איגור שקווירין כתב:
השחקנים מתלוננים שהמצב קטסטרופה ואין רכש???
בושה וחרפה, שילמדו מאיתנו האוהדים ויהיו בשקט - ההנהלה עובדת ואסור להפריע לה.
אני יודע שאני מרבה להתבכיין ואיני סובל בכיינים.
למי שהיה בפורום מזכיר שבעונת הדאבל, אחרי התיקו בדרבי פתחתי, נגד הזרם הכללי אשכול "תתפלאו אבל זה עוד לא נגמר" ומה שנגמר היה שבתוך שבוע שכינו גם בגביע ובגם באליפות.
ובתחילת העונה שלפני כן כאשר אפילו גוטמן אמר (אחרי ההפסד באשדוד) שכנראה היתה טעות בבניית הקבוצה והיו אשכולות לפטר אותו, כתבתי שהפועל תיאבק בצמרת הגבוהה. ומה שקרה זה רק אפקט זמני של אירופה ולמרות שעונה קודמת כמעט ירדנו (אבל סיימנו עם קצב צבירת נקודות של מתמודדת לאליפות). ובאמת חבל על אנסומבו-שי שעצר אותנו.
לא מבין אותכם
אני אומנם חדש פה אבל קורא את מה שכותבים פה כבר חודשים רבים
מי אמר שאחרי טביט יהיה יותר טוב (ראו מקרה ביתר)
זה לא שיש אנשי עסקים שרוצים להכנס לעסק(ואני לא מדבר על כאלה שאין להם גרוש בכיס ע״ע מוני)
אלא שהעונה, עם כל הרצון של אוהד יש 2 בעיות.
1 ההגנה.
2 טביב. האיש צורם, ומוטב שישאר במיאמי וגם לא ידבר משם.
לדוגמא
לא יודע איך שחקנים מתגברים על העובדה שהקופה מפוצצת ופרט לעסקה סהרורית שיש מטילים ספק על כשרותה לא נרכשים שחקנים בעלויות מתאימות להפועל ולשאיפות. אולי נוסא, אבל זה מעט מדי ביחס למי שעזב, לצרכים, לשאיפות ולקופה. בטוח שיתגברו על זה כי חיים בהווה. אבל כל הזמן ישכב להם בתת ההכרה שלראשונה מזה עשרות שנים רבות הבעל בית אפילו מגרד את יכולתו להביא רכש מתאים.
זו לא רוח קבוצה בארץ בה המפקד קורא "אחרי". זה יותר דומה לסוג של עבדים שעובדים וסותמים את הפה (אופס, לאחרונה העירו בעילום שם).
אנחנו, האוהדים, נמצאים במצב לא סימפטי.
על מנת שטביב יעוף מהקבוצה היא צריכה להיות בהפסדים כספיים.
בכדי שהיא תהיה בהפסדים גדולים היא לא צריכה לעלות שלב באירופה, לא להתמודד על האליפות, לא לעלות בגביע השוקו, לא למכור שחקנים במחירים גבוהים, בקיצר, כל מה שלא קורה...
הצלחת הקבוצה והעפת/עזיבת טביב לא הולכים יד ביד.