תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: לסגור את שערים 4-5 לחצי שנה
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני נגד ענישה קולקטיבית, אבל לצערנו הוכח שבישראל זו הדרך היחידה- שימוש בכח- לשרש תופעות מסויימות.
ואני אשמח להצטרף לתביעה, אבל גם אשמח אם תסבירו לי איך תימנע ההעמדה הבאה לדין על השחתת ציוד, קריאות שואה וקריאות הו הו הו.

למה אתה חושב שסגירה של שער 5 תמנע את התופעות שציינת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לסגור את שערים 4-5 לחצי שנה
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:07 
teknoboy כתב:
joshsoos כתב:
אני נגד ענישה קולקטיבית, אבל לצערנו הוכח שבישראל זו הדרך היחידה- שימוש בכח- לשרש תופעות מסויימות.
ואני אשמח להצטרף לתביעה, אבל גם אשמח אם תסבירו לי איך תימנע ההעמדה הבאה לדין על השחתת ציוד, קריאות שואה וקריאות הו הו הו.

למה אתה חושב שסגירה של שער 5 תמנע את התופעות שציינת?

כי היא נקודתית. ומכוונת להפעיל לחץ על אנשים מסויימים, ועל אנשים מסביבם כמוך שייפגעו גם. וזה גם ירמוז לשערים האחרים שפועלים נגדם ושינמיכו את הלהבות.
האלטרנטיבה היא שכל המנויים ייפגעו, מה שיחריף את הקרע ויביא לתופעות כמו שראינו במכבי. לא נראה לי גם שזה ישרת את המטרה הצדדית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לסגור את שערים 4-5 לחצי שנה
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:12 
ג'וסוס - מדינת ישראל היא מדינת חוק. ענישה קולקטיבית, היא בניגוד לחוק, בטח ובטח כשהענישה הזו בא על רקע איזה קשקוש שמישהו צייר על הקיר בשירותים.

יש גבול לטירוף ולאופן בו ניתן לרמוס את אוהדי הכדורגל במדינה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא מבין שסגירת שערים 4-5 במשחק הבית הקרוב היא העונש שהנהלת הפועל תציע בבית הדין, פשוט לא יודע לקרוא עיתונים.
זה מה שההנהלה תציע, זה כנראה מה שבית הדין יחליט (אלא אם כן הוא יחליט להחמיר, ואז יהיה משחק ללא קהל בכלל).
אגב, מבחינת התמודדות עם זעם הקהל, עדיף להנהלה שיהיה משחק ללא קהל בכלל מאשר משחק שבו מנויי 4-5 יישארו בחוץ.

בהנחה שבית הדין יפסוק על סגירת 4-5, ייווצר מצב מעניין, שבו לאולטראס יהיו שתי אפשרויות:
א. לבלוע את הגלולה המרה ולקנות כרטיסים לשערים אחרים (8, 10, 13).
ב. לקרוא לקהל להחרים את המשחק כהזדהות עם שער חמש (יעבוד רק באופן חלקי מאד).

אגב, במחשבה שנייה, לו אני הייתי הנהלת הפועל, הייתי הולך על הצעה אחרת לבית הדין:
לסגור את שערים 4-5 במשחק הבית הבא ולפזר את מנויי השערים הללו בין שאר שערי בלומפילד (8, 13, 2). זאת, כמובן, בהנחה שיש בשלושת השערים הללו מספיק מקום כדי לקלוט את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:16 
שחם, איפה ראית שאני בעד ענישות קולקטיביות? תאמין לי שאני מראשי המחנה שמנגד ורק מחפש שעורכי דין ( אמממ אמממ ) יגישו כבר תביעה נגדן כדי להצטרף אליהן. התייחסתי למציאות, והיא שברור שזה מה שמצפה לנו מחר בבית הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
לסגור את שערים 4-5 במשחק הבית הבא ולפזר את מנויי השערים הללו בין שאר שערי בלומפילד (8, 13, 2). זאת, כמובן, בהנחה שיש בשלושת השערים הללו מספיק מקום כדי לקלוט את כולם.

ואיך תחליט מי הולך לאיזה שער? הרי לא יכולים כולם להכנס לאותו שער..
ואם אתה לא יודע את החלוקה, איך תדע כמה כרטיסים למכור? לא תמכור כרטיסים?

טביב אכן נלחם בקהל, אבל בפעם היחידה שהוא באמת בא לקראתם, והכניס אותם חינם ל10-11 למרות שהם עלו לו בביקור בבית הדין וסגירת השערים, לא רק ש'הראו לו מזה' וסידרו לו ביקור מטופש נוסף שם, אלא גם יש פה אנשים שכועסים על ה'תרגיל המלוכלך' שהוא עשה.
הלו, חברה, ככה אתם רוצים את תמיכת שאר הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
yos כתב:

אין בעייה לעשות זאת. עשו זאת לאחרונה כששער 7 נסגר. מדפיסים כרטיסים ומחלקים בהצגת מנוי.
אדום נחמד כתב:

טביב אכן נלחם בקהל, אבל בפעם היחידה שהוא באמת בא לקראתם, והכניס אותם חינם ל10-11 למרות שהם עלו לו בביקור בבית הדין וסגירת השערים, לא רק ש'הראו לו מזה' וסידרו לו ביקור מטופש נוסף שם, אלא גם יש פה אנשים שכועסים על ה'תרגיל המלוכלך' שהוא עשה.

מה זאת אומרת 'הכניס אותם חינם'? הם בעלי מנויים, מגיע להם להיכנס, הם קנו כרטיס למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
מספיק להצטדק כולם!
מישהו פה יכול להגיד עם יד על הלב שהמעשים שנעשו הם בסדר? שהם בגדר הרגיל? מישהו פה יכול להגיד שמה שנעשה בשער 11 ושירי השואה הם לא כתם על הקהל הכי מדהים בארץ?
אין צורך להיות קיצוניים בתגובות כי אני מאמין שהנושא יכול להפתר בתוך הקהל. פשוט צריך להפסיק להיות יפי נפש והגיע הזמן להודות שהמעשים האלה הם כתם על הקבוצה! ולהפסיק לתמוך בהם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 11:24 
לא מחפש לקבל ציונים כקהל, לא הכי טוב בארץ, ולא בעל לשון חריפה.
מחפש לקנות מנוי, לבוא לכל משחק שרכשתי אליו כרטיס, קצת לעודד את הקבוצה שלי ולנסוע אחריה לכל חור. ציוני קהל תשאירו לעיתונים.
לא יכול להיות ששוב ושוב בגלל טיפשות של בודדים מענישים כ9000 (!) בעלי מנוי. נמאס מזה ומהחשיבה העקומה הזאת.
מילא לשלם 90 שקל בקופסא, מילא לנסוע לקריית שמונה ולשלם 80 כשבעל הבית מחלק לתושבי העיר כרטיסים בחינם, אבל זה כבר השיא. מה השלב הבא? אוהדי הפועל ריססו בשדרות רוטשילד שואה למכבי, וגם על זה נענש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אדום נחמד כתב:
yos כתב:

אין בעייה לעשות זאת. עשו זאת לאחרונה כששער 7 נסגר. מדפיסים כרטיסים ומחלקים בהצגת מנוי.
אתה צודק.. שכחתי שעשו את זה.
yos כתב:
אדום נחמד כתב:

מה זאת אומרת 'הכניס אותם חינם'? הם בעלי מנויים, מגיע להם להיכנס, הם קנו כרטיס למשחק.

הכניס אותם חינם, כי הם אלה שנענשו. הוא לא מחוייב להכניס אותם לשערים האחרים בחינם, וזה מה שיקרה בפעם הבאה. בדיוק כפי שבמשחק ללא קהל, לא מפצים אף אחד על כך שמונעים ממנו לממש את המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 11:29 
למה רק לסגור ?
להרוס את שער 4-5 עם בולדוזרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:17 
נועם שחם כתב:
ג'וסוס - מדינת ישראל היא מדינת חוק. ענישה קולקטיבית, היא בניגוד לחוק, בטח ובטח כשהענישה הזו בא על רקע איזה קשקוש שמישהו צייר על הקיר בשירותים.

שחם, גם ספרד ואיטליה הן מדינות חוק, וגם שם נותנים עונש של משחק ללא קהל על התפרעות אוהדים.
כל אירופה זה מדינות חוק, אבל כשכמה מאות פרחחים אנגלים גרמו למוות של אנשים, כל הקבוצות האנגליות הורחקו ל-5 שנים מאירופה.

יש 2 דרכים להילחם בתופעות האלה:
1. ענישה קולקטיבית.
2. תפיסת האשמים הישירים.

מכיוון שסעיף 2 אפשרי רק ע"י שיתוף פעולה מצד ארגוני האוהדים, ומכיוון שאולטראס הפועל לא רק שלא עוזר לתפוס את האשמים אלא גם מגבה אותם - אין סיכוי שהדרך הזאת תצליח ולפיכך הדרך היחידה היא ענישה קולקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון הוא רק בהכנסת האוהדים לתוך ההנהלה כמו בכדורסל. רק שזה פוגע בכיס ממש זה יפסק. כמו בכדורסל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

משחק ללא קהל הוא ענישה קולקטיבית ועדיין זה קורה לא מעט, אולי אפילו יותר מדי. סגירה של שני שערים היא עונש קולקטיבי, אך טיפה יותר ממוקד, ולכן בוודאי יותר טוב. מה גם שאותם אוהדים שנענשים עדיין רואים את המשחק מקרוב, פשוט לא במקומם הטבעי. בימים כתיקונם הייתי מצטט את שלושת המוסקטרים ואומר "אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד", ועל כן או שמענישים את כולנו או שלא מענישים אף אחד. אבל בימים כאלו בהם אלו שהעונש מופנה כלפיהם מנסים ליצור מאבקים על כלום ושום דבר מול רוב הקהל ומבדילים את עצמם במכוון מהכלל, מן הראוי שגם יזכו ליחס מיוחד ונקודתי. אני לא מוצא שום סיבה שאחרי יותר מעשרה משחקים שבהם יושבי שער 4-5 משתינים בקשת על יושבי שערים 1-2-7-8, ועושים להם דווקא, לא ישמעו קריאות כמו "מה אנחנו אשמים? שיענישו אותם".

ובכל זאת, אם כולם מבינים שהגיעו מים עד נפש, ושכוחנו באחדותנו כמו הכותרת של אשכול אחר, וכל אחד מוכן לרדת טיפה מהעץ שלו עבור טובת הקבוצה - אני נגד עונש כזה, ומעדיף משחק בלי קהל. אם אין חדש תחת השמש, ועדיין חלקנו שבויים בכפייה של כמה ילדים ששיכורים מתחושת הכוח המדומה - הכותרת של האשכול הנוכחי היא בסדר גמור. הצעד הראשון, אגב, שצריכים לעשות כדי לבנות פה טיפה אמון הוא להסגיר את העבריינים, גם אם זה נגד חוקי השכונה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:44 
EISEN כתב:
תאמין לי שהרוב הגדול של שער 5 זה אהשים שבאים לראות את הקבוצה שלהם ולעודד, ואין להם קשר למעשה הזה. אין טעם בענישה קולקטיבית.
לעומת זאת, לגבי ילדי הזין שעשו את המעשה הזה, אני מקווה מאוד שהם יורחקו מהמגרשים עד סוף העונה.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:47 
Fez כתב:
"טרול, אוהד מכבי, לא עובר את גיל 9, קוקסינל..."
לא משנה בכלל מה המשתמש הזה ומי הוא, העניין המרכזי זה שהוא ממש לא היחיד שחושב ככה בקהל שלנו.
אני במשך שנים "הגנתי" על האולטרסים למיניהם עד שראיתי מי אלה באמת האנשים האלה, זו פשוט סוג של כת קטנה שמורכבת ברובה מילדים בורים עם שיגעון גדלות.

כשאתה בא למשחק אימון בכדורסל ורואה ילדים שיושבים בשורה האחרונה בתוך הכת מלאת החשיבות העצמית שלהם בלי להסתכל לדקה על המשחק ורק מתעוררים כדי לשיר 5 דקות רצוף "שתהיה שואה למכבי", אתה מבין מה סדר העדיפויות שלהם. אין פה עקרונות, אין פה נאמנות, אין פה אהדה. מעניין אם גם פה זה בגלל טביב או ההתאחדות או שער 7 ששרק בוז (אף אחד לא שרק בוז במשחק אימון אני מבטיח) או הכושלאמוק. או שזה בגלל שהילדים האלה חושבים שזה מגניב לאללה ושהם הפועל וזה מה שחשוב.

למען הסר ספק, אני מנוי לשער 5 יותר מעשר שנים ואני לא חושב שלסגור אותו זה פיתרון למשהו, האמת שגם כבר לא כל כך אכפת לי מכל המפגרים האלה ובכלל איבדתי חשיבות בקהל או עידוד או קריאות או כל השטויות האלה (קצת מציק לי שזה פוגע בקבוצה אבל לא מעבר). אני בא בשביל הפועל, תמיד אוהב את המועדון הזה ובכלל יותר מתעניין בכדורסל. אבל אני כבר לא מזהה את עצמי בשום צורה עם הילדים הבורים האלה ועם הקהל הזה שפעם הייתי משתתף במיליון דיונים וויכוחים כדי להצדיק או להסביר או להתגאות או אנא עארף.

דווקא ממך לא ציפיתי לפלוט את השטויות האלה
כשהפועל באמת הייתה צריכה אותנו בלאומית ב
אף אחד מהמאוננים באשכול הזה לא היה שם
דווקא אלה שאנשים טוענים פה שהם לא אוהדי הפועל הם אלה שהיו שם
המאוננים "החרימו"
החרימו את חוסר ההצלחה של הקבוצה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
דווקא ממך לא ציפיתי לפלוט את השטויות האלה
כשהפועל באמת הייתה צריכה אותנו בלאומית ב
אף אחד מהמאוננים באשכול הזה לא היה שם
דווקא אלה שאנשים טוענים פה שהם לא אוהדי הפועל הם אלה שהיו שם
המאוננים "החרימו"
החרימו את חוסר ההצלחה של הקבוצה אולי.

זה שהם שם, לא אומר שהם אוהבים את הפועל
לך תשאל בוולטון כמה אנשים חושבים שביבי החזיר את גלעד כי הוא אוהב אותו וחשוב לו להחזיר אותו הביתה. אתה יודע את התשובה לשאלה הזו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:52 
אז כנראה מי שלא בא
הוא אוהב הפועל אמיתי
נכון?
:LOL2:

אנשים שלא היה בכבוד שלהם לבוא לתמוך בקבוצה שלהם כי הייתה בליגה השנייה
מחלקים ציונים לאוהדים
מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אז כנראה מי שלא בא
הוא אוהב הפועל אמיתי
נכון?

מחלקים ציונים לאוהדים
מדהים

אני מחלק ציונים? זה הרי בדיוק מה שאני מבקש ממך לא לעשות.
זה אוהד אמיתי, זה אוהד אמיתי. מי אתם בכלל?
אותם אנשים קדושים שהקימו את אוסישקין, לא פיללו שיום אחד היא תהפך למקום מפגש של ילדי כת עם שגעון גדלות.
אין הבדל בין לבוא למשחק של הפועל ולשבת בגן הציבורי, לצורך הענין, כל עוד המטרה היא לאונן אחד לשני עם שירי שואה.
זה לא אומר שמי שלא בא באש ובמים למשחקים של הפועל כדורסל הוא האוהד האולטימטיבי. כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון. חבל שלא באים יותר אוהדים לכדורסל.
חבל שאני לא בא יותר לכדורסל. זה לא רלוונטי אבל לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:01 
אדום נחמד כתב:
Perlov כתב:
אז כנראה מי שלא בא
הוא אוהב הפועל אמיתי
נכון?

מחלקים ציונים לאוהדים
מדהים

אני מחלק ציונים? זה הרי בדיוק מה שאני מבקש ממך לא לעשות.
זה אוהד אמיתי, זה אוהד אמיתי. מי אתם בכלל?
אותם אנשים קדושים שהקימו את אוסישקין, לא פיללו שיום אחד היא תהפך למקום מפגש של ילדי כת עם שגעון גדלות.
אין הבדל בין לבוא למשחק של הפועל ולשבת בגן הציבורי, לצורך הענין, כל עוד המטרה היא לאונן אחד לשני עם שירי שואה.
זה לא אומר שמי שלא בא באש ובמים למשחקים של הפועל כדורסל הוא האוהד האולטימטיבי. כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון. חבל שלא באים יותר אוהדים לכדורסל.
חבל שאני לא בא יותר לכדורסל. זה לא רלוונטי אבל לכלום.

אני לא יודע אם אתה חילקת ציונים או לא
אבל האור שבחיי (יא בן זונה מה עם יצחקי אה?) ודור שלישי לניצולים וקעקוע של הפועל ואני מניח שגם בני 12 ושאר הבכיינים הקבועים, כן חילקו
אבל לתמוך בקבוצה שלהם כשהיא צריכה אותם הם לא ידעו
כי שחקני נוער שנלחמים נגד הירידה לליגה השלישית זה לא מספיק טוב בשבילם
ופה בדיוק נעוצה האירוניה
שכשטביב יסיים לבצע בנו את זממו
אלה ששרקו אתמול בוז להנהלה זונה לא יהיו שם כמובן
כי זה לא קונצטרט מספק בשבילם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אבל האור שבחיי (יא בן זונה מה עם יצחקי אה?) ודור שלישי לניצולים וקעקוע של הפועל ואני מניח שגם בני 12 ושאר הבכיינים הקבועים, כן חילקו
ופה בדיוק נעוצה האירוניה

זה שאנשים עושים דברים טובים למען הפועל (ונניח לרגע שזה ממניעים לא אנוכיים לחלוטין), לא אומר שמותר להם לעשות דברים שפוגעים בהפועל, או כל דבר אחר לצורך העניין.
זה שבחור מגיע לכל משחק של אוסישקין מיום הקמתה, לא אומר שביציאה מהמשחק מותר לו לשבור את שמשת מכוניתו של חולדאי ימח שמו.
אנשים חייבים לתת דין וחשבון על מעשיהם, ללא תלות בשום מעשה אחר. לאף אחד כאן אין בעיה לפרק את טביב שלא הביא בלם, למרות שהביא חלוץ בסכום לא שפוי. ככה זה. צריך בלם. אז מה אם היה צריך גם חלוץ?
אוהד צריך להיות בנאדם, אז מה אם הוא בא לכל משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:19 
אדום נחמד כתב:
Perlov כתב:
ופה בדיוק נעוצה האירוניה

זה שאנשים עושים דברים טובים למען הפועל (ונניח לרגע שזה ממניעים לא אנוכיים לחלוטין), לא אומר שמותר להם לעשות דברים שפוגעים בהפועל, או כל דבר אחר לצורך העניין.
זה שבחור מגיע לכל משחק של אוסישקין מיום הקמתה, לא אומר שביציאה מהמשחק מותר לו לשבור את שמשת מכוניתו של חולדאי ימח שמו.
אנשים חייבים לתת דין וחשבון על מעשיהם, ללא תלות בשום מעשה אחר. לאף אחד כאן אין בעיה לפרק את טביב שלא הביא בלם, למרות שהביא חלוץ בסכום לא שפוי. ככה זה. צריך בלם. אז מה אם היה צריך גם חלוץ?
אוהד צריך להיות בנאדם, אז מה אם הוא בא לכל משחק?

אבל ההאשמות כאן הן לא על זה שאנשי האולטרס קישקשו על הקירות
הן על זה שהם "מחנכים" לזה ולא מגנים את זה
אף אחד לא חייב לתת דין וחשבון על זה לאדונים אופטימי, דור שלישי לניצולים ודומיהם
אם אני תומך בשירי שואה, אני צריך לתת למישהו על זה דין וחשבון? אני לא חייב לאף אחד שום דבר
בטח לא לכם
אני לא מכיר אתכם בכלל
למעשה אני לא מאמין בקיום של רובכם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
על פותח האדשכול ושכמותו נאמר useful idiots

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אם אני תומך בשירי שואה, אני צריך לתת למישהו על זה דין וחשבון? אני לא חייב לאף אחד שום דבר
בטח לא לכם
אני לא מכיר אתכם בכלל

אני האשמתי עוד בהתחלה את האוירה שהאולטראס השרה בשער 5. זה הכל תולדה של שנים של אוירה כזו. יש אנשים שלוקחים את זה טוב, כמוני, כמוך, אומרים ושוכחים, ומוכנים להפסיק עם זה גם, ויש ילדים שעושים שטויות ושוכחים מהי המטרה המרכזית.
כל אדם חייב בדין וחשבון, השאלה היא מה קורה אם הוא לא משתף פעולה.
האולטראס לא משתף פעולה בגינוי הארועים, ושמו מוכתם קשות. בצדק.
לומר שזה לא מעניין אותנו מה חושבים עלינו זה נחמד ויפה, וזה גם מסוכן.
אז אני יכול לבוא אליך לראות את המשחק נגד רמה"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:24 
נועם שחם כתב:

כל מילה בסלע...אנשים לא מבינים שההתאחדות ,ההנהלה והתקשורת מוצאים את זה מכל פופורציה ואתם זורמים עם זה. לכו תסתובבו ברחבי תל אביב תראו מאות נאצות על מכבי,הפועל,חיפה,ביתר... אתם בוכים כי התקשורת כיוונה אותכם בתת המודע שלכם וגם מהפחד מעונש מההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 13:31 
אדום נחמד כתב:
Perlov כתב:
בטח לא לכם
אני לא מכיר אתכם בכלל

אני האשמתי עוד בהתחלה את האוירה שהאולטראס השרה בשער 5. זה הכל תולדה של שנים של אוירה כזו. יש אנשים שלוקחים את זה טוב, כמוני, כמוך, אומרים ושוכחים, ומוכנים להפסיק עם זה גם, ויש ילדים שעושים שטויות ושוכחים מהי המטרה המרכזית.
כל אדם חייב בדין וחשבון, השאלה היא מה קורה אם הוא לא משתף פעולה.
האולטראס לא משתף פעולה בגינוי הארועים, ושמו מוכתם קשות. בצדק.
לומר שזה לא מעניין אותנו מה חושבים עלינו זה נחמד ויפה, וזה גם מסוכן.
אז אני יכול לבוא אליך לראות את המשחק נגד רמה"ש?

אבל זה סתם, זה נטו סתם
התקשורת החליטה לזיין על זה במוח בשביל לזיין אותנו
ואנשים פה קופצים על ההזדמנות
שלשום היה רימון הלם בב"ש
השם של הארגון של חיפה נכתב בהשחטת קברים פלילית וגזענית
ולא מדברים על זה בתקשורת
אנשים פה מונעים מהאג'נדות שלהם
העיקר להגיד נו נו נו האולטרס רעים
וואלה אלייך לא שמתי לב
אבל משתמשים כמו בני 12 עם פוסט טראומה מהאולטרס או משהו כזה (אני חושב שהוא בכלל מקנא בהם, ד"א)
קופצים על ההזדמנות להשמיץ אוהדי הפועל
אוהדי הפועל שכבר שנים תומכים בקבוצה ללא סייג
אוהדי הפועל שבזכותם יש לנו את המיתוג של קבוצה לא גזענית ואוהדים שתורמים לקהילה
אבל הכי קל זה לשבת בפורום המסריח הזה ולכלך על כל העולם
מאחורי כינויים ומסכי מחשב

ואף אחד לא חייב לך דין וחשבון
אתה לא המשטרה ולא אמא שלי ולא שום דבר

ואתה תמיד מוזמן אחי
איזה בירה בא לך, גולדסטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
הדברים היחידים שהאשכול הזה יצר זה הרבה כעס ובעיקר חומר לתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:42 
עד המ!!ת הפועל כתב:
ערן זהבי כתב:
fankrashkin כתב:
תמשיכו להתמם ולהרוס את הקבוצה שלכם ואת היכולת שלנו להסתכל במראה בבוקר.

שניים כתבו, עשרים הסתכלו והיו מבסוטים, מאתיים שמעו וחייכו, ואלפיים היו עסוקים בלשיר שירי שואה.כל השאר צריכים לעבור קבוצה, כי הם לא אוהדי הפועל בעיני אותם שניים שכתבו העשרים שהסתכלו המאתיים ששמעו וחייכו והאלפיים ששרים שירי שואה.

הגולם קם על יוצרו וזה לא קרה אתמול.

אני אצעק לכם בוזזזזז במשחק הבא שאזכה לראות בזכות עונש הרדיוס שנחטוף בגללכם, אתנצל בפני משפחת כהן ואראה בהכנעה את הוולה של אבי בדרבי בשידורים חוזרים, שנכפים עלי בזכותכם, ובניגוד לכם, אשאר אוהד הפועל, במובן הנכון של המילה, עד יומי האחרון (גם אם תאחלו לי שזה יהיה היום).

:hapoel:

:ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:51 
מה אשמים 2500 איש בגלל 3 אנשים?
למה צריכים לסגור את כל 4-5 בגלל 3 אנשים מסכנים שבאו עם טוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 14:51 
פורום של אריסטוקרטים :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: