשנה לכדורסל הם מעדיפים להשקיע אותו בללכת לראות כדורגל.
אז יש משחק חצי גמר למשל, או רבע, אז אותו אוהד מעדיף לשלם חד פעמי 60 שח ולבוא לעודד את הקבוצה שלו.
האם זה פסול?
האם הייתם מעדיפים ששנה שעברה בחצי גמר היו באים רק חברי עמותה?!
כמו בכל ענף ספורט יש כאלו שבאים רק למשחקים "גדולים" , ויש כאלו "חולים" שהולכים לכל משחק.
אני אומנם חבר עמותה אבל שנה שעברה היתי רק בשמינית גמר ובחצי גמר.
השנה עוד לא היתי בשום משחק.
יש כאלו שמעדיפים את ה300 שח לחסוך ולשים אותם במקום אחר.
יש כאלו שלא רואים בזה משהו שנמצא אצלהם בעדיפות עליונה, ולי אין עם זה שום בעיה.
אני מכיר לא מעט שהלכו פה ושם לכדורסל למשחק "גדול" כי הם אוהדי הפועל בכדורגל.
הם לא מבינים ולא מתעניינים בכדורסל, את ה300 שח הם שומרים לדברים אחרים ומבחינתי שוב זה מקובל מאד.