תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 08:20 
אוגוסטוס היל כתב:
מה עובדות? איזה עובדות יש לגבי העתיד? מאיפה אני יודע מי יגיע ומי יצליח?
שוב, אני רואה שעכשיו גרוע ושהאיש על הקווים לא נותך לנו סיבות לחשוב שיהיה יותר טוב.
כל השאר זה תאוריה.

העובדות הן שבהפועל תל אביב יש בעיות ניהוליות קשות, חובות, מרומור, פיטורים של אנשי מנהלה ובלאגן אחד שלם.
העובדות 2 הם השמות של המאמנים שאפשר להביא. יש לך שם של מישהו שיכול במצב הנוכחי לגרום לקבוצה להראות טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קשטן
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 09:36 
שחר כתב:
ברור, הריי כל המאמנים בליגה פוגעים ב90 אחוז מהזרים וכל המגנים השמאליים בארץ איכותיים.

תראה לי מאמן אחד שהיה מעלה את שיש בהרכב? תראה לי מאמן אחד שבמיליון וחצי דולר היה ״מצליח״ להביא לנו את איגיבור ואורמוש? יש נפילות עם זרים. לא אומר שהיינו מקבלים את יעקובו, אבל בטוח שעם כל מאמן אחר וכל זר שהוא היה מביא, היית מקבל קצת יותר תפוקה מאשר בישול וגול משניהם יחד!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מה עובדות? איזה עובדות יש לגבי העתיד? מאיפה אני יודע מי יגיע ומי יצליח?
שוב, אני רואה שעכשיו גרוע ושהאיש על הקווים לא נותך לנו סיבות לחשוב שיהיה יותר טוב.
כל השאר זה תאוריה.

העובדות הן שבהפועל תל אביב יש בעיות ניהוליות קשות, חובות, מרומור, פיטורים של אנשי מנהלה ובלאגן אחד שלם.
העובדות 2 הם השמות של המאמנים שאפשר להביא. יש לך שם של מישהו שיכול במצב הנוכחי לגרום לקבוצה להראות טוב יותר?

מה שייע מיהר כלכך לחתום ברמה"ש? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
קשטן הגיע למצב בו כל דקה שהוא נשאר בתפקיד מביישת אותו. ברור לכולם שהרעיון שעמד מאחורי המינוי שלו (רס"ר משמעת שלא מקבל הנחתות מהבוס) כשל לחלוטין. הקבוצה היא אחת הלא ממושמעות שיש עם כמות מוגזמת של צהובים והרחקות על דיבורים עם שופטים/קהל/הורדות חולצה, ובנוסף אלי טביב סותם לו את הפה בכל מה שקשור לסגל ולרכש. אם זה הסגל שקשטן חותם עליו אז באמת אין על מה לדבר. מאמן שמרכיב סגל עם קשר אחורי אמיתי אחד, 3 חלוצים, בלם זר לכדורגל, מגן שמאלי אחד ומצליח על הדרך להיכנס ראש בראש עם כל שחקן נורמאלי אחר פשוט לא יכול להמשיך בקבוצה.
אם אנחנו עוד רוצים להשיג משהו השנה, עדיף להחליף מאמן גם אם זה רק עד סוף העונה, ויהיו כאלה שירוצו בשמחה. קלינגר והשריף הם רק 2 דוגמאות, אני בטוח שיש עוד לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 10:29 
במקרה של קשטן הוא מבחינתי הין יאנג של טביב, עדיף לו שיתפטר היום ולא במחזור הבא, שטביב לא יכול להשתמש בו כמו שכפ"ץ. ושיביאו את סיני ושנגמור עם זה כבר, במילא העונה הזאת הולכת לפח אז שסיני ילך איתה גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 10:37 
JustZiv כתב:
שחר כתב:
ברור, הריי כל המאמנים בליגה פוגעים ב90 אחוז מהזרים וכל המגנים השמאליים בארץ איכותיים.

תראה לי מאמן אחד שהיה מעלה את שיש בהרכב? תראה לי מאמן אחד שבמיליון וחצי דולר היה ״מצליח״ להביא לנו את איגיבור ואורמוש? יש נפילות עם זרים. לא אומר שהיינו מקבלים את יעקובו, אבל בטוח שעם כל מאמן אחר וכל זר שהוא היה מביא, היית מקבל קצת יותר תפוקה מאשר בישול וגול משניהם יחד!!!!!

את מי אתה רוצה שהוא יעלה במקום שיש? למרבה הצער קשטן לא מדבר, אבל אני די משוכנע שאם זה היה תלוי בו היה מגיע גם מגן שמאלי לקבוצה. בכלל, מה שאני מנסה לומר זה שהטענה העיקרית שלי לקשטן היא שהוא לא עמד על שלו ודרש חיזוק ראוי במקום שחקנים שעזבו והמועדון קיבל עבורם סכומי כסף עצומים במונחים של ליגת העל.
לגבי אורמוש ונוסא, זה קצת יותר מורכב. אין ספק שלגבי אורמוש מדובר בנפילה גדולה ודי צפוייה בהתחשב לנתוני הפתיחה שלו. לגבי נוסא מספרים זה לא הכל. גם גולסה ועידן ורד, שחקנים שכל אחד היה לוקח בעיניים עצומות לקבוצה שלנו עם שער אחד עד עכשיו כמוהו. נראה לי שזה מוקדם מידי להתחשבן ולקבוע אם הוא כזו נפילה גדולה.

אבל זה לא האישיו, אני מזכיר לך שאנשים שקוראים לקשטן להתפטר כמוך וכמו אוגוסטוס רצו גם את הראש של גוטמן בשנה שעברה. אני לא חושב שיש מאמן ישראלי אחד שישרוד במועדון לחוץ כמו הפועל תל אביב עם הכלים וסביבת העבודה שטביב מעניק לו. חוץ מעוד כמה חודשים של אוויר שבהם יהיה לטביב הזדמנות להמשיך לרוקן את הקופה שלנו בשקט, פיטורים של קשטן בשלב הזה של העונה יעשו לנו רק רע, במקרה הטוב יגרמו אולי לעוד כמה טומני ראש להתפכח. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 10:48 
שחר כתב:
JustZiv כתב:
שחר כתב:

את מי אתה רוצה שהוא יעלה במקום שיש? למרבה הצער קשטן לא מדבר, אבל אני די משוכנע שאם זה היה תלוי בו היה מגיע גם מגן שמאלי לקבוצה. בכלל, מה שאני מנסה לומר זה שהטענה העיקרית שלי לקשטן היא שהוא לא עמד על שלו ודרש חיזוק ראוי במקום שחקנים שעזבו והמועדון קיבל עבורם סכומי כסף עצומים במונחים של ליגת העל.
לגבי אורמוש ונוסא, זה קצת יותר מורכב. אין ספק שלגבי אורמוש מדובר בנפילה גדולה ודי צפוייה בהתחשב לנתוני הפתיחה שלו. לגבי נוסא מספרים זה לא הכל. גם גולסה ועידן ורד, שחקנים שכל אחד היה לוקח בעיניים עצומות לקבוצה שלנו עם שער אחד עד עכשיו כמוהו. נראה לי שזה מוקדם מידי להתחשבן ולקבוע אם הוא כזו נפילה גדולה.

אבל זה לא האישיו, אני מזכיר לך שאנשים שקוראים לקשטן להתפטר כמוך וכמו אוגוסטוס רצו גם את הראש של גוטמן בשנה שעברה. אני לא חושב שיש מאמן ישראלי אחד שישרוד במועדון לחוץ כמו הפועל תל אביב עם הכלים וסביבת העבודה שטביב מעניק לו. חוץ מעוד כמה חודשים של אוויר שבהם יהיה לטביב הזדמנות להמשיך לרוקן את הקופה שלנו בשקט, פיטורים של קשטן בשלב הזה של העונה יעשו לנו רק רע, במקרה הטוב יגרמו אולי לעוד כמה טומני ראש להתפכח. 

רק למען הפרוטוקול, יש הבדל בין לבקר לבין לקרוא לפיטורין. לגבי גוטמן לא נפתח את זה שוב אבל לא קראתי לפטר אותו.
לגבי קשטן הטיעון היחידי שאני מתייחס אליו ברצינות הוא האלטרנטיבות הראויות או הלא ראויות שיש (שלדעתי היום קשה לשפוט היום, בעיקר בגלל שקשטן מתפקד כל כך טוב...)
אתה אומר בבטחון שזה יעשה בוודאות רק רע, אני אומר שאני לא יודע מה זה יעשה. אני רק די משוכנע שאם נמשיך ככה לא ניקח אליפות. מה יהיה עם מאמן אחר אני לא יודע, רק שזה נותן לי שביב של תקווה שהיום לא קיים. אין ספק שזה יכול להיות גם נפילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי מרענן שאפשר לעשות זה להצמיד לו עוזר מאמן שהיה שחקן עבר בקבוצה.
כמו תקווה שהציל את שייע, וכמו אבוקסיס שעבד מצויין עם גוטמן.

חבל רק שקשטן לא עובד עם עוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:13 
שוב. מכל האשכול הזה לא ראיתי שם אחד סביר.
היחיד שהייתי מעלה על דעתי זה שלום תקווה וזה הימור גדול אבל מההיכרות איתו
אני לא חושב שהוא יכניס את עצמו למקום כל כך הרסני כמו הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
סיני גם לא מצטיין ביחסי אנוש טובים במיוחד לפי מה שזכור לי מעונותיו השחורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:18 
רוני לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:21 
וחיפה מועדון לא לחוץ? יש שם קהל מלחיץ פי 50 יותר ממכבי ופי 100 יותר מאיתנו ובוס שאולי נותן לעבוד אבל תאמין לי כל מאמן משקשק תחתיו.
עכשיו לביקורת המקצועית, קשטן ידע שהוא עולה לעונה הזאת עם מגן שמאלי אחד. מאידך סגל עם טועמה, אלרואי, גורדנה, שי, עבאס, ונוסא בוא נגיד שהיה רצוי להביא מגן ולא עוד קשר. אני מת לשאול מה היה דחוף להביא קשר. ועוד שחקן כנף ולא איזה עושה משחק.
למה הוא לא הביא שום חלוץ לספסל?

שלא יספרו סיפורים, להביא חלוץ מחליף סביר, לטביב לא הייתה שום התנגדות, עובדה שלירון דיאמנט כבר היה בקבוצה, רק שקשטן חשב שמקצועית הוא לא מתאים(גם אני חושב) אז למה לא להביא מישהו אחר? סתם בשביל התחרות הבריאה.

אם לדעתך טביב אשם ב-100% מהמצב, אז אין טעם להמשיך בדיון. להסיר אחריות מהמאמן זה פשוט פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
רוני לוי?

אפילו לא בצחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:24 
ראצ'ו כתב:

אלישע, אלי כהן של עכו שלוקח קבוצה בשקל וחצי ועושה איתה יופי של עונה ובל נשכח שלקח גביע עם קבוצה מהלאומית, קלינגר אופציה מעניינת והעבר שלו לא מעניין אותי כבר אחרי שכל פליט אפשרי של מכבי בעשור האחרון הגיע אלינו בסופו של דבר, יוסי מזרחי? שים לו 150,000$ והוא רץ אלינו על ארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 11:56 
קשטן סובל מסגל בינוני מינוס מלכתחילה ועוד יותר בחודש האחרון בגלל הפציעות.
מור שושן וגל שיש בהרכב של הפועל תא זה מחדל! מי שמבין יודע שלא צריך לחכות לטעות של שושן בכדי לדעת כמה חוסר ביטחון זה משרה על כל הקבוצה שהוא בהרכב, זה מערער ומשליך גם על הקישור האחורי ובכלל.
כמובן שאין לי טענות אליו, אך זה המצב.
על שיש אין מה להוסיף.
עוד בקיץ היה ברור שהעונה הנוכחית של הפועל תקום או תיפול על הזרים עקב כל הישראלים הבכירים שעזבו.
ובכן, אדל בסדר וזהו. זה מצב שקבוצה שרוצה אליפות לא יכולה להשלים איתו. תחברו את הכל ותקבלו קבוצה בינונית ובצדק. חוץ מהניצחון על חיפה לא נתנו משחק אחד ברמה, כולל הדרבי.
בחודש ההוא היתה הרגשה שהקבוצה מתחברת אך אז הגיעו הפציעות והסגל הקצר והבינוני נתן את אותותיו.
אנחנו רגילים שאנחנו מובילים 1 אז ה2 וה3 יגיעו, אך רואים שהקבוצה פשוט לא מסוגלת להרוג את המשחק ולדעתי
זה לא קשור לדרור!
אין לו את הכלים!
וכן בנושא הזה יש רק כתובת אחת וזה ההנהלה והעומד בראשה.
קשטן הוא הבעיה האחרונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 12:14 
אתם מתעסקים בהרכבים/חילופים כאילו זה התפקיד היחיד של מאמן.
תראו את ק"ש - לא משנה מי משחק- יש דרך, יש שיטה, יש מחשבה. הם לא קבוצה גדולה אבל הם מבינים את זה ובגלל זה הם מצליחים.
רב"ש בנה שם משהו יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 12:37 
JustZiv כתב:
ראצ'ו כתב:

אלישע, אלי כהן של עכו שלוקח קבוצה בשקל וחצי ועושה איתה יופי של עונה ובל נשכח שלקח גביע עם קבוצה מהלאומית, קלינגר אופציה מעניינת והעבר שלו לא מעניין אותי כבר אחרי שכל פליט אפשרי של מכבי בעשור האחרון הגיע אלינו בסופו של דבר, יוסי מזרחי? שים לו 150,000$ והוא רץ אלינו על ארבע.

אלישע, אלי כהן ויוסי מזרחי מאמנים בקבוצות כרגע ולא יעזבו באמצע העונה.
האופציה היחידה זה קלינגר. וואלה, לא מחזיק ממנו והוא מאמן לא פחות בונקריסט מקשטן. לא בשבילו הייתי מעיף את קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:11 
הימור שלי: יהיו הפתעות, ולא בעוד הרבה זמן.

קשטן לא מסיים את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:

קשטן לא מסיים את העונה

כבר לפני עכו טביבי שיחרר הודעה לתקשורת שאם אין נקודות - קשטן הביתה
המשחק מול הפועל חיפה יהיה מבחן עבורו
וכמובן -
ננצח את הפועל חיפה ונוציא תיקו מול נתניה, שוב טביבי יאיים וככה נגיע עד ה-12 למאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:16 
nirog כתב:
יוחנן כתב:

קשטן לא מסיים את העונה

כבר לפני עכו טביבי שיחרר הודעה לתקשורת שאם אין נקודות - קשטן הביתה
המשחק מול הפועל חיפה יהיה מבחן עבורו
וכמובן -
ננצח את הפועל חיפה ונוציא תיקו מול נתניה, שוב טביבי יאיים וככה נגיע עד ה-12 למאי

באמת? לא נכון יותר להגיד שמספר פסאודו עתונאים כתבו באתרים שאם הפועל ת"א לא מנצחת, קשטן יסיים? הודעה לתקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קשטן הגיע למצב בו כל דקה שהוא נשאר בתפקיד מביישת אותו. ברור לכולם שהרעיון שעמד מאחורי המינוי שלו (רס"ר משמעת שלא מקבל הנחתות מהבוס) כשל לחלוטין.

קשטן הובא כי במציאות של יוני היו צריכים מאמן חזק, בעל ניסיון ועם שם וכבוד כדי לייצב את המערכת. כשלהפועל לא היה כזה ב-2005 וב-2008 אחרי שחרור שחקנים סיטוני, זה נגמר כמעט בירידה.
אחרי הבמבי, אחרי שכל הכוכבים עזבו, על רק הבלגאן וההפגנות, היה צורך בדמות סמכותית וחזקה.
לכן הביאו את קשטן. על הדרך קיוו שהוא "לא שכח לאמן" ויוכל כבעבר להריץ את הקבוצה לאליפות.

גם אני תמכתי במינויו של קשטן בגלל אותן הסיבות בדיוק וגם כי הערכתי שדרור לא יתקפל בפני טביב ולא ירגיש "חייב" כמו למשל אבוקסיס.

אלא שהזמן הוכיח שצדקתי וטעיתי. צדקתי כי קשטן אכן הצליח לייצב את המערכת, גם אם יש רעשי רקע כל העת בגלל טביב וחבורתו. רק לחשוב מה היה קורה אילולא הריכוזיות של קשטן ועם מאמן צעיר על הקווים.
טעיתי, כי קשטן כנראה לא מסוגל מאז 99/00 להביא קבוצה לאליפות וגם הוא מתקפל בפני טביב, גם אם קצת, אבל עדיין זה דבר שלא היה בעבר. כך או אחרת, לדעתי הוא יסיים את העונה בהפועל אבל לא יישאר בה אפילו יום אחד אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

רב"ש, עטר, אבוקסיס... אפילו את גיא לוי או טל בנין אני מעדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
ראצ'ו כתב:

רבש, עטר ואבוקסיס לא יבואו העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
להערכתי אם קשטן לא ימשיך יחתימו מאמן זר כגון פרננדז

למרות שבמאבק קשטן-טביב אני מעדיף את קשטן בקבוצה מאשר את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 14:59 
YardenDe כתב:
ראצ'ו כתב:

יוסי מזרחי לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אה, חשבתי שמדובר על העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק כל הבורסת שמות הללו.
רוני לוי :ASS: יאמן את הפועל. לא סיני, לא מזרחי, לא אוחנה ולא עטר.
נולדנו לסבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
כל הקטע של השמות מגוחך.
תנו לי את השם הכי מצחיק של מאמן שאתם יכולים לזרוק(אוחנה? סיני?) ותגידו לי איך הוא יותר כישלון מקשטן של ה10 שנים האחרונות.

ועדיין אני לא בעד פיטורי קשטן עד סוף העונה, אבל להגיד שאין אלטרנטיבות זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 16:10 
העניין הזה של חילוף ראשון בדקה ה80 פשוט מוציא אותי מהכלים כל פעם מחדש.

מילא הקבוצה שלך הייתה שוטפת את המגרש,
מילא לשחקנים שלך היה כושר גופני מטורף,

אבל אנחנו כל משחק, אבל כל משחק, משחקים מדקה 60 מול קבוצה ש3 שחקנים אצלה טריים עם 100% אוויר, כשאצלנו יש לפחות 5 שחקנים שמדקה 60 נמצאים בערך עם 40 אחוז אוויר.

מה כואב לך לעשות חילוף?
הם עייפים
הם הולכים אחורה
תכניס את אורמוש
תכניס עבאס
תן להם לרוץ

מה לעזאזאל עובר לו בראש?
למה חילוף ראשון דקה 80?
למה?!?!?!?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: