תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורסל, וכמה מילים.
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
Karl Marx כתב:
גם מרחוק, אני כל-כך מזדהה עם התסכול שלך.
אני לא מצליח ליישב את הסתירה בין 5000 איש במשחק חצי גמר ביד אליהו ל-1450 חברי עמותה. זה מטריף, מרגיז ומתסכל אותי.
מהיכן בכל זאת מגיע הפער הזה?
יש פה המון אנשים שגם אם הם לא אוהבים כדורסל, מאוד נוח ונעים להם שקיימת הפועל תל-אביב בכדורסל. הם יודעים שמדובר בקבוצה שקמה מחורבן מוחלט והתרוממה לגבהים בלתי נתפסים על כתפי האוהדים שלה בלבד. הם יודעים שמדובר במודל חלומי של ניהול קבוצת ספורט. הם יודעים שהקבוצה תלויה בהם בכדי לשרוד.
הם יודעים, ועדיין לא מסוגלים לשים 25 שקל בחודש כדי להנשים את החלום הזה.
זה עצוב. זה מסתכל, ובמידה רבה מלמד כי פרט לגרעין קטן וחזק של אוהדים אמיתיים, הקהל הרחב שלנו הוא אותו חרא כמו בכל מקום אחר.

לדעתי הפערים בין המספרים נובעים בגלל תפיסה מסויימת של המציאות והרגלים ישנים.
הקהל רגיל להיות פאסיבי ולשלם על סיפוקים מיידים. כשאתה קונה כרטיס אתה מגיע למשחק חווה, נהנה, מתעצבן, מתאכזב, צוהל והולך הביתה. שילמת על מוצר כלשהו ומיד קיבלת את הסיפוק שלשמו שילמת. בדיוק כמו לקנות נקניקיה כשאתה רעב. יש לך צורך מסויים, אתה משלם ומיד מקבל מענה עליו.
כשאתה משלם את ה-300 ש"ח דמי חברות אתה אמנם מסביר לעצמך שזה חשוב ושזו הספקת חמצן לקבוצה אבל אין לך מענה על גרוי מסויים, אתה לא מפיק הנאה ריגעית מידית.
זה עניין של תהליך, שינוי בתודעה שלנו כקהל, ואי אפשר לצפות שכל ה-5000 (שזה כנראה אינדיקטור לפוטנצייאל חברי העמותה) יהיו חברים מחר או בעונה הבאה. הכי חשוב לדאוג להסביר את ההשפעה של אותם 300 שקלים והתועלת שלהם לכל אוהד, להמשיך להגדיל את מספר חברי העמותה, ולדאוג שהם יחדשו מדי שנה.

לדעתי הפער שרואים בין פוטנציאל חברי העמותה למספר בפועל נובע משתי דברים -

1. העובדה שאצל רוב האוהדים קבוצות הכדורגל והכדורסל הם ישויות נפרדות שאין קשר בינהם ולכן מי שלא אוהב כדורסל אין לו סיבה לעשות חבר מועדון. מבחינתם זה מאוד נחמד מה שנעשה בהפועל כדורסל אבל לא ממש קשור אליהם. בנושא הזה אני תוהה האם אני שונים פה מהעולם. אם לדוגמא בברצלונה או ריאל מדריד היו מנהלים הרשמה נפרדת לסוסיוס לכדורסל ולכדורגל (שלא לדבר על הענפים האחרים כמו הוקי וכו') עם תשלום נפרד - האם כל 150,000 החברים שרשומים במועדון כיום היו עושים חבר מועדון בכדורסל? אני מניח שהמספר היה יורד בצורה דרמטית.

2. כפועל יוצר מזה, אפשר למחוק את המספר 9,000 כמספר חברי עמותה פוטנציאלי. גם ה-5,000 שהגיעו לחצי שנה שעברה זה טיפה מוגזם, היות והרבה מהם אנשים שהם יותר "מסמפטים" את הפועל מאשר אוהדי הפועל, היו כמה שנגררו בעקבות חברים וגם לפני זה לא היו אוהדי הפועל.

לא יודע להגדיר מה הפוטנציאל האמיתי כרגע, אבל בניחוש גס הייתי אומר משהו באיזור ה-3,000 גג (מן הסתם, ככל שיצטברו הצלחות, אם וכאשר, ככה יגדל הפוטנציאל, אבל כרגע זאת ההערכה שלי). למה העוד 1,500 לא עושים חבר עמותה? באמת שלא יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 07:25 
מה סדרי מכירת הכרטיסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אם אתם רוצים לזכות בחוויה הזו של להיות במגרש במשחק רבע הגמר, כדאי שתעשו חברות עוד היום או מחר בבוקר.
כי הכרטיסים ימכרו לחברי עמותה, ומחר בערב כבר לא יהיו כרטיסים לדעתי.
להזכירכם - רבע הגמר ביום חמישי או יום רביעי. ההגרלה מחר בשעה 13:00.
למי שלא יודע - בשנה שכברה הכרטיסים לרבע הגמר אזלו תוך פחות משעה וחצי.

או במילים אחרות
הפועל כתב:
למה אתם מחכים?!?
דקה מזמנכם בלינק למטה ואתם הבעלים של הפועל תל אביב
http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%A6%D ... 7%AA%D7%94

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
כמה דברים...
קודם כל... ווואו......

דבר שני - ההודעה הזו לא נפתחה בגלל נושא חברי העמותה, ממש לא
הכאב שלי נובע מדברים אחרים. שאינם קשורים לתפקיד שלי בהפועל תל-אביב כדורסל.
הבטחתי שאפרט ואעשה זאת בקרוב

אתמול היה כיף, האנרגיות האלו היו חסרות לי...
היום ב13:00 הגרלה.... דרבי?!....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:40 
מאור תהיה רגוע, עדיין אוהדי הפועל מעדיפים אחד את השני על פני 1000 טביבים, חילוקי דעות זה דבר טבעי גם במשפחה הכי מגובשת בעולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
Frank Serpico כתב:
azran כתב:
idan כתב:
יתרה מכך, אחריב ואקצין,
מי שלא עשה חברות בעמותה אחרי יד אליהו מבין ה5,000 שהיו שם, הוא פשוט כפוי טובה, רודף ריגושים וחזיר.
ואני ממש לא קונה את ה"אל תיכנס לאנשים לתוך הכיס", לא תופס.
מי שהיה לו את ה80 ש"ח או וואטאבר כמה עלה שם כרטיס, היה צריך לעשות את כל המאמצים ולגייס 300 ש"ח בשביל אירועים נוספים כאלה גם בעתיד.
שיתבייש לו מי שהיה שם ביד אליהו בחצי הגמר ולא עשה חברות בעמותה.
זה אותם אנשים שבאותו היום צעקו בכל גרונם שתהיה שואה למכבי, ושלושה חודשים אחרי זה שרקו בוז בבלומפילד לאותו שיר נפלא.
אלה הם אותם אנשים שצחקו עלינו שהיינו בליגה ב', צוחקים עלינו עכשיו, אבל שיהיה דרבי בכדורסל נראה אותם שוב, נלחמים כדי להשיג כרטיס, אבל לא יעשו חברות בעמותה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

כל מילה, כל מילה (מלבד הקשקוש על שירי השואה והבוז. פשוט אין קשר, ואל תחפש כזה בכוח)

אני לא צריך לחפש שום דבר. זה על פני השטח. צף ביחד עם כל החרא.

הרסת את כל ההודעה הנהדרת עם ההכללה המטומטמת על שירי השואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:57 
לא סתם נהדרת, מופלאה אפילו! איך אומרים בשכונה? פחחחחח.
מי שצריך להתבייש הם אנשים חצופים שמעיזים להוציא מהפה או מהמקלדת שלהם הודעות מכוערות כמו זו.
אבל אין למי להסביר ואין למי לדבר, שהרי זו הגישה כאן במדינה, כח, חוצפה, חוסר בושה וחוסר סובלנות. ההודעה הזו סיכמה הכל ביחד. נכנסים לאנשים לכיס, קוראים להם חזיר וכפוי טובה, מכלילים הכללות מטומטמות. איך זה שאנשים מעיזים לבוא לחצי גמר ולא לעשות חברות בעמותה, באמת לא תקין, אולי הצעד הבא יהיה לשפוט אותם בבית דין לאוהדי הפועל. והכי מצחיק שאנשים רבים שכתבו כאלה הודעות או הזדהו איתם, הם כאלה שמתגאים בהיותם חלק מהזהות הייחודית של הפועל, הסובלנות. פחחח בריבוע, רק בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 13:03 
joshsoos כתב:
לא סתם נהדרת, מופלאה אפילו! איך אומרים בשכונה? פחחחחח.
מי שצריך להתבייש הם אנשים חצופים שמעיזים להוציא מהפה או מהמקלדת שלהם הודעות מכוערות כמו זו.
אבל אין למי להסביר ואין למי לדבר, שהרי זו הגישה כאן במדינה, כח, חוצפה, חוסר בושה וחוסר סובלנות. ההודעה הזו סיכמה הכל ביחד. נכנסים לאנשים לכיס, קוראים להם חזיר וכפוי טובה, מכלילים הכללות מטומטמות. איך זה שאנשים מעיזים לבוא לחצי גמר ולא לעשות חברות בעמותה, באמת לא תקין, אולי הצעד הבא יהיה לשפוט אותם בבית דין לאוהדי הפועל. והכי מצחיק שאנשים רבים שכתבו כאלה הודעות או הזדהו איתם, הם כאלה שמתגאים בהיותם חלק מהזהות הייחודית של הפועל, הסובלנות. פחחח בריבוע, רק בישראל.

לצערי, אי אפשר לשפוט אותם על חזירות.
המשפט אינו בוחן כליות ולב.
לצערי NO2, אי אפשר למנוע מהם הכניסה לאירועים כאלה, מטעמים כלכליים ו/או אחרים.
לצערי NO3, אתה יכול לקחת את זה, לאכול את זה ולהיחנק עם זה.
אמרתי "שואה"? אוי ויי זמיר.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 13:07 
אם אפשר היה לשפוט על תכונות אופי, לא הייתי רוצה להיות נוכח במשפט שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 13:13 
joshsoos כתב:
אם אפשר היה לשפוט על תכונות אופי, לא הייתי רוצה להיות נוכח במשפט שלך

אתה מכיר אותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
גוש', מילא אנשים שבזין שלהם כדורסל, אבל אתה באמת לא רואה משהו לא בסדר עם אנשים שבאים לחצי גמר בנוקיה, שהמכיר של הכרטיס עולה שליש מחברות העמותה, ומתעלמים מהעניין לחלוטין? או שאלה אוהדים ממש כפויי טובה, או שאלה אנשים רנדומליים באו לרכוב על ההצלחה המינימלית והמרגשת שלנו, ולחשוב שהם גם שייכים לזה. לא נמנע שהם היו בנוקיה גם שבוע לפניכן. תבחר מה משתי האופציות נראת לך יותר הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:04 
YardenDe כתב:
גוש', מילא אנשים שבזין שלהם כדורסל, אבל אתה באמת לא רואה משהו לא בסדר עם אנשים שבאים לחצי גמר בנוקיה, שהמכיר של הכרטיס עולה שליש מחברות העמותה, ומתעלמים מהעניין לחלוטין? או שאלה אוהדים ממש כפויי טובה, או שאלה אנשים רנדומליים באו לרכוב על ההצלחה המינימלית והמרגשת שלנו, ולחשוב שהם גם שייכים לזה. לא נמנע שהם היו בנוקיה גם שבוע לפניכן. תבחר מה משתי האופציות נראת לך יותר הגיונית.

אוי נו באמת, עוד פעם השטויות שאם הם לא חברי עמותה\שורקים בוז משער 2 אז הם אנשים שהולכים לנוקיה למשחקים של מכבי?
לא נמאס לכם עם השטות הזאת?
אני חבר עמותה מרגע שהיא הוקמה, ואני לא רואה שום בעיה עם אנשים שהגיעו לחצי גמר או רבע גמר אפילו אבל הם לא חברי עמותה.
יש אנשים שהולכים עם הפועל בכדורגל לכל משחק, הם עובדים קשה בלי הכסף הזה, וכן במקום לשים 300 שח בשנה לכדורסל הם מעדיפים להשקיע אותו בללכת לראות כדורגל.
אז יש משחק חצי גמר למשל, או רבע, אז אותו אוהד מעדיף לשלם חד פעמי 60 שח ולבוא לעודד את הקבוצה שלו.
האם זה פסול?
האם הייתם מעדיפים ששנה שעברה בחצי גמר היו באים רק חברי עמותה?!
כמו בכל ענף ספורט יש כאלו שבאים רק למשחקים "גדולים" , ויש כאלו "חולים" שהולכים לכל משחק.
אני אומנם חבר עמותה אבל שנה שעברה היתי רק בשמינית גמר ובחצי גמר.
השנה עוד לא היתי בשום משחק.
יש כאלו שמעדיפים את ה300 שח לחסוך ולשים אותם במקום אחר.
יש כאלו שלא רואים בזה משהו שנמצא אצלהם בעדיפות עליונה, ולי אין עם זה שום בעיה.
אני מכיר לא מעט שהלכו פה ושם לכדורסל למשחק "גדול" כי הם אוהדי הפועל בכדורגל.
הם לא מבינים ולא מתעניינים בכדורסל, את ה300 שח הם שומרים לדברים אחרים ומבחינתי שוב זה מקובל מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:31 
לירון האדום כתב:
YardenDe כתב:

אוי נו באמת, עוד פעם השטויות שאם הם לא חברי עמותה\שורקים בוז משער 2 אז הם אנשים שהולכים לנוקיה למשחקים של מכבי?
לא נמאס לכם עם השטות הזאת?
אני חבר עמותה מרגע שהיא הוקמה, ואני לא רואה שום בעיה עם אנשים שהגיעו לחצי גמר או רבע גמר אפילו אבל הם לא חברי עמותה.
יש אנשים שהולכים עם הפועל בכדורגל לכל משחק, הם עובדים קשה בלי הכסף הזה, וכן במקום לשים 300 שח בשנה לכדורסל הם מעדיפים להשקיע אותו בללכת לראות כדורגל.
אז יש משחק חצי גמר למשל, או רבע, אז אותו אוהד מעדיף לשלם חד פעמי 60 שח ולבוא לעודד את הקבוצה שלו.
האם זה פסול?
האם הייתם מעדיפים ששנה שעברה בחצי גמר היו באים רק חברי עמותה?!
כמו בכל ענף ספורט יש כאלו שבאים רק למשחקים "גדולים" , ויש כאלו "חולים" שהולכים לכל משחק.
אני אומנם חבר עמותה אבל שנה שעברה היתי רק בשמינית גמר ובחצי גמר.
השנה עוד לא היתי בשום משחק.
יש כאלו שמעדיפים את ה300 שח לחסוך ולשים אותם במקום אחר.
יש כאלו שלא רואים בזה משהו שנמצא אצלהם בעדיפות עליונה, ולי אין עם זה שום בעיה.
אני מכיר לא מעט שהלכו פה ושם לכדורסל למשחק "גדול" כי הם אוהדי הפועל בכדורגל.
הם לא מבינים ולא מתעניינים בכדורסל, את ה300 שח הם שומרים לדברים אחרים ומבחינתי שוב זה מקובל מאד.

כן לירון. זה פסול מאד.

כי הם טפילים וטרמפיסטים של כל חברי העמותה ואין מקרה שבו יותר נכון לומר את זה.

להבדיל מכל מקרה אחר - הקבוצה הזו שהם כל כך נהנים ממנה קיימת בזכות הכסף שחברי העמותה שמים בה ובזכות המאמץ והזמן שהרבה מאד מתנדבים מביניהם משקיעים בה.

הם כל כך נהנים מהחוויה הנהדרת הזו ורוצים שיהיו להם הזדמנויות נוספות אז יואילו בטובם ויוציאו מכיסם 25 ש"ח בחודש כדי שזה יקרה.

זו לא קבוצה של טביב או מוני. זו קבוצה שנאבקת כל שנה מחדש להתקיים וזה בדיוק המזון שמחזיק אותה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:46 
רדנקו- טמרפיסטים יש בכל מקום, שהם מגיעים למשחק בהדר יוסף הם משלמים עליו, זה לא חינם.
אז נכון גם שאני חבר עמותה מגיע אני משלם, והם משלמים רק על המשחק.
אבל אי אפשר להיכנס לכל אחד לכיס, או לאידיולוגיה שלו, הם נהנים שיש הפועל בכדורסל, הם באים רק למשחקים "גדולים", אבל הם גם לא יהיו בדכאון גדול אם לא תיהיה הפועל בכדורסל, אין עתיד כל כך לענף הזה, הוא לא תחרותי כמו הכדורגל. הרייטינג שלו פחות מהכדורגל(בכל הנוגע לחשיפה).
אנשים שהם חברי עמותה ומתנדבים למען הקבוצה הם ברובה אנשים שהם פשוט אוהדים את הפועל (גם) בכדורסל, הם נושמים וחיים הפועל, אבל לא כולם כמוהם ואת זה צריכים להבין.
לשיטתך - צריך לאסור על אותם אוהדים להגיע למשחקים "גדולים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:46 
YardenDe כתב:

אתה עוד צעיר, אז יש סיכוי שזה ייכנס לך לראש- אין שום דבר לא בסדר עם בחירה חופשית. אנחנו חיים בדמוקרטיה, וכל אחד רשאי לנהוג כרצונו. אין שום כפיות טובה בלבוא רק לחצי גמר או למשחק אחד אחר בעונה, מה שיש הוא חוסר סובלנות נורא ואיום בעצם המחשבה הזו. כל אוהד עושה את החשבון לעצמו, ואין לאף אחד זכות לבוא לאף אחד בטענות. במקום זה, היה רצוי להפנות את האנרגיות השליליות שמתבזבזות על חוצפה וחוסר בושה לאותם אנשים שהם הפוטנציאל של המחר, אבל אני רגיל כבר שנים מהכדורגל שאנשים באים בטענות ל'טרמפיסטים' ומדרגים אהדה. רק שכאן זה כבר חצה את גבול הטעם הטוב, והכי גרוע את גבול הטיפשות. נסה לדמיין שאתה הולך לחנות כלשהי, מתעניין במשהו, והמוכר מתחיל לומר לך כאלה דברים- האם תקנה? אני הייתי עוזב את החנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
המצוקה הפיננסית בכדורסל נותנת לצערי את אותותיה.
גם הסיפור עם הכרטיסים לדרבי וגם כל ההודעות האלו של להיכנס לאנשים לכיס ולדרג את האהדה שלהם.
מי שרוצה, שיעשה חברות. מי שרוצה רק לבוא למשחקים, שיעשה את זה. אני חבר עמותה ולא הייתי באף משחק מאז חולון בשנה שעברה כי כדורסל לא כזה מעניין אותי (בעיקר מהסיבות שלירון הזכיר קודם) אבל חשוב לי עצם הקיום של הפרויקט המדהים הזה.
להתעסק במי יותר אוהד ומי פחות אוהד זה גם מיותר וגם גורם לתוצאה הפוכה מהתוצאה הרצויה. אנשים שמרגישים שכופים עליהם להיות חברי עמותה לא יעשו את זה.
תבואו בטוב ולא בדברי תוכחה. קליפ אחד של מה שהלך אתמול במשחק יכול לשכנע אנשים, הודעות כמו שהיו פה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:06 
azran כתב:
idan כתב:
יתרה מכך, אחריב ואקצין,
מי שלא עשה חברות בעמותה אחרי יד אליהו מבין ה5,000 שהיו שם, הוא פשוט כפוי טובה, רודף ריגושים וחזיר.
ואני ממש לא קונה את ה"אל תיכנס לאנשים לתוך הכיס", לא תופס.
מי שהיה לו את ה80 ש"ח או וואטאבר כמה עלה שם כרטיס, היה צריך לעשות את כל המאמצים ולגייס 300 ש"ח בשביל אירועים נוספים כאלה גם בעתיד.
שיתבייש לו מי שהיה שם ביד אליהו בחצי הגמר ולא עשה חברות בעמותה.
זה אותם אנשים שבאותו היום צעקו בכל גרונם שתהיה שואה למכבי, ושלושה חודשים אחרי זה שרקו בוז בבלומפילד לאותו שיר נפלא.
אלה הם אותם אנשים שצחקו עלינו שהיינו בליגה ב', צוחקים עלינו עכשיו, אבל שיהיה דרבי בכדורסל נראה אותם שוב, נלחמים כדי להשיג כרטיס, אבל לא יעשו חברות בעמותה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

מלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:06 
איפה אפשר לקנות כרטייסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
YardenDe כתב:

אתה עוד צעיר, אז יש סיכוי שזה ייכנס לך לראש- אין שום דבר לא בסדר עם בחירה חופשית. אנחנו חיים בדמוקרטיה, וכל אחד רשאי לנהוג כרצונו. אין שום כפיות טובה בלבוא רק לחצי גמר או למשחק אחד אחר בעונה, מה שיש הוא חוסר סובלנות נורא ואיום בעצם המחשבה הזו. כל אוהד עושה את החשבון לעצמו, ואין לאף אחד זכות לבוא לאף אחד בטענות. במקום זה, היה רצוי להפנות את האנרגיות השליליות שמתבזבזות על חוצפה וחוסר בושה לאותם אנשים שהם הפוטנציאל של המחר, אבל אני רגיל כבר שנים מהכדורגל שאנשים באים בטענות ל'טרמפיסטים' ומדרגים אהדה. רק שכאן זה כבר חצה את גבול הטעם הטוב, והכי גרוע את גבול הטיפשות. נסה לדמיין שאתה הולך לחנות כלשהי, מתעניין במשהו, והמוכר מתחיל לומר לך כאלה דברים- האם תקנה? אני הייתי עוזב את החנות.

אני אף פעם לא אמרתי שצריך לפלוש לאנשים לכיס. כמו שאתה אומר, אנשים צריכים לרצות להיות שותפים, זה לא מוסרי או חכם להכריח אותם. (לצורך העניין , אני גם התנגדתי לעניין של מכירת הכרטיסים לחברי עמותה בדרבי).

אבל אני לא יודע, בהקשר של אותו משחק בנוקיה, היו 5000 איש. אני מבטיח לך שהרבה מהחברים גם לא הולכים למשחקים בכלל, אז בוא נעגל ונגיד ש -4000 מהאנשים שבאו לראות את הפועל הכדורסל, שכנראה התחברו לרעיון, וכנראה אוהבים את הקבוצה, וכנראה מבינים את במצב שלה, והם לא חברים. גם בפייסבוק יש בערך 9000 לייקים. יש הרי כל כך הרבה אנשים שמזדהים עם הקבוצה במידה כזאת או אחרת (כנראה, לפי נתונים אלה), וכואב לי שאותם אנשים לא חברים בעמותה. כואב לי שהם לא רואים כמה אנחנו צריכים את עזרתם (שאין יותר מינימלית מהתרומה הזאת), וכואב לי שהם יודעים/ לא יודעים שאם הם לא יעזרו, לקבוצה יהיה מאוד קשה להתקדם ולשרוד, במיוחד אם אכן תעפיל לליגת העל. חבל.

אולי כפויי טובה זה לא העניין. אולי חוסר מודעות, זאת מילת המפתח. מה לדעתך ההסבר והפיטרון למצב שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:09 
לפני כמה שבועות היה לי פה ויכוח גדול עם ג'וסוס לגבי הגישה שבה נוקטים חלק מחברי העמותה כלפי מי שלא חבר עמותה, והאלימות המילולית שמופעלת על ידי חלק מהם.

אני לא חוזר בי ממה שכתבתי באותו דיון, אבל האשכול הזה הוא דוגמא לאותם דברים שליליים שג'וסוס דיבר עליהם ולגביהם הוא צדק.

כל מיני הודעות שמטנפות את מי שבחר לא לעשות חברות בעמותה, לא משרתות בכלום את האינטרסים של העמותה. הן רק מייצרות אנטי וגורמות נזק.

עם כינויי גנאי כמו: "טפילים" "טרמפיסטים" ו"חזירים", לא תשיגו שום תמיכה ולא תגרמו לאף אחד לעשות חברות בעמותה. רק תייצרו לעצמכם אויבים ותגרמו לאנשים להסתגר בעמדה שלהם.

בסופו של דבר החברות בעמותה היא עניין וולונטארי וענין של נטיית לב, ואי אפשר לדחוף את זה לאנשים בכח. זו התנהגות די דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:10 
כל אחד יכול לעשות כרצונו מישהו אמר פה.
יכול אוהד לא לעשות חברות בעמותה ואז לקחת טרמפ על הצלחה עתידית שלה ולבוא למשחקים גדולים בגביע/ דרבי וכו'.
יכול אוהד שחבר בעמותה מעת שהיא הוקמה לצאת נגד הטרמפיזם הזה ולומר את דעתו בריש גלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:15 
נועם שחם כתב:
לפני כמה שבועות היה לי פה ויכוח גדול עם ג'וסוס לגבי הגישה שבה נוקטים חלק מחברי העמותה כלפי מי שלא חבר עמותה, והאלימות המילולית שמופעלת על ידי חלק מהם.

אני לא חוזר בי ממה שכתבתי באותו דיון, אבל האשכול הזה הוא דוגמא לאותם דברים שליליים שג'וסוס דיבר עליהם ולגביהם הוא צדק.

כל מיני הודעות שמטנפות את מי שבחר לא לעשות חברות בעמותה, לא משרתות בכלום את האינטרסים של העמותה. הן רק מייצרות אנטי וגורמות נזק.

עם כינויי גנאי כמו: "טפילים" "טרמפיסטים" ו"חזירים", לא תשיגו שום תמיכה ולא תגרמו לאף אחד לעשות חברות בעמותה. רק תייצרו לעצמכם אויבים ותגרמו לאנשים להסתגר בעמדה שלהם.

בסופו של דבר החברות בעמותה היא עניין וולונטארי וענין של נטיית לב, ואי אפשר לדחוף את זה לאנשים בכח. זו התנהגות די דוחה.

:ROSE: ( עזוב שעל זה בדיוק התווכחנו שם, לא נתחיל להתווכח גם על זה :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שאין לנו מספיק אנשים שמגלים התעניינות על בסיס קבוע במועדון הכדורסל.
אני דיברתי על זה בעבר, אבל היו לא מעט שניסו לשכנע את עצמם שזה מצב זמני והוא ישתנה אחרי ששאול יילך.
אפשר להביא 4000-5000 איש לחצי גמר, אבל התעניינות במשחקי הליגה בכל שבוע ובמיקום (ובמשחק עצמו ובענף) אין את זה מספיק אצלנו לעומת חולון וירושלים.
וכל עוד המצב הזה יימשך לא נחזור להיות קבוצה גדולה כמו שהיינו בעבר.
והפעם נוכל לבוא בטענות רק לעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני דיברתי על זה בעבר, אבל היו לא מעט שניסו לשכנע את עצמם שזה מצב זמני והוא ישתנה אחרי ששאול יילך.
אפשר להביא 4000-5000 איש לחצי גמר, אבל התעניינות במשחקי הליגה בכל שבוע ובמיקום (ובמשחק עצמו ובענף) אין את זה מספיק אצלנו לעומת חולון וירושלים.

לדעתי, זה ישתפר משמעותית אם נעלה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:20 
סוס אתה צודק בכך שקללות לא יועילו לצרף חברים חדשים
אבל גם אם ינסו לשכנע אותך בדרכי נועם תתלונן
לפחות אל תנסה לשכנע אנשים לא להצטרף לעמותה
האם את המאמץ הקטנטן הזה כן תהיה מוכן לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:22 
עידן הסוהר כתב:
כל אחד יכול לעשות כרצונו מישהו אמר פה.
יכול אוהד לא לעשות חברות בעמותה ואז לקחת טרמפ על הצלחה עתידית שלה ולבוא למשחקים גדולים בגביע/ דרבי וכו'.
יכול אוהד שחבר בעמותה מעת שהיא הוקמה לצאת נגד הטרמפיזם הזה ולומר את דעתו בריש גלי.

יכול, אם הוא רוצה להיות גיבור גדול ולקלקל לעמותה, תפאדל. בזלזול ועלבונות לא תפתרו את הבעיה, זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

כי הענף הזה רקוב ודוחה. הפועל ת"א זה נווה מדבר בתוך כל הגועל שדון שימון ועושי דברו המיטו על הכדורסל בארץ, ואנשים פשוט התייאשו אז הם לא באים.
אני בהחלט מוריד את הכובע הפני כל מי שמגיע, דוחף, מעודד ואפילו משקיע והולך למשחקים של הפועל עודפים אבל לצערי הכדורסל בארץ זה שיא הרקב של כל ענף ספורטיבי איזשהו על פני כדור הארץ וזה מה שבעיקר מרתיע אנשים או פשוט הופך אותם לאדישים אלא אם כן באמת יש איזשהו אירוע גדול כמו חצי גמר גביע.
בגללזה כל הדיבורים על פוטנציאל אוהדים הוא לא נכון בהשוואה לכדורגל כי הכדורסל לא מעניין. מה שכן, ועם זה אני מסכים עם חלק מהדעות פה, לא חייבים לאהוב כדורסל בשביל להיות חבר עמותה אבל זה כבר באמת לשיקולו של כל אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:28 
YardenDe כתב:
joshsoos כתב:
YardenDe כתב:

אני אף פעם לא אמרתי שצריך לפלוש לאנשים לכיס. כמו שאתה אומר, אנשים צריכים לרצות להיות שותפים, זה לא מוסרי או חכם להכריח אותם. (לצורך העניין , אני גם התנגדתי לעניין של מכירת הכרטיסים לחברי עמותה בדרבי).

אבל אני לא יודע, בהקשר של אותו משחק בנוקיה, היו 5000 איש. אני מבטיח לך שהרבה מהחברים גם לא הולכים למשחקים בכלל, אז בוא נעגל ונגיד ש -4000 מהאנשים שבאו לראות את הפועל הכדורסל, שכנראה התחברו לרעיון, וכנראה אוהבים את הקבוצה, וכנראה מבינים את במצב שלה, והם לא חברים. גם בפייסבוק יש בערך 9000 לייקים. יש הרי כל כך הרבה אנשים שמזדהים עם הקבוצה במידה כזאת או אחרת (כנראה, לפי נתונים אלה), וכואב לי שאותם אנשים לא חברים בעמותה. כואב לי שהם לא רואים כמה אנחנו צריכים את עזרתם (שאין יותר מינימלית מהתרומה הזאת), וכואב לי שהם יודעים/ לא יודעים שאם הם לא יעזרו, לקבוצה יהיה מאוד קשה להתקדם ולשרוד, במיוחד אם אכן תעפיל לליגת העל. חבל.

אולי כפויי טובה זה לא העניין. אולי חוסר מודעות, זאת מילת המפתח. מה לדעתך ההסבר והפיטרון למצב שלנו?

נו, אז היו 5000 ( לדעתי פחות, אבל שטויות ). היו גם 25,000 בגמרי גביע באיכסטדיון, שנבוא אליהם בטענות למה הם לא ממלאים את בלומפילד? אסור בתכלית האיסור לבוא בטענות, כי כל אחד בוחר לעצמו את צורת האהדה שלו. את אותו כאב שאתה חש צריך לתעל לטובת גיוס אותם אנשים, ולא הרחקתם. שואל אותך שוב, אם כלקוח היית נכנס לחנות והמוכר היה תוקף אותך, היית קונה או עוזב?
גם בכדורגל, גם בכדורסל, צריך לעשות ככל שרק ניתן כדי לקרב כמה שיותר אנשים לאהוד ולעודד כמה שיותר אוהדים להגיע. בשיווק נכון, ברגש, באהבה, כמו שעושים בכל קבוצה נורמלית בעולם. אם מישהו חושב שכח, התקפה בוטה ומכוערת וחוסר סובלנות הם הדרך, זה חבל ועצוב ובוודאי שלא תורם. מאחר ואני מעריך שרוב אותם אלפים שאינם חברי עמותה והיו בנוקיהו לא קוראים כאן, בוא נעשה אני ואתה ניסוי במשחק הבא בבלומפילד, ניגש ונחפש כאלה, ואז נטיח בהם את הדברים שנכתבו עליהם כאן, ונחכה לתגובה. הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:33 
mkorman1 כתב:
סוס אתה צודק בכך שקללות לא יועילו לצרף חברים חדשים
אבל גם אם ינסו לשכנע אותך בדרכי נועם תתלונן
לפחות אל תנסה לשכנע אנשים לא להצטרף לעמותה
האם את המאמץ הקטנטן הזה כן תהיה מוכן לעשות?

גם אתה, ברוטוס? איפה עשיתי נסיון כזה? אני יוצא נגד הדרך הכוחנית ומנסה להסביר שהיא לא תורמת ורק פוגעת. ואני לא האישיו כאן, אלא האחרים. אתה אחד שמתלונן על אותן דרכים מכוערות בדיוק בנושאים אחרים, למה כאן לא? אני אתקומם נגד כל נסיון כזה, בכל מקום, לכל נושא ובכל זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:

כי הענף הזה רקוב ודוחה. הפועל ת"א זה נווה מדבר בתוך כל הגועל שדון שימון ועושי דברו המיטו על הכדורסל בארץ, ואנשים פשוט התייאשו אז הם לא באים.
אני בהחלט מוריד את הכובע הפני כל מי שמגיע, דוחף, מעודד ואפילו משקיע והולך למשחקים של הפועל עודפים אבל לצערי הכדורסל בארץ זה שיא הרקב של כל ענף ספורטיבי איזשהו על פני כדור הארץ וזה מה שבעיקר מרתיע אנשים או פשוט הופך אותם לאדישים אלא אם כן באמת יש איזשהו אירוע גדול כמו חצי גמר גביע.
בגללזה כל הדיבורים על פוטנציאל אוהדים הוא לא נכון בהשוואה לכדורגל כי הכדורסל לא מעניין. מה שכן, ועם זה אני מסכים עם חלק מהדעות פה, לא חייבים לאהוב כדורסל בשביל להיות חבר עמותה אבל זה כבר באמת לשיקולו של כל אוהד.

אז בשביל מה צריך לקיים את הקבוצה?
בשביל 400 איש שמגיעים למשחקי בית ועוד 50 למשחקי חוץ?
הפועל כדורסל צריכה לעניין אלפים ולמשוך מאות אוהדים בכל משחק,
ולחזור למקומה הטבעי.
אחרת חבל על הזמן וצריך לסגור את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: