תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 20:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק מול רמה"ש ביום ראשון - מחצית אחת
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
יובל אני מדבר על טעות מבחינה רעיונית לא מעבר לזה.
בנוסף אמרתי כבר יותר מפעם אחת, שאסור לנו להתחיל כל דבר לחפש איך הוא ישמש כלי ניגוח
נגד טביב. ולהתחיל לספר על הכל קונספרציות ומחשבות סיבוביות כדי להצדיק את זה, זה ממש לא
טוב.
כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי למושיקו, יש טענות קונקרטיות שלא קשורות לסיפורי סבתא
ומעשיות,
בוא נתמקד בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
chaiel49 כתב:
למה הוא טרול? כמו שהוא כל הזמן בעד טביב גם אתם נגד...
ושלא כמו מקרה רומאריו פה מדברים על טביב אז הוא גם מדבר על טביב...
חלאס לקרוא לאנשים שלא חושבים כמוכם טרול...

תגיד כמה זמן אתה כבר כותב בפורום?
מושיקו זה טרול ידוע שכותב מתוך אינטרסים.

מה אתה מתייחס?הוא אמר שהוא מפסיק לכתוב פה בגלל שזה פורום של שמאלנים הוא הפסיק לשבוע ואחרי זה חזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:44 
באמת שבמשחק האחרון באתי במטרה לא להכנס,
רק בגלל המטומטמים שעמדו מחוץ לשער 7 וקיללו בטירוף את כל מי שנכנס (שאגב, הם לא סתם ילדים שחושבים שהם משהו, הם אנשים מוכרים מהאולטראס האנשים הלה) החלטתי שאני נכנס ואני גם אשכנע כמה שיותר אנשים להכנס,
מבטיח שרק בגלל האנשים האלה אני וכל החברים שלי נכנס,
עם כמה שזה כואב ואני יודע שזה עושה רע לאנשים וותיקים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
היחס שלכם למושיקו זהה ליחס שלכם לטביב.
ובעיניכם זה בסדר..

עצוב.

שניהם הרויחו את זה ביושר..האמן לי, אף אחד לא שונא את מושיקו בגלל שהוא תימני ואף אחד לא מתעב את טביב בגלל שהוא רובוט..

ברור לי שיש לכם צידוקים להתנהגות, לא ציפיתי אחרת.
טביב מאוד מסוכן להפועל, אין ספק. זה לא אומר שכל פעולה שלו צריכה לקבל בוז מידי בלי מחשבה
מושיקו אומר לרוב את ההפך ממה שאתם חושבים. הבעיה שלכם היא שהוא גם צודק לפעמים.
בשני המקרים, נח לכם לתייג את המושא ולהפסיק להתייחס פר הודעה.
וזה מה שעצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:50 
זאב, זאב..מכיר??

עצוב מאוד שהיו"ר שלנו נוכל עם עבר פלילי שמינה יו"ר שקרן וצריך לכין תחקיר על כל פעולה שלהם כדי לדעת אם הם לא משקרים וזה גם עצוב מאוד שמושיקו הצליח להשניא את עצמו כל 90 אחוז מהפורום הזה כולל אנשים שבמקרים רבים חשבו כמוהו...

זה מה שעצוב..

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 17 נובמבר 2011, 20:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:50 
Omer כתב:
רק בגלל המטומטמים שעמדו מחוץ לשער 7 וקיללו בטירוף את כל מי שנכנס (שאגב, הם לא סתם ילדים שחושבים שהם משהו, הם אנשים מוכרים מהאולטראס האנשים הלה) החלטתי שאני נכנס ואני גם אשכנע כמה שיותר אנשים להכנס ,

ממש ילד גדול אתה, כל הכבוד לך !
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,
מי זה "אתם"/"לכם"?
בשורה התחתונה, ההבדלים בין 95% מהדעות של המתשמשים השונים בפורום פה בנושא ההנהלה וטביב הם זעירים בלבד. הויכוחים הם על הדרך, התזמון והסמנטיקה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:00 
לירון האדום כתב:
Omer כתב:
רק בגלל המטומטמים שעמדו מחוץ לשער 7 וקיללו בטירוף את כל מי שנכנס (שאגב, הם לא סתם ילדים שחושבים שהם משהו, הם אנשים מוכרים מהאולטראס האנשים הלה) החלטתי שאני נכנס ואני גם אשכנע כמה שיותר אנשים להכנס ,

ממש ילד גדול אתה, כל הכבוד לך !
:PUKE:

לא יודע אם טוב שהוא נכנס אבל ממש לא בסדר שהם קיללו מי שנכנס, בנדם שילם על מנוי וזכותו להיכנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:01 
יובל כתב:
chaiel49 כתב:
יובל כתב:
אין לי בעיה שישמיעו דעות שמנוגדות לדעה שלי בפורום. יש לי בעיה ספציפית עם המשתמש-טרול הזה. הוא טרול כי הוא לא מראה שום ניסיון להביע דעה אמיתית ולנהל דיון רציני אלא רק לעצבן ולעשות פרובוקציות. בהמון מקרים הוא עסוק בהצפה של אשכולות רק כדי לעצבן את המשתמשים האחרים בפורום. כשהיה נושא על היחס של ההנהלה לשי, הוא במשך כל הדיון הוא רק שם לינקים לשמועות מהעבר על כך שיכול להיות ששי יעבור לקבוצה אחרת, בלי שום קשר לדיון. על הספאם הזה הוא גם הורחק. בנוסף הוא עשה פה אאוטינג מכוער למשתמש יקר של הפורום (הייתי אפילו קורא לו נכס לפורום) בניסיון לפגוע בו ולגמד אותו. לא אזכיר את פרטי האאוטינג רק כדי לא לפגוע במשתמש, למרות שלדעתי האאוטינג לא מהווה פגיעה. רק לפני כמה ימים הוא כתב שיהיה עימות ביום ראשון בין אלה שיישארו בחוץ לאלה שייכנסו למשחק. הצעתי לו התערבות: אם הוא צודק אני לא כותב בפורום לשנה, אם הוא טועה הוא לא כותב בפורום לשנה. הוא בכלל לא הגיב, העיקר מבחינתו היה להטיל רפש באוהדים באמצעות זריקת האשמות מופרכות. באשכול הזה הוא מאשים אוהדים בדברים מופרכים שעומדים בניגוד מוחלט לעובדות.

הבנתי...
הוא תמיד נכנס רק לאשכולות שקשורים לטביב או לכל האשכולות?
אגב, הוא יכול לומר פשוט את דברו ולך זה יכול להיראות כמו פרובוקציה..
חוצמזה נראלי שלקרוא לו דורון זה לא קשור...
ואני בפורום כבר כמה שנים טובות...אני פשוט לא נכנס לכל האשכולות ובוודאי שלא קורא את כל הדיעות על נושאים חפרניים...

לא הבנתי מה הקשר לאילו אשכולות הוא נכנס.
אני לא מבין למה אתה לא מתייחס לדבריי. לא קראתי לו דורון כי הוא לא אינטרסנט אלא טרול, ולא קראתי לו טרול בגלל ה"דעות" שלו (אין לו באמת דעות), אלא בגלל שהוא מתנהג כטרול. חפש באינטרנט מהי ההגדרה לטרול, ובדוק אם התיאור שנתתי להתנהגותו תואמת אותה. אין לי בעיה עם דעות אחרות, הדעות של בלאדבראדר הזויות בעיני לא פחות אבל הוא תמיד ינהל דיון רציני ולכן הוא לא טרול.

עזוב אין לי כח, תשנאו אותו מה אכפת לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם מזיינים תשכל?אני הייתי מאלה שחילקו את הפלייארים הייתי כל הזמן ליד שער 7 אף אחד לא קילל,בעוד אמיר ונונו שהיה המבוגר האחראי כביכול היה שם והפציר בנו לחלק את הפלייארים עם חיוך ובלי לזרוק שום מילה.
מה גם שהתחלנו בצחוק להתחיל עם אלה שיצאו לפני הזמן מהמשחק הוא ישר השתיק אותנו ואמר לנו לא לעשות אתזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
מה אתם מזיינים תשכל?אני הייתי מאלה שחילקו את הפלייארים הייתי כל הזמן ליד שער 7 אף אחד לא קילל,בעוד אמיר ונונו שהיה המבוגר האחראי כביכול היה שם והפציר בנו לחלק את הפלייארים עם חיוך ובלי לזרוק שום מילה.
מה גם שהתחלנו בצחוק להתחיל עם אלה שיצאו לפני הזמן מהמשחק הוא ישר השתיק אותנו ואמר לנו לא לעשות אתזה.

אתה חושב שהוא שיקר? אם אתה חושב שמה שהוא מספר ממקרה אישי לא קרה, תביע הסתייגות על סמך מה שאתה ראית. בכל נושא אפשרי אתה מכריז על עובדה שמתבררת כשטות מוחלטת, אחר כך לא לוקחים אותך ברצינות ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
גם הוא מדבר שטויות
ציטוט:

אני עמדתי שם כל הזמן ממש עד השריקה ודבר אחד כזה לא ראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף שכולם מגיעים ממקום של אגו וראש קטן!
רק ככה נתקדם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2011, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
אדום נחמד,
מי זה "אתם"/"לכם"?
בשורה התחתונה, ההבדלים בין 95% מהדעות של המתשמשים השונים בפורום פה בנושא ההנהלה וטביב הם זעירים בלבד. הויכוחים הם על הדרך, התזמון והסמנטיקה .

בדיוק אלה הם האתם/לכם..
כמובן שכולנו רוצים טוב להפועל. מעולם לא הכחשתי שאני חושד (מאוד) בטביב שמטרתו להוצי אכמה שיותר כסף מהמועדון. אבל זה לא אומר שאני צריך להסכים עם כולם. בטח לא שאת ההודעות שלי ושל אלה הדומים לי מקבלים פה בפורום עם ביצים ועגבניות..
אמרתי את זה כבר, הפורום הזה מזין את עצמו מהבחינה הזו, ולמי שרוצה לומר משהו שונה אין מקום כבר.

אגב, לגבי טביב וענין הכסף. אין לי בעיה עם זה שהוא יוציא כסף.. אין סיבה שהכדורגל לא יהייה רווחי, וכל בעל קבוצה עושה את זה כולל שחר יקיר הפורום. הבעיה שלי היא עם מה שהוא ישאיר אחריו (אני בטוח שאני לא מחדש פה שום דבר). איך מטפלים בזה? פה באמת הדעות רבות.. רק חשוב לתת חשיבות לכל דעה שהיא, ולהפסיק בהליכה עיוורת אחרי מה שנדמה לנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 00:00 
שחר כתב:
זאב, זאב..מכיר??

עצוב מאוד שהיו"ר שלנו נוכל עם עבר פלילי שמינה יו"ר שקרן וצריך לכין תחקיר על כל פעולה שלהם כדי לדעת אם הם לא משקרים וזה גם עצוב מאוד שמושיקו הצליח להשניא את עצמו כל 90 אחוז מהפורום הזה כולל אנשים שבמקרים רבים חשבו כמוהו...

זה מה שעצוב..

הפורום זה לא תחרות מר. פופולריות. אם מישהו כותב ומכוון את דבריו כדי למצוא חן בעיני הרוב, בעיה שלו.
הנימוקים למחאה נגד טביב מנוסחת היטב ופורסמה ברבים. אחד הנימוקים המרכזים הנו היותו של הבעלים, "נטע זר". כלומר איננו אוהד המועדון. נימוק בעייתי ביותר שמחסל כל אפשרות של דיון או בחינה מדוקדקת לגופו של עניין. בעצם הגופים המוחים קבעו בזה עקרון ברזל: רק אוהד "מוסמך" של הפועל ת"א יכול להיות בעלים של הקבוצה. כל השאר (רקע בעייתי, עבר חשוד, שקרנים ושאר הירקות) עובר למקום משנה.

מתוך דף הפייסבוק של "פועלים באדום":

נטע זר הגיע לקבוצה לפני שנה ומתיימר ללמד אותנו. גורמים חיצוניים, זרים, לא אוהדי הפועל חושבים שהם יכולים להפנות אדומים נגד אדומים ולפרק משפחה בגלל אינטרסים זרים ושקריים.
הם לא יצליחו.
אנחנו הפועל תל אביב - הם עוברי אורח מזיקים שייעלמו כשיהיה פחות נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 01:00 
moshiko כתב:
שחר כתב:
זאב, זאב..מכיר??

זה מה שעצוב..

הפורום זה לא תחרות מר. פופולריות. אם מישהו כותב ומכוון את דבריו כדי למצוא חן בעיני הרוב, בעיה שלו.
הנימוקים למחאה נגד טביב מנוסחת היטב ופורסמה ברבים. אחד הנימוקים המרכזים הנו היותו של הבעלים, "נטע זר". כלומר איננו אוהד המועדון. נימוק בעייתי ביותר שמחסל כל אפשרות של דיון או בחינה מדוקדקת לגופו של עניין. בעצם הגופים המוחים קבעו בזה עקרון ברזל: רק אוהד "מוסמך" של הפועל ת"א יכול להיות בעלים של הקבוצה. כל השאר (רקע בעייתי, עבר חשוד, שקרנים ושאר הירקות) עובר למקום משנה.

נטע זר הגיע לקבוצה לפני שנה ומתיימר ללמד אותנו. גורמים חיצוניים, זרים, לא אוהדי הפועל חושבים שהם יכולים להפנות אדומים נגד אדומים ולפרק משפחה בגלל אינטרסים זרים ושקריים.
הם לא יצליחו.

אתה כל כך סתום וכזה טרול שמרוב אובססיה לעורר את הפרובוקציות הרגילות "נטע זר" בלה בלה בלה..אתה אפילו לא קורא את הטקסקט שאתה מצוטט...מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 01:07 
שחר כתב:
moshiko כתב:
שחר כתב:
זאב, זאב..מכיר??

זה מה שעצוב..

הם לא יצליחו.

אתה כל כך סתום וכזה טרול שמרוב אובססיה לעורר את הפרובוקציות הרגילות "נטע זר" בלה בלה בלה..אתה אפילו לא קורא את הטקסקט שאתה מצוטט...מה הקשר בין מה שכתבתי לתגובה שלך?

ברגע שאני סתום, תמו כל הדיונים.חבל על הזמן שלך. דרך אגב, שום דבר שקשור לפורום איננו עצוב. עצוב מה שקורה לפעמים בחיים האמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו לפני כמה הודעות כתבת בשבילך תגובה, אשמח אם תתיחס אליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 04:52 
el dudernio כתב:
מושיקו המחאה נגד טביב היא פשוטה ומחולקת לכמה סיבות מרכזיות:
1. ההתלהלות של הפועל כלפי שחקנים וקבוצות הביאה אותנו למצב בו כמות הבוררויות נגד הקבוצה מרקיעת שחקים, למשל (יש סיכוי ששחכתי כמה):
קבוצות : גנט, כ"ס, נתניה, ק"ש, אספניול.
שחקנים : קנדה, תמוז, שכטר, ורמוט, בן דיין, זהבי, בונדר.
גורמים חיצוניים : גבי קצרה, גבע תלם, רונן קצב.
ריבים שלא הגיעו לבוררות : טועמה, ידין.
2. מחשבה כי לקבוצה יש הרבה כסף בקופה, ולאור עזיבת השחקנים המאסיבית החיזוק ממש מצוצמם, בשביל המחשה עזבו 4 ישראלים בכירים (שכטר, זהבי, ורמוט, שהר) והבאה של מחליף
ישראלי בכיר 1 (דאמרי). כאשר גם לגבי הזרים הדברים נסגרו ברגע האחרון ונראים כמו ברירות
מחדל לעיתים ופחות מהלך עם יד מכוונת.
3. התנהלות מול הקהל. הפצת ספינים לתקשורת במטרה לפגוע במהלכים שיוזם הקהל כגון הודעה
על שינוי מקום המחאה. חוסר הגנה על הקהל גם אם מעשיהם שגויים. למשל, במקום להודיע כי המועדון
מקווה שמשטרה תתפוס את אלו שריססו את הכתובות ותמצא את הדין עם העבריינים שנתפסו, הודיעו
כי הפעם נחטוף על זה חזק.

סליחה על האיחור במתן התייחסות.
1. אכן אלי טביב מפגין התנהלות שרחוקה שנות אור מהרצוי מבחינתי. נקודת המוצא שלי היא שהחיים רצופה החלטות בין הרע לפחות רע. מה עוד שטביב הנו המצוי. אינני רואה שובל של מועמדים לרכישת הקבוצה. לא היו בעידן מוני הראל ולא היו בעידן תאומים. אם היו, נסוגו או סולקו על ידי תאומים ושות'. אז מה כעת? בגלל שטביב נוהג בביריונות במספר מקרים, צריך להניף את דגל הסילוק בכל מחיר? מה עוד שטביב נוהג, לצערי, כפי שהרוב נוהג בשוק הכדורגל. אחרי שמקלפים כל הטיעונים של המוחים נגד טביב, מקבלים את הנימוק האולטימטיבי : "נטע זר". שמגיעים לנימוק הנ"ל, תמו כל הדיונים והנמקות. חלק גדול מהבעלים של קבוצות כדורגל בליגת העל אינם אוהדים של הקבוצות שהם מחזיקים (יעקב שחר, חזי מגן שהיה עד לאחרונה בעלים של בני יהודה, שירצקי בק"ש, אלונה ברקת, הבעלים של המחלה, מאיר שמיר שהיה בהפועל פ"ת). חלקם היו טובים וחלקם פחות טובים. בעלות של קבוצת כדורגל לא חייבת לבוא ממקום של להיות אוהד. האיש חייב להמדד לפי איכות הניהול שלו. הנימוק של טנע זר מיותר ומזיק.
2. דבר אחד בטוח, אלי טביב דעתן בנושאים מקצועים. מספר שחקנים שצורפו למועדון בכסף "כבד" בגלל דעתו הנחרצת, לפעמים נגד דעתו של המאמן הקודם. הוא חושב שעם הסגל הנוכחי מספיק כדי להתמודד על האליפות המקומית. בינתיים זה די בסדר. מכוון שסיכומים עושים בסוף, כדאי להמתין. ההתנפלות על קשטן במחיצית נגד ביתר רק מוכיחה שחלק מהביקורת בא ממקום של אנטי טביב בכל מקרה ולא משיקול דעת וניתוח ממוקד.
3. טביב "נכנס" באולטרס. ביננו, זה הדדי.חיבה גדולה אין שם. לפי דעתי חייב להיות נתק מוחלט בין הנהלות לבין ארגוני אוהדים. לא סיוע ברכישת אביזרי עידוד, לא תיעדוף במתן כרטיסים, שום דבר. תן וקח בין הנהלה לארגון אוהדים עלול להביא רק דברים עקומים. טביב בגלל שבא מבחוץ יכול לעשות דברים שקודמיו לא עשו: להתמודד מול מעשים מכוערים שצמחו במבצר האולטרס: אלימות, בריונות וחוליגניזם. האולטרס הנו ארגון חזק בעל יכולת ארגונית מרשימה. זה ארגון שיודע להוביל עידוד חלומי. יחד עם זאת, תחת חסותו (אולי לא רצוני) התרחשו שם מעשים פסולים. מה שתאומים ומוני לא היו יכולים לעשות, מישהו כמו טביב כן יכול. אני מעריך שאחרי "הורדת ידיים" בין הצדדים אולי יהיה מודוס ויונדי סביר ורגוע. סבלנו , מי שלא זוכר, עונשים רבים בארץ ובאירופה , בגלל פרחחים שהתפתחו בתוך בגוש 4-5. הנהלות קודמות ידעו "להשתין בקשת" על האוהדים ולא קמה מחאה כמו שמנסה לקום כעת. זה חלק מהסלידה שגורם מחוץ למשפחה, רכש את המועדון.

טביב הנו כעת הבעלים. במקום להכריז עליו מלחמת עולם, היה עדיף להתמקד במאבקים מפוקסים. ברגע שהארגונים החליטו לצאת למלחמת חורמה, מתנהל כאן שיח חרשים. שום דבר לא יקרה אם נוריד פרופיל ונשפוט את עידן טביב נטו, בתום העונה. הבעיה שעבור רבים וטובים, לא מדובר על בחינה מדוקדקת של מעשים. מדובר על עלבון שיש לתקן: לסלק את הנטע הזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 04:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
טרול יקר, למה אולטראס הפועל לא נלחם בנטע הזר מרגע כניסתו לקבוצה? למה אולטראס הפועל תמך באותו נטע זר מרגע הבמבי ועד לרכישת המועדון באופן מלא על ידו? למה חלפו חודשים מרגע הרכישה ועד לפתיחה של מחאה נגד הנטע הנזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

1. אכן אלי טביב מפגין התנהלות שרחוקה שנות אור מהרצוי מבחינתי. נקודת המוצא שלי היא שהחיים רצופה החלטות בין הרע לפחות רע. מה עוד שטביב הנו המצוי. אינני רואה שובל של מועמדים לרכישת הקבוצה. לא היו בעידן מוני הראל ולא היו בעידן תאומים. אם היו, נסוגו או סולקו על ידי תאומים ושות'. אז מה כעת? בגלל שטביב נוהג בביריונות במספר מקרים, צריך להניף את דגל הסילוק בכל מחיר? מה עוד שטביב נוהג, לצערי, כפי שהרוב נוהג בשוק הכדורגל. אחרי שמקלפים כל הטיעונים של המוחים נגד טביב, מקבלים את הנימוק האולטימטיבי : "נטע זר". שמגיעים לנימוק הנ"ל, תמו כל הדיונים והנמקות. חלק גדול מהבעלים של קבוצות כדורגל בליגת העל אינם אוהדים של הקבוצות שהם מחזיקים (יעקב שחר, חזי מגן שהיה עד לאחרונה בעלים של בני יהודה, שירצקי בק"ש, אלונה ברקת, הבעלים של המחלה, מאיר שמיר שהיה בהפועל פ"ת). חלקם היו טובים וחלקם פחות טובים. בעלות של קבוצת כדורגל לא חייבת לבוא ממקום של להיות אוהד. האיש חייב להמדד לפי איכות הניהול שלו. הנימוק של טנע זר מיותר ומזיק.
2. דבר אחד בטוח, אלי טביב דעתן בנושאים מקצועים. מספר שחקנים שצורפו למועדון בכסף "כבד" בגלל דעתו הנחרצת, לפעמים נגד דעתו של המאמן הקודם. הוא חושב שעם הסגל הנוכחי מספיק כדי להתמודד על האליפות המקומית. בינתיים זה די בסדר. מכוון שסיכומים עושים בסוף, כדאי להמתין. ההתנפלות על קשטן במחיצית נגד ביתר רק מוכיחה שחלק מהביקורת בא ממקום של אנטי טביב בכל מקרה ולא משיקול דעת וניתוח ממוקד.
3. טביב "נכנס" באולטרס. ביננו, זה הדדי.חיבה גדולה אין שם. לפי דעתי חייב להיות נתק מוחלט בין הנהלות לבין ארגוני אוהדים. לא סיוע ברכישת אביזרי עידוד, לא תיעדוף במתן כרטיסים, שום דבר. תן וקח בין הנהלה לארגון אוהדים עלול להביא רק דברים עקומים. טביב בגלל שבא מבחוץ יכול לעשות דברים שקודמיו לא עשו: להתמודד מול מעשים מכוערים שצמחו במבצר האולטרס: אלימות, בריונות וחוליגניזם. האולטרס הנו ארגון חזק בעל יכולת ארגונית מרשימה. זה ארגון שיודע להוביל עידוד חלומי. יחד עם זאת, תחת חסותו (אולי לא רצוני) התרחשו שם מעשים פסולים. מה שתאומים ומוני לא היו יכולים לעשות, מישהו כמו טביב כן יכול. אני מעריך שאחרי "הורדת ידיים" בין הצדדים אולי יהיה מודוס ויונדי סביר ורגוע. סבלנו , מי שלא זוכר, עונשים רבים בארץ ובאירופה , בגלל פרחחים שהתפתחו בתוך בגוש 4-5. הנהלות קודמות ידעו "להשתין בקשת" על האוהדים ולא קמה מחאה כמו שמנסה לקום כעת. זה חלק מהסלידה שגורם מחוץ למשפחה, רכש את המועדון.

טביב הנו כעת הבעלים. במקום להכריז עליו מלחמת עולם, היה עדיף להתמקד במאבקים מפוקסים. ברגע שהארגונים החליטו לצאת למלחמת חורמה, מתנהל כאן שיח חרשים. שום דבר לא יקרה אם נוריד פרופיל ונשפוט את עידן טביב נטו, בתום העונה. הבעיה שעבור רבים וטובים, לא מדובר על בחינה מדוקדקת של מעשים. מדובר על עלבון שיש לתקן: לסלק את הנטע הזר.

מושיקו אני מנסה לנהל מולך דיון עניני, אנא ממך תענה בהתאם.
1. אני שמח שאנחנו מסכימים שההתנהלות של טביב רחוקה שנות אור מהרצוי ומתנהג בבריונות. מבקש ממך למחות נגד ההתנהגות הבריונית ולדרוש התנהלות משביעת רצון ונאותה כל עוד היא נעשית השם הפועל ת"א. לגבי הקביעה שאין קונים (שמעתי שהגיע קונה להפועל ירושלים בכדורגל – ככה שזה כשיש מוכרים) ולגבי הקביעה שהוא נוהג כמו כולם (הרי נגד כל קבוצה עומדות 10 בוררויות פתוחות שנוגעות כמעט לכל עיסקה שהתרחשה עם המועדון בשנה בחצי שנה האחרונה), אני ממש לא מסכים, וההיסטוריה והמציאות מחזקות את טענתי (כמו שרשום בסוגרים). עכשיו מכיוון שאתה עונה לי אשמח עם תענה לדברים אשר אני כותב, ולא תגיב על משפטים שכתב אירגון מסויי בדף הפייסבוק שלו, ולכן לנטע זר אין כאן מקום. ביקשת שנמדוד את האיש לאור איכות הניהול שלו, והסכמנו שבזה התנהלותו כרגע ממש לא משביעת רצון, לכן למה לא לדרות ממנו לתקן דרכיו? או לדרוש ממנו לקום ולכת כדי שאחר ינהל את המועדון בדרך טובה יותר במקומו?

2. זה אומנם נכון שסיכומים עושים בסוף, אבל זאת קלישאה נכונה בדיוק כמו שהמאמן הוא הסמכות המקצועית, יש צורך מאוד משמעותי להפריד בין הפן הניהולי לפן המקצועי. יכול להיות שטביב הוא בעל עיין חדה וטובה מבחינה מקצועית ועדין מי שהוא בחר שיאמן את הקבוצה זה לא הוא אלא גוטמן, שטביב הביא שחקנים אחרים מאלו שהוא רצה (למשל טוטו) בשנה שעברה, וקשטן (הקבוצה צריכה חיזוק בהגנה) השנה. הבעלים אמור לספק למאמן את המקסימום שהוא יכול בשביל שהקבוצה תצליח, נראה לעיתים שבהפועל תחת טביב הדבר לא קורה, כי טביב א רואה במאמן את הסמכות המקצועית הבכירה אלא בו עצמו, וזה כאמור התנהלות לא נכונה שראויה לביקורת, או כמו שאמרת נקודה לחיוב בכל הנוגע לאיכות הניהול.

3. בהודעתי לא הזכרתי את האולטראס פעם אחת, ציינתי התנהלות של טביב מול כלל הקהל אשר ראוי לגינוי, לכן אני ממש לא מבין איך האולטראס קשור לענין. האם מבחינתך זה לגיטימי לנסות לפגוע במחאה של אוהדים נגד ההתנהלות שלך ע"י מסירת שקרים מכוונים לתקשורת? האם מבחינתך זה לגיטימי שבמקום לגנות מעשה, נפשע ככל שיהיה, של מספר פריטים מועט שלפחות חלקו נתפס, ולדרוש למצות את הדין בחומה איתם, להודות במעשה בשם כלל אוהדי הפועל? אני מניח שהתשובה עבור שתי שאלות אלא היה שלילית ולכן אני קורה לך לגנות את טביב גם על זה, וגם כאן לדרוש ממנו לתקן את דרכיו, או ללכת הביתה אם הוא לא מסוגל לכך. בכל מקרה גם בנושא הזה האיכות הניהולית של טביב מקבלת נקודה שלילית.

אז נכון טביב עכשיו הבעלים, אבל כמו שהראתי, ולפחות על חלק מהדברים הסכמת איתי, ההתנהלות הניהולית של טביב מקבלת נכשל בכל שלושת הנושאים החשובית:
בסעיף הראשון - התנהלות מול שחקנים וקבוצות אחרות (התנהלות כלכלית) – נכשל.
בסעיף השני – התנהלות מקצועית – נכשל.
בסעיף השני – קשר עם הקהילה / קהל – נכשל.
ההיסטוריה הרחוקה והקצרה של טביב לא משחקת לטובתו, ההצלחות של המועדון בתקופה שקדמה להיותו בעלים יחיד, לא משחקת לטובותו, זה לא שנשפוט אותו מראש לשלילה, אלא זה שהוא קיבל את הקבוצה לידיו כאשר סיכויי ההצלחה שלה וצורת ההתנהלות הרצויה הרבה יותר קלה ליישום. ולכן אם כרגע הוא כושל בשלושה סעיפים כה חשובים, מחובתינו כקהל לזעוק על כך ולדרוש ממנו שיתקן את דרכיו. סיכמנו שהתנהלותו רחוקה מהרצוי, אז בוא וביחד נדרוש את הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
chaiel49 כתב:

וכמה זמן אתה כותב בפורום?
אני לא חושב שאטעה אם אומר שהוותק של מושיקו פה בפורום הוא לפחות פי שלוש משלך (אולי גם פי ארבע, אם מחשיבים את אדום לוהט). הוא כותב פה הרבה הרבה לפני שבאת.
לא שזה משנה, אני רק מנסה לומר שמושיקו זה לא "משתמש מטעם" של טביב (כפי שנטען פה לא אחת), לא "איש של טביב", לא "בתשלום" ולא לא בתשלום. בטח לא "דורון". לא אוסידון ולא ג'מצ'י.
ייתכן שהוא טרול. טרולים לא חסרים פה - לכולנו יש פה ושם מאפיינים טרוליים - לי אין? לך אין? לעזרן? לעומרי קנדה? על זה לא אתווכח - אם הוא מציף ונוהג בטרוליות הוא חייב בעונש נקודתי. כמוני, כמוך, כמו עזרן כמו בלאד. קרה שנהג בטרוליות והציף? קיבל על זה עונש. כמו רבים אחרים לפניו.
אינטרסים? איזה אינטרסים יש לו בדיוק? זה שהוא לא מיישר קו עם כולם פה? זה שהוא מתעקש לא ליישר קו בעקביות? זה שהוא לא מחפש פופולריות ולא נמנע מלהתעמת עם כל העדר על דברים שהוא לא מסכים?
הדה-לגיטימציה שנעשית לו פה באופן עקבי, לא רק לו, גם למשתמשים אחרים (גם לי עצמי לעיתים), זו אחת התופעות המכוערות ביותר בפורום הזה. ההיפך הגמור מהכוונה לייצר פורום פלורליסטי (של אוהדי הפועל) שמייצג מגוון של דיעות מכל היציעים (וגם מחוץ ליציעים), האנטיתזה לפורום ליברלי ודמוקרטי שמעודד דיונים פתוחים ומגוון דיעות. האנטיתזה לתרבות דיון או תרבות בכלל. אבל תופעת הדה-לגיטימציה ותיקה פה כמו הפורום עצמו. היא קיימת פה מאז שאני כותב פה. אתמול זה היה אופטימי, היום זה מושיקו.
חבל שמושיקו הפך להיות ה"יהודי זיס" או ה"עמנואל גולדשטיין" של הפורום (או בלשון הפורום - ה"דורון" של הפורום). זה לא עושה כבוד לפורום. פורום סטאלין זה לא כאן.
איכשהו דווקא ממך, מהמעט שיצא לי להכיר אותך, ציפיתי למעט יותר הגינות ותרבות דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לי מושיקו, אתה חושב שאם מיטש גולדהאר היה הבעלים שלנו, מישהו היה תוקף אותו על כך שהוא נטע זר?
ובוא אני אחסוך לך את ההשוואה בין זה שגולדהאר קנדי ממוצא אשכנזי וטביב ממוצא תימני. זה לא קשור. ההבדל הוא יותר בכיוון של שכונה בניהול.

חוץ מזה, אתה אומר שההתנהלות של טביב היא לא חריגה בעולם הכדורגל? איזה עוד דוגמא אתה יכול לתת לבעלים של קבוצה, שהמדיניות שלו היא לא לשלם לאף זכאי את חובו עד שהעניין לא יגיע לבוררות או תביעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:13 
פרנקי- את השאלה שלי כמה אתה כותב בפורום כתבתי לchaie ולא למושיקו...
אני כותב זמן מאד רב(במשך שנים) בפורום, ועדיין לפי כל ההודעות של מושיקו מהרגע שטביב לקח את הבעלות בהפועל, נראה שיש לו אינטרסים, וזה לא משנה מה הוותק שלו בפורום. אין לי בעיה עם דעות מנוגדות, נהפוכו, זה היתרון של הפורום הזה.
אבל מעניין שמושיקו בדומה לבלאד, תמיד דעותיו שונות מכולם !
מעניין שהוא בין היחידים שמצדד בטביב ובכל פעולותיו(או לפחות ברובם).
קצת מוזר לי שאוהד הפועל שכותב שנים בפורום מצדד ככה באלי טביב.
גם בלאד היה כותב ותיק ואוהד הפועל, וגם הוא ידע "לעצבן" פה את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אבל שאת בלאד לעולם לא האשימו בכתיבה מטעם שאול, או נציג של שאול בתשלום וכיוצא באלה. התווכחו איתו הרבה (עד שהבינו שאין טעם, והוא לעולם ילך נגד), רבו איתו, האשימו אותו (בצדק) בטרוליות, אבל דבר אחד מעולם לא עשו לו - מעולם לא האשימו אותו באינטרסים זרים או בזה שהוא לא אוהד אותנטי של הפועל. מעולם לא האשימו אותו כאילו שאול שלח אותו.

את כל אלה טוענים נגד מושיקו. לזה אני מתכוון כשאני אומר דה-לגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:34 
Frank Serpico כתב:
מעניין אבל שאת בלאד לעולם לא האשימו בכתיבה מטעם שאול, או נציג של שאול בתשלום וכיוצא באלה. התווכחו איתו הרבה (עד שהבינו שאין טעם, והוא לעולם ילך נגד), רבו איתו, האשימו אותו (בצדק) בטרוליות, אבל דבר אחד מעולם לא עשו לו - מעולם לא האשימו אותו באינטרסים זרים או בזה שהוא לא אוהד אותנטי של הפועל. מעולם לא האשימו אותו כאילו שאול שלח אותו.

אני הפסקתי להתייחס להתייחס להודעות של מושיקו בין אם הוא אינטרסנט ובין אם הוא פשוט כמו בלאד רוצה לעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אני הפסקתי להתייחס להתייחס להודעות של מושיקו בין אם הוא אינטרסנט ובין אם הוא פשוט כמו בלאד רוצה לעצבן.

כן, אתה ממש הפסקת להתייחס אליו.

לירון האדום כתב:
chaiel49 כתב:

לירון האדום כתב:
יובל כתב:
אין לי בעיה שישמיעו דעות שמנוגדות לדעה שלי בפורום. יש לי בעיה ספציפית עם המשתמש-טרול הזה. הוא טרול כי הוא לא מראה שום ניסיון להביע דעה אמיתית ולנהל דיון רציני אלא רק לעצבן ולעשות פרובוקציות. בהמון מקרים הוא עסוק בהצפה של אשכולות רק כדי לעצבן את המשתמשים האחרים בפורום. כשהיה נושא על היחס של ההנהלה לשי, הוא במשך כל הדיון הוא רק שם לינקים לשמועות מהעבר על כך שיכול להיות ששי יעבור לקבוצה אחרת, בלי שום קשר לדיון. על הספאם הזה הוא גם הורחק. בנוסף הוא עשה פה אאוטינג מכוער למשתמש יקר של הפורום (הייתי אפילו קורא לו נכס לפורום) בניסיון לפגוע בו ולגמד אותו. לא אזכיר את פרטי האאוטינג רק כדי לא לפגוע במשתמש, למרות שלדעתי האאוטינג לא מהווה פגיעה. רק לפני כמה ימים הוא כתב שיהיה עימות ביום ראשון בין אלה שיישארו בחוץ לאלה שייכנסו למשחק. הצעתי לו התערבות: אם הוא צודק אני לא כותב בפורום לשנה, אם הוא טועה הוא לא כותב בפורום לשנה. הוא בכלל לא הגיב, העיקר מבחינתו היה להטיל רפש באוהדים באמצעות זריקת האשמות מופרכות. באשכול הזה הוא מאשים אוהדים בדברים מופרכים שעומדים בניגוד מוחלט לעובדות.

מזכיר לי את בלאד...
רק לחשוב את מושיקו ביחד עם בלאד..
:mad:

לירון האדום כתב:
פרנקי- את השאלה שלי כמה אתה כותב בפורום כתבתי לchaie ולא למושיקו ...
אני כותב זמן מאד רב(במשך שנים) בפורום, ועדיין לפי כל ההודעות של מושיקו מהרגע שטביב לקח את הבעלות בהפועל, נראה שיש לו אינטרסים, וזה לא משנה מה הוותק שלו בפורום. אין לי בעיה עם דעות מנוגדות, נהפוכו, זה היתרון של הפורום הזה.
אבל מעניין שמושיקו בדומה לבלאד, תמיד דעותיו שונות מכולם !
מעניין שהוא בין היחידים שמצדד בטביב ובכל פעולותיו(או לפחות ברובם).
קצת מוזר לי שאוהד הפועל שכותב שנים בפורום מצדד ככה באלי טביב.
גם בלאד היה כותב ותיק ואוהד הפועל, וגם הוא ידע "לעצבן" פה את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:55 
Frank Serpico כתב:

אין לו שום אינטרסים זרים, העניין עם טביב זה קשקוש. הוא תמיד היה ותמיד יהיה רובוט עם אג'נדה קבועה שאמורה לעצבן , הוא זורק שטויות עם ערימת טמטום אין סופית בלי שום קשר למציאות ("מה שקרה לאניימה מאוד מזכיר את מה שהיה באליפות אפריקה הקודמת"), הוא בכלל לא בר שיח ולא מתייחס לעובדה שהוא כותב שטויות, הוא ממציא תקנונים ועובדות מבלי להתבסס על כלום ובכלל זה מקרה קלאסי של יצור שמתחנן לפופלאריות (על ראש הגנב בוער הכובע) הוא כבר ניסה כל מיני טריקים עלובים בעבר, על חלק מהם הוא שילם בפריזר, אז עכשיו הוא באיזה אפליקציה שהוא מקורב לטביב וכותב בעצמו דברים כאילו שהוא באמת מעורב מאחורי הקלעים, מצליח לעצבן את כולם באג'נדה האנטי שלו (אותי ממש לא) ומאוד נהנה מזה שהוא הפך לISSUE. לכן אחריי ההודעה הזו אני מפסיק להשחית עליו פונטים לשווא באשכול הזה.
יש פה משתמשים שיוצרים אנטגוניזם אבל לפחות שעומד משהו אמיתי מאחוריהם כמו אופטימי ובלאד ובאמת נאמנים ומאמינים למה שהם חושבים, הוא סתם פשוט כותב שטויות כדי לעצבן. בדיוק כמו שהוא הגיב להודעה הקודמת שלי. רובוטרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2011, 11:58 
האדס משעמם לך בחיים או שאתה פשוט לא יודע לקרוא ולהבין?
התייחסתי להודעות של אנשים שכתבו על מושיקו, לא התייחסתי להודעות עצמם של מושיקו...
ואם אתה לא מבין את ההבדל אז נעזוב פה את העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 10:14 
el dudernio כתב:
moshiko כתב:

מושיקו אני מנסה לנהל מולך דיון עניני, אנא ממך תענה בהתאם.
1. אני שמח שאנחנו מסכימים שההתנהלות של טביב רחוקה שנות אור מהרצוי ומתנהג בבריונות. מבקש ממך למחות נגד ההתנהגות הבריונית ולדרוש התנהלות משביעת רצון ונאותה כל עוד היא נעשית השם הפועל ת"א. לגבי הקביעה שאין קונים (שמעתי שהגיע קונה להפועל ירושלים בכדורגל – ככה שזה כשיש מוכרים) ולגבי הקביעה שהוא נוהג כמו כולם (הרי נגד כל קבוצה עומדות 10 בוררויות פתוחות שנוגעות כמעט לכל עיסקה שהתרחשה עם המועדון בשנה בחצי שנה האחרונה), אני ממש לא מסכים, וההיסטוריה והמציאות מחזקות את טענתי (כמו שרשום בסוגרים). עכשיו מכיוון שאתה עונה לי אשמח עם תענה לדברים אשר אני כותב, ולא תגיב על משפטים שכתב אירגון מסויי בדף הפייסבוק שלו, ולכן לנטע זר אין כאן מקום. ביקשת שנמדוד את האיש לאור איכות הניהול שלו, והסכמנו שבזה התנהלותו כרגע ממש לא משביעת רצון, לכן למה לא לדרות ממנו לתקן דרכיו? או לדרוש ממנו לקום ולכת כדי שאחר ינהל את המועדון בדרך טובה יותר במקומו?

2. זה אומנם נכון שסיכומים עושים בסוף, אבל זאת קלישאה נכונה בדיוק כמו שהמאמן הוא הסמכות המקצועית, יש צורך מאוד משמעותי להפריד בין הפן הניהולי לפן המקצועי. יכול להיות שטביב הוא בעל עיין חדה וטובה מבחינה מקצועית ועדין מי שהוא בחר שיאמן את הקבוצה זה לא הוא אלא גוטמן, שטביב הביא שחקנים אחרים מאלו שהוא רצה (למשל טוטו) בשנה שעברה, וקשטן (הקבוצה צריכה חיזוק בהגנה) השנה. הבעלים אמור לספק למאמן את המקסימום שהוא יכול בשביל שהקבוצה תצליח, נראה לעיתים שבהפועל תחת טביב הדבר לא קורה, כי טביב א רואה במאמן את הסמכות המקצועית הבכירה אלא בו עצמו, וזה כאמור התנהלות לא נכונה שראויה לביקורת, או כמו שאמרת נקודה לחיוב בכל הנוגע לאיכות הניהול.

3. בהודעתי לא הזכרתי את האולטראס פעם אחת, ציינתי התנהלות של טביב מול כלל הקהל אשר ראוי לגינוי, לכן אני ממש לא מבין איך האולטראס קשור לענין. האם מבחינתך זה לגיטימי לנסות לפגוע במחאה של אוהדים נגד ההתנהלות שלך ע"י מסירת שקרים מכוונים לתקשורת? האם מבחינתך זה לגיטימי שבמקום לגנות מעשה, נפשע ככל שיהיה, של מספר פריטים מועט שלפחות חלקו נתפס, ולדרוש למצות את הדין בחומה איתם, להודות במעשה בשם כלל אוהדי הפועל? אני מניח שהתשובה עבור שתי שאלות אלא היה שלילית ולכן אני קורה לך לגנות את טביב גם על זה, וגם כאן לדרוש ממנו לתקן את דרכיו, או ללכת הביתה אם הוא לא מסוגל לכך. בכל מקרה גם בנושא הזה האיכות הניהולית של טביב מקבלת נקודה שלילית.

אז נכון טביב עכשיו הבעלים, אבל כמו שהראתי, ולפחות על חלק מהדברים הסכמת איתי, ההתנהלות הניהולית של טביב מקבלת נכשל בכל שלושת הנושאים החשובית:
בסעיף הראשון - התנהלות מול שחקנים וקבוצות אחרות (התנהלות כלכלית) – נכשל.
בסעיף השני – התנהלות מקצועית – נכשל.
בסעיף השני – קשר עם הקהילה / קהל – נכשל.
ההיסטוריה הרחוקה והקצרה של טביב לא משחקת לטובתו, ההצלחות של המועדון בתקופה שקדמה להיותו בעלים יחיד, לא משחקת לטובותו, זה לא שנשפוט אותו מראש לשלילה, אלא זה שהוא קיבל את הקבוצה לידיו כאשר סיכויי ההצלחה שלה וצורת ההתנהלות הרצויה הרבה יותר קלה ליישום. ולכן אם כרגע הוא כושל בשלושה סעיפים כה חשובים, מחובתינו כקהל לזעוק על כך ולדרוש ממנו שיתקן את דרכיו. סיכמנו שהתנהלותו רחוקה מהרצוי, אז בוא וביחד נדרוש את הרצוי.

el dudernio moshiko
אני שמח על הדו שחי שלכם שחורג מהטחת הבוץ הרגילה.
אני אוסיף היבטים נוספים משלי:
א. "נטע זר"- הדוגמאות של בעלים אחרים שאתה (מושיקו) מביא ,אינן רלונטיות למקרה שלנו. כולם באים/באו למועדונים עם קופה ריקה במקרה הטוב, או גרעונית במקרה הגרוע. ומכיוון שהקבוצה הבוגרת היא מלכ"ר ברור מראש שאין רווח כספי מהנושא וזאת פעילות למען הקהילה, עם "רווח עקיף" בצידה. הרווח העקיף הוא מינוף עסקים אחרים, מפלטי מס , אפשרות להוציא כסף דרך הנוער, הלבנות ועוד.
טביב בא למועדון שקופתו מלאה ומתפוצצת מכסף ! ומכיוון שהוא אינו אוהד הקבוצה הוא חשוד במניעים אחרים.
הקבוצה הזאת יקרה לי(ובודאי לרבים כמוני). בשלב הראשון אני רוצה שקיפות מוחלטת כספית ממנו, בניגוד למקובל ולנדרש (גם תנובה לא היתה חייבת לפרסם צאזנים). עד שנשתכנע שהוא לא בא לעשות סיבוב ולהותיר אותנו עם שוקת שבורה.
מכיוון שהרס עושים מהר, אך בניה הי איטית. לא מוכן להמתין למאזן של סוף העונה. ולכן אני כברעכשיו מצטרף לקריאות "הנהלה זונה" עד שתוכיח אחרת!

ב. הפסקת הספינים, הלכלוך, וההתנהלות הנכלולית. האהדה להפועל , אצלי לפחות נובעת מאידיאליזציה מסויימת, גם בפן האידיאולוגי, ובודאי מרצון לראות התנהלות נקיה. כל ה"חרה" שנדבק בקבוצה בשנתיים האחרונות (לא משלמים חובות, מנסים לתחמן את נתניה וקש, סיום הפרשיה עם זהבי טועמה וכו) לא מוסיף לי, גורם לי עצבות גדולה, גורם להרבה מאד אנשים טובים להתרחק נפשית מהקבוצה. אוהד הפועל ישאר אוהד הפועל הוא לא יהפוך פתאום לביתרי או מכביסט. אבל תהיה ארוזיה במידת נכונותו לבוא למשחקים,לא רק בחוץ גם בבית (בלי קשר לגיל ולמזג האויר). מתחיל תהליך של התנתקות נפשית מהפועל וירידה בהזדהות. ראיתי את זה אצל חברים בעבודה שהם אוהדי מכבי ששנות לוני/נימני/חולצות שחורות וכו, יצרו אצלם ניכור גדול, ואני רואה את זה בהתהוותו אצל אוהדי הפועל.
לקח הרבה שנים, שעלינו מכ 4000 מנויים לענה לכ 9000 מנויים לעונה וקהל קבוע של כ 10000 - 11000 במשחקי בית. אם לא יהיה שינוי נראה ארוזיה בנושא וירידה מתמדת. וזה לא רק בגלל האטרקטיביות המיקצועית. פשוט זה הופך ללא כיף לבוא למגרש . וזה המדאיג ומסוכן.
במלחמה שלו באוהדים, כן אין דרך אחרת להגדיר את זה, הוא שבר את מעט הלגיטימיות שהיו לו בעיני. באי התיצבותו נגד המקטלגים אותנו כגזענים , כשהועמדנו לדין על שריקות גזעניות הוא סייע להדבקת תוית של גזענים על כולנו! על כל ציבור אוהדי הפועל, לא רק על האולטראס או שער 5 (עד השנה ישבצי קבוע ב 4-5 , השנה לא הספקתי לקנות מנוי ומצאתי עצמי בשער 8). תראו איך ציזיק הוציא את חיפה זכאים על אותה עבירה! מדוע - כי הוא מבין היטב את יחסי הגומלין של קהל - אגודה. וגם שם לא תמיד ההנהלה רווה נחת מהאוהדים השרופים.
ישראל אף שחטא ישראל הוא. אוהד הפועל אף שחטא נשאר אוהד הפועל. הנהלה שמתכננת ומישמת מדיניות צינית ומניפולטיבית, נגד ציבור אוהדים, אינה לגיטימית בעיני!

ג. פן מיקצועי - מינוי קשטן כמאמן. לא יודע אם יוסי היה טוב יותר, אבל קשטן ירחיק מאיתנו הרבה מאד אוהדי הפועל שיצאו מהקורסה והגיעו לבלומפילד. קשטן ירחיק מאיתנו גם בנייה והגדלת בסיס האוהדים. כן, המשחק שלו, הבחירות שלו, הרסריות שלו אינה מתאימה להיום. גם אם אנחנו במקום ראשון, ואפילו אם נזכה באליפות (הלואי).
חיזוק הקבוצה - המאמן לא קיבל את מה שדרש (והתקרנף ולא אומר את דעתו- כי הוא חושש למקום העבדה). טביב הפך לבעלים בעונה קריטית שצריך לבנות קבצה מהתחלה. ובמקרה יש גם כסף בקופה והרבה, הוא לא צריך להביא מהבית. הוא צריך להוציאו בתבונה. בעיקר הזרים, כשהיה ברור שלאור ההיצע הדל בליגה, החיזוק המשמעותי חייב להיות מהזרים. כשרואים מי הגיע לא ברורה התבונה. כשרואים את החולשה בהגנה לא ברורה ההצהרה של יש לנו סגל לאליפות.
דמארי חלוץ מעולה - אך ממה שהתפרס מהחוזה, עולה ריח חריף של קומבינה אדירה שמטרתה רק להוציא כספים מהקופה כשההתאחדות לכדורגל מסייעת בגלוי! למה שלא תפיג את הנושא ותציג את החוזה לכתבים אוביקטיבים כדי שיפיגו את החששות שלנו? או שאולי באמת יש לך מה להסתיר?
ההתנהלות בנושא בן חיים- שחקן מעולה בלי ויכוחף אבל האם הוא שווה עיסקה כמו דמארי? האם הוא השחקן שחסר לנו?

כפי כתבתי בעבר ,
מעשיך יקדמוך ומעשיך ירחקוך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: