תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיסטר הבט
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 10:50 
קשטן הוא בעיה בפני עצמה שלא באמת קשורה לבעיית טביב.
שאלת האלטרנטיבה היא אכן שאלה שכרגע אין לי תשובה עליה, אבל קשטן ראוי לכל מילת ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה מונעים משנאה תהומית ויוקדת כלפי אלי טביב.
טביב הוא נבלה שצריך לבדוק את התנהלותו.

אבל טביב לא בחר את הרכש, לא בחר את ההרכב ולא שיחק ואפילו לא איחר בחילופים.
זה נכון שיש עליו אשמה כי הוא עומד בראש הפירמידה והוא מינה את דרור לתפקיד אבל להאשים את טביב בחידלון של הפועל באשדוד, או בנתניה או באירופה זו ממש שטות.

קשטן יכול להיות מרוצה. הוא מחרבן את הקבוצה אבל אתם מאשימים את מי שחותם על הצ'קים.

כדאי שהקהל של הפועל יעשה הבחנה - הוא נגד טביב בגלל סיבות כאלה ואחרות.
הוא נגד קשטן - כי מקצועית יש להפועל את הקבוצה עם התקציב ה-3 בגודלו בליגה, שחקנים שהיו חלק מהקבוצה האדירה שהיתה פה בשנתיים האחרונות, רכש יקר ולמעשה סגל שעולה על כל הקבוצות בליגה, זולת אולי חיפה ומכבי. ובכל זאת הפועל משחקת בד"כ פחות טוב מעכו או ניר רמה"ש, גם אם בסוף היא לא מפסידה. לכך אחראי רק המאמן.

אגב, בראיון אמר קשטן שצריך לתת זמן, שהגיעו שחקנים חדשים וכו'. אני זוכר דווקא את הפועל של קשטן ב-99/00 רומסת את הליגה מהמחזור ה-1 וגם אז הגיעו שחקנים חדשים וקשטן לא נדרש לחצי עונה כדי "להתחבר"... זקנותו מביישת את בחרותו, וחבל.

עם זאת, קשטן מעולם לא התפטר גם במצבים קשים מאלו (ירד ליגה פעמיים עם כפ"ס ועוד פעם עם ר"ג ולא התפטר ועוד עונות זוועה שהיו לו והוא נאחז בקרנות המזבח) ואני גם לא רואה את טביב מפטר אותו ומשלם לו שכר מופקע עד סוף העונה.
אני גם לא רואה אלטרנטיבה היום, אלא אם חשקה נפשיכם לראות את משה סיני חוזר לוולפסון. אני מוותר על הרעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:14 
הריי בלבלתם את המח ללא הפסקה בחצי השנה האחרונה על זה שצריך להחליף את גוטמן , שעבד בסביבת עבודה בלתי אפשרית וזה שהוא "לא לומד מטעויות", "איבד את חזר ההלבשה" ושאר הקשקושים.

הלך גוטמן, הגיע קשטן, המאמן הגדול שממדר את השחקנים מהצרות ,רס"ר המשמעת שאצלו לא תהיה שכונה.
עכשיו צריך לזרוק גם את קשטן כשקרה הדבר הכי צפוי שיקרה וזה בלאגן אוטמי, משחק מדכא ואווירה של טירונות שכמעל כל זה חוגג הבלאגן הגדול של בעל הבית שמסכתכך עם השחקנים והאוהדים ועם יו"ר שקרן פתולוגי.

אז נכון, טביב לא בחר את השחקנים (וגם זה לא מדוייק) טביב לא מאמן אותם וטביב לא "מנהל את המשחק", ובכל זאת, אצל כל בעלים אחרים הייתי מסכים שצריך לעשות הכל כדי להעיף את קשטן.
אבל בחייאת, תסתסכלו מטר קדימה, הקבוצה הזו במסלול התרסקות ולא בגלל עניינים מקצועיים אלא בגלל ניהול הרסני שיוביל אותה לשם ולא משנה מי יאמן אותה (אפשר לחשוב איזה טאלנטים מחכים להצעה).
לבוא ולדרוש את ראשו של קשטן במקום להתמודד עם הבעיה העיקרית בקבוצה זו הטעות הכי גדולה (כמו עוד מליון שכבר נעשו) שלנו כאוהדים.
אז מה? טביב הגדול ייפטר את קשטן יציל אותנו ויימנה איזו בובה אחרת? אז שוב צריך יהיה לתת זמן, שוב אנחנו האוהדים חסרי הסבלנות לא נותנים קרדיט למאמן החדש. זה פשוט יוביל אותנו ללופ ארוך שכאמור הסוף שלו יהיה עגום.

להחליף מאמנים זו המומחיות של טביב והוא עושה אותה בקלות, תבדקו מה קרה בכפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:21 
קשטן הוא לא סימפטום לטביב אלא בעיה בפני עצמה. אם הוא היה טוב זה היה משנה משהו ביחס לטביב? לא, ובצדק (בעצם כן, אבל לא בצדק, אבל נעזוב את זה...).
כל השאר זה וויכוח טקטי. אז אפשר להגיד שעד שטביב לא הולך כלום לא חשוב. אני באופן אישי חושב שזו גישה קצת ילדותית ולא מציאותית.
מה שכן זה לא שיש אלטרנטיבות קורצות בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:24 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
קשטן הוא לא סימפטום לטביב אלא בעיה בפני עצמה. אם הוא היה טוב זה היה משנה משהו ביחס לטביב? לא, ובצדק (בעצם כן, אבל לא בצדק, אבל נעזוב את זה...).
כל השאר זה וויכוח טקטי. אז אפשר להגיד שעד שטביב לא הולך כלום לא חשוב. אני באופן אישי חושב שזו גישה קצת ילדותית ולא מציאותית.
מה שכן זה לא שיש אלטרנטיבות קורצות בחוץ.

:ROSE:
כל כך מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:26 
אני לא מתווכח עם זה שהוא בעיה, אבל בהתבוננות לטווח הרחוק הוא בעיה שולית.

וברור שזה סימפטום, הזכרון שלכם קצר, אבל קשטן הוצנח הנה אחרי שפגעו באגו של הוד טביביותו ולא בגלל שום סיבה אחרת ואגב, לא בטוח שיוסי היה מצליח יותר עם הקבוצה ,אבל כדאי לזכור איך מתקבלות החלטות במועדון הזה.

זו גישה הכי רציונלית בעולם וחבל שכל הזמן צריך להמשיך ולהביט על הרגע ולא על המכלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
הוא סמפטום מכיון שאף מאמן לא יכול להצליח בסביבת הטביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:28 
שחר בוא נדייק,
תהליך ההבאה שלו לקבוצה הוא אכן סימפטום.
יכולת האימון שלו לא קשורה לכלום והיא לא סימפטום לכלום פרט לקשטן עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר
לא אמרתי שצריך להניח לטביב ולהתמקד רק בקשטן. אלא שכדאי שהאוהדים יעשו הפרדה ויתקפו הן את טביב על התנהלותו ועל הרע שהוא מחדיר למועדון, והן את קשטן ברמה המקצועית שלמרות הסגל שניתן בידיו ושהוא בנה את חלקו לפחות, הכדורגל שהפועל מציגה מביש, אפור וחסר מעוף, והדבר בולט שבעתיים על רקע הכדורגל שהיה פה בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:36 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר בוא נדייק,
תהליך ההבאה שלו לקבוצה הוא אכן סימפטום.
יכולת האימון שלו לא קשורה לכלום והיא לא סימפטום לכלום פרט לקשטן עצמו

יכולת האימון שלו הביאה לדאבל ולעונה נוספת מפוארת עם הנהלה מסודרת ותקציב רכש גדול.
נכון שעבר עשור מאז ואני האחרון שאסנגר עליו כי אני שונא אותו הרבה יותר ממה שאתה שונא אותו אבל בוודאי שזה סימפטום לבעלים שמנהל קבוצה ע"פ אגו וגם מעניק לכל מאמן סביבת עבודה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 11:48 
אני מסכים שיש השפעה לאקלים שטביב מייצר בקבוצה. נניח 30%. כל השאר של קשטן.
השרבוב של טביב בכל מילת ביקרות כלפי קשטן יוצר מצב שלא משנה מה ההישגים והיכולת, זו בעיה של טביב ולא של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 12:34 
שחר כתב:
הריי בלבלתם את המח ללא הפסקה בחצי השנה האחרונה על זה שצריך להחליף את גוטמן , שעבד בסביבת עבודה בלתי אפשרית וזה שהוא "לא לומד מטעויות", "איבד את חזר ההלבשה" ושאר הקשקושים.

הלך גוטמן, הגיע קשטן, המאמן הגדול שממדר את השחקנים מהצרות ,רס"ר המשמעת שאצלו לא תהיה שכונה.
עכשיו צריך לזרוק גם את קשטן כשקרה הדבר הכי צפוי שיקרה וזה בלאגן אוטמי, משחק מדכא ואווירה של טירונות שכמעל כל זה חוגג הבלאגן הגדול של בעל הבית שמסכתכך עם השחקנים והאוהדים ועם יו"ר שקרן פתולוגי.

אז נכון, טביב לא בחר את השחקנים (וגם זה לא מדוייק) טביב לא מאמן אותם וטביב לא "מנהל את המשחק", ובכל זאת, אצל כל בעלים אחרים הייתי מסכים שצריך לעשות הכל כדי להעיף את קשטן.
אבל בחייאת, תסתסכלו מטר קדימה, הקבוצה הזו במסלול התרסקות ולא בגלל עניינים מקצועיים אלא בגלל ניהול הרסני שיוביל אותה לשם ולא משנה מי יאמן אותה (אפשר לחשוב איזה טאלנטים מחכים להצעה).
לבוא ולדרוש את ראשו של קשטן במקום להתמודד עם הבעיה העיקרית בקבוצה זו הטעות הכי גדולה (כמו עוד מליון שכבר נעשו) שלנו כאוהדים.
אז מה? טביב הגדול ייפטר את קשטן יציל אותנו ויימנה איזו בובה אחרת? אז שוב צריך יהיה לתת זמן, שוב אנחנו האוהדים חסרי הסבלנות לא נותנים קרדיט למאמן החדש. זה פשוט יוביל אותנו ללופ ארוך שכאמור הסוף שלו יהיה עגום.

להחליף מאמנים זו המומחיות של טביב והוא עושה אותה בקלות, תבדקו מה קרה בכפ"ס.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר ונועם,
צריך לעשות הבדלה משמעותית בין הפן הניהולי לפן המקצועי, נכון שיש קשר בין הדברים אבל הוא לא חד חד ערכי.
הפן הניהולי נוראי ועל זה כולנו מסכימים, כרגע גם הפן המקצועי נוראי.
אם ניתן בצורה מלאכותית לשפר את הפן המקצועי אין סיבה לא לעשות זאת.
אני מבין שמבחינתך אף מאמן לא היה מצליח להוציא רקמת משחק גבוהה יותר מזאת שקשטן מוציא מהשחקנים?
הרי נוסא, אורמוש, טוטו ודאמרי אמורים להיות מסוגלים להבקיע שער לאשדוד לא, לפחות לאיים?
ומה לגבי רפיד וינה? נגדם הם לא צריכים להיות מסוגלים להבקיע?
אותו הדבר לגבי שי, גרודדנה, ידין ועבאס, מסירה למרחק שקטן מ 30 מטר הם יודעים לתת? כי בפועל זה לא נראה,
אני משוכנע שאם מאמן אחר הם ילמדו את זה, ולכן להגיד שהפן המקצועי הוא סימפטום של הפן הניהולי זה לא נכון.
ההחמצה של לאלא מול לגיה ורשה בדקה ה88 זה אולי סמפטום, החוסר רצון של נוסא חלקו אולי מהווה סימפטום.

האפס כדורגל זה לא.
קשטן אולי רוצה כסף, אבל את זה הוא יקבל בכל מקרה (במיוחד אם יפטרו אותו) ולכן אין סיבה הגיונית שלא ינסה
לעשות את המייטב עם הקבוצה, שיצא נגד טביב, אחרי הכישלון הזה יהיה רשום קודם-כל על שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
מדהים כמה התירוצים של קשטן לא משתנים.
(0:35)
מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 14:20 
אני אנסה לחדד.
ברור שטביב לא "אשם" ביכולת של השחקנים אתמול, ברור שקשטן איחר באופן מטורף בתזמון החילופים ומגיעה לו כל מילת ביקורת.
מה שאני מנסה לומר, זה שאם במשחק הביא הבא אצטדיון שלם יצעק תתפטר, ישרוק בוז לשחקנים ואנשים יקללו את קשטן (תסריט לצערי די ריאלי, בטח כשהגוש המעודד יישאר מחוץ לאצטדיון) זה יישרת את האינטרסים של טביב.
הריי המטרה שלו במקרה של כשלון (שקורה מול עיננו) היא להפיל את האשמה על הצוות המקצועיואם אני מזהה נכון את הטון הכללי שעולה מהפורום אז למרבה הצער הוא הצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
שחר צריך להפריד בין הדברים זה הכל.
עם קשטן עד עכשיו נכשל בתפקידו כמאמן של הפועל ת"א לא צריך לספר סיפורים על טביב.
עם טביב נכשל כבעלים של הפועל ת"א לא צריך לספר סיפורים על קשטן.

יש צורך חד וברור לעשות את ההפרדה בין הפן הניהולי לפן המקצועי.
כרגע הם באים יד ביד כי שניהם מהווים כישלון, אבל אם במקרה הקבוצה היתה מצליחה הניהול היה טוב?
לא, וככה גם אם יהיה ניהול טוב והקבוצה תכשל.

הדרישה לפטר את קשטן לא באה על חשבון הדרישה להיפטר מטביב, זה הדבר המרכזי בו אנחנו צריכים להתקד,
ההבנה וההסברה שיש שני קווים בקבוצת ספורט, הניהולי והמקצועי, ולכן הצלחת הקבוצה לא משנה כהוא זה לגבי
דרך הניהול שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 14:48 
ברמה הטקטית שחר די צודק. מלכוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול להיות שאנחנו הקבוצה היחידה בארץ שמשחקת 4-4-2 ו2 הקשרים שלה באמצע לא מסוגלים לעשות דאבל פס אחד ביניהם כדי להשתחרר לכדור.
כל ההתקפות הן אותו דבר פס לרוחב לאיגבור \ אלרואי הוא תקוע אז הוא מחזיר אחורה או לאמצע או מקסימום שולח את הכדור למגן שגם הוא תקוע כי אין דאבל פס אין חילופי מקום ואין כלום, חוזר חלילה.

אין לנו שום דבר העונה, אין לנו מה למכור היחיד שעושה משהו אפקטיבי בקבוצה הזאת זה רק טוטו שמוציא מכלום משהו וביום שטוטו לא טוב זה מה שיקרה.

הקבוצה תשחק הרבה יותר טוב בבלאגן על המגרש מאשר ב4-4-2 מהחריד הזה, פשוט לראות ולהתבייש איך קבוצה כמו ביטר ואשדוד עם סגל חלש עושות לנו בית ספר של דאבל פסים באמצע חילופי מקום כדי לשחרר שחקנים אחרים ואצלנו זה רק שבלונה. שי\ידין לוקחים כדור מטיילים קצת על קו האמצע מוסרים כדור לשחקן כנף שאו מוסר למגן שתקוע מול שומר או מחזירים אחורה וכך הלאה עד שמוסרים כדור ארוך לטוטו ויהיה מה שיהיה.

כדורגל עלוב של עמידה טקטית בלבד בלי שום הדרכה התקפתית ברורה ומשחק תקוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ומה לגבי רפיד וינה ? נגדם הם לא צריכים להיות מסוגלים להבקיע?

בשביל להבקיע נגד ראפיד וינה צריך להחזיר את מנטש לקבוצה ;)
למרות שגם ידין טחן אותם והוא לכאורה משחק עדיין בהפועל.

אח, ראפיד וינה, היו ימים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: