אדום נחמד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
קודם כל-הסגל לא מספיק רחב. אם פאצ'לקה או פרנסמן נפצעים לשבועיים, וואליד באדיר יצתרך לפתוח בהרכב, ואם זה יפול על תקופה של 2 משחקים בשבוע הסיכוי שזה לא יהיה קטסטרופלי נמוך מאוד. חוץ מזה, קשטן אמר שפרנסמן לא מספיק טוב וביקש להחליף אותו בבלם זר אחר או להביא בלם זר בנוסף.
קשטן הוא בעיה, אבל הוא לא ה-בעיה. עוד בעונת הדאבל היו דיווחים על זה שטביב לא רוצה את גוטמן אלא מאמן שיהיה בובה שלו, כמו אוחנה, סיני או קשטן. את העונה שעברה לדעתי גוטמן העביר בידיעה שטביב רק מחכה להפטר ממנו.
אם עכשיו נעיף את קשטן, נקבל במקומו בובה אחרת כמו סיני או אוחנה, ואז זה יהיה אפילו יותר גרוע, כי קשטן לפחות לא מוכן לתת לטביב להתערב בהחלטות מקצועיות.
הסגל לא מושלם, אני מסכים. למרות שאין לי בעיה לראות את באדיר. הוא בלם לגיטימי לחלוטין. וגם כך יש לנו סגל טוב יותר מ13 קבוצות ליגה. לפחות
לא יודע מאיפה הבאת שדובר על קשטן בעונה שעברה.. אם מישהו רוצה לחדד את הזכרון שלי אני אשמח.
גוטמן איבד את האליפות בשנה שעברה לחלוטין בכוחות עצמו. זה שטביב זבל לא אומר שצריך להפיל עליו הכל.
מי שיעיף את קשטן זה האוהדים, לא טביב. העליהום עליו מוגזם עם כל זה שהוא התנהל השנה בצורה נוראית ויותר מפעם אחת.
ועל כל זאת, לא ענית על השאלה שלי- מה האשמה של טביב ביכולת של הקבוצה?
שהוא ממנה מאמן כשהחשיבה מאחורי המינוי היא לא הצלחת הקבוצה אלא זה שהוא ימשוך את האש מטביב.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3719146,00.htmlhttp://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 59253.htmlציטוט:
כידוע, הראל הודיע כבר לפני מספר שבועות על כוונתו להאריך את ההתקשרות עם גוטמן, אולם אלי טביב, שעתיד להכנס לקבוצה בעונה הבאה, העדיף תחילה להחתים מאמן אחר. בין השמות שהוזכרו כמועמדים היו רוני לוי, משה סיני, אלי אוחנה ודרור קשטן, אולם בעקבות התעקשותו של הראל והעובדה שגוטמן מוערך מאוד על ידי שחקניו וכן על ידי אוהדי הקבוצה, צפוי המאמן להמשיך בתפקידו.
ציטוט:
אלי טביב וגבי קצרה, שאמורים לנהל את המועדון בעונה הבאה, עודכנו בדבר הפגישה, אך לא היו בה. טביב, שלא מעוניין בגוטמן ומעדיף את משה סיני, אלי אוחנה או רוני לוי, מקווה שגוטמן לא ירצה להמשיך. "גוטמן הוא בדיוק ההיפך, לא בליין", אמר מקורב לטביב, שנמצא בקשר ואף נוהג לבלות לעתים עם יתר המועמדים.