פאביו כתב:
GATE7 כתב:
chimpfive כתב:
זה היה די שקוף, ולכן גם ערכתי את הוידאו שהעלתי אתמול, אותו וידאו שכינה האוהד המסור GATE 7 "מפגר" אני שמח שחזרת ראצ'ו, מקווה שנתמקד בטביב.
קוראים לי ירין קפלן אני יושב בשער 7 באותו מקום בדיוק מאז שאני זוכר את עצמי אתה מוזמן לבוא ולהגיד שלום (שורה שלישית לפני האחרונה בין המדרגות של 7 ללוח התוצאות)
ואומנם אמרתי שהסרטון שלך מפגר אבל אני חושב שזו גם מחמאה בשבילו.
לא חושב שאפשרי שאוהד הפועל יבוא לשער 7 בזמן המשחקים של מכבי.
איזה מצחיק אתה. רוצה לבוא לרסס לי צלב קרס בבית?
chimpfive כתב:
אני אעבור להגיד לך שלום בעונה הבאה, בדרך כלל אני יושב למעלה שורה אחרונה, פשוט לא עשיתי מנוי העונה במטרה לא להעשיר את הכיס של טביב.
האמת, לא כל כך הצלחתי להבין את המחמאה הסרקסטית שלך, וגם לא טרחתי לחשוב עליה, כנראה שגם אני מפגר ולא מסוגל לעמוד בפרץ האינטלקט (כפי שהעדת על עצמך) והיכולות הציניות המשובחות שלך, אבל הי, תודה על המחמאה אוהד מסור.
נפגש בינואר שימכרו את תמוז ויקנו את טב"ח בטריליון דולר, הרי אתה שופט את הבעלים שלך רק לפי מבחן המיקום בטבלה, נתראה.
הייתי אומר לך גם ניפגש בינואר או משהו אבל אתה זה שמנבא את העתיד לא אני. ולפי הגישה שלך אתה כנראה מנבא את העתיד כבר ממזמן אז סבבה אני אדבר כמו בן אדם קצת הגיוני ואתה תמשיך עם הנבואות זעם שלך. כשאני באמת אחשוב שהקבוצה נהרסת אני גם לא אתבייש להגיד את זה, אבל הסרטון שלך שמראה את טביב אומר שהוא לא רוצה להגיד מה התקציב ממש לא אומר כלום חוץ מזה שאתה פאנט בלי שכל.