el dudernio כתב:
אדום כתב:
כן, ממש ריב רציני...
לא נראה לי שהשחקנים האלה בכלל ספרו את הפועל (שלא הייתה רצינית לגביהם) במהלך המו"מ.
אתה רק מחזק את הטענה שלי =)
סימרוטיץ ממש דיון בוגר,
ותן לי שחקנים שעולים הרבה פחות ברמה ששל ורמוט / שכטר, שגם יאפשרו לך לשחק עם 5 זרים ולא להחליף את כל ה 11.
וכן הרמה הכלכלית של הפועל, גם אם יש בקופה 70 מליון שקל זה כלום ביחס לאירופה ולמשכורת שם, אז הרמה הכלכלית
של הפועל לא משחק תפקיד אלא אם מבחינתך צריך להוציא את הכל השנה ולהחליף את כל הסגל.
כאמור אתה ממש לא רציני ואין לך מושג על מה אתה מדבר, נכנסת למנגנון אנטי ואתה יורה על אוטמט מבלי לשים לב אפילו מה.
לא הבנתי למה הדיון לא בוגר ? ויותר מזה אני לא מבין על סמך מה אתה טוען שאין לי מושג על מה אני מדבר ?
הפועל לא עשתה שום צעד "אמיתי" ו"מקצועי" על מנת לחזק את הסגל שלה, יש להפועל את היכולות הכלכליות לכך ואפילו מעבר,זה שקבעת שכדי להביא שחקנים ברמה של גילי צריך לשלם הון תועפות לא בהכרח הופך את זה לנכון .
מחליפים ראויים איך שלא תסתכלו על זה ,אלו שחקנים שלא מביאים כאופציה ד' כשנשארים יומיים לסיום חלון העברות .
כשרוצים להביא מוצאים פתאום את נמה ,דה רידר ,בן סהר,וואן דה בורה ועוד, וכשלא רוצים אז לא מוצאים .
יש דוגמאות אין ספור לשחקנים טובים בסכומים לא גבוהים יחסית (עיין באשכול הסקאוטינג שהיה בקיץ) שאפשר להביא , מחירים זה לא אקסיומה ,רצון זה כן .
ואם אתה טוען שטביב או ההנהלה או הצוות המקצועי עשו את כל שביכולתם לחזק את הסגל אז לך אין מושג על מה אתה מדבר .