Red or Dead כתב:
אבו-כובע כתב:
azran כתב:
בחיים אבל בחיים כף רגלי לא תדרך שוב בשער שבע
הוא הסרטן של הפועל,כן יש שם אנשים טובים (מאוד מאוד שהם חברים טובים מאוד)
אבל יש שם כמות קהל מטורפת ששורקת בוז,צריך לטהר את השער הזה בדחיפות
אפסים.
כל מי שלקח חלק במחאה

תקשיב יא חתיכת טינופת,
אני בדרך כלל משתדל לא להתבטא ככה אבל אתה עובר כל גבול.
אני בטוח שאתה בטוח שאתה אוהד מספר אחד של הפועל וכל מי שלא חושב כמוך הוא זבל/מכביסט/עיוור/וכו׳.
אבל מי אתה יא חתיכת אפס שתגיד שצריך לטהר את שער שבע?
רק אנשים כמוך יכולים לגרום לי לחשוב לשרוק בוז ואם טביב נשאר אומר שאתה הולך אני בעד טביב.
עם התבטאות כזאת אני מקווה שלא תזכה ללבוש שוב את הצבע האדום.
עזרן סתם מטרה נוחה, ואולי הוא מתבטא לא יפה, אבל יש לכם המון חרא ביציע שאמן ולא יהיה(ואתה יודע שיש לי גם הרבה מכרים וחברים שיושבים שם, זה לא קשור בכלל)
הטרנד הזה של לשרוק בוז נגד כל דבר שלא בא לשמוע הוא מביש, מפלג את הקהל, מוציא אותנו נוראי כלפי חוץ וגם גורם לאנשים להגיד דברים כמו שעזרן אמר
אם בשיר שואה למכבי עוד יכלתי להבין(ולא להסכים), אז יש אנשים שנטו עושים דווקא לשער 5 בנושא טביב(כדי להראות לשער 5 ש"מי הוא בכלל")
אני גם לא מסכים לבוז בשירי שואה ,אבל יש לידי מישהו שכבר הרבה מאוד זמן נגד שירי שואה ואף נוהג לשרוק בוז,
אותי זה מרתיח,שוחחו על זה ארוכות ורבות,הוא לא השתכנע בצידקתי ואני עדיין לא מסכים איתו.
למרבה ההפתעה הוא אף פעם לא קרא לי מכביסט ואני אף פעם לא שלחתי אנשים שיטהרו את מקום מושבו.
בקיצור,כל הזיון מוח הזה שלי הוא שחשבתי שאנחנו בתור קהל ניהיה מסוגלים לנהל דו שיח גם איפה שאין הסכמות,
חארות יש בשני הצדדים וכאלה שעושים דווקא גם לא חסר בכל צד ואם לא נפתח ערוץ הידברות זה יהפוך לבדיוק מה שקורה מעבר לכביש.
אני האמת כבר הרמתי ידיים,ההתבטאיות שיש כאן כלפי אנשים שחושבים אחרת הוא בלתי נסבל.
וגם מרגיז אותי שכל רגע קופץ מישהו ומתחיל להגדיר אוהדים ומי יותר ומי פחות.
ההתבטאיות