bruno conti כתב:
לא, אף אחד לא צריך להיות מאמן בשביל לראות שהקבוצה לא נראית טוב.
אבל לומר שאם אתה היית מאמן הקבוצה היתה נראית יותר טוב זה בדיחה עצובה.
אתה רוצה תגובה עניינית? מדובר בקבוצה חדשה כמעט לגמרי שעזבו אותה בקיץ 7 שחקנים הכי טובים שלה ושהיו פה בכלל בעמדות שלהם.
זה שהציפיות כאן גבוהות זו בעיה אחרת אך הן לא אובייקטיביות.
שוב, אני לא בא להגן על קשטן ומסכים שהקבוצה לא נראית טוב כרגע אך אני אישית לא ציפיתי ליותר מדי בשלב הזה של העונה. לוקח זמן לחבר קבוצה בטח ובטח בתנאים הקיימים, תחילת דצמבר זה האומדן מבחינתי לגבי קשטן.
הכל היה נכון אם היינו מכירים את קשטן מאתמול. אבל היות ואני מכיר אותו משלשום, אני יודע בדיוק מה אני אקבל ממנו. אני מכיר את שיטת המשחק שלו, השבלוניות שלו, את הפחדנות שלו.
כתבתי כבר במקום אחר, הקבוצה עוד תתחבר ותשחק יותר טוב, אני בטוח. קשטן זו תפיסה.
מאמן שעושה את החילוף של באדיר בדקה 80 בורשה (והייתי מציין את זה גם אם באדיר היה מבקיע שער נצחון) לא נותן לי שום תקווה גם אם מסי היה עכשיו בהפועל.
מאמן שעולה במשחק עונה שהוא צריך לנצח עם 3 קשרים אחוריים ומשאיר שני חלוצים וקשר התקפי להיאבק מול הגנה בלי קשר לשאר חלקי הקבוצה, זו גישה של מאמן (משחק העונה בסיבוב השלישי נגד חיפה ב-2003 אם תהית).
לא לנצח משחק עונה אחד (הפועל פ"ת זה לא נחשב, נכון?) במשך 3 שנים שהוא התמודד על אליפות בתחילת העשור גם מראה עליו משהו.
הכדורגל שהוא שיחק בנבחרת, כנ"ל.
אי אפשר לקחת מקשטן את ההישגים שלו בעבר ואני גם לא רוצה ומנסה. העניין הוא שהוא כבר לא רלוונטי. לא הגישה שלו, לא הכדורגל שלו ולא יחסי האנוש שלו.